182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #150606 Honnan tudod, hogy nem Kimi hibaja volt? -
Laceee #150605 6 tizeddel volt lassabb, mint Alonsó.... -
Legalja Ferrari kiejtette Kimit
-
Ferenc4 #150603 néha kék a kép nálam
-
RYO21 #150602 Más csatornán jó a közvetítés csak az m1 ilyen. -
Fernandooo #150601 Hozzám hasolnók? :D Tényleg hagyjuk, veréb. -
Fernandooo #150600 Csak pont annyit fog érni a valódi versenyzés nélkül megszerzett VB címe, mint Vettel vicc-címei. Tiszta sor. Amúgy is egy ellenszenves kis buzi figura és a mákszériája nem teszi szimpatikusabbá, ha tehet róla, ha nem. Gondolom, most magában mosolyog és ismét megkönnyebbült, nem kell harcolnia, csak betaxizni a célba és kész. Hú de értékes győzelem lesz. :DDDD -
Ferenc4 #150599 hamilton se igazán szimtakus de inkább neki drukkolok mint annak a szöke kocos köcsögnek.olyan undormány feje van,föleg a nevetése, az meg rémiszt... -
G_ArchAngel #150598 Hagyjuk...
A hozzád hasonlók miatt remelem Rosberg fölényesen nyeri az evet -
Fernandooo #150597 Az, hogy mi a nicknevem, az szerinted milyen hatással van a sportágra? Kopp-kopp, van otthon valaki? És egyébként Alonsonak milyen szerencséje van? Hagyjuk már ezt... Rosbergnek pedig kifejezetten szerencséje van, hogy RENDSZERESEN nem kell megküzdenie Hamiltonnal. Na, ez az ő számára kimondottan hatalmas szerencse. -
Nem Rosberg tehet arról hogy Hamilton alatt hullik a kocsi, sőt neki semmi köze nincs hozzá. Könnyebb lesz így VBt nyernie, mert nincs ellenfele, de nem ő a hibás............ -
Sumi is többet szívott mint Rosberg. -
G_ArchAngel #150594 Fernando nickkel a szerencsét emlegetni egy picit mókás :)))) -
Fernandooo #150593 Ilyen nincs. Remélem és kívánom Rosbergnek is lesz olyan, hogy minimum 3-4x kap ezekből a betlikből idén. Rosszul vagyok ettől a szerencselovag kis köcsögtől. Ez hol kiegyenlített verseny már... Nevetséges a Mercedes is. -
Az mi,hogy Hami nem tudja megállítani az autót?
Jól kiégett :/ -
G_ArchAngel #150590 Ez égés, Lajcsi ;) -
Rosberg tálcán kapja ezt a polet is.... hát így nehéz lesz VBt nyernia Haminak. -
Nem sajna.. -
Ha Hamilton holnap itt is dobogós lesz majdnem utolsó helyről, nem tudom mit csinálok lol -
RYO21 #150586 Csak nálam olyan az adás, mintha egy belassított visszajátszást néznék? -
thx! akkor jól sejtettem -
Lotus: Sofitel
Force India: Intercontinental
Mercedes: Four Seasons
Ferrari: Boscolo
McLaren: Hilton -
valaki tudja, hogy a merci csapat, főleg hamilton hol szállt meg? four seasonsre gondoltam de sajnos fél órája amikor arra mentem már valszleg elment mindenki a pályára -

-
-
Csak nekem fura még mindig ez a Catherham sztori? Svájci meg ilyen olyan befektetők .. ? Teljesen egyértelmű, hogy az egész hátterében a Red Bull áll, szerintem .. a Toro Rosso egyre konstansabb teljesítményt nyújt, hozzák klasszul a pontokat. Kicsit olyan 2008 - 2009 érzésem kezd lenni, amikor a két csapat nagyon egy szelet fújt. Úgy érzem nyomnak bele pénzt, sőt a Renault motor, váltó meg ki tudja még mi is ezt sugallja, most hogy jövőre kihullik a Lotus a Renault köreiből, és a Red Bull pedig ugye eléggé puszipajtás a Renaulttal kell egy új csapat plusz a fiatal tehetségeket is versenyeztetik .. érdekes lesz.
A másik. Sok helyen olvasom, hogy nem igazán lesz a McLarennek senki nagyágyú akiket igazán akartak. El tudok képzelni alternatív forgatókönyvként egy Button - Grosean felállást már csak Bojler miatt is aki köztudott hogy puszipajtása Grózsinak :-D
Szerintetek? -
-
Tud Gro vezetni 1 kézzel és közben állítgatja a gombokat:D
-
Fernandooo #150577 Igen, abban is van igazság, hogy ott, ahol szinte már csak DRS-előzések vannak, ott talán nem a pályákkal, hanem a szabályozással lehetnek a problémák. De ezt a pályát akkor is dózerolni kellene - na jó, nyomvonal maradhat, de körülötte minden más kuka. Az ülések kb. olyan állapotban vannak, mint a hullámvasút faszerkezete. Kajak horror. Meg azok az SZTK-feeling épületek, á... A nem létező infrastruktúrát már szóba sem hozom. -
PacsutaTibi #150576 Gyulai több helyen is nyilatkozta, hogy fel kellene újítani, mind az infrastruktúrát, mind az épületeket, lelátókat. Most azon dolgoznak hogy ezekre, és/vagy új aszfaltra legyen pénz.
A nyomvonalon meg csak úgy változtassanak hogy a régi megmaradjon. (Esetleg a Mansell után menjenek ki balra, aztán ugyanoda vissza)
Mert ez a nyomvonal igenis jó! Ha jó a DTMnek WTCCnek, GTopennek, F3opennek és az AutoGPnek is, vannak előzések több kanyarba is, akkor nem a páylával van a gond, hanem a bajnoksággal...
-
Fernandooo #150575 Nagyon ciki már ez a pálya. Egy koszos őskővület. Úgy ahogy van fel kéne újítani. Voltunk kint, hát egészen lehangoló volt, mintha a szintén full szakadt Vidámparkba mentem volna, kb. az a reményvesztett, olcsó retró érzés fogott el. A nyomvonalon is lehetne változtatni, mert ez így ritka egy unalom minden évben. De persze stadionokra - hogy aztán óriási önégetéseket csináljunk bennük :D - van zseton, erre nincs... -
Azert barmibe lefogadom, h forditva nem lenne ekkora kulonbseg. Alonso jobban tud viszonyulni az adott korulmenyekhez az teny, de akkor sem lenne ekkora kulonbseg. -
"Azerbaijan is a modern European country..." -
Azerbaijan confirms deal to host Formula 1 race from 2016 -
Nézem a P1-et tv-be, eléggé alacsony az FPS , vagy mintha szaggatottan jönne át a kép. Mint amikor replaybe kicsit belassítanak, olyan amikor fékeznek egy kanyarba.
Ez így ratyi :/ -
„Fernando Alonso még mindig jobb eredményekkel bír, mint Kimi. De még egyszer szeretném hangsúlyozni, hogy a Ferrari Alonsóra lett szabva idén, aki már 2010 óta az olasz csapatnál versenyez. Kiminek most türelemre és kitartásra van szüksége.” - Hakkinen -
-
nincs ezzel semmi gond,a motor átváltott szakaszos égésből folyamatosra...talán még gyorsabb is,csak kicsit többet fogyaszt :D -
-
Stockbauer33 #150566 https://www.facebook.com/photo.php?v=10152192678392411&set=vb.79511407410&type=2&theater