FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@Vettel "A Motorsport-Magazin azt kérdezte tõle, hogy mitõl ennyire erõsek a Red Bull-lal, és szerinte mi a titok. „Amikor a többiek hazamennek, és a töküket lógatják a medence mellett, mi még mindig ott vagyunk, dolgozunk az autón, és próbálunk még többet kifacsarni belõle”- jegyezte meg mosolyogva."
Forma1 online közvetítés: http://STARTLAP.DR.HU
22:15 szingapúri nagydíj , felvételrõl
(fél órás tereferét rakta be elé, azért nem 21:45 -tõl)
Plombált motorokat és váltókat kap a csapat az év elején,amit szám szerint ketté választanak a két versenyzõnek és így mennek gépátvételre.
Semmilyen lehetõségük nincs belenézni,csak beteszik is olyan amilyen.
Természetesen selejtet nem küld a gyár,de mindig lehetnek rejtett hibák,ezért lutri az egész.
Abban viszont igazad van,hogy a korai visszaváltás nincs jó hatással a technikákra,erre is visszavezethetõ,de lehet sima pech is.
Vettel-nek is volt épp elég.
Webber itt kapcsolja be az utánégetõt. 😄 <#nevetes1>#nevetes1>
Forma-1 online : STARTLAP.DR.HU
21:45 Forma-1 Szingapúri Nagydíj ( felvételrõl )
(csak várd meg míg magától beadja, és túllép a reklámon)
Jó szórakozást.
Azt nem hidd, hogy itt másképp van. Max csak magasabbak a számok, de mindig lesz különbség a blokkok között. És ugyanez igaz a váltó alkatrészeire is.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
LOL
Viszont ott a 2. bekezdésem, amiben elismerem, hogy lehet más oka is, de a szerencsében én nem hiszek.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
A medve nem játék.
Persze ez is lehetséges, hogy az 1. számú pilótának jobb a háttértámogatása. Beállítások, szerelõk, lehet még az alkatrészeket is tesztelik valahogy és jobbat õk kapják. Ki tudja.
A medve nem játék.

http://gaborszantai.co.uk/
A medve nem játék.
Ott totál különbözõ autók voltak, más-más motorokkal, ki turbóval, ki anélkül, kinek 10, kinek 12 hengeres, stb. Ott kijött, ha valakinek bejött egy pálya és azon nagyon jól ment. Viszont a következõben mûszaki hiba miatt kiesett az egyik, utána a másik, vagy törtek zúztak mindketten. De kevesebb verseny volt, kevesebb pont, stb.
Nem lepõdnék meg, ha hamarosan kevesebb pontot adnának, hogy ne legyen ekkora a különbség, vagy csak a legjobb 15 verseny számítana. 😊
A medve nem játék.
és az aki idiótábbnál idiótább döntéseket hoz futamok alatt õt mire ítélik?
Jason Bright
Not sure who made the call on Hulkenberg penalty but me thinks you were wrong too!! He had to give room or crash!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
#5 Baboy | 2013. szeptember 22. 17:40 0 0
Egy autó 3 másodpercet ver a mezõnyre. Safety Car-mizéria nélkül egy nyamvadt izgalom nincs. Minden évben ezer elemrõl nem egyértelmû hogy szabályos-e vagy sem. A pályák fele szar. A nézõk csökkennek. A DRS el van túlozva. A jövõ évi motorok hangja "kicsit" gagyi lesz. Pályán már semmilyen manõver nem engedélyezett, lásd a mai elengedéseket. A Pirelli szánalmas.
De ez mind nem érdekes. Foglalkozzunk azzal hogy a pilóták ne cseréljék sisakjuk festését és hogy ne taxiztassák egymást a futam után. Jól van FIA, csak így tovább.
Van benne igazság.
de azért szabályt szegtek, jár a bünti ...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Akkor nézd meg a 80-as, 90-es évek eredményeit. Olykor a Mclaren, vagy a Williams is komplett másodpercekkel volt gyorsabb az õket követõknél. Schumi fölénye már nem volt ekkora, de még az is jóval jelentõsebb volt a mostaninál. Most sokszor tizedek, vagy századok döntenek, mivel igen szoros a mezõny. Vettelnek bizony nehezebb dolga van, mint a régi nagyok némelyikének (persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy jobb lenne náluk).
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Akkor nem teljesít jobban, nem?
"Rosberg megérdemelt volna egy dobogót és nem kicsit voltam mérges amikor már majdnem Hamilton elõzgette, miután végig gyorsabb volt nála a hétvégén..."
Rosberg és a Merci egy kizárást érdemelt volna a tesztje után, nem dobogót. A tesztig max. az anyjuk valagában voltak, ami most van, az a teszt miatt van, egyébként pedig ott lennének, ahol tavaly is voltak Scumacherrel és Rosberg barátunkkal ...
"Alonso és Raikkonen megint szerencsés volt ennyi erõvel Button alatt is kibírhatták volna a gumik:S"
Igen, "qurva szerencsések voltak", hogy mindenkinek volt SC, de õk egyel kevesebbszer álltak ki, és még a gumijaik is kibírták.
A medve nem játék.