182096
  • McCartman
    A csapatnak pont nem mindegy, hogy 4. vagy 14. azt elhiheted.
    Williams immár a Ferrari előtt konstruktőriben.
  • Fernandooo #150459
    A taktikákat Kimi nélkül dolgozzák ki a versenyek előtt? Illetve nincs valamiféle beleszólása a versenyzőnek akár verseny közben is abba, hogy mi hogy alakuljon ezen a téren? Költői kérdések voltak.
  • McCartman
    Riccit sajnálom, szabadedzéses tempó alapján simán dobogó közelében végezhetett volna ha nincs a baleset.
  • paj01
    Ez van, ez egy ilyen szezon. Nem fekszik neki ez az ferka/gumi kombo. Kvázi új a csapatnál. Jövőre még villanthat. Lotusnál megmutatta milyen ha rá fejlesztik az autót. Meg kb sztem le is szarja már. Mind1 is igazából, hogy 4. vagy 14. A következő évre kell koncentrálni ami vélhetően számára a az utolsó lesz.
  • allock #150456
    Naná, de egy kezemen nem tudom megszámolni, hogy idén hányszor el lett baszva Rai taktikája vagy boxkiállásai.
  • paj01
    ki veszít többet? a mezőny?:D:P
  • Fernandooo #150454
    A tényen ez nem változtat, akkor sem lehet ömnmagában csak a Ferrarira általánosítani. Főleg úgy nem, hogy idén Kimi önmagát is alulmúlja, kb. önalázás szinten. Biztos erről is csak a Ferrari tehet, hogyne...
  • allock #150453
    Más taktikán igen.
  • FeikG
    Ne gyere már te is ezzel a hülyeséggel!
    Ha jött volna a SC,még többet veszít,ad1; egy boxkiállás volt közöttük,ad2;addig se tudott volna hozni annyit rajta,a jobb gumi adta lehetőségével....
  • Fernandooo #150451
    Ja, Alonso "akarom mondani Ferrarival" ott volt elől végig, hát erről ennyit.
  • McCartman
    Amilyen nagyok voltak a várakozások, szégyen amit Raikkonen ebben a ferrariban csinál. A végére még Perez is kitúrta a pontszerző helyről.
  • Stockbauer33 #150449
  • paj01
    hát khm. Ha nem német nagydíjon vagyunk sutilra tuti jött volna az az SC:) Francba. Pedig jó lett volna ha még összerázódik a mezőny a végére.
  • BooMiller
    Mondjuk k gyors vele:))))
  • BooMiller
    Ez mi volt Haminál??? első etapban 27 kört ment erre kiszedik 15 kör útán?????????????????????
  • bakkerman
    komolyan sajnálom szegényt,én bírtam őt mindig is,de nem kéne neki már erőltetnie ezt a dolgot,idén nyílvánvalóan látszik
  • Count Adyn
    Szegény kimiből aki arra jár lefarag valamit:D
  • BooMiller
    Kimi gang bang k. nagy volt:DDDDD
  • allock #150442
    Azért sokat dob ezen, hogy elég széles a pálya, van bőven hely.
  • Ferenc4
    Tv-ét le kellett halkítani. Szujó megint elkezdett kiabálni...
  • allock #150440
    Akartad írni Ferrari.
  • Totti5
    Gyönyörű esőzések.
  • desigo
    Hami kikeruli a lassabb jarmuveket :)
  • Peppus
    Lsssú szar Rájkönen persze pont Hamiltonnal baszakszik
  • desigo
    Massa mindig benne van az apritasban...
  • Totti5
    Massa...
  • Dietrich
    2. futamon is 2. lett :)
  • Szabi #150433
    Auto GP, Red Bull Ring - 1. futam

1. Kimiya Sato - Euronova
    2. Kiss Pál Tamás - Virtuosi UK
    3. Andrea Roda - Virtuosi UK
  • Totti5
    Jött egy komment CARS bug videó alá:

"Tottus, could you set this video to unlisted? SMS prefers all bug videos to be unlisted (for what should be fairly obvious reasons)."

Király a cenzúra. Persze nem tudom ki írta, nem is érdekel, de majd ha az SMS lefizet, hogy vegyem le leveszem, vagy nem...
  • IXEMGabeo
    igen, "idegesek" is a féktávokon kellett rendesen korrigálni:D

úgy látom ez a FRIC sokat nyomott a latba
  • Totti5
    Ez nekünk csak jó, főleg hogy az autók viselkedése és változott, kezdett megint túl 'sínautó' lenni, persze nem az elmúlt évekhez képest és nem is kell szó szerint venni, mert pokoli masinák ezek, csak az év elejéhez képest sokat fejlődtek...
  • IXEMGabeo
    azért az FIA elérte a célját úgy tűnik...Merci még mindig a legjobb, de közelebb hozták a riválisokat...

Red Bullnak nagyon nem tett jót ez, ahogy látom bár kérdés holnap mire mennek...
  • IXEMGabeo
    Jól

erősek...Bottas ma egyértelműen jobbnak tűnt Massánál...eleinte nem így volt

szerintem Ausztria volt a fordulópont, plusz Bottas is a 2 dobogó hatására biztosan motiváltabb lett...
  • paj01
    Jól láttam, hogy q3 ban a második nekifutásoknál bottas gyorsabb volt mint rosberg? Ha elsőre nem megy 2 tizeddel jobbat nico, bukta van. Megtáltosodott a williams?
  • IXEMGabeo
    Mclaren kissé feljavult a FRIC betiltását követően, bár Buttonnak nem jött ki jól az edzés, de ő sosem volt időmérő menő. A Lotus nagyon gyenge volt, és a Ferrari sem javult fel:D

Williams viszont egyértelműen közelebb férkőzött a Mercedeshez...
  • IXEMGabeo
    jó arc ez a Ricciardo:DDD
  • IXEMGabeo
    mindenesetre jó nagy becsapódás érte...mostanság sok a baleset
  • bardocz
    Mert ha ennyi idő alatt tönkremegy, az valszeg gyártási hibás, ezen a szinten ez meg nem túlzottan elfogadható. Nem ezret gyártanak belőle naponta, hogy ne tudják megvizsgálni.
  • desigo
    "Nem szabadott volna, nem szabad megtörténnie ilyesminek"

mert miértnem?
  • Totti5
    A jobb első féktárcsája tönkrement a Sachs-kanyar féktávjánál. Ez egy vadonatúj tárcsa volt, amit csak ma szereltünk az autójába. Nem szabadott volna, nem szabad megtörténnie ilyesminek. A becsapódás elég komoly volt – oldalirányú, amikor a két térd összekoccan. 21 G-s hatás érte” – nyilatkozta Wolff a Sky Sportsnak.

A Brembo fékjeivel ez idén gyakrabban megtörténik. Nemcsak a mi autóinkon, másokén is. Nehéz megérteni, miért jött elő újra ez a probléma. Nico a Carbon Industrie fékeit használja, tehát számára ez nem okoz problémát. Mindkét versenyzőnek ugyanazon termékek állnak rendelkezésére, de végül választhatnak, melyik féket akarják. Lewisé valamivel agresszívebb, ő akarta ezt. De működnie kéne