FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A medve nem játék.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A medve nem játék.
http://gaborszantai.co.uk/
És Hamiltont se sorolnám már,Alonso vagy Kimi mellé.
Bár volt idõ mikor még igen,de évek óta nem látok fejlõdést nála.
Ami pedig neked még rosszabb hír,hogy Vettel igen és egyre csak jobb lesz...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
A valaha...az egyelõre még Sumi,de gyaníítom ez is változni fog<#vigyor>#vigyor>
vagy már nem kedvenced az ausztrál?😮
ez a nem mind1!!!!
xDDD
Jövõre õ kap egyedül turbó nélküli kocsit 😄
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A lényeg,hogy sokan tudnak gyorsak lenni egy-egy körön és így valóban nincs akkora különbség.De a lényeg a folyamatos gyorsaságban van,ami emberes feladat,erre kevesen képesek..
Idõmérõn van aki jobban tud teljesíteni, de futamon nem annyira.
Nem tudok most jobban fogalmazni 😄
KB olyan, mint: a piros az nem kék...
meg tankolt autóval leggyorsabb kör...
Én inkább a 2006-os brazíl nagydíjat tettem volna ide a helyedbe az hasonlóan domináns vezetés volt Schutól úgy, hogy Alonso is kapott 2 secet körönként...
Itt Szingapúrban Vettelék valamit pokolira eltaláltak elég ritka a mai mezõnyben, ha valaki ennyire dominál...utoljára a 2010-es suzukai és valenciai nagydíjon láttam ilyet tõle...de tavaly is, ha jól rémlik 30 másodperccel vezetett amikor bejött a SC, elveszett az elõny és a generátor megadta magát...
Itt sem a RB volt gyorsabb 2-3 mp-l,hanem Vettel.
Az ilyen pályán,vagy az olyan helyzetekben jön ki igazán,ahol mérnöki pontossággal kell megtenni minden körben ugyan azt,hiba nélkül és közben még a leggyorsabbnak is lenni.
Ezért volt ez hatalmas gyõzelem Vetteltõl,amihez Sumi elsõ Ferraris gyõzelme hasonlítható...
+ alonso ~107 körülire fel is gyorsult miközbe Webber fél lábbal a ferkába volt
De az egész világ fröcsög hogy "mé bünti mé bünti"
esõben pont akkoriban a technikai fölény mit sem számított...ráadásul ahogy carkey írta már korábban a motor teljesítmény az aero, benzinmennyiség totál más jelleget öltött így az autók közt is szélesebb körûek voltak a különbségek...
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
http://gaborszantai.co.uk/
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Vettel autójának a legnagyobb ereje az Vettel.De volt már ilyen,pl. 1996 Barcelona.
Patrick Head így nyilatkozott akkoriban:
"Nem értem! ez egy fenomén egy zseni,a 2mp-el lassabb csotrogánnyal ad 4mp-et nekünk körönként"
Az idézet nem pontos,csak annyira amire még emléxem...
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Nincs mit tenni ügyesen elérték, amit akartak kisebb büntivel megúszták ez van sajnos. Red Bullt is legalább 1 esetért el lehetett volna meszelni...merthogy nekik nem 1 kétes esetük volt a hajlékony szárnnyal, a padlólemezzel