182110
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#150394 off:
undorító amit a fifa csinál mostanában
on:
a következő képeken már a módosított van? Elég fasza -
IXEMGabeo #150393 Európai unióban minden tiltott;) -
#150392 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Stockbauer33 #150391 http://www.telesport.hu/2014/07/17/a-fifa-letiltja-rosberg-foci-vb-s-sisakjat/ -
#150390 nagyon szép gesztus volt az Schumitól -
Stockbauer33 #150389 Vettelék végül 4-2-re győztek. Az F1-esek közül Bianchi egyszer kapuba talált.
-
Stockbauer33 #150388 -
IXEMGabeo #150387
micsoda jelenetsor volt -
#150386 http://kisspaltamas.com/hu/Virtuosinal_folytatja_Tamas -
#150385 Valahogy úgy lehet, hogy a Caterham nem tudja tartani a lépést a többiekkel. Ezért inkább óvnak, de abban is biztos vagyok, hogy ha betiltják akkor sem lesznek előrébb. Ez már a kis csapatok sportja. -
#150384 Nekem úgy tűnik, hogy a nagy csapatok talán azért nem óvnak mert tudják, hogy az ő autójuknak is fontos része és biztosan veszítenének a betiltással viszont azt nem tudják, hogy a riválisoknak ez mennyi veszteséget jelentene. Ezzel szemben a kis csapatoknak vagy nincs ilyen rendszere vagy nem olyan fejlett ezért nekik nincs veszteni valójuk.
Szerintem megint az FIA a felelős. Nem tudom mire jó ez az egész, nagy sakkjátszma megy itt a háttérben lehetne ezt sokkal tisztábban is intézni és jövőre betiltani vagy akkor tényleg a köv. nagydíjtól de ez a húzd meg ereszd meg játék nagyon nem idevaló. -
#150383 Persze, hogy megint egy kis csapaton múlhat ennek a témának a megoldása. Hihetetlen, ha betiltják, akkor mivel lesz jobb neki, rögtön az élre ugranak? Ezért szar a Forma1. -
Stockbauer33 #150382 -
#150381 kizárják a komplett csapatot,mert "túl jók" :DD -
#150380 Befújt diffúzort is év közben tiltották be. Azt is mindenki használta, de az RBnél működött igazán. -
#150379 -
#150378 szép helyzet mondhatom.
Eddig azt hittem, hogy csak a merci használta ezt a FIRC-et és ezért akarják beszüntetni,de ha minden csapat használta csak a merci hatékonyabban akkor végképp nem értem miért kell beszüntetni szezon közbe.
Ezután mi jön a merci motorokat szabálytalannak minősitik mert tul jó és 60LE erősebb a többinél ? -
IXEMGabeo #150377 ja még régebben a Gauloises;) -
#150376 A szponzor pénzek csappantak meg. (Korábban dohány cég volt a fő szponzoruk.) -
#150375 Nemcsoda, hogy csődbe mentek, hiszen az összes autójukat széttörte. -
#150374 Maradt volna, csak a csapat (Prost) pénzügyi csődbe futott a következő szezon kezdete előtt. -
#150373 Abban az évben Burti volt Maldonado. Nem csoda, hogy csak egy évig volt az F1-ben. -
Jurgen Mortyr #150372 Emlékszem, M. Schumacher másodjára is megszívta, mert kiesett, ahogy Coulthard is. Végül Ralf nyert vagy 50 másodperc előnnyel. -
IXEMGabeo #150371 Ki emlékszik erre?:) nagy baleset volt:O
mellesleg itt is piros zászló volt, ha jól rémlik és ráadásul újrarajtoltatták a mezőnyt -
#150370 A Júdeai Nemzetei Front Öngyilkos Kommandója? Ja nem, azok Gázában voltak tegnap. :D -
#150369 http://www.gfycat.com/IdleDampIzuthrush -
#150368 -
#150367 Ezt nem tudom, hogy F1-live FAIL, vagy tényleg ezt nyilatkozta e, de ha valóban ezt mondta, akkor Marko FAIL. :D -
#150366 -
#150365 Várjál! Lehet, hogy azért nincs mellette a nője, mert a felsoroltakat mind dugja. Lehet, nem véletlen van a lista végén. -
IXEMGabeo #150364 szerintem Magnussené:DDD
ne csüggedj öcskös addig jó, amíg nem húznak le a nők:D -
Stockbauer33 #150363 " A brit kormány törvénymódosítása értelmében immár szabaddá vált az autó- és motorversenyek rendezése az ország közútjain, ami utat nyit a Formula-E és az F1 londoni futamai előtt is.
Vélhetően a következő hetekben és hónapokban új lendületet kap a Formula-1 londoni versenyének terve is, de ezzel egy időben a kritikusok hangja is felerősödhet, hiszen legalább ugyanannyian vannak az új szabály pártolói, mint azok, akik számára kellemetlenséget okoz majd a zaj és a napokra lezárt útszakaszok. " -
#150362 Sutilé a legjobb -
#150361 [URL=http://imgur.com/a/eKG0N/all]F1 "feleségek"[/URL] -
#150360 glock miatt belinkelem ide is :)
-
#150359 Jóságos...
-
#150358 ... majd otthagyta esküvő előtt ...
Azóta szép rózsaszínű ingekben éli a kiöregedett playboyok életét. :) -
IXEMGabeo #150357 általában ilyen események minden versenyzőt megerősített...
Coulthard pl remekül versenyzett miután repülőgép szerencsétlenségben volt része a barátnőjével...teljesen feltöltődött -
#150356 Szerencsétlen :D Gondolom anno megígérte a csajnak, hogy hát izé, tudod mit? öö Majd akkor elveszlek, ha valaha is vezetni fogom a VB pontversenyt.. :DDDD -
IXEMGabeo #150355 úú szegény...:D