182110
  • bakkerman
    off:
    undorító amit a fifa csinál mostanában

on:
    a következő képeken már a módosított van? Elég fasza
  • IXEMGabeo
    Európai unióban minden tiltott;)
  • Master91
  • Stockbauer33 #150391
    http://www.telesport.hu/2014/07/17/a-fifa-letiltja-rosberg-foci-vb-s-sisakjat/
  • bakkerman
    nagyon szép gesztus volt az Schumitól
  • Stockbauer33 #150389
    Vettelék végül 4-2-re győztek. Az F1-esek közül Bianchi egyszer kapuba talált.

• Stockbauer33 #150388
  • IXEMGabeo

micsoda jelenetsor volt
  • RatBaG #150386
    http://kisspaltamas.com/hu/Virtuosinal_folytatja_Tamas
  • adam46
    Valahogy úgy lehet, hogy a Caterham nem tudja tartani a lépést a többiekkel. Ezért inkább óvnak, de abban is biztos vagyok, hogy ha betiltják akkor sem lesznek előrébb. Ez már a kis csapatok sportja.
  • Jeffjohnson
    Nekem úgy tűnik, hogy a nagy csapatok talán azért nem óvnak mert tudják, hogy az ő autójuknak is fontos része és biztosan veszítenének a betiltással viszont azt nem tudják, hogy a riválisoknak ez mennyi veszteséget jelentene. Ezzel szemben a kis csapatoknak vagy nincs ilyen rendszere vagy nem olyan fejlett ezért nekik nincs veszteni valójuk.

Szerintem megint az FIA a felelős. Nem tudom mire jó ez az egész, nagy sakkjátszma megy itt a háttérben lehetne ezt sokkal tisztábban is intézni és jövőre betiltani vagy akkor tényleg a köv. nagydíjtól de ez a húzd meg ereszd meg játék nagyon nem idevaló.
  • adam46
    Persze, hogy megint egy kis csapaton múlhat ennek a témának a megoldása. Hihetetlen, ha betiltják, akkor mivel lesz jobb neki, rögtön az élre ugranak? Ezért szar a Forma1.
  • Stockbauer33 #150382
  • bakkerman
    kizárják a komplett csapatot,mert "túl jók" :DD
  • Totti5
    Befújt diffúzort is év közben tiltották be. Azt is mindenki használta, de az RBnél működött igazán.
  • mcmoha
  • repvez
    szép helyzet mondhatom.

Eddig azt hittem, hogy csak a merci használta ezt a FIRC-et és ezért akarják beszüntetni,de ha minden csapat használta csak a merci hatékonyabban akkor végképp nem értem miért kell beszüntetni szezon közbe.
    Ezután mi jön a merci motorokat szabálytalannak minősitik mert tul jó és 60LE erősebb a többinél ?
  • IXEMGabeo
    ja még régebben a Gauloises;)
  • Fura Alak
    A szponzor pénzek csappantak meg. (Korábban dohány cég volt a fő szponzoruk.)
  • mcmoha
    Nemcsoda, hogy csődbe mentek, hiszen az összes autójukat széttörte.
  • Fura Alak
    Maradt volna, csak a csapat (Prost) pénzügyi csődbe futott a következő szezon kezdete előtt.
  • mcmoha
    Abban az évben Burti volt Maldonado. Nem csoda, hogy csak egy évig volt az F1-ben.
  • Jurgen Mortyr
    Emlékszem, M. Schumacher másodjára is megszívta, mert kiesett, ahogy Coulthard is. Végül Ralf nyert vagy 50 másodperc előnnyel.
  • IXEMGabeo
    Ki emlékszik erre?:) nagy baleset volt:O

mellesleg itt is piros zászló volt, ha jól rémlik és ráadásul újrarajtoltatták a mezőnyt
  • a.carkey
    A Júdeai Nemzetei Front Öngyilkos Kommandója? Ja nem, azok Gázában voltak tegnap. :D
  • RatBaG #150369
    http://www.gfycat.com/IdleDampIzuthrush
  • mcmoha
  • adam46
    Ezt nem tudom, hogy F1-live FAIL, vagy tényleg ezt nyilatkozta e, de ha valóban ezt mondta, akkor Marko FAIL. :D
  • mcmoha
  • a.carkey
    Várjál! Lehet, hogy azért nincs mellette a nője, mert a felsoroltakat mind dugja. Lehet, nem véletlen van a lista végén.
  • IXEMGabeo
    szerintem Magnussené:DDD

ne csüggedj öcskös addig jó, amíg nem húznak le a nők:D
  • Stockbauer33 #150363
    " A brit kormány törvénymódosítása értelmében immár szabaddá vált az autó- és motorversenyek rendezése az ország közútjain, ami utat nyit a Formula-E és az F1 londoni futamai előtt is.

Vélhetően a következő hetekben és hónapokban új lendületet kap a Formula-1 londoni versenyének terve is, de ezzel egy időben a kritikusok hangja is felerősödhet, hiszen legalább ugyanannyian vannak az új szabály pártolói, mint azok, akik számára kellemetlenséget okoz majd a zaj és a napokra lezárt útszakaszok. "
  • repvez
    Sutilé a legjobb
  • RatBaG #150361
    [URL=http://imgur.com/a/eKG0N/all]F1 "feleségek"[/URL]
  • RatBaG #150360
    glock miatt belinkelem ide is :)

• BooMiller
    Jóságos...

• a.carkey
    ... majd otthagyta esküvő előtt ...

Azóta szép rózsaszínű ingekben éli a kiöregedett playboyok életét. :)
  • IXEMGabeo
    általában ilyen események minden versenyzőt megerősített...

Coulthard pl remekül versenyzett miután repülőgép szerencsétlenségben volt része a barátnőjével...teljesen feltöltődött
  • Peppus
    Szerencsétlen :D Gondolom anno megígérte a csajnak, hogy hát izé, tudod mit? öö Majd akkor elveszlek, ha valaha is vezetni fogom a VB pontversenyt.. :DDDD
  • IXEMGabeo
    úú szegény...:D