182096
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
Ferenc4 #150625 hajrá vettel,Bottas -
#150624 hajrá Bottas :) -
#150623 Az lett volna még szép ha becsúsznak oda vagy hárman... -
Ferenc4 #150622 végre izgalmas
-
#150621 Ajj kár a törésért mert meg néztem volna ezt az 1-2 kört :D -
Fernandooo #150619 :DDD Aztán jövőre is ezt fogjuk mondani, meg utána is. Tényleg csak a remény hal meg utoljára. :) -
#150618 Ja, jövőre Bianchival. :) -
Fernandooo #150617 Hát ez van. Majd jövőre. :D -
#150616 Én nem tudok nekik észt adni az SG fórumról, nem is célom, de bakker, dollármilliókat költ el egy csapat egy évben, és annyi eszük sincs, hogy bebiztosítsák magukat a Q2be? Ez nem az első eset idén. Volt, hogy mindkét ferka megszopta. Kimi is egy link genya, de itt szerintem a csapat is benne van. -
#150615 Hozom a BUK-ot, fossál Rosberg .. -
#150614 Gyorskörén kiesés. Semmi extra. Viszont ki kellett volna menni, mert látható volt, hogy nem lesz elég. -
Fernandooo #150613 Szerintem inkább új szakma után nézzenek - már ha nem Kimi akart nagyon okos lenni... Bár akkor is lehetett volna több eszük a mérnököknek. -
#150612 Miért lett volna az ő döntése? Elég szar kört ment, a stratéga volt a pöcs. -
#150611 Majd 7 tized lemaradás, Alonso meg tudta oldani, azt kivételesen nem irnám fel a ferrari bűnének hogy bíznak benne hogy nem lassabb majd egy másodperccel Alonsonál... -
#150610 Egy komplett csapat dolgozik mögötte.
Nemigaz,hogy nem lehet egységként munkát végezni.
vicc -
#150609 Ha ez Kimi döntése volt, kurvára nem tudom mit képzelt. Amikor nem jött ki, már mondtam is az asszonynak, na, megint egy zseniális ferkataktika. Ha viszont a csapaté, komolyan, kezdjék a nulláról a szakmát, mert eszük évek óta semmi. -
Fernandooo #150608 Bizony, rohadt Ferrari, pedig eddig egész évben milyen félelmetes ellenfél volt a finn... Erre tessék, gyorsan kiütik, nehogy VB legyen. :D -
#150607 Mongoloid idióták dolgoznak a ferrarinal.. legalja.. -
G_ArchAngel #150606 Honnan tudod, hogy nem Kimi hibaja volt? -
Laceee #150605 6 tizeddel volt lassabb, mint Alonsó.... -
#150604 Legalja Ferrari kiejtette Kimit -
Ferenc4 #150603 néha kék a kép nálam
-
RYO21 #150602 Más csatornán jó a közvetítés csak az m1 ilyen. -
Fernandooo #150601 Hozzám hasolnók? :D Tényleg hagyjuk, veréb. -
Fernandooo #150600 Csak pont annyit fog érni a valódi versenyzés nélkül megszerzett VB címe, mint Vettel vicc-címei. Tiszta sor. Amúgy is egy ellenszenves kis buzi figura és a mákszériája nem teszi szimpatikusabbá, ha tehet róla, ha nem. Gondolom, most magában mosolyog és ismét megkönnyebbült, nem kell harcolnia, csak betaxizni a célba és kész. Hú de értékes győzelem lesz. :DDDD -
Ferenc4 #150599 hamilton se igazán szimtakus de inkább neki drukkolok mint annak a szöke kocos köcsögnek.olyan undormány feje van,föleg a nevetése, az meg rémiszt... -
G_ArchAngel #150598 Hagyjuk...
A hozzád hasonlók miatt remelem Rosberg fölényesen nyeri az evet -
Fernandooo #150597 Az, hogy mi a nicknevem, az szerinted milyen hatással van a sportágra? Kopp-kopp, van otthon valaki? És egyébként Alonsonak milyen szerencséje van? Hagyjuk már ezt... Rosbergnek pedig kifejezetten szerencséje van, hogy RENDSZERESEN nem kell megküzdenie Hamiltonnal. Na, ez az ő számára kimondottan hatalmas szerencse. -
#150596 Nem Rosberg tehet arról hogy Hamilton alatt hullik a kocsi, sőt neki semmi köze nincs hozzá. Könnyebb lesz így VBt nyernie, mert nincs ellenfele, de nem ő a hibás............ -
#150595 Sumi is többet szívott mint Rosberg. -
G_ArchAngel #150594 Fernando nickkel a szerencsét emlegetni egy picit mókás :)))) -
Fernandooo #150593 Ilyen nincs. Remélem és kívánom Rosbergnek is lesz olyan, hogy minimum 3-4x kap ezekből a betlikből idén. Rosszul vagyok ettől a szerencselovag kis köcsögtől. Ez hol kiegyenlített verseny már... Nevetséges a Mercedes is. -
#150592 Az mi,hogy Hami nem tudja megállítani az autót?
Jól kiégett :/ -
G_ArchAngel #150590 Ez égés, Lajcsi ;) -
#150589 Rosberg tálcán kapja ezt a polet is.... hát így nehéz lesz VBt nyernia Haminak. -
#150588 Nem sajna.. -
#150587 Ha Hamilton holnap itt is dobogós lesz majdnem utolsó helyről, nem tudom mit csinálok lol -
RYO21 #150586 Csak nálam olyan az adás, mintha egy belassított visszajátszást néznék? -
#150585 thx! akkor jól sejtettem -
#150584 Lotus: Sofitel
Force India: Intercontinental
Mercedes: Four Seasons
Ferrari: Boscolo
McLaren: Hilton