182279
  • a.carkey
    Mondjuk ha nincs Rosberg, Hamilton megelőzi Alonsot az utolsó körben. :)
  • Totti5
    Egy pillanatig nem előzte. Mögötte volt mindig 1- 1.5 mpre, mellé sem ért.
  • a.carkey
    Wolff, aki nem tud sütni
  • lac coo
    Bár én felét átaludtam, de nekem az rémlik arra kérték, vagy inkább tanácsolta a versenymérnök, hogy ha előzni akar ne nagyon akadályozza mert más taktikán van .... hogy utána mi volt azt nem tudom ,a végére ébredtem csak fel :DDD
  • a.carkey
    11 pont van köztük. 14 volt. Én röhögtem volna, ha ilyen helyzetben elengedi. Mondjuk a végén még a kis ausztrál fogja behúzni, de akkor majd közösen röhögünk egyet a Mercin.
  • Totti5
    Nincs utasítás. Rosbergnek egy baja volt hogy Hamilton a boxból rajtolva és még kicsúszás után is előtte volt, de Rosberg még csak támadni sem támadta. Hamilton Alonso ellen ment, Rosberg stratégiája elszótt a verseny alatt, nem hogy nem nyert, még a dobogó sem lett meg és ennek semmi köze nincs Hamiltonhoz.
  • Fernandooo #150751
    De hogy kellett volna Hamiltonnak betartania a csapatuasítást? Rosberg fél mp-vel majdnem mindig hátrébb volt, nem tapadt rá Hamiltonra ott, ahol elmehetett volna mellette. Vagy nyomjon egy satuféket? De miért? Világbajnoki címért megy a meccs. Annak idején Vettelt sem érdekelte a csapatutasítás, abból sem lett következmény, pedig az egy jóval élesebb szituáció volt. Rosberg nem tudta megelőzni Hamilton, akinek semmi oka nem volt arra, hogy lassítson. Mert ugye ő nem második számu pilótának szegődött a Mercedeshez.
  • DasIsFuck
    Én nem tűrném el ezt a mercedes helyébe egyik versenyzőmtől sem.
    Elsősorban a forma 1 is egy csapat sport.
  • a.carkey
    Nem a flame miatt, de a jelenlegi nézőszámok pedig - ért hozzá, vagy sem - egyértelműen azt támasztják alá, hogy jóval kevesebben nézik, mint korábban. Főleg a helyszíneken. A német nagydíj negatív 56 ezres nézőszáma elég brutál.
  • lac coo
    Jajj, ne légy naív, bolondok lennének betartani, mikor éles helyzet van :)))
  • DasIsFuck
    Szerintem meg szánalmas amit a 2 mercedeses megenged magának.

Ha van csapat utasítás, akkor azt tartsák be a pilóták..
  • Fernandooo #150746
    Ilyet én is tudok: :D
  • V43 1105
  • DasIsFuck
    Az lehet megfondolandó lehetne, hogy rövidebb versenytáv legyen, de cserébe 2 futam vagy egyéb módszer arra, hogy ne alakulhasson ki az unalmas vonatozás.
  • Fernandooo #150743
    Köszi, megőriztem a leretkező megszólításodat. :DDDDD Öngólod lesz ebből, érzem. Meg még egy ! :D
  • Fernandooo #150742
    S.e.m.m.i.r.e. nem mész ezzel. Majd belátod. :)
  • lac coo
    az utolsó körben, mikor bepróbálta Rosberg az előzést, nagyon szépen csinálta Lajos, egy leheletnyi gázelvétel, hogy bepróbálja Roseberg a külső ívet, aztán lezárta, gyönyörű volt :DDDD
  • Fernandooo #150740
    Kik a szar csapatok?
    Marussia, Caterham, a Sauber sem nagyon virít. Ez élből hat autó, aminek távozásával felszabadulna ennyi hely. De talán mehetne a FI is, mert hát olyan nagyon azért nincsenek ott a szeren. Két évente egyszer villantanak valamit? Ne már.

Abban igazad van, hogy ebben a sportágban sosem volt olyan felállás, hogy minden csapat hasonló kvalitásokkal rendelkezett, de azért jó lenne erre törekedni, nem? Becsalogatni nagy autógyártókat a sportágba, akiknek van pénzük és tudásuk, és két-három év alatt kialakulhatna egy elit mezőny, Audival, BMW-vel, Hondával, stb. Persze, biliben lóg a kezem, de nem is állítottam, hogy az ideális állapotot meg lehet teremteni, de az ideális állapot nem ugy lesz meg, hogy bekerülnek a játékba olyan csapatok, akiknek soha nem lesz semmi esélyük semmire.

Azt is elfogadom, hogy az uj technológiáknak lehet tere, ezt nem gondoltam át nagyon, valóban. Más dolog, hogy nekem nem tetszik ez, de hát ki vagyok én, hogy megítéljem ezt. Ha a többség szereti, és szükség van rá, hát ne ezen muljon. :D

Tényleg nem nézek más sportágat, csak a La Mans-ot meg ezt. Más nem érdekel. Én kérek elnézést.

Még mindig nem tudom, hogy a szezon közbeni tesztek kiterjesztése miért ökörség, ha nincsenek a mezőnyben tőkehiányos csapatok.

Három autós felvetés: Olyan kérdéseket teszel fel, amiket nem az én tisztem megválaszolnom, hiszen ezek csapatszintü döntéseknek kell hogy legyenek. Még mindig ott tartunk, hogy elit kategória, van pénz dögivel, ha jól tudom, már a Ferrari is feldobta ezt egyszer, tehát ők már eleve benne lennének. A RBR szatellit csapata a TR, gyakorlatilag ők most „négyautóznak”, nem? Hány autó lesz a rajtrácson? Nem tudom, de biztosan meg lehetne ezt szervezni.

Én még nem láttam jó versenyt pl, Szingapurban, de Valenciában sem nagyon. Indiában és Koreában sem. Viszont láttam jó versenyeket az évek során elhanyagolt pályákon. Miért baj neked az, ha visszahoznák ezeket a helyszíneket? Miért ragaszkodunk a derékszögekhez?

Bizony, ebben a felállásban bármelyik pályán lehet unalmas egy verseny, tiszta sor. De ha létrejönne egy ideális állapot, mármint hogy a mezőny legalább 60-70%-a valóban ütőképes autókból állna, akkor a mostaninál kevesebb unalomban lenne részünk. Tudom, ez érvényes a Tilke-pályákra is, de most komolyan, te kedveled ezeket az uj helyeket? És erre ne ugy válaszolj, hogy a személyemet veszed célba mert az nem szimpatikus hanem őszintén. Most komolyan, jók a Tilke pályák?
  • Totti5
    Ha elengedi akkor Hamilton bukik. Neki minden pont számít és verseny volt. Amúgy összecsaptak Rosberg friss gumikon megelőzhette volna, de most sem tudta. Most magyarázza a Mercedes a rádióforgalmat, ami teljesen felesleges volt. VBért mennek, nem fog egyikük sem lassítani a saját kárukra.
  • lac coo
    Hát én csalódott is lettem volna, meg kb minden néző ha elengedi ....
  • Ferenc4
    Hamilton ha el engedi Nico Rosberget nem biztos hogy meg elözi az elsö kettőt,hisz Hamiltont se birta meg elözni.

Toto Wolff a Sky Sports kérdésére elmondta, kissé csalódott amiatt, hogy Lewis Hamilton nem tartotta be a csapatutasítást a Hungaroringen.
  • V43 1105
    Már jeleztem Shadownak, hogy nem bír magával, kérem türelmeteket a cselekvéséig.
  • lac coo
    Fernandooo #150703 ??? :DDD

K,Gyuri, évek óta mindenhonnan ki vagy tiltva, utálva... ide sem hiányzol bármennyi új reged is van haverjaiddal együtt ....
    fórum nincs a földön ahol te normálisan tudnál viselkedni . PCars záértfórumon jó helyen vagytok, fáradj oda légy szíves, a burkolt flémkeltés, provokálás nem kell ...Köszi !
  • Totti5
    "A szar csapatokat ki kell gazolni"

Kik a szar csapatok?

"elit kategóriává kell tenni a sportágat ismét"

Mikor volt olyan elit ahol nem volt gyorsak és lassabbak?

"Ha valakinek nincs pénze, játszon máshol" Költségplafont kiiktatni - kinek mi köze ahhoz, hogy egy vállalkozás a saját és szponzorai

Ez megint a bele sem gondolunk kategória. Az F1 annyival drágább mint bármi más egy Marussia szinten is, hogy ebből a pénzből bárhol mehetne egy kiscsapat is vígan.

"-, DRS-t, KERS-t, egyéb marhaságokat kiiktatni"

Nyilván nem nézel más sportágot, de az energiavisszanyerés már sok helyen jelen van, ez a jelen és a jövő.

"szezon közbeni teszteket ismét engedélyezni"

ezt már megbeszéltük hogy ökörség

"egy csapat indíthasson akár 3 autót is ha ugy gondolják"

Ha úgy gondolják? és ki dönti el hogy ki indít? hány autó lesz a rajtrácsony? akkinek van pénze indít, akinem nincs az nem? ha van 3 erős csapat 3 autóval, akkor a többi csapat soha az életbe még csak pontot sem fog szerezni. Ez kinek jó?

"visszahozni néhány klasszikus pályát, Tilkét kirugni a béna pályáival együtt és kész."

Mióta klasszikus pályafüggő egy jó verseny? klasszikus pályán is van unalmas verseny és új pályán is van izgalmas verseny. Van ez is meg az is. Ez megint egy olyan kijelentés ami mögött még csak egy gondolat szikrája sincs meg.
  • Fernandooo #150733
    Én is azért jöttem fel, hogy lássam a futammal kapcsolatos hozzászólásokat, beírtam az épp témába vágó véleményemet, erre megjöttek a személyes sértettségüktől elvakult arcocskák és nekifogtak a személyeskedésnek. Szerencsére visszaolvasható az egész. Én kérek elnézést, hogy elfajult az ügy.
  • lac coo
  • G_ArchAngel #150731
    ignorald legyszives, nem kell elolvasni a kommentjeit, valaszolni pedig vegkepp felesleges
  • mcmoha
    Azt hittem az év eddigi legizgalmasabb futamát tárgyaljátok ki, de látom nem.
  • lac coo
    OFF.

Kérdés ki van a rács rossz oldalán , mi, vagy ti hárman négyen, vagy ketten, fene se tudja már követni az álregeteket :DDD Mi nem vágyunk oda, majd lesz sajátunk ha eljön az ideje, akár a gumiban, nekünk mindegy :DDD
  • BooMiller
    :))))))))))
  • Fernandooo #150726
    Borítékolható volt ez a sablonválasz, intellektusod nulla, nem zavar? Annyira nyomod a sablont hogy azt hinné az ember, egy forumbottal társalog. Tudod, nem magamról írtam amit írtam. Rád vonatkozik. Én nem állítottam magamról, hogy értek egy technikai sportághoz, ellentétben veled, kedves tévénéző. :DDDDD
  • Fernandooo #150725
    Szerencsére sikeresen ki lettetek gyomlálva a CARS topicból, így ott már nincs udvari bolond. Nem is hiányzik. Hehe. :)
  • BooMiller
    Igen szépen bemutatod hogy is néz ez ki:))
  • lac coo
    Ennyi !
  • Fernandooo #150722
    Tévedés Te nem tudsz beszélgetni róla, mert ehhez hiányzik a megfelelő készség. Mihez értesz te? F1-hez? :DDDDDD Itt az SG-n? Szakadok... :D Az, hogy nem értesz egyet és más gondolataid vannak, tudod nem azt jelenti, hogy a másik hülye, te meg vagy a hozzáértő. Te jó ég, hogy mennyi jelentéktelen senki próbál a neten kompenzálni... :DDDDDDD
  • BooMiller
    Természetesen az megvan:) udvari bolond mindenhova kell:)
  • BooMiller
    Probléma hogy szimplán ostobaság amit beirkáltál.. egyszerűen nem lehet beszélgetni róla mert aki kicsit is ért hozzá nem ír ekkora ostobaságokat...
    De folytasd nyugodtan:)
  • Fernandooo #150719
    Vigyázz, nehogy hamar véget érjen egy agyvérzés okán! :D
  • Fernandooo #150718
    Uhh, de megtört a lelkem. :D
  • lac coo
    Mulass rajta, egyszer élünk !!!!