182096
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
Fernandooo #150665 Remélem tényleg esni fog és Rosberget szétkapja Vettel és Bottas is. -
Ferenc4 #150664 Délutánra esőt mond.
Az esös verseny mindig izgalmas,többen is ki csúszhatnak,akár az élről is.
-
#150663 Red Bull's High Tech Rain Detection System
-
Stockbauer33 #150662 http://www.motorsportal.hu/forma1/horner-helyretette-a-mediat-c57085.html#.U9Kme0Dm5mJ -
#150661 Ezen a pályán? :/ Esetleg ha eső vagy SC van (inkább eső, és valami fasza taktikát behúz)
-
#150660 Szerencse? akár Hami ott megy vele akár nem Niko ugyan azt a programot, ugyan úgy tolja. Itt semmi szerencse nincs, ő azt csinálja amit kell neki, legjobban teljesít és nyer. Már látom előre hogy el lesz tőle véve a VB cím ha megnyerné... szomorú lenne ha így reagálna a nép, mert Rosberg nem tehet arról hogy a technika megkotlott Hamilton alatt ( is ), de többször.
Amúgy meg Hamilton van olyan erős, hogy innen is meg fogja fordítani, legalább is én benne bízom, mert neki szorítok. -
#150659 Szerencse plusz 80 lóerő... -
#150658 Jégkrémre való megvan :D -
Ferenc4 #150657 papir 500ft-os ? -
#150656 Kimi ráment a lére:DDD
-
#150655 :)
biztos. -
paj01 #150654 Pont az idei év lesz valszeg jó példa arra, hogy igenis a szerencse is kell egy-egy vb-hez. Viszont tisztán szerencse nem elég. "bemakizott egy vb-t":D azért ez nem így megy. Ennyi erővel Ha kimi helyett pl alonso, vagy hami helyett massa nyer akkor ezszerint ők is csak bemakiztak volna egy vb-t:D Meg akkor minden szoros VB kimenetelre mondhatnánk ezt...hagyjuk már. -
#150653 És most nem akarom magamat idézni! DE 5-6 éve már leírtam ide,hogy Kimi és Hami bemakizott 1-1 vb-t akárcsak Vilnöv,de ilyen nem lesz még egyszer. -
paj01 #150652 az a baj kimi szempontjából , hogy Alonso megcsinálja...és az se mondható h éppen csak:/ no mind1, innen már csak felfelé ívelhet kimnek... -
#150651 SZERINTED!
Azt tedd hozzá!!!
tudom ,hogy fáj,akárcsak Monti esetében,mivel ők a kedvenceid..viszont én nem hazabeszélek,mert én se Alonsot se Rosberget nem csípem..
Amit én leírtam az történelem,amit meg te állítasz,azt a szíved mondja... -
#150650 Amúgy a Ferrari eljátszotta ezt már párszor, hogy hittek a csodában, hogy egy etap elején mért idővel tovább lehet jutni. -
#150649 ?
"tavaly merre jártál,mikor Rosberget mindig mögé sorolta a csapat. "
Ez egy alkalommal fordult elő, amikor a Merci dobogót akart látni nem kiesést...akkoriban a dobogó nem volt gyakori, asszem az volt az első.
Aztán:
" szarabb autóval Ő sem tud teljesíteni,erre ebben a mezőnyben csak Alonso és Vettel képes."
Ez hülyeség, Hamilton a McLaren-nél rendszeresen kihozta amit lehetett az év eleji sz@r autóból, most milyen jó a McLaren mi?
aztán:
"Persze ettől függetlenül,lehet neki szurkolni"
köszi.
...
Nehezebb lenne jobb versenyzőnek lenni, ha annyi technikai zűrje lenne mint Hamilton-nak, azért az sokat segít hogy gyakorlatilag csak Hamilton tudná elverni, ő meg rendszeresen hátulról rajtol, egy nagyjából megszerelt, és ilyen olyan beállított autóval.
-
#150648 Ne is nézd! nem neked való!!!
tavaly merre jártál,mikor Rosberget mindig mögé sorolta a csapat.
Nem vitatom,hogy alapban egy kicsit gyorsabb Hami,de nagyon hangulat ember,mentálisan gyenge és nem komplex versenyző.
de akárcsak Kimi, szarabb autóval Ő sem tud teljesíteni,erre ebben a mezőnyben csak Alonso és Vettel képes.. Lehet anyázni,de ez akkor is tény!
Persze ettől függetlenül,lehet neki szurkolni,csak nagyon szarul jön le,hogy Rosberg lenne a genyagép,mivel mint versenyző jobb mint Hami,még ha egyébként alapban gyorsabb nála... -
paj01 #150647 Szeretem kimit de bassza meg, elverte egy marussia:D Ez van. A csapat is balfasz ő meg lassú volt, a kettő együtt ilyet generál. Szünetbe remélem összekapja magát...mióta ez az új luvnyája van nagyon nincs képben. Lehet le van fárasztva esténként:D Remélem kedvenc pályájára formába lendül.
Ezek a hamilton malőrök meg elég idegesítőek. Ne ilyenek miatt legyen már egyszereplős a VB. Vmiért én is inkább Haminak szorítok. Talán ezek a szerencsétlen esetek váltják ezt ki. Volt már ilyen, hogy egy egyébként gyors pilótát állandóan a technika hátráltatott...:) Az ilyesmi empátiát/szimpátiát szül. -
Fernandooo #150646 Én is ezen agyalok épp. Max annyi lesz, hogy megvárom a rajtot, meg mondjuk 2-3 kört, amíg a szerencselovag kiépít egy néhány másodperces előnyt, és Hamiltont lezúzza Grosjean vagy Maldonando-féle szupertehetség. De annyi is elég lesz, ha a kisköcsög kiépít egy előnyt, na, ott kapcsolom is ki, hol érdekel már egy újabb ajándék-győzelem, meg totálisan érdektelen taxizás, évek óta ez megy, hagyjuk már. -
#150645 Kimi is link, de azért felméri, hogy maru és kati hasonló gumikkal szarabb nála, de ha felpakolnak mást, akár futhatnak is jobb időt. Nos, futottak. Ha ez lenne a ferka első ilyenje idén, leszarom, de nem az első. Ez pont az a pillanat, amikor vagy észbe kap egy csapat, vagy a versenyző bedobja a törcsit. Alonso meg a nyilatkozatával, nos, kurvára nem hiszem, hogy pont most kell védenie a csapatot, de ugye ha lelkileg kell terrorizálni - mondjuk Kimi vsz leszarja -, abban profi. Ártatlan Szegény Józsika jut róla mindig az eszembe a Moszkváról ... -
#150644 http://www.motorsportal.hu/forma1/a-sokat-buko-massa-kifogyott-az-uj-padlolemezekbol-c57075.html#.U9PEb_l_sus -
#150643 Ezt Weber Gabi is elmondta közvetítés közben, hogy általában ez a csapat döntése. -
#150642 Ezt az Alonso bullshitelést, b+! :D -
#150641 http://www.telesport.hu/2014/07/26/raikkonen-a-csapat-azt-mondta-eleg-az-idom-a-tovabbjutashoz-a-vegeredmeny-lathato/ -
#150640 Hihetetlen basszameg ami Lajossal történik...meg se nézem a holnapi futamot,nincs lelkierőm végignézni Rosberg újabb faszmákos győzelmét -
#150639 F1Zone.net (@f1zone):
Kimi: "The plan was to go out but the team said we are fine, I questioned it a few times to be 100% sure. The end result is what we can see.
Mattiacci a Sky-nak:
Q: Why didn't Kimi go out again?
A: No comment -
#150638 A pilóta és a versenymérnöke dönt, ha Kimi ki akar menni akkor kimegy. Mindenki hallahatja hogy folmyamatosan kérezdik a pilótákat... ők tudják ők érzik h mi mennyi és merre, kell e menni avagy nem. Ha elbassza magára vessen, de azt hogy Kimi nincs benne a képletbe az hülyeség, és nem kell a Ferraria kenni minden, mert Alonsonak meg sikerült, pedig ő is Ferrariban van. -
#150637 Azt nyilatkozta a Williams, hogy a padlólemez sérülés miatt lassabb Massa? Hol van ez a nyilatkozat? Mert mintha a kommentátorok azt mondták volna, hogy kisebb sérülés volt a padlólemezen de nem cserélték. Én ebből azt gondolnám, hogy úgy ítélték meg, hogy nem sérült annyira a padlólemez, hogy cserélni kelljen és ez nem befolyásolja a sebességét. -
#150636 Épp ezt akartam írni.... Komolyan néhány ember visszavehetne már. Ha nem tudtok normális ember módjára írni akkor inkább ne tegyétek.
Semmi szükség egymás illetve a pilóták becsmérelésére.
Hamiltonnak hihetetlen pech szériája van, elúszni látszik a vb de aztán lehet az a dupla pontos verseny most jól fog jönni neki. Ha nem esik az eső ezen a pályán nehéz lesz feljönnie.
Kiminek egyértelműen a Ferrari rontotta el az edzését, ezt nem lehet rákenni arra, hogy lassabb volt hiszen bármikor kiküldhették volna még 1 gyors körre, most aztán lesz gumi holnap dögivel. Csodás csapat...
Ha holnap Vettel nem rajtol egy jót, akkor elég unalmas verseny lesz és max csak Hamilton felkapaszkodása lesz izgalmas. -
atiwrc #150635 Van színvonal itt.... -
#150634 Mondták és még utána is ott csapkodták egymás himbi-limbijét, hogy Bottas mennyivel volt gyorsabb. Sajnos mérhetetlenül ostobák. -
#150633 Ti hétvégenként egy mást szívjátok le?! -
Ferenc4 #150632 -
Fernandooo #150630 Soha életemben nem drukkoltam Vettelnek. Finoman szólva sem bírom a csókát. De ezek után remélem, még ha irreális elvárás is, hogy Bottassal törésbe kergetik azt a kis gennyládát elől, Nekem mindegy, csak az a senkiházi másodpilóta ne érjen célba. Ami sok, az sok. -
#150630 Mondták ezt is a q3-ban. -
#150629 Amúgy nem tudom, hogy lehet ez a két kommentátor ennyire mérhetetlenül hülye. Ott hüledeznek, hogy jaj Bottas mennyivel verte Massát, mikor lenyilatkozta a Williams, hogy Massának a sérült padló lemeze van bent, ami sokkal lassabb. -
#150628 -
Ferenc4 #150627 fél másodperc. az kemény -
#150626 Merci nem kicsit erősebb a többieknél :(