FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi1990
Ha eddig nem jött ki magyarul nem is lesz szerintem.
Egyébként angolul a legjobb.
Így talán könnyebb:

1 (2013) 720p WEB-DL 800MB Ganool
1 2013 720p HDRiP XViD UNiQUE

A Rush, is kint lehetne már magyarul.
passatgt
simán kihagyja a keresésbõl

nearo
és akkor hogyan keresel olyanra, amiben szerepel az "a/az/és" pl?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

passatgt
minden szónak legalább 3 karakternek kell lennie, így az "1 2013" sem jó😊

zzeN
Vagy 2013 stb.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

benőmenő
Utána írod, hogy 1080...legalábbis én így hallottam a haverom ismerõsétõl 😄
Szabi
one -.-

"Nulla tenaci invia est via"

http://gaborszantai.co.uk/

passatgt
a cím torrentezõk rémálma, mindenhol legalább 3 karakter kell a kereséshez😄

repvez
mcmoha
Az a címe, hogy "1"? <#zavart1>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

zzeN
Csúnya oldalon.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

igen és te hol láttad?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

zzeN
Most jött ki az 1 címû F1-es film, ajánlom megnézésre a topik lakóknak. A hõs korszakról, világbajnokok és sok már fontos emberrel interjúk stb.

AnuluWork
Vagy fordítva, és Sebnek már szóltak? 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Vettelék csak ráreagáltak Webberre
talán azért, mert akkor még azt hitték Webberé a nyerõ taktika, és úgy el fog húzni Vetteltõl a végén, hogy csak Grojit van esélye befogni, de Webber nem tudta kihozni az autóból a maximumot.
AnuluWork
Akkor miért mondták Vettelnek, hogy Grosjeannal versenyez? Talán nem véletlenül és mégsem volt annyira fasza ötlet volt Webbernek az egyel több kiállás? 😊

AnuluWork
Bármikor?

2010: Webbert Abu Dhabiban elõzi meg elõször Vettel a tabellán. (Utolsó futam ...) Addig Webber Monte Carlotól végig vezet Vettel elõtt, csak Braziliában elõzi meg Alonso Webbert elõször, majd Abu Dhabiban Vettel, aki ott világbajnok is lesz.
2011: Vettel abszolút a legjobb, és minden bejön neki, Webber 1x esik ki, de kevés pontot gyûjt. Vettel 4 futammal a vége elõtt bajnok ...
2012: A Magyar Nagydíj végéig Webber megelõzi Vettelt a tabellán. Utána Webber 4x nulláz, míg Vettel csak 1x.

AnuluWork
Szemcsésedés, drs problémák. Van ez így.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Master91
😄DDD

megértem a frusztrációját...Németország óta nincs normális és zökkenõmentes hétvégéje...ott sem volt az hisz az idõmérõjét elcseszték...

kedves <#nevetes1><#falbav>
rosszberg mostanában nagyon kemény, biztos kisebbségi komplexusban szenved.
lehet vissza kéne mennie a lelátókra és beöltözni Kimi drukker jelmezbe és ugrálni a kilátóról!
Tartotta, bár az elején hallottuk, hogy 2-3 másodperces lemaradást is kért tõle Rocky. A kritikus pillanatban ha jött volna a \'na az ott elõtted webber, kapd el\' ahogy is ma is hallottuk csak Grosjeannal, nem lett volna kérdés a kimenetele szerintem.
Master91
Rosberg:

"„Utána jött az incidensem Pérezzel. Nem jó, amit csinál, mindannyian tudjuk, hogy problémái vannak. A szabályok világosak: ha egyszer már tettünk egy olyan mozdulatot, amivel blokkoltuk az ellenfelünket, utána félre kell állnunk az útjából” – magyarázta. „Jó, hogy defektet kapott, onnantól már csak elõrefelé kellett koncentrálnom.”"
Szerintem majd a brazil nagydíjat odaadja Webbernek, a célegyenesbe elveszi a gázt, Webber megelõzi, és Redbull 2-1-el zárul a bajnokság, és búcsúzóul Webber örülhet hogy az utolsó versenyét gyõzelemmel zárhatta.
De addig még van jópár verseny amit ki kell bírnia
gyorsabb, motiváltabb, kezdeményezettebb, fiatalabb, egyre érettebb kezd lenni, DE ma Webber simán tartotta õt is többek közt

Jó pár futamon hozhatta volna ezt a szintet, sokkal több balszerencsés versenye volt, mint Sebastiannak. Részben a rajtjainak és az idõmérõinek is köszönheti, hogy ekkora különbség van köztük...

ennyi😊

Teljesen nyilvánvaló volt, hogy a 3 kiállás itt ilyen körülmények közt nem mûködhet...és nem tudom elképzelni, hogy majd pont Webber az, akinek a 3 kiállásra szüksége van a többiek mind megcsinálták 2 kiállással még Rosberg is a Mercedessel...Buttonék is

Amúgy azonos stratégiákon nem lett volna esélye Webbernek Vettel elõtt maradni, de ez már puszta feltételezés a részemrõl arra alapozva, hogy a német sokkal gyorsabb pilóta jelenleg.
b-type
Webber nem a tévé elõtt ül, õ azt teszi amit mondanak neki, nem tudja Vettel tempóját, üzanyagmennyiségét, ahogy Grosjean-t sem.
Muszáj hinnie abban amit a versenymérnöke tanácsol....de itt kér versenyzõ-két versenymérnökérõl beszélünk, és egy csapatvezetõrõl aki koordinál.
Webber-nek nem volt szüksége a 3 kiállásra, miért lett volna? Grosjean-Webber-Vettel jöttek el, és egymás közt tartva a távolságot..miért kellett volna?!
Vettel miatt küldték rá Grosjean-ra, és hozták ki korán.
Egyébként sima elévágás lett volna és kész.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

a csapatnak ebbe nem volt beleszólása, a versenymérnöke cseszte el, meg Webber, hogy nem volt bevállalósabb.
fordítva a lágy gumi nem hoz a keményen😄DD

nem értünk egyet...semmiképpen nem érte volna utol, tudván, hogy Webber közeledik Vettel mégjobban megnyomta volna a gumijait...bele kell kalkulálni azt is, hogy a kemény gumi már nem hoz annyit a lágyon, fõleg, ha a benzinmennyiség csökken...max 4-5 tizedeket hozott rajta a végén ami arra lett volna elég, hogy utolérje...

kiszámolta ezt a Red Bull hidd el nekem...

Sing?

Énekes lesz?

Semmi mást nem olvasok az elõzõ harminc kommentben, mint volna, ha, talán, estleg...
Szerintem elég a feltételes módból.

Master91
McLaren Team
As UK rumours saying Jenson is about to sing 1 year contract with McLaren.

Martin Whitmarsh has admitted Honda would like Fernando Alonso to be powered by its Japanese engines in 2015.

Na ez szép lesz.....
Master91
Pontosan. Ez nem RB hiba, ez Webber hiba. Nem sikerült fogást találni Gron, 1-2 körön belül meg kellett volna zabálnia, és simán utol érte volna Vettelt is.

3 kiállásos taktika? Ezt Webberrel is meg beszélték nyilván, nehogy az legyen hogy Rb pisztolyt fogott a fejéhez hogy így is legyen...
Master91
Azért ma volt 1-2 kéz remegése, de nem volt belõle nagyobb baja
Én meg azt mondtam, hogy de, lehetett volna ennek ellenére még csak a közelébe sem ért mert elbalfaszoskodta Grosjean mögött az idõt.
Fantasztikus versenyt futott ma Vettel, megérdemli a 4. címét is, szenzációs versenyeket fut, nem sok még egy ilyen tehetséges pilótát ismerek, aki így be meri tenni az autót, nem inog meg a keze, precízen végigviszi az autót, és a gumiakt is tudja kímélni, és elõre gondolkodik, nem kapkodja el a dolgokat.
Az embereknek ez annyira fáj, hogy valaki tökéletes, hogy próbálnak fogást keresni rajta hamis információkkal.
pont ezt mondom, hogy ezzel a taktikával eleve köze nem lett volna Vettelhez...

Ez csak Webber és a mérnöke hibája volt, hogy csak második lett.
A csapatnak ehhez semmi köze, Vettel fordított helyzetbe simán verte volna Webbert.
Öreg már Mark, na.
Kellett volna😄DD végül is Szingapúrról és Koreáról sem õ tehetett, de se baj😄

Monzában simán meglett neki a 3. hely

Köze nem volt hozzá és ezt már nem lehet a lekörözöttekre kenni.
+1