182279
  • Totti5
    :))) de minegyik aki nyert kivételes pilóta, nem véletlen volt. Hatalmas pillanataik voltak a pályafutások során 1-1 éven keresztül, amikor úgy vezettek mint a mezőny többi 20-21 pilótótája nem. Kár ezt boncolgatni, szerencséből nem lesz VB senki. Rosberg tehetségét már évekkel ezelőtt lehetett látni, és tartja a ritmust Hamiltonnal, sőt jobb is tud lenni, adott versenyen. Igazából amit az autó tud mind a ketten kihozzák, ebben nem sok eltérést látok köztük, de nyilván mint Hamilton szurkoló benne látok többet. Nincs másodhegedűs, mint ami volt Massa, Webber, Fisco stb...
  • G_ArchAngel #151119
    Alonso nyert, mert a McLaren szar volt, Raikkonen nyert mert a ket McLaren egymastol vett el pontokat, Hamilton nyert, mert Glock nem tudott esoben autozni, Button nyert, mert dupla diffuzor, Vettel nyert, mert Newey... stb...stb..

Ásít...
  • Magnum PI
    Nem kellett volna Rosbergnek Monacoban trükköznie és akkor most nem lenne ebből ekkora ügy. Mind a ketten keménykedtek és így jártak, ennyi lenne. Sajnos Monaco óta mindenki máskép tekint Rosbergre és ezen az eseten látszik legjobban. Ha megnyeri a VB-t jobban fogják utálni mint Vettelt. Úgy látszik ez most ilyen időszak. A VB győzteseket nem szeretik :D.
  • BooMiller
    Kivetelesen egyt ertunk:))) Nagy show lenne.
  • Totti5
    Ugyan olyan meggyőző mint Hamillton volt első évében. Mindenkép nagy dolog lenne!
  • b-type
    Hamilton drukkerként mondom, hogy örülnék Ricciardo, esetleges VB címének.
  • Master91
    Na ha Ricc behúzza a vb-t, az hatalmas lenne :D
    utolsó futam 50 pontos, még győz addig 1-2őt főleg ha Rosberg 0-zik mondjuk mellé.

Tetszene :D
  • a.carkey
    Sose engedett. :)
  • a.carkey
    Figyeld meg. A maradékon Hamilton behozza Rosberget, pár ponttal megelőzi, és az utolsón meg kiteszi au első adandó alkalommal a kis Rosberget a picsába, mint tette az Senna Prosttal Japánban, és akkor le is zárhatunk egy fejezetet. (Max. RiccY meg behúzza a vébét nevető harmadikként. :D)
  • b-type
    Itt speciel azért kellett volna engedni mert nem volt helyzetben, azaz ez nem mérlegelés kérdése.

Azért tartotta bent az autót, talán erre utalhatott ez az egész 'nem adom fel a szitut' dolog, hogy legközelebb Hamilton tudja, hogy ő, Rosberg benntartja az autója orrát egy ilyen vesztes helyzetben is, és Hamilton ha nem akar megrizikózni egy kiesést, akkor ilyenkor is hagyjon helyet.
    ...és mivel így alakult ahogy, keménykedhet Rosberg, mert egyértelműen Hamilton-nak kellenek a befejezett futamok, megint nagy hátrányba került.
  • BooMiller
    Szeretem a Finn pilotakat, most orulok hogy a nemet nemzetiseget valasztotta ott ennekb a stilusu versenyzesnek hagyomanya van..... Full kozepszer a csavo kiseggelte az urhajot es meg az sem eleg hogy ez az urhajo allandoan megall Hami alatt meg, nagyon remelem nem nyeri meg...
  • Shiwo
    hibázni hibázott, tény, direkt nem engedett, az is tény.. de gyanítom, hogy jó pár olyan pilóta volt már az F1 történelmében, aki a bajnoki címért menő kiélezett küzdelemben hasonlóan nem engedett volna.. beleértve a legnagyobb neveket és jó pár bajnoki címmel rendelkező élő vagy már nem élő pilótát.. sőt, fordított helyzetben Hami valszeg ugyan ezt teszi, vagy ha nem, és lemegy a fűre, akkor meg azon picsogna 3 hétig..
  • Totti5
    Szóval mégiscsak direkt:) belement olyan helyzetbe aminek nem volt értelme igazán. Nyilván itt a direkt nem szándékos dolgot jelent, mert Rosberg is kieshetett volna, de Hamilton 0áztt emiatt. Rosberg elrontotta a rajtot ezt biztos frusztrálta és 3. kanyarban bepróbálkozott feleslegesen. Versenybaleset volt nyilván, és ez nem mérhető ahhoz hogy kiteszik egymást a kanyarokban rátartással, mert akkor nem ütköztek, az szép csata volt. Most ütköztek, s nem is volt csata, még csak előzési pozíció sem. Aki hátul jön annak kell figyelni ilyenkor. Nagy a hátránya Hamiltonnak és lehet ezen úszott el a VB, mert ha Rosberg nem 0ázik vagy Hamilton nem végez előtte folyamatosan akkor ezt neház lesz ledolgozni, mert Rosberg gyors konstans és eddig szerencsésebben jön ki a helyzetekből.
  • Shiwo
    én sem hiszem, hogy "majd jól defektet kap" dolgokon gondolkodott volna..

kb. annyi járhatott a fejében, hogy "Hami már megint keménykedik, b.... meg, nem fogom hagyni, hogy kitegyen a fűre, miért mindig csak én engedjek"
  • b-type
    85%-ban: max mindketten kiesünk, hozni nem fog rajtam.
    10%-ban: neki defekt, ami Spa elején annyi hogy ott a vége SC nélkül. Nekem első szárny csere.
    5%-ban: lehet hogy begyávul és elenged ha az első szárnyam már a hátsó kerekénél van...

Ahogy Toto mondta:
    "...Csak annyira volt szándékos, hogy számításba vette, Lewis vagy nyitva hagyja az ajtót, vagy ütközés lesz belőle”

El kellett volna vegye, a szitu elment, sansza nem volt, kivéve ha Hamilton nem versenyez.
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.08.25. 08:57:18
  • G_ArchAngel #151104
    0.085-nel, Rosberg mar a szegely mellett van, Hamilton melllett a jobb oldalon nagyjabol 3m. Ergo hely volt szamara, de Hamilton volt elorebb, igy az idealis iv - balra huzodas - ot illette meg. Rosberg semmit nem csinalt, csak maradt a bal szelen, alapvetoen Hamilton ment neki Rosbernek, akinek a szabalyok ertelmeben nem szabadott volna ekkor mar Hamilton mellett lennie. 85%-ban Rosberg optimista makacssaga, 15% pedig Hamilton figyelmetlensege.
  • Stockbauer33 #151103
    Nézd meg még egyszer az esetet és mond meg hova hagyott vna helyet Hamilton?

• precise
  • HTS s3rg1nh00
    itt már teljesen egyetértek.

ami viszont nincs meg nekem,hogy Hamilton mi a fenéért vágta le teljesen a bal kanyart,persze övé volt az ív,de nyilatkozta hogy "nem tudta merre van Rosberg",akkor egy fél méter helyet simán hagyhatott volna a rázókőnél,láttuk később Alonso támadásainál is sehogy sem ment a dolog,nem hal bele viszont maradt volna elöl és nem kockáztat semmit...az meg hogy egy kiragadott félmondat alapján bemocskolja a csapattársat,totál ovis viselkedés...Rosberg 1000x szimpatikusabb a németes "nem láttam a lassítást,addig nem mondok semmit" mentalitással.a média persze jól felfújja,de jó viszonyuk már sosem lesz.
  • b-type
    áruld el légyszíves hogy kell ripacs módon versenyezni?
    ...
    Nem söröztünk, ellenben nem is viselkedem úgy mint ha igen.
    Ahogy írtam, van még dolgod.
  • BooMiller
    Hogy??? :DDDDD
  • Szabi #151098
    lehetőleg ne személyeskedjünk..
  • desigo
    Hami szerintem eléggé erősen visszafogja magát sokszor.
    Nem őrjöng inkább csak mérgesen duzzog,puffog.
  • Christian88
    Ezeket szinte teljesen felesleges komolyan venni. Ha nincs róla videó, akkor csak azok a felek tudják, hogy ki mit mondott, akik részt is vettek a beszélgetésben. Nem hiszem, hogy találsz olyan hírt, ahol ne színeznék kicsit az eseményeket.
  • FeikG
    NEM MAKOGOK kis pöcs! Beszélek!!!!
  • FeikG
    Ja persze,mert te a múlthéten söröztél vele!
    Hagyd már ezt a szar sablon dumát a gyerekekre...Én is mint versenyzőt teszem mérlegre és ebben a serpenyőben az, akit leírtam.
    Az elfogultságot meg jobb ha nem is említed,mert egyesek akkora szemellenzővel járnak,hogy még Imperiál is hanyatt esett volna a víztoronynál..
  • pedobear
    "prisca
    2014-08-24 22:11:54 #1
    Ez a Hamilton mindenen hőbörög. Érdekes módon csak azon nem, ha ő tesz alá a csapattársának. Bennem az a vélemény alakult ki, hogy nem tud veszíteni, akkor is bunkó módon viselkedik, ha történetesen teljesen tisztán nyer a Rosberg. Ez egyáltalán nem sportszerű, ahogyan már néha hiszti számba megy a viselkedése. Ma ez egy sport baleset volt, meg lehet nézni az ismétlésben az M2-ön, hamarosan kezdődik. "
  • BooMiller
    Legjobb hogy rosszindulatrol meg laikussagrol makog:))))))) komolyan szakadok mekkora eke.... Szerencswre Ricc megmztatja a 4neweyVB mennyit is er:)))
  • Peppus
    Dilis ez a Hamilton.. Ilyet nem lehet nyilatkozni.. Nem szabadna hagyni, hogy marhaságokat beszéljen. Ezekkel a hülye megnyilvánulásaival az egész csapatnak gondot okozhat. Még ha ezt is állította Rosberg (amit nem hiszek) akkor is fogja be. Majd csapaton belül lerendezik.
    Tényleg olyan néha mint egy ovis. Tényleg a kedvencem, de legszívesebben odaadnám Ricciardonak a VB győzelmet, ezek meg verjék agyon egymást :D
  • a.carkey
    Büntiztek.
  • a.carkey
    "A sztori itt tart, de csak idő kérdése, hogy mikor kapcsolódik be a FIA, ugyanis ha egy istálló vezetői ismerik el, hogy versenyzőjük szándékosan okozott balesetet, az már nem a csapat belügye. Az ilyesmi igen szigorú szankciókat von maga után, elméletileg a legkeményebb büntetés a kizárás és a futameltiltás lehet."

Magyarul: menti a menthetőt.
  • b-type
    összekevered a pályán kívüli jellemzőket a pályán nyújtott jellemzőkkel, engem nem különösebben érdekel hogy mint ember mennyire 'ismered', véled ismerni Hamilton-t. Én versenyzőként teszem mérlegre, és úgy kedvelem.
    Tehát első lépésként ezt a félreértést tisztázd magadban, aztán a saját elfogultságodat, már ami a ripacs és önző jelzőidből egy, általad csak a médiából 'ismert', az F1-ben meghatározó versenyző felé irányul.
    ...utána, ha ezeket lezártad lehet beszélni józan ítélőképességről velem, és kifogásolni az enyémet.
  • j0rmungandr
    Rosbergtől az Íven maradás, az ütközést kockáztatván is, volt szándékos. Bírom, hogy a média hogy kiforgatta. (attól függetlenül elég "optimista" elgondolás volt Rosberg részéről)
  • G_ArchAngel #151086
    Hamilton kiragadott egy mondatot, a sajto meg keritett kore egy tortenetet, a Hamilton rajongok meg ketpofara zabaltak megint a hulyeseget :D
  • FeikG
    Hami szted meghatározó egyéniség! attól,hogy te neki szurkolsz,egy ripacs,öntelt, önző mentálisan gyenge és igen igen hullámzó egyéniség...És akkor ezek a gyenge jellemek jelentenék a meghatározó egyéniséget?
    Attól,hogy egy körön talán a mezőny leggyorsabbja,az még édes kevés
    Túlságosan elfogultak vagytok,ami behatárolja a józan ítélőképességet...
    Vettelhez meg csak annyi,neki is lehet egy rossz éve,úgy gondolom bőven belefér,csak a rosszindulat vitatja el tőle a 4 vb címet,na meg a laikusság!
  • Master91
    Hát igen, így már lehet Rosberget füttyögni.
  • a.carkey
    2015: Ferrari: Fernando-Kimi kettős
  • a.carkey
    Na ja.
  • G_ArchAngel #151081
    Alonso melle :D
  • allock #151080
    Ez esetben, lehetne egy helycsere, Button mercibe, Hami meg vissza Mclarenhez.