FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cement
ráadásul nem is õ vezetett... szerencsétlen

respect to the man in the ice cream van

szabii98
jézusom, isten nyugosztalja 😞(

I met God. She's black

mcmoha
Több mint két óráig tartott mire kiemelték a roncsból. 😞 RIP

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

meghalt Sean Edwards a Porsche supercup éllovasa😞((

RIP

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

a.carkey
Az sg.hu megint a toppon ... Úgy látszik be kell iktatni a copy üzenet küldés elõtt, mert olyan üzenettel dobott ki, hogy nem vagyok bejelentkezve. Mindezt úgy, hogy éppen írtam ...

A medve nem játék.

Hmm...akkor én emlékeztem rosszul mindenesetre gondjai voltak rendesen

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

igen

én sem érzem a különbséget a keverékek között..max 1 másodperc. Azt régebben a Bridgestonenál volt, hogy 3 másodpercet jelentett a kemény és a lágy közti különbség...jobb is volt úgy igaz a tankolás akkor még be volt vezetve

Ja és még valami: Nem olvastam el az összes kommentet, úgyhogy ha volt már róla szó, akkor elnézést, de milyen volt a magyar közvetítés? Elsõsorban az érdekelne, hogy Zoltán barátunk mennyire produkálta magát. Néhány korábbi versenyen eléggé idegesített az ordibálása, úgyhogy ezért eddig nem is mertem visszanézni, sõt, már a legutóbbit is hang nélkül néztem csak (azt élõben).

Utólag már azt sem igazán értem, hogy ezt Paliknál miért néztem el.
Hát alapból nem is kéne változtatni év közben a gumikon, de ha már balesetveszélyesek, az egész más. Egyébként ez az egész cirkusz nem lett volna, ha nem erõltetnék agyon a show részét a sportnak. Úgyhogy én nem is a Pirellit hibáztatom, hanem aki kitalálta, hogy trükközzünk a gumikkal.

Egyébként az én javaslatom ez lenne (biztos, hogy másnak is eszébe jutott már): Legyen 2féle keverék. A keményebb gond nélkül bírja végig az egész versenyt, de lassabb köridõkre legyen képes. A lágyabb pedig legyen gyorsabb, de mondjuk 1-2 alkalommal le kelljen cserélni. Ne legyen kötelezõ kerékcsere és ne kelljen Q3-as gumival indulni. Így megmaradna a stratégia, mégsem kellene senkinek gyorsan kopó gumit használnia.
Kit--Kat
Õ köszöni szépen ezek a gumik nagyon fekszenek neki. Legalábbis õ és a csapat ezt nyilatkozta.

Azért az milyen már, hogy év közben nyúlnak bele a gumikba...

Egy biztos a Red Bullnak megérte kisírnia, egy erõlködõs Vb cím helyett egy tolatós-gyalázós lett.

PR szempontból sem nekik, sem Vettelnek nem tett jót. Tudom ez ilyenkor mindegy, de a Red Bull nagyon érzékeny a marketingjére és a megítélésére.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Hát az biztos, hogy nem volt minden rendben. Mindazonáltal nem hiszem, hogy figyelmen kívül lehetne hagyni azt, hogy év közben változtattak a gumik szerkezetén. Ami biztos, hogy KR a jelenlegi gumikkal nem boldogul olyan jól, mint a korábbiakkal (legalábbis kvalin nem). Persze ha nem tud megfelelõen alkalmazkodni, arról õ tehet, nem más, hiszen ez is a versenyzõ feladata. Azt nem tudom, hogy RG számára ez mekkora változást jelentett.
Kit--Kat
Elsõ a #143451-re.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Nem volt sérült kasznija, ezzel csak õ dobálózott késõbb a kasztni csere után kiderült, hogy az autót nem tudta rendesen beállítani. Ezt Allison, Permane és õ maga is lenyilatkozta késõbb.

Ennyi... Pont ezt akartam én is írni.

RG-nek konkrétan az 1-5 versenyen sérült kasztnival kellett versenyeznie...óriási és indokolatlan különbség volt közte és KR között még idõmérõn is

RG-nek konkrétan az 1-5 versenyen sérült kasztnival kellett versenyeznie...óriási és indokolatlan különbség volt közte és KR között még idõmérõn is

Kit--Kat
Én azt mondom Vettel sanszosan Webber taktikájával is behúzza. De ettõl függetlenül Webber kapta a gyengébb taktikát. És igen szomorú, Webber megérdemelne még egy búcsú gyõzelmet ami egy kis támogatással menne is.

Pontosan, már rögtön a magyar kvali után ezt mondta. Elõtte 9 versenyen át 8:1 volt az állás (száraz kvalikon 6:1), azóta pedig 1:5 (száraz kvalikon 1:4). Viszont ezt is két oldalról lehet megközelíteni. Ha ezek a gumik nem fekszenek KR-nek, akkor lehet, hogy az eredeti gumik meg RG-nek nem feküdtek. De az is lehet, hogy csak simán pályafüggõ a dolog, hiszen tavaly a magyar, szingapúri és japán kvalikon is gyorsabb volt RG kb ugyanekkora különbséggel (belga nem számít az esõ miatt, olasz pedig azért, mert ott tavaly RG nem indult). Egyedül a koreai lóg ki a sorból, ott tavaly KR 3 tizeddel volt gyorsabb, most meg 1.3 másodperccel lassabb, persze ebben benne volt a hiba is. Illetve azt el kell ismerni, hogy RG fejlõdött is tavaly óta.
Totti5
A pályán ugyan úgy füldugó kell amikor ezek mennek el melletted. Yutub videón laboratúriumi környezetben halk hangerõn otthon szakérteni ezt... majd a pályán hol ahol lesz kipufogó hang is, na ott... addig ez semmire nem jó.

Ilyenre kell számítani:

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Szerintem ezt fejlesztették tovább😄

nearo
Bizony mondom, ennél még a szellentésemnek is erõsebb a hangja... nem baj, legalább könnyebb lesz átaludni Vettel 6. címét. De biztos jó lesz ez, majd hozzászokok... igazából amíg izgalmasak a versenyek, addig felõlem hangtalanul is körözhetnek, annak is megvan a maga varázsa.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nekem porszívó hangja van xD

Christian88
fûnyírónak keményebb hangja van <#conf><#falbav><#wilting>

http://www.twitch.tv/hegii

VTEC just kicked in yo!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

HTS s3rg1nh00
jézusom,mint amikor fúrják a szomszédban a betonfalat

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

zzeN
De legalább erõs permetezõgép.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

kifli
permetezõgép?
zzeN
Itt a Honda V6-osa:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

a.carkey
Azért úgy vébét nyerni, hogy Vetteltõl utoljára Raikkonen vett el pontot még itthon, senkinek sem lehet.

A medve nem játék.

kifli
Ez jelenthet jót jövõre nézve. Hisz talán nem annyira ellentétes a vezetési stílusuk, hogy az Alonsora fejlesztett ferrari feküdni fog Kiminek is.
Kiminek azota van baja az egykoros teljesitmenneyel, miota Alonsonak is - egyikuknek sem fekszik a megvaltoztatott gumiszerkezet

http://gaborszantai.co.uk/

ez az Inoue😄D

jól nézett ki a kocsija festése😊

Hamár Kimi😊

nagyon érdekes, hogy mióta bejelentette távozását rendre veri Grosjean idõmérõn...futamon még 1-1 helyzetben Kiminek jött ki a lépés fõleg a SC miatt, meg neki kevesebb technikai gondja volt, mint a franciának...

Szezon elején nekem nagyon úgy tûnt, hogy Grosjeannal jól kicsesztek és természetesen Kimi következetes vezetése okán teljes mértékben kezdeményezetté vált. Viszont mióta Kimi távozik azóta látványosan feljavult Grosjean teljesítménye nem véletlenül. Ring óta fõképp...

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Magnum PI
Az teljesen egyértelmû, hogy Vettel élvezi a csapat teljes támogatását akár Webber kárára is. Én csak azt mondom, hogy ezen a futamon szerintem nem volt erre szükség, de persze tévedhetek.

Viszont melyik nagy csapatnál nincs így? Alonsó, Hamilton, Kimi mind elsõbséget élveznek(tek) és elõnyben is részesültek nem egy futamon a másik pilótával szemben.

nekem az egyik kedvencem Vettel, de mégsem vagyok elvakult vele...tudom, hogy a Red Bull magasfokú támogatottságát élvezi már már túlzóan...nincs ebben csodálkoznivaló, csak a RB évek óta sunyi módszerekkel hátráltatják 2. számú versenyzõjüket...

Master91
Boxutca
A nap képe a felkelõ nap országából

Szabó-Biczók Szilárd Szuzukában futott össze Taki Inoue-val, aki 1995-ben kisebb balesetet szenvedett a Hungaroringen, miközben oltani sietett versenyautóját. A versenyzésben mérsékelten sikeres japán jövõre visszatérne a Hungaroringre egy kicsit nosztalgiázni...

Jacek
Értem, tehát a RB még soha nem mutatta meddig képes ezen a téren elmenni?😊 Van ott egy Helmut Marko nevû emberke nagyon szimpatikus..

Egyébként a post hangvételével volt problémám nem Vettel gyõzelmével, ez a post alapján nm tudom igazán ki a szánalmas... de biztos KPT is szánalmas akinek egybõl ez jutott eszébe de õ biztos nem érte hozzá csak az sg topic megmondó emberei...

ui: aki fanboy az fanboy...

Master91

+ lefanboyozni a másikat -.-"
Magnum PI
A világon is olyan arányban vannak Vettel ellenesek mint itt, ezért nem meglepõ, hogy a világon több ember egybõl lecsapott a lehetõségre, hogy egy jó kis összeesküvés elméletet gyártsanak Vettel ellen. Szóval nincs ebben semmi meglepõ.

A csapat szemszögébõl semmi szükség nem volt ilyen trükközésre olyan mértékben vezeti a tabellát, hogy egy 2. hely is pont elég lett volna mára.

nearo
Ritka ez, de most kivételesen egyetértek veled 😄 (legalábbis a véleményeddel, a stílusoddal nem)
Az utolsó két sort kivéve 😊 Button szerintem még nem szürkült be, Webber már inkább, meg talán még Massa.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Jacek
Megmondtad a frankót... igaz hogy a világon pár embernek még feltûnt ez😄D de nem baj biztos csak az sg-n találták ezt ki😄DD Mert itt annyira sok a szagértõ....

FeikG
Beszarás b+, mi van itt már megint..
Most,hogy Vettelnek volt mûszaki gondja,akkor jöhet" a csapat szúrta el direkt a taktikát!
NEM ÉRZITEK MENNYIRE SZÁNALMASOK VAGYTOK???
Simán mûködhetett volna a 3 kiállás is(Persze fordított helyzetben) és abban is biztos vagyok,hogy menet közben váltottak.
Lehetett akármi is az ok,elfogyott gumi,így próbált elévágni,akármi...
Ez miatt is Vettelt hibáztatni,ez már tényleg beszarás..
Ebben a mezõnyben Webber már egy szárnyaszegett,beszürkült,Nemecsek Ernõ lett,akár csak Button..ez ennyi,nem is értem,miért kell rögtön,hadirokkant,elfogult elméleteket szõni!!!!!

Dietrich
Gratula Vettelnek a mai sima gyõzelméhez!
91/35
7/3

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

AnuluWork
Azért mondom. Na ez a film a Senna film mellett kötelezõ vétel annak, aki szereti ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Totti5
Nem volt. Szinkron max a lemezes kiadásban lehet, már ha lesz, de az még odébb van. december / jaunárban jelenik meg.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

AnuluWork
Volt belõle szinkronos? 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB