FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
RIP
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A medve nem játék.
Per Aspera Ad Inferi.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
én sem érzem a különbséget a keverékek között..max 1 másodperc. Azt régebben a Bridgestonenál volt, hogy 3 másodpercet jelentett a kemény és a lágy közti különbség...jobb is volt úgy igaz a tankolás akkor még be volt vezetve
Utólag már azt sem igazán értem, hogy ezt Paliknál miért néztem el.
Egyébként az én javaslatom ez lenne (biztos, hogy másnak is eszébe jutott már): Legyen 2féle keverék. A keményebb gond nélkül bírja végig az egész versenyt, de lassabb köridõkre legyen képes. A lágyabb pedig legyen gyorsabb, de mondjuk 1-2 alkalommal le kelljen cserélni. Ne legyen kötelezõ kerékcsere és ne kelljen Q3-as gumival indulni. Így megmaradna a stratégia, mégsem kellene senkinek gyorsan kopó gumit használnia.
Azért az milyen már, hogy év közben nyúlnak bele a gumikba...
Egy biztos a Red Bullnak megérte kisírnia, egy erõlködõs Vb cím helyett egy tolatós-gyalázós lett.
PR szempontból sem nekik, sem Vettelnek nem tett jót. Tudom ez ilyenkor mindegy, de a Red Bull nagyon érzékeny a marketingjére és a megítélésére.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ennyi... Pont ezt akartam én is írni.
Ilyenre kell számítani:
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
http://www.twitch.tv/hegii
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
A medve nem játék.
http://gaborszantai.co.uk/
jól nézett ki a kocsija festése😊
nagyon érdekes, hogy mióta bejelentette távozását rendre veri Grosjean idõmérõn...futamon még 1-1 helyzetben Kiminek jött ki a lépés fõleg a SC miatt, meg neki kevesebb technikai gondja volt, mint a franciának...
Szezon elején nekem nagyon úgy tûnt, hogy Grosjeannal jól kicsesztek és természetesen Kimi következetes vezetése okán teljes mértékben kezdeményezetté vált. Viszont mióta Kimi távozik azóta látványosan feljavult Grosjean teljesítménye nem véletlenül. Ring óta fõképp...

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Viszont melyik nagy csapatnál nincs így? Alonsó, Hamilton, Kimi mind elsõbséget élveznek(tek) és elõnyben is részesültek nem egy futamon a másik pilótával szemben.

A nap képe a felkelõ nap országából
Szabó-Biczók Szilárd Szuzukában futott össze Taki Inoue-val, aki 1995-ben kisebb balesetet szenvedett a Hungaroringen, miközben oltani sietett versenyautóját. A versenyzésben mérsékelten sikeres japán jövõre visszatérne a Hungaroringre egy kicsit nosztalgiázni...

Egyébként a post hangvételével volt problémám nem Vettel gyõzelmével, ez a post alapján nm tudom igazán ki a szánalmas... de biztos KPT is szánalmas akinek egybõl ez jutott eszébe de õ biztos nem érte hozzá csak az sg topic megmondó emberei...
ui: aki fanboy az fanboy...
A csapat szemszögébõl semmi szükség nem volt ilyen trükközésre olyan mértékben vezeti a tabellát, hogy egy 2. hely is pont elég lett volna mára.
Az utolsó két sort kivéve 😊 Button szerintem még nem szürkült be, Webber már inkább, meg talán még Massa.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Most,hogy Vettelnek volt mûszaki gondja,akkor jöhet" a csapat szúrta el direkt a taktikát!
NEM ÉRZITEK MENNYIRE SZÁNALMASOK VAGYTOK???
Simán mûködhetett volna a 3 kiállás is(Persze fordított helyzetben) és abban is biztos vagyok,hogy menet közben váltottak.
Lehetett akármi is az ok,elfogyott gumi,így próbált elévágni,akármi...
Ez miatt is Vettelt hibáztatni,ez már tényleg beszarás..
Ebben a mezõnyben Webber már egy szárnyaszegett,beszürkült,Nemecsek Ernõ lett,akár csak Button..ez ennyi,nem is értem,miért kell rögtön,hadirokkant,elfogult elméleteket szõni!!!!!
91/35
7/3
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10