182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
középen az óvóbácsi:D -
-
Nem volt semmi, Hamilton bohóckodott a telefonjával -
Szerintetek, HA Vettel aláírna a McLarenhez, akkor Button hol folytatná? Leszerződtetnék a Red Bullhoz helyette vajon? -
Stockbauer33 #151317 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hamarosan kezdődik a csütörtöki sajtótájékoztató, ahová Hamiltont és Rosberget is meghívták. A terem zsúfolásig megtelt, a szervezők azonban nem ültették egymás mellé a két mercist, Alonso foglal helyet közöttük. Csípős kérdésekre van kilátás, de sanszos, hogy mindkét pilóta a szokásos PR válaszokkal áll elő. -
Newey jövőre elhagyja az F1 -et, a RB -nál marad, de nem az F1 projektben. -
Honda megvette Neweyt? :) -
Stockbauer33 #151314 http://www.gphirek.hu/f1/20140904-f1-sebastian-vettel-komolyan-fontolgathatja-a-mclaren-ajanlatat.html -
Welcome to the Autodromo Nazionale Monza
-
-
megjött az új banner
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.09.04. 14:20:58 -
Jaja jol ment a newey auto:)))) Annyira jo volt vettel hogy most levezet:))))
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2014.09.04. 12:48:22 -
Ertem en hogy probalsz bele keverni mindent es mindenkit mikozben vettelrol van szo!!!! Nem Kimirol... 12 verseny lement nullat mutatott egyetlen elozesen kivul ami Koba reggel felkelve mutatott be a nyomorult toyotaval:))))) semmit szoltam ra az ev elejen mert benne van, de 12 verseny + ric nyert 3 versenyt:)))) -
Igy van, newey nelkul ezekben az evekben 4-ik lett volna:))))) -
2012 ben 3 ponton múlott a vb. Igencsak szoros év volt. Tavaly egyértelmű volt amit vettel lenyomott az év 2. felében az brutális. Ott nem volt kérdés. -
Keresnek ezzel a teljesítménnyel 10+ millát, és még ők a hülyék?! :D -
G_ArchAngel #151305 Ez az ev ajandek a Vettel es Raikkonen hatereknek. Senkit nem erdekel mi tortent elotte 5-10 evig, csak 2014 szamit. -
Közel sem volt minden év könnyű nekik... Persze régen volt tudom. -
G_ArchAngel #151303 Ertem, en hulye vagyok, de te okos, mert szerinted Vettel alatt iden a 2009-2013-as auto megy tonkre :D
-
+1 -
Akkor az eszmefuttatasaid szerint mosr RIC csak szimplan sokkal jobb vagy jobban fekszik nekiÜ Hat nem, VET nem tud jol teljesiteni egy nehezebben kezelheto VERSENYautoval, csak a megszokott kis urhajogokartjaval, amiben valoszinuleg a fantasztikus aerodinamika miatt 1000x konnyebben tudott vezetni.
"semmire nem ment a Renaultval, amivel Kubica brillirozott. " itt mutatod meg mennyire korlatolt vagy. Semmi koze nem volt a 2 autonak egymashoz istenem:D -
G_ArchAngel #151300 Tehat Alonso szar, mert nem tudta Petrovot megelozni vagy semmire nem ment a Renaultval, amivel Kubica brillirozott.
Ertem en, Vettel egy kozepszeru pilota, ezert is esik szet alatta a motor, szarik be az elektronika, hagyja ki a teszteket, edzeseket. Akkor a te eszmefuttatasod szerint Webber annyira gyenge, hogy Zsoltika is hozta volna ezt az urhajoval, amit az ausztral.
Komolyan el kellene menned egy CT-re, mert mocskosul beuthetted a fejed, ha Vettelt vagy Raikkonent, esetleg Buttont ez az ev alapjan szeretned jellemezni... -
Az en velemenyem szerint te ultel hattal a TV-nek, most latszik hogy kozepszeru pilota(F1mercevel hogy az ostobak is felfogjak) aki egy urhajoban ult 4 evig ennyi nem tobb.... -
G_ArchAngel #151298 -
G_ArchAngel #151297 Akinek nem esett le: a tegnapi kommentem azoknak szolt, akik szerint Vettel nem erdemelte meg a 4VB-t, nem dolgozott meg erte es nem kimagasloan jo pilota. Semmivel sem volt a kommentem nagyobb baromsag, mint ezeke a forumozoke, akik kikapcsolt TV-nek hatat forditva, bedugott fullel kovettek az elmult evek esemenyeit. -
Jó cucc lehetett:) -
Igen, sajnos ezt bizonyítod itt nap mint nap:DDDD -
Stockbauer33 #151294 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ahogy azt Kiminél emlegetik:a jó pilóta gyorsan képes alkalmazkodni a gyengébb autóhoz is.Kiminek is várni kellett rá egy csomót,Vettel még mindig nem igazán tudta megváltoztatni a vezetési stílusát az idei évre fejlesztett autókhoz...nem mondom hogy nem jó pilóta,de többen (sőt,ez enyhe fogalmazás volt...) sokkal jobban alkalmazkodtak,mint ő tudott-számomra ezért lesz egy 4x VB versenyző,akinek nincs olyan skillje mint mondjuk Alonsonak (aki megint egy másik mese,mert túl ritkán teszi hozzá azt az 1% zsenialitást amivel ő rendelkezik) -
Vettel jó pilóta, idén is láthattuk, pl mikor 1-az-1-ben Alosno ellen ment a csiki-csuki. (A rinyájukat leszámítva nekem tetszett.)
Valószínűleg Hamilton, Kubica, Alonso vagy Raikönnen is bajnok lett volna szvsz. abban a 4 évben, ha a Newey által tervezett rönó motoros autóban ült volna. Miért? Mert Newey direkt lecseréltette a valamivel erősebb Ferrari motort a kisebb méretű, így áramvonalasabb autót megengedő rönóra, viszont 4 évvel később a f*sz rossz oldalára kerültek, mert a franciák basztak normális V6 turbót fejleszteni. A F1 jópár évtizede az aerodinamikáról szól, és Newey ennek a mestere.
Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2014.09.03. 18:03:56 -
Crashdonaldo önmaga egy szerencsétlenség, a PSVA pénze nélkül már rég kipenderítették volna bármely csapattól. -
:D napersze. -
G_ArchAngel #151289 Aki szerint Vettel azert nyert mert Newey tervezte az autót, akkor Newey azert tervezett jó autót, mert Vettel jó visszaigazolást szolgáltatott. Ergo Vettel tervezte az autót?
Mindenesetre Vettel jóval nagyobbakat szopott a technika miatt, mint bárki más a mezőnyben. Nála talán csak Maldonado szerencsétlenebb. -
Stockbauer33 #151288 -
így van.
nem vagyok fanboy, és látok, SŐT értek is hozzá -
Nekem nem sír mert nem értek hozzá veled ellentétben aki nem fanboy és tökéletesen tisztán és tárgyilagosan látja az F1-et:))) -
Érdekes lett a Caterham az új orral :-D -
En szemelyszerint nem sajnalom tole, h 4x VB. Csak nem fogom sohasem (sokan masok is) elismerni, mint top pilota, sosem fog a nagyok koze tartozni. Sosem fog annyit erni a 4 VB cime, mint masoknak, akik tenyleg komoly kuzdelemben nyertek. -
azt értesz amit akarsz, akkor is 4x vb, akárhogy sír a kicsi szemed :) -
a boxutcások csinálhatnák gyorsabban is az új bannerképünket.. :D