FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

parc fermé szabályok vannak😞((

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kit--Kat
Mondjuk ez tényleg nagyon szánalmas. Pláne azután, hogy már a veszély sem áll fenn, hiszen pont ezért hozták vissza a tavalyi gumikat. Nagyon lebutították az F1-et.

Remélem jövõre az új szabályok felfrissítik újra.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

szabii98
Tipikus F1 Live. Aki a Forma 1ben vitte valamire, annak volt némi pénze is a tehetség mellé 😉 persze kivételek biztos vannak

I met God. She's black

Master91
Több hülyeséget is írtál, nem kommentálom miket..
Azt kell mondjam a vettel/redbull tönkreteszi a forma1-et. Hülyegyerek idióta stílussal, apucit mondjuk mellõzi a futamokról cserébe festeget sisakokat szünidejében...kéne egy komoly fordulat ebben a sorozatban ami kurta nehéz mert jó sok pénz kell hozzá...valszeg jövõre két tizenéves orosz pénzeszsák nem elég hozzá. Igazából már nem is kerül be az f1-be tehetség csak lóvéssrác. Kobayashit kinyomták jött helyette egy bilifejû gutierez, bianchi a marussiában nem tud mit tenni, de a nagycsapatok is erre mennek...perez a mekiben, massa évek óta bénázik a ferkában.
Jövõ évi egyedüli érdekesség ha összekerül a lotusba a gro/mal kettõs, mert akkor nekik nem a tapadást meg a légellenállást kell beállítani hanem még két ütközõzóna elõre hátra aztán had szóljon! :-D

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

AnuluWork
Ez egy ilyen idény. De ez van. Legyen meg neki a negyedik, aztán jöjjön egy új korszak. Talán! az majd valamit segít. Ha nem, nagy gáz van, és aki ebbe pénzt öl, az Margit.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Négy. Amibõl egy ezer%, hogy elõnyt szerzett(bár azért nem mert a többi is levágta...)
Nem értem minek vannak szabályok ha néha eltekintenek tõle, néha szigorúan veszik...ez így követhetetlen(khm valószínû ez a cél)

Totti5
Elõny az. Nagyobb sebességgel mennek be, ezért nem tudják vonalon belül venni... nem értem miért engedik. Úgy vágnak át sikánokat és kanyarokat mint ha ott sem lennének.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

AnuluWork
Nem értem haza az elejére.

Ki se mennek a többiek...oké végülis fölösleges, dehát azért ez így csúnya.

Master91
ez most csak 1 palyan van igy
benőmenő
Szmog, a mûsor elején mondták, elég durva.
Norbi1990
Charlie Whitingék megengedték a szélesítéseket, mert állítólag nem jár elõnnyel. (pedig igen, több sebességet tudnak bevinni a kanyarba szal nem értem a logikát)
AnuluWork
Egyébként ez szmog v. köd?

AnuluWork
Látva a két RB közötti különbséget, és még emlékezve arra, hogy azért Webber 2010-ben még min. egálban volt vele Abu Dhabiig, kizárt, hogy skillbõl fél mp legyen Webber és Vettel között ...

Baszki akiket mutogatnak tv-ben pilóták közül egyedül rai nem vágta át a fehér felfestést...vettel e gyors körében az elöbb ötször webber háromszor...alonso is elhagyta párszor.
Végén majd visszaismétlik a gyõztes kört majd jóól megszámolom! O:-)

Csúnyán kiszélesitík a pályát, folyton átvágják a fehér vonalat...

AnuluWork
Nyomják Grosjeant, nyomják, Kimi megy, ok, Romain lesz a megváltó, aztán taktikában is hibáznak, meg Grosjean is hibázik, és egyre rosszabb a helyzet. Mintha az itthoni ellenzéket látnám ...

Úgy hallottam jövõre betiltják a sisakfestés majomkodást...már nagyon unom, hogy folyton keverem a pilótákat...igaz ez?
Gro megint elbafta. :-

nearo
kicsit megkésve, de... az a zene a felvezetõmûsor elején 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

desigo
Lotusnál ezt benézték...
benőmenő
A Lotus ismét megcsillogtatta taktiai érzékét 😄
Szegény Grosjean.
ennyi...

és még vannak akik azt mondják minden rendben

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

pedobear
Ez mi a fomulahu megrajzolta? <#nyes>

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Jeffjohnson
Azért az is szép, hogy a pirelli úgy orvosolta a gumiproblémát, hogy nem engedi a csapatoknak szabadon állítani sem a keréknyomást sem a dõlést. Ez kb. arra jó, hogy bebetonozzák az erõsorrendet.

Jacek
Imádom a mai F1-et.. az autót se lehet be állítani mert szétszakad a gumi.... és még csak nem is a Pirelli tehet róla😊))

Norbi1990
Az elején kilökte Farfust aki a tízen x-edik helyrõl rajtolt, míg Glock a 4-rõl és nem kapott semmit érte.
Ettõl függetlenül én is örültem Glocknak 😊
fifi
illetve 3 sarok után le is OFFolna...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

hát persze, leszabályzás nélkül egy utcai autó is 9 ezret tudna forogni igaz semmi ereje nem lenne már

Master91
Érdekes adat a @RenaultSportF1-tõl: a 18 ezres korlátozás nélkül a jelenlegi motorok kb. 22 ezres fordulatszámra lennének képesek.
bakkerman
igen,és olyan pilóták mint Koba,meg például Glock az F1-en kívül van,és nincs sok esély a visszatérésükre...de legalább lesz két ruszki kölyök,jó sok dollárral

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

b-type
néztem, drukkoltam is neki, mert a kötelezõ cseréknél esõgumikat választott, és az elsõt elég késõn cserélte...talán már slick-ben gondolkodtak, de kellett csatáznia is, szal absz. megérdemelt volt szvsz.
...a befutó-t meg tanulhatná az F1 is, tûzijáték sorfalban, gumiégetés...szal rendben volt.
..a kerékcserék ott is nagyon gyorsak 3-3.5 másodperc.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

pedobear

ez félreérthetõ Japánban a Ferrarié volt a leggyorsabb 1,95 sec alatt cserélték le Alonso abroncsait

Ott a Bridgestone gumik voltak még, amik nem voltak rosszak esõben még versenyezhettek normálisan, de azért a ringen is és Monzában is a kemény keverék egy két kör híján egy teljes futamot kibírt, ami kissé illuzió romboló volt...nem koptak túlzottan a gumik, most meg túlzottan is óvatosak, mert a gumik a Pirellik pokolian kopnak, nem lehet belõlük a maximumot kiautózni, mint régebben a tankolás idején stb stb...

balanszot kellene csak eltalálni...

Valakinek az nem tetszett, hogy minden motor elfüstölt ezáltal a nagyobb csapatoknak is kútba ment egy egy hétvégéjük, másoknak meg pont ez hiányzik (köztük nekem is).

Vannak, akik ellenezték a tankolást, míg mások visszasírják.

Végülis nem lehet kielégíteni mindenki igényeit, de a normális balanszot be kell tudni lõni a szabályokkal és az újításokkal is.

2010-es évad jó volt ott még 5-en is esélyesek az utolsó 4-5 futamon a végén is Webber-Alonso-Vettel hármas maradt az utolsó futamon...nem voltak rosszak a versenyek sem DRS és Kers se volt, ugyanakkor elõzésileg, akciódúsabb volt, mint a 2009-es szezon...

Mindig minden jobb volt regen es a jovoben is igy lesz.

Kiveve az internet, mert az lassu volt.

<#idiota>

http://gaborszantai.co.uk/

Master91
Én is így tudom hogy kb. annyit bírnak

Meg azt mondják hogy az autók alacsonyabban vannak mint régen, ezé nem bírnak esõbe menni
nearo
valamikor talán még pont itt olvastam, hogy a mostani pirelli "extrém" esõs abroncsai tudnak kb annyit, mint régen a bridge interjei... ha ez tényleg igaz, akkor ez is a gumik hibája^^

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

pedobear
Ha esett az esõ akkor nem a boxba szarakodtak, mint manapság szokás.

pedobear
Én összességében értékelem. Régen sokkal izgalmasabb volt; sokkal tömb minden történt és több kaotikus futam is volt.

Master91
Hát, pont ezen vitatkoztam ma haverral, szerinte nem izgi az F1 hogy már szezon felén lehet tudni ki a vb.

Én meg azt mondom hogy már kb. 2009 óta nem izgi az F1, akármikor dõlt el a Vb. (tavaly ráadásul utolsó futamig ki bírt, nem tudom ezekre miért nem emlékszik...)

Ettõl függetlenül nézem, mert szeretem az F1-et.

Csak DRS-KERS meg ilyen izék, 1x irány vátoztatás, szar pályák...

Szerintem nem csak azért nem nézi valaki mert megint Vettel nyer, több ok is közre játszik.
Szvsz!
Totti5
"Felejtsük el mi történik az élen" - mondta el Rosberg. "Vettel talán egyedül versenyez az élen, de nem figyelnek arra, mi történik mögötte? A mögötte lévõ pilóták közötti harc már nem érdekes? "

Ennyi.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

pedobear

pedobear

a.carkey
A Lotusnál is motorszállítót váltanak? Vagy miért érzi úgy egy jól menõ francia pénzes pilóta, hogy dobnák?

A medve nem játék.

Elõvették újra a témát😊

Mellesleg mi is ezt fejtegettük...felesleges volt a 3 kiállás ugyebár