FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nearo

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Hát sajnos úgy tûnik, igencsak megromlott a viszony KR és a csapat között, ami nagy kár. Ugyanakkor messze nem ez az elsõ ilyen eset a sport történetében.
bakkerman
hát,ha szigorúan az elhangzottakat nézzük,akkor nem kérték meg 100%-ra Kimit hogy engedje el a franciát,csak megkérték,hogy húzzon el a picsába...😄DDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Totti5
Egyébként igen, csak még sem😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nem tudom, ez most komoly-e. 2011 óta legális.
AnuluWork
Egyébként ez csapatutasítás, ami miatt akár büntethetnek is ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork

Master91
Räikkönen: "Teljesen normális, hogy egy ilyen helyzetben félre kell állni a csapattársad elõl, de egy gyors kanyarban nem lehet."
Don't shout there fucker!
AnuluWork
-Kimi! Get out of the fucking way!
-Don't you fucking shout at me! I’ll get out when I have a chance but not in the last corner!

kb.

Ez a "leszorítós" eset után volt.

benőmenő
De...de most a generátor ment tönkre <#nezze><#idiota>
Totti5
Ez mikor volt? Kimi a saját hülyeségébe ment bele. Grozsannak át kellett volna adni a helyet egybõl és akkor nem veszt ennyit talán... Francia is megtette neki, neki sem eshet nehezére, ha már hátrányban van. Már ha ez hallaható a felvételen.

AnuluWork
Viszont végre máshol sikerült megnéznem.

Nem csodálkoznék, ha a Lotusnak hirtelen ki kellene fizetnie Kimi fizetését. Akkor Alan Permane gondolom nem ilyen stílusban kezdene egy beszélgetést ...

Master91
AnuluWork
Hát ezaz, errõl beszélek.

Ilyen alapon ezért nem tudjuk meghatározni, hogy ki a legjobb versenyzõ. Hiába 7x bajnok Schumi õt sem tudják ill. mondják egyértelmûen legjobbnak. Valamiért Sennát dicsõítik ebben a titulusban...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Igen nem értem a hsz-ed valóban durva, de leírtam, hogy a fent említett szabályokban keresendõ az indok és abban, hogy a többi csapat képtelen a Red Bullal felvenni a versenyt évek óta...

Red Bullnak pokolian fekszik a teszttilalom és a 2009 óta érvénybe levõ szabályok...Ez bármelyik másik versenyzõvel megeshetett volna akár avilágbajnokok közül (lehet Alonso már 6x vb lenne a Bullal ugyanúgy) errõl nem a német tehet.

Egyébként hamár a versenyekhez visszatérünk a 90-es években is bõven megvolt a 16 verseny legalább...gyõzelmek tekintetében van fontos prioritása a 20 versenynek...bár mondjuk tavaly pont Alonso lett volna vb, ha csak 16 verseny van. Nyilván akkor elõbb lép a RB a fejlesztésekkel szóval ez se biztos, hogy így lett volna ahogy állítod...Minden csapat már eleve tudja a terveit a szezonra és úgy próbálnak igazodni fejlesztésekkel és a befektetett munkával.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Azért volt nem egy futam ahol Vettel simán bizonyította azt, hogy van olyan agresszív és küzdõ, mint az oly nagyra tartott Hamilton-Alonso páros az "elõzés mesterei" avagy Raikkonen hajdanán simán feltud kapaszkodni hátulról is ezt a tavalyi Abu Dhabi és Brazil versenyen bõven bizonyította.

Arról nem tehet, hogy nincs technikai ellenfele bizonyára sokkal izgalmasabb lehetne a nézõ számára, ha egy Ferrari felnõne a RB-hoz és akkor lenne egy Vettel-Alonso csata a 90-es évekbeli szabályokkal. Így mindjárt más lenne nem?

Errõl elsõsorban az FIA tehet a teszttilalom bevezetése miatt (bár a Ferrari így sem biztos, hogy elõrébb lenne és a Red Bull a háttere miatt lehet még nagyobb fölénnyel nyerne ezt nem tudhatjuk) ennek ellenére Vettel jó helyen van ahogy korábban írtam és a RB pokolian elõl van.

AnuluWork
Áh, nem érted ... Egyszerûen durva amikor azt a sok háromszoros bajnokot beérik a többiek ugyanennyivel, vagy amikor Schumacher beérte Fangiot, miközben Alonso 2006 óta nem nyert új címet ...

Vettel ugyanúgy világbajnokok közt versenyez és ugyanúgy nem tehet róla, hogy jó helyen van a segge...

Lehet keresni az okokat, hogy a teszttilalom és az aero miatt erõs a Red Bull 4. éve, de felesleges. Fiatal és jó csapatban van ezért 4x világbajnok. Arról sem tehet, hogy olyan szabályok vannak ahol a DRS miatt (amit azért vezettek be, mert a diffúzor által szívott levegõ elkoptatja a mögötted érkezõ abroncsait ráadásul nem tud támadási közelségbe kerülni ezáltal az elõzés jóval kevesebb) szóval a DRS miatt a védekezés szépsége eltûnt, és a csaták sem olyanok. Ezért tudok egy egy DRS nélküli elõzést értékelni erõbõl azonos gumi állapot ellenére.

Ezért volt az a DRS-es hsz-em. Minden a szabályokon múlik végeredményben😉

AnuluWork
Nem a pontozással van baj, hanem mindenki rekordhalmozásról beszél, meg Alonso is kiírja mennyi pontja van, miközben a ma beért Prostnak 14 évébe került Senna, Mansell, Alboreto, Lauda, Piquet, Jones, Villeneuve, Pironi, Berger, Patrese, Boutsen, Nannini, Schumacher, és mások között 4 címet elérnie, Schumachernek 13+(az apróba) 7 cím, és a rekordok, sok-sok klasz gumiszállító és Hakkinen közt, amelyek tényleg rekordok, miközben a maiaknak jut 20+ futam, és a Pirelli, ami vagy mûködik egy körön, vagy nem ...

nem arról beszélek, hanem a keverékek közti idõkülönbségrõl...

egy lágy és kemény között legalább 2 másodpercnek kellene lennie, de akár 3-nak is. Az úgy érdekesebbé tehetné a taktikázást...

Vettel nagyon laza. 😄 <#nevetes1>
Ellentmondást nem tûrõ teljesítmény, zsinórban negyedszer! Így kell ezt csinálni!
pontosan értem mirõl beszélsz, te meg nem vagy képes reagálni a Rosberg-Hami párhuzamra amiben nem is volt igazad...

Pontozásos rendszer változik, de az nem Vettel hibája. Itt van az, hogy Alonso 1571 pontot szerzett. Rekordnak rekord, de hol érdekel ez bárkit hisz nem is egy pontozás alapján jött ez neki össze. Nem tudjuk mire lett volna képes a hõskorban a jelenlegi mezõny...Ahogy azt sem, hogy egy Hill, Schumacher, Villeneuve, Montoya, Barrichello, Coulthard, Hakkinen, Fisichella stb. pilóták sokasága. Más korban és szabályrendszerben versenyeztek. Schumi többet is kihozhatott volna ebbõl a 3 évbõl, de ahhoz mérten ahogy teljesített bõven lehet rá mondani, hogy elképesztõ, amit mûvelt ennyi idõsen és a legjobbak képes volt a versenyt felvenni 1. évét leszámítva. Körülmények nem segítettek neki. Az, hogy egy Fangio, Clark, Senna, Brabham, Stewart akár Lauda, Prost, Pique mire lettek volna képesek manapság nem tudjuk meg. Valószínû ugyanezek a különbségek lettek volna köztük is talán Prost egy picivel jobban profitálna mivel õ volt mégiscsak a professzor, aki tökéletesen képes volt a spórolásra. Ezt sosem tudjuk meg mindenesetre õk sem felejtettek el vezetni. És Vettel is nagyon jó hidd el nekem akárki akármilyen hadjáratba kezd ellene. Én többször hangot adok annak, hogy Webbert látványosabban elnyomják, mint anno Barrchellót és mostmár egyértelmûen látszódik az is, hogy sokkal több a mûszaki gondja, mint Vettelnek. Nem ezt érdemelné, de azt tegyük hozzá, hogy konstans még a legjobb 2010-es évében se tudott lenni akkor is voltak hibái ennek ellenére azt a vb címet megérdemelte volna.

nearo
vagy köridõben?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo
hova akarsz nagyobb különbséget? lágy két kört bírt, kemény meg 46-ot 😄
(jó tudom, nem csak ezt a futamot kell nézni 😊)

Botond
Jövõre ki lehet majd írni rendesen. Aztán jön a McLaren-Honda!
AnuluWork
Nálam nem jön be. Törölték volna? Mi van benne?

szabii98

érdekeees

I met God. She's black

Master91
De szép kép, mintha tolná 😄

AnuluWork
Látom nem érted ...

engem nem zavar hogy vb lett, totti van belebuzulva 😄

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Master91
Vettel 4x vb akkor is akárki cumizik akárkit 😄
Peydongá😄DDDDDDDDD

Master91
Nem hiszem hogy oda teszik, szerintem már mindenki a jövõre gondol.

Mondjuk 2. , 3. , 4. konstruktõri helyekért nagy csata lesz.
akkor menj és szopkodd le a faszát 😄

ha a régi pontozás lenne akkor is Vettel lenne a vb 4. éve...

Egyébként nekem az nem tetszik, hogy a védekezés fogalma totál eltûnt. Most ne vegyük alapul azt, hogy Hülkenbergnek és Schuminak is 2011-ben Monzában a magasabb váltóáttétel miatt tudta visszaverni a pozíciókat. Egyszerûen a DRS megölte a védekezést. Ráadásul szerintem a lágy és a kemény keverék közt sokkal nagyobb különbségnek kellene lennie és az lenne jó, ha többet ki lehetne a gumikból autózni attól függõen kinek milyen stílusa van.

AnuluWork
Mindegy. Épp ideje volt, hogy Vettel végre hivatalosan is megnyerje. A hátralévõkön remélem picit jobban odateszik magukat mások is. De nem félek attól, hogy Vettel leállna.

Dietrich
Gratula Vettelnek a 4. VB címéhez!
Jövõre nehezebben ugyan, de meg lesz az 5. is.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

AnuluWork
Azért kivételes szerencséje van, hogy nem évi tíz verseny van a naptárban, mint a hõskorban, meg nem 9 pontot ér egy gyõzelem, stb. Így tényleg nagyon naggyá lehet válni. Valahol jó, hogy sok verseny van, de ez a sok Tilke fos, meg amit a Pirellitõl Bernieék kértek, na az kimeríti az értelmes versenyek fogalmát.

Ok, érdekes volt amikor Boutsen kerékcsere nélkül végigment Sennával a seggében a Ringen, de ami most van, azzal átestek a ló túlsó oldalára.

remélem Abu Dhabi megint olyan beteg verseny lesz, mint tavaly😊

Egyébiránt ritka unalmas ez a szezon...tavaly jobb versenyek voltak nem elsõsorban Vettel miatt. Ugyanis ennél még a 2011-es szezon versenyei is jobbak voltak valahogy pedig akkor méginkább domináns volt...

ja ennyi, megteheti😊 elég laza volt ebbõl is látszik, hogy nincs elszállva magától és ugyanúgy tud örülni egy egy gyõzelemnek vb címnek, mint amikor elõször nyert

AnuluWork
Minden attól függ majd, hogy mennyire lesznek megbízhatóak az új motorok, a turbó, stb. Érdekes lesz. Az biztos, hogy sajnálom, hogy Webber most megy el, érdekes lett volna látni, hogy miként boldogul egy új technikával. 😞

Totti5
Nagyon jó futam volt. Grozsan brutálisat ment, Merci is okés volt most végre. Szép csaták voltak, izaglmas és kreatív elõzésekkel. Ferrari továbbra is katasztrófa...

Webber is nagyon szépet ment úgy ahogy mindig kellett volna, kár érte😞

Vettel meg... nem kell hozzá sokat hozzáfûzni, amit mutatott, kiadott magából és amit elmondott az önmagáért besztélt <#eljen><#worship>

bakkerman
4. éve már rájöhettél volna,hogy az RB-nél mindenre,és mindenkire szarnak 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Bahreinben pont fordítva volt akkor Rosberg 9. lett a gumik miatt...

Egyébként hellyel közzel ja...

A futam nem volt rossz tetszett, de nem fog hiányozni az indiai pálya jövõre...

Grosjean fantasztikus volt a 17. helyrõl, Kimit pedig jól eltaktikázták 4-5. helyre behozhatták volna õt...dehát taktikailag nulla a csapat ráadásul a Kimi és Grosjean közti csapatjáték sincs meg...megint összeértek.

HTS s3rg1nh00
legalább láttunk egy egész jó ünneplést Vetteltõl,ez is több mint a semmi...mikor volt utoljára ilyen,hogy szartak a parc fermé szabályokra?

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

AnuluWork
Nem egyértelmû, de Hamilton eddig több pontot szerzett. Viszont még a maradékon simán teljesíthet Rosbergnél jobban, ahogy Grosjean is feljött a végére.