182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ertem, ez az on topic az F1 topicban, vagy te flamelni szeretnel:))))))))))))
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2014.09.07. 10:45:09 -
-
Szerintem meg kb azert halott ez a topic, mivel sokaknak nem tetszett. Erre majd az mondod hol vannak ezek az emberek hat mar nem itt.
De tenyleg jo amikor 1 hetig nincs post, verseny utan meg 3 hozza szolas.... Biztos flame miatt van nem a torolhetes miatt:))) -
Ja van a masik fajta ember aki bejon es faszfejezik amikor kedve van, tok jo poen ez 8 evesen... -
Már azt hittem valami érdekes hír jelent meg, amiről nem hallottam, de nem.
Megint csak FeikG és Boo flame :(
Ennek fényében teljesen érhetőek voltak a korábbi törölgetések. Egy f1-es topikban senki nem kíváncsi a hülyeségeitekre, mert ez az f1-ről kéne szóljon!
-
Itt is egy katt a tiltas.... -
Nekem 8.
Mondjuk a személyeskedés tényleg undorító szokás bármilyen fórumon, de míg máshol hopp egy katt, és soha többet nem látod az illető hozzászólását, vagy azt a hozzászólását, de van ahol addig, ameddig te magad újból nem engedélyezed, míg a felhasználót kiszűrted, nem látod egy hozzászólását sem, sőt, sokszor van, hogy a visszaesőket a fórummotor tiltja ki (sokan kipipáklták), és bár írhatnak, csak senki nem látja őket, stb. -
Én speciel nem szóltam senkinek, csak félretettem a topikot egy időre.....a valóságban sem beszélgetek tovább ilyen szinten.
...és ha én ilyet írok tessék engem is kicsapni a rákba. -
Bírom azokat az arcokat, akik folyamatosan árulkodnak, hogy mi folyik itt :) Na inkább ez a gyerekes viselkedés.
Vannak barmok, meg hülyék de a napi 5 hozzászólásba beleférnek ezek is.
Közben azon megy a vita, hogy miért lettek törölve anno a hozzászólások, de persze ha vannak hozzászólások az meg nem tetszik :D
Tényleg nem értem az embereket...
Elférünk egymás mellett, így is alig vannak itt.. -
Tőled várom, mivel meg egyeztünk hogy te vagy a szakértő:)) Tényleg 2k évek eleje már megvolt élőben:))) -
2011-es reg.... gondolom a 66-ik account majd gyárt másikat... -
Nem mondjátok, hogy kibannoltattátok?
Kezdetek óta itt van. Az cirka a kilencvenes évek közepe. Mindig ilyen volt a stílusa. Tény, hogy nem volt a legegyszerűbb eset, de RIP érte? Annyi, annyi sutyerák stílusú ember írt már ide büntipont nélkül (nézzétek meg a szoros vébézárásokat, mint pl. Hamilton címe!), de nem volt bünti. Ő Schumacher-Vettles volt, és tény, hogy érdekes stílusban védte őket, de bannoltatni? Áhhh ... -
Mi ez a RIP? -
SzocsA #151388 Akkor még 3 év vergődés!
-
-
Akkor elemezhetnéd a mai időmérőt úgy se néztem.
Szívesen olvasom egy szakértő sorait (nem) -
Ameddig nincs amiről beszélnénk:) -
még meddig kell miattad offolni ? -
Annyira komoly a csóka hogy választ nem érdemel:))) Mindig bepróbálkozik hogy ő egy gondolat olvasó messiás de soha nem jön be amit kitalál:))) Még ha Haminak szurkolnák :DDDD -
Jó majd mindjárt! De most épp nincs nálam a szemüvegem... -
szégyeld magad, nem Hamilton miatt, ő pont letojja. De ennyire otromba módon megbántani a drukkereit..szégyeld magad.
sokféleképpen lehet vitázni, vagy akár veszekedni is, anélkül hogy ennyire olcsó legyél.
ON: -
Szép kövér kacsa volt a Montezemolo távozásáról szóló pletyka.
-
Ha egyre gondolunk csak le van festve zöldre ott, kevésbé tapad mint a rendes aszfalt. -
Azért mert Ő egy igazi "faszfej"meg a kis világa hamiltonnal kezdődik és vele is végződik.
Viszi őt is az ár,meg a felhajtás,ami ez a szánalmas nigga körül van.
De ettől függetlenül,én nem kérdőjeleztem meg soha és nem is fogom, Hami kvalitását,vagy tehetségét,ellentétben a sok kis buzival,aki ezt teszi, Vettel vagy Alonso esetében... -
Adja az ég ! -
Szerintem ha nem lesz műszaki gondja holnap Haminak akkor simán behúzza a győzelmet. -
ilyenkor nem gáz, esőben annál inkább:) -
SzocsA #151374 De rámennek, hogyhogy nem csúsznak ki? jobban tapad mint az aszfalt
-
Elvileg mufu.. -
SzocsA #151372 A parabolikában az a zöld szar mi? -
Alonso másfél másodpercet kap, kicsit gáz látni ezt Monzában :S -
Jol megmondtad:))) Na erre ra illik tottika primitiv jelzoje:)
Azt tudod mihez szoltal hozza vagy csak ebed utani bufike volt:)
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2014.09.06. 14:47:18 -
Mert mindenki hülye és ő a helikopter:) nem kell vele foglalkozni és elvan magának:) -
Te megis mirol beszelsz? Nem vagy tisztaban a fogalmakkal? Ket ember beszelget az mar szemelyeskedes?:))
Feltett kerdesre termeszetesen nem valaszoltal, mi volt a primitiv a hozza szolasban? Hogy hozzad mereszeltem szilni? Hogy emlekeztettelek az elmult idokben vegzett tevekenysegedre?
Ertem hogy nehezebb ugy forumozni hogy nem tudod torolni a hozzaszolasokat:) -
Stockbauer33 #151367
Ezredre azonos idő ma is.Közben Rosberg befejezte a harmadik edzést, mivel váltóhiba hátráltatja. -
Stockbauer33 #151366 Érzelmes ölelés a főnöktől. Elérkezett a búcsú ideje?
Egyébként Hamilton elsőként és egyedüliként lépte át a 350 km/h-s sebességet (352.7 km/h).
-
Miért személyeskedsz? -
Kínai felesége van. Amikor ledózerolták a sajátjaikat a kínaiak, akkor hogyhogynem nem aggódott. Most ezt ütik. Kedden maláj gép infók jönnek, ki tudja, hogy nem derül-e ki pár érdekesség. -
Nincs erv? Te olvasod a topicot vagy csak floodolsz? Leirnad kerlek mi volt benne a primitiv? Leirtam az elmult 4 ev tortenetet, en ertem hogy faj amikor szembesul az ember a tetteivel de probald meg ferfiemberkent feldolgozni mas emberek velemenyet. De latszik a stilus,mint mondtam ird le mi volt a primitiv a postban.... Porra egeted magad mint mindig... -