FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kerékcsere múltkor is, most is 2.x volt a franciánál, a finnél jóval hosszabb. Dr ilyen elõfordul. Pl. én sem egyszer nem nyertem a lottón, hanem egymás után sokszor.
Nem hiszem, hogy a Lotus kicseszne magával, nekik is kell a pont, egyszerûen bénák.
http://gaborszantai.co.uk/
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A világ változik és fejlõdik folyamatosan, ez van...vagy elfogadod vagy marad a romantikázás h bezzeg régen...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Elég egyszerû, el kell adni a csapatot jövõre is, Kimi nélkül nehéz le, de azért láthatóan nagyon igyekeznek. Azt egyébként sokan elfelejtik, hogy Rogro a csapatfõnök menedzseltje is egyben. 😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Vettelnek meg gratula, jövõre irány az 5.<#bee1>#bee1>
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Ha meg nyerték a konstruktõrit, ha nem.
az is pénz nekik hogy köröz az autó a pályán..
A kedvencem volt, amikor azt mondták, hogy Kimivel úgy terveztek, hogy mindenképp kihozzák az utolsó körben. WTF?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
nem tudom hogy gondolják amúgy az "1autó " fogalmát....
össze rakják Vettelét azt át mennek össze rakni Webberét, de véletlenül neki szarul raknak be valamit?
Dehogy, 2 külön "kis csapat" van csapaton belül
külön verseny mérnöke van a 2 pilótának, külön stratégiát beszélnek, külön beállítással mennek
Hányszor volt olyan hogy 1 pilóta kapott / használt valami fejlesztést, a másik meg tök más csomaggal ment?
Sok részletet ha nézzük akkor nyilvánvaló hogy nincs ugyan olyan autó csapaton belül SE
Generátor persze mind a kettõnek ugyan az, de lehet hogy azé szarik be alatta az autó, mert "agresszívabb"an vezet mint Seb, jobban terheli a gépet.
Nem Kimi-vel van bajom, hanem a helyzettel...menjen minél hamarabb.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A medve nem játék.
A. Kijön, és feljön
B. Kint marad, és max. visszaesik, de a messiás úgyis ott van, a dobogó tehát meg lesz a csapatnak, lehet büszkének lenni, blabla.
Kint maradtak, és 7 körrel a vége elõtt annyi volt.
Azért is rossz a Lotus, mert ha akkor kijönnek amikor már szemmel látható volt, hogy ennyi volt, még akkor is kint hagyták, pedig 7 kör alatt Kimi pozíciókat hozHATOTT volna, ahogy Monacoban is kettõ alatt. De ha már nem hívták ki, erre kihívták, és még a kerékcseréjét is elqurták. Aztán az a hangnem!? Olyannal szemben, akinek milliókkal lógnak, és a FIA pénzügyi szabályzata szerint simán be lehetne dönteni az egész istállót? Ráadásul pont az õ hülyeségük miatt, mert ha behívják, akkor Grosjean minimum 3., Kimi meg talán megcsípi a 4. helyet, de biztos nem a 7. lesz.
De ha nekik nem számít a csapatverseny, amiért a lovetta jár, különösen a helyzetükben, akkor tényleg nagyon menõk, mert itt most hattal akár több is lehett volna nekik, és akkor még ott lett volna három verseny megverni a mostanra - hozzájuk képest - teljesen passzív Ferrarit és Mercedest. De ha Boullieréknek ennyi a zsetonja, mert jön hozzájuk a ruszki oligarcha felfedezett, akkor nincs kérdésem, de ha nem jön, azért nem mindegy, hogy mennyit kaszálnak majd a szezon végén. Ezt most õk qurták el, és én még olyat nem láttam, hogy bosszúból még a kerékcseréjét is elcseszték.
Ha ez most arra megy ki, hogy ha a szerzõdésében az van, hogy ha magától lép le, nem jár neki a mani, akkor jó úton haladnak, mert Kimi képes lelépni, ha viszont a Lotus magától ilyen hülye, akkor rágcsáló kinézetû Permanet alapból kivágnám, de Kimi utolsó három versenyén minimum kussoltatnám.
Röhej, de Vettel 4. címe helyett ezekrõl az ökrökrõl szólnak a hírek ...
A medve nem játék.
tadaaaaam!
NEM ugyan azok....
Nagyban hasonlít egymáshoz a 2 autó, de valójában még sem ugyan az a 2 autó.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Mindenkit kirúgni, telerakni vérjapánokkal, talán úgy nem aludnék el állandóan rajta 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A medve nem játék.

Ma viszont elqurták a taktikáját. Meg az a 6,3as kerékcsere ...
A medve nem játék.
hát marhára komolyan kell venni.
az is lehet maga Kimi volt az.
www.f1-live.hu
Canal Plus kommentátora jelenti, hatalmas vita alakult ki az iroda kijáratánál Räikkönen és Permane között... Vajon Kimi autóba ül még a Lotus színeiben?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A taktikához meg csak annyit fûznék hozzá, hogy megpróbálták, nem jött be, ennyi. Most KR szívta meg, mint tavaly Kínában is, sokszor viszont igenis jól járt (pl. idén Ausztrália, Bahrein, Magyarország, stb..).
Mindeggyik ugat ilyen esetbe, csak te nem hallod...
A közeggel meg mi a baj? nyilván ez oda vissza ment. Év elején meg egymás seggébe voltak a csapattal, most meg nem. Nyilván ez senkinek nem jó, de Kimi nem az a könnyû eset, pont neki nem kell felkapni a vizet ha odaszólnak mert õ is ilyen szokott lenni. Ezt a pár versenyt kibírják aztán mehet isten hírével, ha már így alakult.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
és azért év elején az látszott Raikkonen abszolút támogatást élvez a Lotus túl átlátszóan átpártolt Grozsira mióta Rai átigazolt...
valahol egy undorító dillettáns banda a Lotus, Boullier akármekkora szakember magas végzettségekkel a háta mögött én nem bírom a manust...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h