FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Räikkönen autójában 20 körön keresztül rendetlenkedtek a fékek.
Kerékcsere múltkor is, most is 2.x volt a franciánál, a finnél jóval hosszabb. Dr ilyen elõfordul. Pl. én sem egyszer nem nyertem a lottón, hanem egymás után sokszor.

Nem hiszem, hogy a Lotus kicseszne magával, nekik is kell a pont, egyszerûen bénák.

http://gaborszantai.co.uk/

ennyi...ninc smirõl beszélni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

most linkeltem nem rég, hogy még a kerékdõlésszögeket sem engedik átállítani ez miatt a korlátozott beállítás miatt szenved fõképp

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

de perverz állat vagy te.DDDD

csabush
Lotusnál azért benne van a pakliban az, hogy a Kiminek több bónusz járna egy VB második helynél mint egy harmadiknál. Szerintem egy olyan csapatnál, ami pénzügyi gondokkal küzd, és ennek tetejében még sértettek is, mert Kimi dobbant, ott elõfordulhat ilyesmi, most attól függetlenül, hogy a mai futamon egyértelmû volt, hogy az 50 körös gumikkal nem tudja megfogni a franciát. Mindegy, érdekes dolgok ezek, fura, hogy mindig azokkal a versenyzõkkel van gond, akikre fúj a csapatuk.

csabush
Igen meséld be kérlek, hogy ugyanazt a hátteret kapja a Webber mint a Vettel. 😄 Redbullnál van pénz szarásig, megtehetik, hogy másképp kezeljenek egy olyan versenyzõt aki mindig nyíltan hangot adott nemtetszésének. Emlékszem én még azokra az idõkre, amikor Webber elkalapálta a kis németet, utána hirtelen valami megváltozott. Persze ez egyéni véleményem, de nem gondolom, hogy azért keltene egy olyan tapasztalt versenyzõ feszkót, mert az vicces, és mert nem akarja belátni, hogy ennyivel rosszabb pilóta mint a csapattársa.

Master91
a.carkey

A medve nem játék.

Úgy látom, nem tudjuk egymást meggyõzni. Sok dolog miatt is várom a 2014-es szezont, fõleg azért, mert kíváncsi vagyok, vajon FA és KR mire mennek egymással. De az biztos, hogy az összes F1-es fórumot jó messze el fogom kerülni. További szép napot mindenkinek!
DasIsFuck
így múlik el a világ dicsõsége.

A világ változik és fejlõdik folyamatosan, ez van...vagy elfogadod vagy marad a romantikázás h bezzeg régen...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Kit--Kat
Pofon egyszerû. Jövõre Kimi nélkül kell szponzorokat szerezni (anmi vele is alig ment). Így el kell adni, hogy Gronyóka van oylan jó sõtt...

Elég egyszerû, el kell adni a csapatot jövõre is, Kimi nélkül nehéz le, de azért láthatóan nagyon igyekeznek. Azt egyébként sokan elfelejtik, hogy Rogro a csapatfõnök menedzseltje is egyben. 😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DasIsFuck
ez így van, sajnos ez a drs olyan eggyértelmûvé teszi az elõzéseket meg h nem lehet iránytváltani...túl steril szvsz.
Vettelnek meg gratula, jövõre irány az 5.<#bee1>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Master91
Így van, ezért szánalmasak a "Webber autója beszarik, Vettelé sértetlen direkt" elméletek is....

Ha meg nyerték a konstruktõrit, ha nem.

az is pénz nekik hogy köröz az autó a pályán..
A "kvali vergõdés" azért van, mert év közben visszahozták a tavalyi szerkezetû gumikat, amik KR-nek kevésbé fekszenek. Ennyi. A kerékcserét tavaly is elrontották párszor, de egyébként minden csapatnál elõfordul ez. Mondja már meg valaki, miért érné meg a csapatnak hátráltatni bármelyik versenyzõjét is, amikor így fontos pontokat bukhatnak a WCC-ben?
Kit--Kat
A 6 másodperces box kiállások a hirtelen aláírás után jött kvali vergõdés és az 52 körre tervezett stint az nem hátráltatás? Akkor mi? 😄

A kedvencem volt, amikor azt mondták, hogy Kimivel úgy terveztek, hogy mindenképp kihozzák az utolsó körben. WTF?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Master91
Ja, más beállítások, más szerelõk, más mérnökök adják azt a 2 autót.

nem tudom hogy gondolják amúgy az "1autó " fogalmát....

össze rakják Vettelét azt át mennek össze rakni Webberét, de véletlenül neki szarul raknak be valamit?

Dehogy, 2 külön "kis csapat" van csapaton belül

külön verseny mérnöke van a 2 pilótának, külön stratégiát beszélnek, külön beállítással mennek

Hányszor volt olyan hogy 1 pilóta kapott / használt valami fejlesztést, a másik meg tök más csomaggal ment?

Sok részletet ha nézzük akkor nyilvánvaló hogy nincs ugyan olyan autó csapaton belül SE

Generátor persze mind a kettõnek ugyan az, de lehet hogy azé szarik be alatta az autó, mert "agresszívabb"an vezet mint Seb, jobban terheli a gépet.
b-type
Én már alig várom hogy elmenjen, a Ferrari-nál majd tök jó lesz neki.
Nem Kimi-vel van bajom, hanem a helyzettel...menjen minél hamarabb.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

a.carkey
Bocs, de eddig nem az volt, hogy tök egyforma autóban mennek, és nem érti senki, hogy Webber miért nem hozza azokat az eredményeket, mint Vettel? 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Akkor hülye japók! <#idiota>

A medve nem játék.

a.carkey
Tavaly Kínában egy nagyon látványos visszaesés volt az utolsó körben a 3.!!! nagydíjon, mert NEM ISMERTÉK a gumikat kb. semennyire. Most a 16. versenyen - aki nem hülye, és van szeme - a vége elõtt kb. 16-17 körrel már láthatta, hogy kezd belassulni, és ideje lenne cserélni. Ilyenkor egy csapatnak simán döntenie kell, mert ismerték a többiek stratégiáját, hogy:

A. Kijön, és feljön
B. Kint marad, és max. visszaesik, de a messiás úgyis ott van, a dobogó tehát meg lesz a csapatnak, lehet büszkének lenni, blabla.

Kint maradtak, és 7 körrel a vége elõtt annyi volt.
Azért is rossz a Lotus, mert ha akkor kijönnek amikor már szemmel látható volt, hogy ennyi volt, még akkor is kint hagyták, pedig 7 kör alatt Kimi pozíciókat hozHATOTT volna, ahogy Monacoban is kettõ alatt. De ha már nem hívták ki, erre kihívták, és még a kerékcseréjét is elqurták. Aztán az a hangnem!? Olyannal szemben, akinek milliókkal lógnak, és a FIA pénzügyi szabályzata szerint simán be lehetne dönteni az egész istállót? Ráadásul pont az õ hülyeségük miatt, mert ha behívják, akkor Grosjean minimum 3., Kimi meg talán megcsípi a 4. helyet, de biztos nem a 7. lesz.

De ha nekik nem számít a csapatverseny, amiért a lovetta jár, különösen a helyzetükben, akkor tényleg nagyon menõk, mert itt most hattal akár több is lehett volna nekik, és akkor még ott lett volna három verseny megverni a mostanra - hozzájuk képest - teljesen passzív Ferrarit és Mercedest. De ha Boullieréknek ennyi a zsetonja, mert jön hozzájuk a ruszki oligarcha felfedezett, akkor nincs kérdésem, de ha nem jön, azért nem mindegy, hogy mennyit kaszálnak majd a szezon végén. Ezt most õk qurták el, és én még olyat nem láttam, hogy bosszúból még a kerékcseréjét is elcseszték.

Ha ez most arra megy ki, hogy ha a szerzõdésében az van, hogy ha magától lép le, nem jár neki a mani, akkor jó úton haladnak, mert Kimi képes lelépni, ha viszont a Lotus magától ilyen hülye, akkor rágcsáló kinézetû Permanet alapból kivágnám, de Kimi utolsó három versenyén minimum kussoltatnám.

Röhej, de Vettel 4. címe helyett ezekrõl az ökrökrõl szólnak a hírek ...

A medve nem játék.

Master91
"ugyan azok a szerelõk, alkatrészek, fejlesztések"

tadaaaaam!

NEM ugyan azok....

Nagyban hasonlít egymáshoz a 2 autó, de valójában még sem ugyan az a 2 autó.
adam46
Mert ugyebár, egy csapat, ugyan azok a szerelõk, alkatrészek, fejlesztések. Érthetetlen, vagy Vettelt nagyon kedvelhetik fent.
HTS s3rg1nh00
már kitárgyaltuk,hogy selejt alkatrészeket kap <#eplus2>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

adam46
Miért van az, hogy Webber legtöbb futamán történik valami mûszaki gebasz, Vettelnek meg semmi az évben?
lac coo
Nekem nincs kedvencem 😊))
Mindenkit kirúgni, telerakni vérjapánokkal, talán úgy nem aludnék el állandóan rajta 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Egyedül a kerékcsere az, amire azt lehet mondani, hogy elrontották. A taktikáról már elmondtam a véleményem, egész egyszerûen nem jött be (lásd tavaly Kína). Viszont számos alkalommal nyert pozíciókat vele, és ez olykor gyõzelmet, vagy dobogós helyezéseket eredményezett. Az meg, hogy idõmérõn nem jól szerepel, az év közben megváltoztatott gumi miatt van, ami kevésbé fekszik neki, mint az év elsõ felében használt változat. Viszont a gumi mindenkinek ugyanaz, úgyhogy a versenyzõ dolga alkalmazkodni hozzájuk.
Én senkit sem fogok poénból szapulni.
a.carkey
Amióta idejár, ezt nyomja. Ha zavar, nézd meg ki az éppen aktuális kedvence, és szapuld, csak poénból. <#idiota>

A medve nem játék.

lac coo
Kíváncsi vagyok ezt mikor csinálja meg valami idióta, "huncut" képre ?! 😊))

a.carkey
Belgium után derült ki, hogy dobbant, azóta csak erõbõl begyûjtött pontjai vannak, és hopp, az idõmérõn sem kerül be az elsõ három sorba.

Ma viszont elqurták a taktikáját. Meg az a 6,3as kerékcsere ...

A medve nem játék.

a.carkey
Lauda is lelépett, méghozzá Bernietõl.

A medve nem játék.

Annak ellenére, hogy olyan emberek halnak meg, mint pl. Simoncelli, Wheldon, vagy legutóbb de Villota (és még sorolhatnám), mégis sokan vannak (nem gondolok konkrétan senkire), akik ahelyett, hogy örülnének annak, hogy ilyen rendkívüli embereket láthatnak versenyezni (akik a saját bõrüket viszik vásárra), inkább ilyen idióta rádióüzeneteken akadnak fenn. A halálos fenyegetés pedig egyáltalán nem tréfa.
miért nem? mert pár marha hirtelen felindultságból elkezd irogatni neki a neten? 😄
hát marhára komolyan kell venni.
az is lehet maga Kimi volt az.
Ne haragudj, de ez marhára nem vicces.
"Alan Permane nem sokkal ezelõtt elmondta, hogy halálos fenyegetéseket is kapott az Indiai Nagydíjat követõen, és voltak olyanok is, akik azt írták, hogy megölik a családját." <#nevetes1>
Igazi flamebait komment.
Szerintem csak felfújják. Nem volt ez akkora ügy.
lac coo
Vagyunk páran ,akinek nem hiányozna ! 😊))))

HTS s3rg1nh00
és lehet nekem lesz igazam,bár tudom f1live,de azért a canal+ forrásnak nem rossz...
www.f1-live.hu
Canal Plus kommentátora jelenti, hatalmas vita alakult ki az iroda kijáratánál Räikkönen és Permane között... Vajon Kimi autóba ül még a Lotus színeiben?

Igen, Malajziában pl. mintha KR is panaszkodott volna Hulk miatt, legalábbis ilyesmi rémlik. Én most is azt mondom, hogy egyszerûen be kellene tiltani a csapatrádiót (kivéve vészhelyzetben). A boxkiállások megszervezéséhez pedig használhatnának táblát, vagy esetleg LED-eket, amit a versenyzõ lát. Ha pedig a versenyzõ akarna kereket cserélni, akkor megnyomhatna egy gombot és így jelezhetné szándékát a csapat felé.
Totti5
Grozsant már leírták, de beérett, nem véletlen bízott benne a csapat. Stabilan, gyorsan és hiba nélkül megy. Azt hogy õ dobogokat szerez így az évad vége fele annak semmi köze Kimihez. Õ csinálja. Kiminek sem jöhet össze minden. Nyilván õ vitte a hátán a csapatot egész évben, de most Groszan a jobb. Kimit nem hátráltatja semmi, és senki, mivel senkinek nem érdeke az ilyen, és ez az óvidás szint max a versenyzõk közt lehet a pályán, a nagy hévben, de nem csapat szinten....

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Rémeket látsz.

A taktikához meg csak annyit fûznék hozzá, hogy megpróbálták, nem jött be, ennyi. Most KR szívta meg, mint tavaly Kínában is, sokszor viszont igenis jól járt (pl. idén Ausztrália, Bahrein, Magyarország, stb..).
Master91
"Grosjean is egy nyálgép lett milyen hisztit levágott Guti miatt..."

Mindeggyik ugat ilyen esetbe, csak te nem hallod...
Totti5
Helyes, jó példamutatás lenne, amúgy meg szerzõdés köti õt is.

A közeggel meg mi a baj? nyilván ez oda vissza ment. Év elején meg egymás seggébe voltak a csapattal, most meg nem. Nyilván ez senkinek nem jó, de Kimi nem az a könnyû eset, pont neki nem kell felkapni a vizet ha odaszólnak mert õ is ilyen szokott lenni. Ezt a pár versenyt kibírják aztán mehet isten hírével, ha már így alakult.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Grosjean is egy nyálgép lett milyen hisztit levágott Guti miatt...

és azért év elején az látszott Raikkonen abszolút támogatást élvez a Lotus túl átlátszóan átpártolt Grozsira mióta Rai átigazolt...

valahol egy undorító dillettáns banda a Lotus, Boullier akármekkora szakember magas végzettségekkel a háta mögött én nem bírom a manust...

No, azért a csapat szempontjából egyáltalán nem mindegy, hogy összesen hány pontot gyûjtenek össze és ezt õ is tudja. Egyébként nem hiszem, hogy ezt a Ferrarinál jó szemmel néznék, erre is gondolni kell.
HTS s3rg1nh00
Kimi helyében rajthoz sem állnék az utolsó 3 versenyen,inkább lógatnám a lábam valami tengerparton.semmi értelme ebben a közegben versenyezni...

az a nem mind1 ilyen egy igazi zseni

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

nearo
Mármint 25k euro büntit, nem jutalmat.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(