182096
  • nearo
    júúúúúúúúj hát ja :D
  • Count Adyn
    Szerettem ezt a pályát:) Ebbe :D
  • mcmoha
  • V43 1105
    +1
    Még egy-két ilyen baki és én Alonso helyében komolyan elgondolkoznék azon, hogy nem érdemes-e szerződést bontani és átlovagolni a McLarenhez.. lehet esni, kelni fog, de valami új, valami más és hátha bejön .. de ez vicc, ok, hiába perkál a Ferka egy vagyont, de valaki nem azért versenyez, hogy x eurót utaljanak neki évente ..
  • desigo
    +1
    Vicc ez a mostani Ferrari.Hibát hibára halmoznak.
  • HTS s3rg1nh00
    szerintem a Ferrari egy tökkelütött anyámkínja bagázs már jó pár éve,Kimi is csak makkolta azt az egy vb-t velük,de Todt és Brawn óta fogalmuk sincs az egész sportágról kb.
    mint a b3racing,persze ők most első évesek,de csak kéne tán szólni a versenyzőknek hogy kijön az az átkozott SC és lehet majd nyomni,Bús Edina emiatt maradt le az előtte autózótól -.- 17.helyen mégis hogy lássa,hogy lekapcsolták a lámpát?
  • G_ArchAngel #151457
    azt senki nem erti, volt egy jo beallitasa, aztan idomero elott atallitottak mindent ugy, hogy elotte ki sem probaltak - valami nem nagyon oke annal a csapatnal es ezert nem lehet a Duce-t hibaztatni...
    Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.09.08. 14:50:07
  • a.carkey
    Semmit. Kajáltam.

Szerk. Egyébként meg Kiminél ilyen alapon az időmérő szintén nem véletlenül volt szar ...
    Utoljára szerkesztette: a.carkey, 2014.09.08. 14:11:51
  • contraste
    Te normalis vagy? Erre aztan buszke lehet rai:D 2 pontot szerzett, de csak mert alo nak meghalt a hibrid rendszere, igy volt eselye elotte vegezni. Temit neztel?:D
  • HTS s3rg1nh00
    nyilván sarcasm.

aki ebből azt gondolja hogy ROS szándékosan engedte el a legnagyobb vetélytársát,az jobb ha elmegy zabot hegyezni...
  • a.carkey
    Meg a versenyen!
  • Totti5
    Megvót rendezve! :)

Rosberg el akart fordulni, de későn fékezett ezért engede ki, jól látszik a hátsó kamerából. Nyomás alatt volt, többször elvétette.

• b-type
    :)
    ..akkor mi a francnak mondták Hamilton-nak hogy maradjon le? :)
    szerintem egyébként semmivel nem tudnák rávenni Rosberg-t hogy engedjen át pozíciót a legnagyobb vetélytársának a VB címben.
  • desigo
    Végülis kifizetve ki van...
  • mcmoha
    Today Felipe was faster than Fernando.
  • Count Adyn
    nemtom az embereknek van fantáziája:D
  • b-type
    ja,..mert Wolf meg Lauda annyira erőskezű :DD
    Mivel tudnák erre kérni, nem kap szerződést?...ja az már van. Egy csapat sem szabotálhatja a versenyzőjét, mindkettő mehet Britore után..
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.09.07. 18:42:18
  • Count Adyn
    Sok helyen olvastam hogy ez volt a büntije előző futamért:D
  • desigo
    Rosbergnek mi volt ez az elengedési manőver ma?
  • Szabi #151444
  • Dietrich
    Ezt az interjút látnod kell, ha jót akarsz nevetni! Montoyát elkapták Monzában néhány szóra. A riporternek egyből feltűnt vaskos izomzata, Montoya el is mondta, hogy az IndyCarban nincs ám szervokormány. (Szóval kemény izomzat szükséges). Aztán következett egy kis filozofálgatás: "Ha jó az autód, te is jó vagy. Erről szól az F1. Vagy mit gondoltok Vettel talán elfelejtett vezetni?"
    Azután egy kis elmélkedés az igazi versenyekről: "Láttad az amerikai versenyeket? Az autók oldalán a gumik okozta nyomokat az összeérésekből? Na, az verseny!"
    Végül a Rosberg vs. Hamilton esetről is kérdezték, és az a színpadias "Úristen hozzámértél" gúny megkoronázza az egészet
  • b-type
    De nagy a csönd.. :)
    pedig sok jó csata volt, Button is meglepett egy jó versenyzéssel. Sztem jó volt. Kár Alonso-ért.
  • benőmenő
    Azt nem láttam, de végre Szujóék tisztázták a szitut.
  • SzocsA
    A hülye kommentátorok dumálták ezt végig, hogy ki kell állnia....
  • szabii98
    nem szeretik a németeket
  • nearo
    én úgy láttam stop and go volt kiírva is
  • szabii98
    undorítóan viselkednek az olaszok, megint:)
    kifütyülni valakit egyáltalán nem sportszerű...
  • benőmenő
    Igen az furi volt, hogy a rádióban 5mp-es büntetést mondtak, ennek ellenére Szujóék stop&go-ról hadováltak, még a leintésnél is :D
  • nearo
    5 sec stop and go-ról úgy tudom, hogy 3 körön belül le kell tölteni, különben fekete zászlót kap a pilóta, kivéve, ha az utolsó három körben kapja, akkor csak hozzáadják az idejéhez a három másodpercet. Valószínűleg rosszul tudom, mert fekete zászlót se láttam... valaki felvilágosítana? :)
  • paj01
    Látom az idei szabályok értelmezésével még gond van...
  • benőmenő
    Massa behúzott egy dobogót!
    Ráfért, ráadásul gyorsabb volt Fernandonál :D
  • SzocsA
    le sem töltötte a büntetést!
  • j0rmungandr
    Letöltötte egyáltalán?
  • BooMiller
    Komoly volt Kvyat:))))
  • nearo
    csak szerintem lett volna értelme Magnussent kihozni friss lágyakért, ha már büntit kapott?
  • BooMiller
    Ferrari szarban van..
  • BooMiller
    Neztem is az elejen hogy vegre megveri Ricet, hat nem..
  • Count Adyn
    Nem figyeltem hogy ennyire szenved mr 4vb:)
  • BooMiller
    Minek?:)
  • Count Adyn
    Nah és most a Red Bull helyében szólnék Vettelnek hogy engedje el RIc.-t:)