182096
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#151784 Kimi is visszament a Ferkához akkor, amikor utoljára vele nyert vébét. Akkor most ki a faszább gyerek? Megj. Alonso még egyáltalán nem bizti, hogy Honda, de az sem, hogy nem RB. Nem csodálkoznék azon sem, ha maradna. De majd a futam során figyeld a hátteret kerékcsere, taktika, egyéb baromság, és rögtön kiderül, hogy marad vagy megy. :D -
G_ArchAngel #151783 Meg lett mondva, hogy Vettelnek nem fekszik az auto, o megszokott valamit sok ev alatt, az megvaltozott nem tudta megszokni. Raikkonen sem. Olyan nincs, hogy kozepmezonyos Lotusszal dobogoert harcol valaki, utana meg Zsotika lesz.
A masik az, hogy ezek profi versenyzok es valahol uzletemberek. Mit er azzal, hogy marad a feltehetoleg jovore sem tul eros motorral futo Red Bullban es elveri Ricciardot? Semmit. Raadasul Newey is visszavonul tanacsadoi pozicioba.
Nem kapnek sokkot, ha jovore Brawn, 2016-ban pedig Newey is felvenne a voros polot a boxutcaban.
Vettelnek a lenyeg, a penz es a feltehetoleg jobb auto. Azt meg mindenki latja, hogy a Ferrari mennyi penzt olt bele az atigazolasokba.
Alonso 2006 ota vergodik, nem sok eselyt latok arra, hogy jovore a VB-ert fog harcolni, raadasul Button mar egy megszokott kornyezetben varja, nem lesz belole Raikkonen, aki a mai napig elteved a maranelloi WC es konyha kozott.
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2014.10.04. 17:37:26 -
#151782 Most volt váltás. A turbó első éve Riccinek jött be, ahogy a Ferkánál ue Alonsonak. Ennyi. -
#151781 Benne van hogy McLaren.. -
#151780 Alonso maradt? :D -
#151779 Komolyan behalok. Szerinted ezek a srácok foglalkoznak vele, hogy te mit látsz bele kívülről a dolgokba? Az egészről fingod nincs, csak kreálsz mellé egy neked tetsző sztorit és elismerően bólogatsz. Mindegyikük tudja, hogy éppen miért szenved, mitől lenne jobb, mit tud kihozni az adott körülményekből, érted? Mind. Ric meg nem újonc, nem véletlenül került oda ahol most van. Már pár évvel ezelőtt is megmutatta a téli teszteken a sebességét.
De ez a burkolt nyalás azért nagyon áttetsző a 2x VB irányába.
-
#151778 Vettel olyan, amilyen, de a sikítozásán kívül nem tudnék idegesítő dolgot mondani róla. Nem ő a kedvenc, de négy címet utoljára Prost nyert, 5 van Manuelnek, aztán még Michael jön be a képbe, és kész. Hány éves is? Ahogy az idő múlik, és Vettel jól dönt, akkor jön a többi is. Bár Alonso is ezt mondta, ezért is a tippem, hogy nem a Ferkába, hanem a Hondához megy Vettel. Nem véletlen a japán bejelentés, és nem véletlen, hogy a héten jöttek az első infók a Honda új turbójáról. Szerintem. -
#151777 :)) én örülök hogy egy ekkora szaktekintély van itt mert mindenki hülye... komolyan oszd még:) Ez a kurva Newey-ról is kiderült hogy csak szerencsésen szerződött egész életében:) A kutya fáját nem tudsz még ilyen világmegváltó infókat?:)
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2014.10.04. 17:32:15 -
#151776 Ettől még valóban el lett verve Vettel, és egy új csapattárs verte el. Odajött a csapathoz, beleült az autóba és mindjárt dobogóra állt.
Sztem is maradnia kellett volna, és helyretenni Ricciardo-t, mert ez bizony elég pocsékul fest....még ha valóban nem ez az indok akkor is.
...
Egyébként nem látom mi lenne az amiért érdemes a Ferrari-hoz menni, nincs semmi érv. A Ferrari kasztnija top3-n kívül van, mindenhol egy kicsit jó, azaz mindenhol egy kicsit sz@r, gumikezelése is középszerű,..a motor meg gyenge és nehéz.
A vezetőség szétesett. 27 évesen sanszos hogy részese lesz egy mélyrepülésnek.
A Ferrari nem egy könnyen kezelhető autó, és Vettel-nek már az idei Red Bull is kihívás volt.
..
Ki kellett volna töltenie a szerződését, és jövőre látna egy működésben lévő McLaren-t, és hogy mennyire tud erősödni a Renault erőforrás.
Annyira nem volt sz@r az RB, hiszen futamokat lehetett vele nyerni, ellenben a Ferrari-val a dobogó sem könnyű.
....mivel verést kapott az idén odakerült Ricciardo-tól, elég sanszos hogy futásnak látszik. -
#151775 Mindennek meg van az oka, nektek lesz miért drukkolni jövöre:DD -
G_ArchAngel #151774 McLarennel is egett parszor. Soha nem ertettem azokat, akik Neweynak tulajdonitottak a RBR sikeret, nagyjabol annyit sem ertenek az F1-hez, mint anyam, aki azt sem tudja melyik TV csatorna kozvetiti. -
#151773 Newey sem dobbantott akkorát a RBal eleinte, pedig akkor is ugyanúgy hívták. -
G_ArchAngel #151772 Alonso mellett van akkor egy szeteso McLaren es egy megkerdojelezheto felfuggesztes. Ergo a te elmeleted alapjan 0 VB-je van. -
#151771 Alonsonak jelenleg több pontja van, mint Kiminek, de ha kiderül, hogy Alonso megy, Kimi marad, meglepődnék, ha a csapat Alonsot hozná előnybe majd, ha kerékcsere taktikáról vagy új fejlesztésekről lesz szó. Amint eldől, hogy Alonso megy, és Kimi marad, akár Vettellel, akkor ugyanaz lesz, mint most Vettellel a RBben. De ne legyen igazam, viszont a Ferka és a RB van ekkora genya. -
#151770 "A többieknél rendelkezésre állt Newey/korlátlan pénz??"
Én nem tudom, de mintha a Mercedes Newey nélkül világverő autó lenne... ki is tervezte ezt? A pénz pedig sosem kérdés egy Ferrari, McLaren, Mercedes csapatoknál SEM. -
#151769 Szépen levezetted. Ezen alapján Sumi 7 VB címe semmit nem ér
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.10.04. 17:22:33 -
#151768 A többieknél rendelkezésre állt Newey/korlátlan pénz?? Folytathatjuk a végtelenségig:))) Ennyi erővel megint elővehetem az ide évet és a nagy égést... te meg jöhetsz az indokokkal:))))) De mivel téged nem érdekelnek az én idokaim(newey) engem sem a tied:)))
Kimit legalább egy 2x VB alázza:DDD
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2014.10.04. 17:22:04 -
#151767 Riporter: "Alonso?
Kimi: “Az biztos, hogy jó versenyző. Mindenki tudja, hogy nagyon erős. Én elég sokat szenvedek idén, szóval nem volt olyan nehéz dolga azzal, hogy legyőzzön. Ez van.” -
G_ArchAngel #151766 egyelore a tenyek:
Vettel 4
Alonso 2
Button 1
Hamilton 1
Raikkonen 1
Ez alapjan es hogy 2006 ota nem nyert Alonso, elgondolkodhatnal azon, hogy kit picsazott ki. Petrovot kellett volna, de az sem ment. -
#151765 Epic. Jó arc ez a Massa :D -
#151764 Na az nagy meglepetés lenne :) . Sok pénzt azért nem tennék rá. Bár arra se, hogy a Honda jó lesz. Legújabb pletyka az, hogy a Merci jövőévi motorja még jobb lesz. -
#151763 Nem hiszem, egyszerűen jobb volt most lépni amikor szar az RB nincs rá biztosíték hogy jó lesz, de a Ferkánál mindenképpen akart menni . Mikor ha nem most?:) -
#151762 Pontosan ez az oka. De az is lehet, hogy Newey megjelenik a Ferkánál. -
#151761 Ha a Ferrariban egy csapatban lesznek ezt el is lehet felejteni. Pláne ha versenyképesek lesznek.
Egyébként Newey "visszavonult" a Renault jövőre sem lesz a legjobb motor Vettel meg nyerni akar, így érthető is a váltás. -
#151760 Meglepődnék. :)
Más.
Riporter: "Te tartod a körrekordot itt Suzukában. Mennyi is?
Kimi: “Fogalmam sincs.”
Riporter: Élvezted ezt az interjút?
Kimi: “Igen. Legalábbis egy kicsit… Jó volt.”
-
#151759 -
#151758 1xű vagy. :D -
#151757 Azt hiszem már most van miért várni az következő szezont:) -
#151756 Ezt eddig is tudtuk, de mit számít ez? Elengedi Kimi ? direkt veszít vagy mi?:) -
#151755 Riporter: "Alonso?
Kimi: “Az biztos, hogy jó versenyző. Mindenki tudja, hogy nagyon erős. Én elég sokat szenvedek idén, szóval nem volt olyan nehéz dolga azzal, hogy legyőzzön. Ez van.” -
#151754 Riporter: "A legjobb haverod a Forma-1-ben?
Kimi: “Vettel.”
Ennyi. -
#151753 Kezdem sajnálni, szerinted ha a Ferkához megy mennyire kell megvernie Kimit hogy ne fikázzák le:DDDD Mivel idén Alo agyon verte kutya nem nézi miért, ha kicsit veri meg vagy egál akkor már bukta Alonsoval az össze vetést:) -
#151752 Én sem vetném el a McLarent. Anno Vettel így került a TRhez majd a RBhez. Új csapat, nagy tervekkel. -
precise #151751 Ha 4x-es VB vagyok azért van egyfajta nyomás, ott nem engedheted meg magadnak, hogy kipicsázzon egy újonc. 2 lehetőséged van, vagy maradsz még minimum egy évet, hogy megmutasd, jobb vagy nála, nem véletlenül lettél 4x vb, vagy kitalálsz egy indokot és lelépsz. Na most Vettel pontosan látja, hogy egy Massa sokszor elverte Rai-t, akiket Alo kb alázott, tehát a legnagyobb esélye ott lehet megőriznie a 4x-es vb imidzsét, hisz jó eséllyel rait elveri. Ha Rai is elveri az kurva nagy gáz lesz neki.. Ahhoz, hogy maradjon még 1 évet Ric mellet, kurva nagy önbizalom kell, tudnia kell, hogy 99%- hogy elveri a csapattársát, különben úgy megy majd egyszer nyugdíjba, hogy egy 4x vb akit egy szinte újonc alázott ugyanazzal az autóval. Ezeket az embereket a pénz egyáltalán nem motiválja, nekik az a lényeg, hogy mit tettek le az asztalra. Ha maradna egy évet és ric kipicsázná baszhatja 4 vb-t mindenki azt mondaná, hogy newey nyerte a 4 vb-t nem vettel. -
#151750 Nana! :D -
#151749 és megy a szöveg hogy Vettel beszart Riccardotól atyaég -
atiwrc #151748 Érdekes, hogy olyat még tán nem olvastam sehol, hogy Vettel-Alonso páros megy jövőre a Mclaren-Honda-ba, vagy ez annyira elképzelhetetlen lenne? -
#151747 Nem, Horner mondott valamit a Ferráriról de semmi hivatalos.. még arról is megy a pletyka hogy Alonso pihen egy évet(nem hiszek benne) maradhat is és vettel megy a mekibe:DDD -
#151746 Egyébként Vettelt hivatalosan már bejelentették a Ferrarihoz?
Bianchival mi van? Róla senki se beszél. -
#151745 Egyet kihagytál:) mi van ha Kimi-nek bejön a jövő évi Ferka vettelnek meg nem és kiporolja Kimi is akkor 28 évesen vissza vonul?:D