FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

http://gaborszantai.co.uk/
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
nekem amúgy a tapír orra ugrott be elsõre mikor megláttam a kocsi rajzot😉)))
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
de tényleg olyan mint egy lógó pöcs :s
elképesztõ, hogy mindig van hová rondítani a kocsikat <#confused>#confused>
#hhwnd

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Annyira szarok nem voltak. Ilyen alapon Vettel, Prost, Senna is senkik, mert csak jó autóval voltak képesek vébét nyerni.
Hillt versenyzõileg és emberileg is nagyon becsülöm. (Arrowsal azért õ majdnem nyert a Ringen, amin õ nagyon jól ment mindig.) Prost mellett is helyt állt, és Senna halálakor is majdnem vébét nyert. Na Villenevue más tészta. Ameddig komolyan vette, kb. minden kategóriában jól ment. De rosszul igazolt, és ki is csinálta magát, pedig nem volt rossz. De õ pl. nem hiányzik, míg Hillt egyszer-kétszer jó lenne még F1 közelben látni, még ha nem is versenyzõként, de vezetõként.
A medve nem játék.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Sztem a kis Piguet is gyors volt, simán elférne ebbe a mezõnyben.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
2018
A medve nem játék.
Remélem marad a mostani tendencia és a mai vb-k nem kezdenek gyerekgyártásba, így megkímélnek minket, hogy 20 év múlva a fiaikat kelljen bámulni.:-)
tavaly az összes eseményen Vettel futotta a leggyorsabb kört,Hamilton egy elég jó Mclarennel a versenyen 7 tizeddel végzett elõtte...mi lesz itt ezen a hétvégén,ezzel a RB-al?<#ijedt>#ijedt><#schmoll2>#schmoll2>
- gondolom 1 éves szerzõdést kapott apucipicifia, és a következõ év úgy is megint csak átmeneti lesz a Mclarennek, tökéletesen tud "tesztelni" a srác
- lentebb linkelgettem hogy : „Abu-Dzabiban a harmadik mért körével 6. lett volna a verseny rajtrácsán, ami igencsak lenyûgözõ" – mondta róla az istálló fõnöke, Martin Whitmarsh.
Az ismert szakíró, Joe Saward a blogján arról számolt be, hogy a McLaren részben azért választotta Magnussent, mert a csapat fejlett szimulátorban sokkal jobban szerepelt Péreznél.
Ha ezek igazak, nem is olyan hülye gyerek
- Hondáról meg tudjuk hogy Alonso pénzét is kifizetné, amit meg is értek, mekkora hype lenne ha úgy térne vissza a honda hogy akár vb-t is nyerhetnek? ( értem úgy, hogy Alonsoval nyílván esélyesebbek mint 1 Butonnal , kell oda valami izom-ember is. Vagy Rai :3 😄 )
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Mclaren hamiltont eladja, idehozza a mexikói pénzét majd pár hónappal késõbb leszerzõdik a hondával, akinek már nem kell perez pénze, helyette jöjjön apucipicifia.
Végülis logikus....nagyanyám is lehetne csapatvezetõ...
Gonosz vagyok azt kívánom magnussen vagy button bénázzon jövõre és akkor honda mellé kobayashi (ami ilyen helyzetben a leglogikusabb lépés lett volna) és remeghet a merci meg a rönó.
Mekkora poéén lenne
"„Abu-Dzabiban a harmadik mért körével 6. lett volna a verseny rajtrácsán, ami igencsak lenyûgözõ" – mondta róla az istálló fõnöke, Martin Whitmarsh."
"A McLarennek most érdemes kockáztatnia egy újonccal, mert 2014 úgyis átmeneti év lesz a számukra, mielõtt 2015-tõl a visszatérõ Honda gyári csapatává válnak."
"Magnussen apja, a még mindig csupán 40 éves Jan szintén F1-es versenyzõ volt, és az 1995-ös Csendes-óceáni Nagydíjon õ is a McLarennel mutatkozott be – igaz, csak egyetlen hétvégét töltött a csapatnál. A rendes pályafutása 1997-ben indult, és másfél idényt húzott le a Stewartnál, ahonnan azonban nem elég meggyõzõ teljesítménye miatt menesztették."
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
"When I was a kid, I always dreamed about racing for Williams, Ferrari or McLaren and I'm glad to be signing with another icon of the sport following my time at Ferrari."
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Ide mit lehet írni?
McLaren have decided to sign novice Kevin Magnussen as Jenson Button's team-mate next year
Ide mit lehet írni?
http://gaborszantai.co.uk/
A brazil pilóta gyerekkori álma vált valóra azzal, hogy a brit istállónál versenyezhet.
amikor a ferkához igazolt,mit nyilatkozott?? 😄D Vagy neki a gyerekkori álmában több istálló is szerepelet? Mert akkor én kérek elnézést 😄