182096
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#151744 151739-es hozzá szólást tudnám idézni?:))) -
#151743 Meglepett engem is Vettel döntése, de ennek ellenére azt mondom, hogy jól tette. A RedBullnál bebizonyította, hogy a világ jelenleg legjobb pilótája. És annak ellenére is az, hogy Ricciardo rendre előrébb végez nála, igaz azt is el kell fogadni a Vettel elleneseknek, hogy ez amiatt van, mert folyamatosan motor gondokkal küszködik, nem amiatt mert ennyivel jobb lenne tőle az ausztrál vigyori. Vettel már akkor megmutatta a világnak, hogy ő a legjobb, amikor nyerni tudott a Toro Rossoval, és folyamatosan "veszélyes" pilóta volt az akkori nagy sztárokra is, olyan autóval amilyennel. Szóval remélhetőleg látunk tőle még VB behúzásokat, és Ric alázást is. -
#151742 Ha Ricciardo jó lesz Kvyat is az lesz én szerintem. -
#151741 Jaja. A haverom tud ilyen baromságokat összerakni, ha iszik. :D -
#151740 Newey? :D -
#151739 Ennyi marhaságot egybe sűríteni nem kis munka lehetett. -
-
#151737 Merci- Lali-Rosberg
Ferrari- Vettel-Kimi
Mclaren- Alonso-Magnussen
Red Bull- Ric-Kvyat
elég komoly felállások LENNÉNEK,jövőre szivesen néznék egy Lajos-Ricciardo csatát a VB címért,és Hamilton fan létemre azt mondanám hogy nyerjen az ausztrál,bitang jó pilóta,és szimpatikus,és nem véletlenül hagyja el Vettel a Red Bullt
Vettel meg necces döntést hozott,a Ferrarinak muszáj vagy építenie egy simét VB esélyes autót,különben a szöszi jóideig 4x VB marad
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.10.04. 12:44:44 -
precise #151736 Durva. Vettel befosott Ric-től, nem akart még egy évet ott maradni, mert szar lett volna 4x-es vb ként 2. számú lenni. Rai meg egy sima massa szint akit azért csak bekéne darálnia gond nélkül. Ez mindenkinek jó, Rai nem ég tovább Alo alatt plusz azért annyira nem lesz elpicsázva mint amennyire Alo elpicsázta, Vetttel nem ég tovább Ric alatt, Alo-nak meg gyerekjáték lesz megint, hisz vagy egy Button lesz aki nem sok vizet zavar, vagy egy Magnussen, aki meg Button szint (se).
Szóval egyensúlyba kerül az egész pilótapáros történet, nem lesznek akkor égések mint idén. A ferka vagy világverő autót épít vagy a vet-rai párossal sehol nem lesznek, a merci valszeg jövőre is a legjobb lesz, csak kisebb különbséggel, a honda-meki páros talán veri a ferkát, főleg, hogy ott lesz alo. Villiams szerintem kicsit vissza esik, de ebben a történetben nem is mérvadóak. -
#151735 Hogyne lenne szabad ülés. Ott van a Caterham :D -
#151734 Na ez így kezd érdekessé válni :D
kíváncsi leszek a jövő évre, minden felfordul :P -
#151733 Tudni csak kesobb, gyanitani lehetett akkor meg csak, hogy a gyari csapatok jobbak lesznek, de igy azt hitte mindenki, h valszeg Ferrari is javul, hat nem:) En sem hiszem, h annyira bejonne a Hondanak, mint a Mercinek, de biztos, h jobb lesz, mint a Ferrari.. hacsak nem lesz pali fordulat, de erre semmi jel nincs a Ferrarinal, szoval erthetetlen szamomra Vettel. -
#151732 Nem, a Mercinél lehetett tudni, hogy nagyon erős lesz a turbós motorjuk. Hamilton pont jókor váltott. Alonsonak ez szerintem most sem fog összejönni... Vettel-en viszont meglepődtem. -
#151731 Horner, direkt vagy sem de elmondta, hogy a Ferrari olyan ajánlatot tett, amivel nem tudtak versenyezni. Szóval még nem hivatalos de a Ferrarinak megint lesz egy német pilótája. Mivel több szabad ülés nincs ezért Alonso megy a Mclarenbe -
#151730 En ezt tenyleg nem ertem :D Ha tenyleg a Ferrariba megy, megis milyen remenyei lehetnek? Semmi jele nincs annak, hogy javulni fognak. Lehet tud vmit.. Vegulis Mercinel se tudhattuk elore, Hamilton megis odament. -
#151729 Sztem ilyen hibat nem kovetne el egy csapat sem:D Ha nem olyan nagy az erofolenye egy csapatnak, mint most a Mercnek, akkor a ket szabadon versenyezi hagyott pilota csak egymastol veszi el a pontokat (lasd HAM-ALO neveto, szerencses 3ik RAI) es bukjak a VB-t egy masik csapattal szemben. Ettol fuggwtlenul persze a cspat leszarhatja ezt, ha konstruktori. -
#151728 Vettel-Alonso McLaren Honda érdekes lenne. :D -
#151727 Mivel Bobák Ferrarit mond, szerintem McLaren lesz. :D -
#151726 Nem tuti, h a Ferrariba megy, mi van, ha azert lepett ilyen gyorsan, mert meg akarja elozni Alonsot a Hondanal. Lehet, h nem igy van, de minek sietne el ezt igy? Eleg kemeny lenne, mert, akkor Alonso kb nem tudna sehova menni, így, hogy Kvyat valtja :D Erdekes lesz ez.
Azt meg furcsalom, h Vettel ilyen gyorsan feladta Ric-el szemben.. Elporoltak es le is lep? Azt gondoltam legalabb kuzd meg jovore, h visszaszerezze a renomejat. Mindenesetre engem meglepett ez. -
#151725 Ez ütött! Lesz akkor itt felfordulás és változás bőven! -
McCartman #151724 Ami nagyon parázs lenne, Vettel és Alonso együtt az új Mclaren-Hondában.
Sok mindenre választ kapnánk. Aztán mehetne a flamewar a maga útján. -
McCartman #151723 Hamilton a falban. -
McCartman #151722 Vettel év végén otthagyja a Red Bullt!!
Jövőre foghatják a fejüket a meghasonlott, eddig Vettelt szidó Ferrari szurkerek, de szép is lesz.
Kvyat váltja a nagycsapatnál. -
#151721 Rájöttem hogy irigy vagyok és öreg baszki:D -
#151720 Szerintem csak vette
-
#151719 visszatért a BAJUSZ! :D
-
#151718 Kemény kötésű az a gumifal. Tempo masszívan lassulós volt már, és mégis, hogy bedarálta már a bal felfüggesztést. -
#151717 Érdekes, itt sosem látott, de a cikkben már alig látott bukás. Kicsit szenzáció hajhász cím... -
#151716 Nem szarozott tolta neki rendesen!
-
Stockbauer33 #151715 http://sportgeza.hu/forma1/2014/10/03/sosem_latott_bukas_ricciardoe/ -
#151714 Toro Rosso új pilótája a 2014-et szezonban, aki meggyőzően teljesít és gyors. -
G_ArchAngel #151713 Savanyu a szolo? -
#151712 ez tetszik :D -
Laceee #151711 Danyiil Kvjat az kicsoda?... -
#151710 Állítólag a Honda a saját terveihez képest többhónapos lemaradásban van és a motor még próbapadon sem volt, ha mindez igaz, akkor Alonso tuti, hogy nem megy -
#151709 búcsúajándék?
http://www.gfycat.com/CalculatingSmoothHorse -
-
#151707 "22 kört tett meg, s a 12. legjobb idővel zárta élete első Forma–1-es szabadedzését Max Verstappen Szuzukában. A 17 esztendős tehetség 1:38,157 másodperces ideje 0,443 másodperccel maradt el a Toro Rosso másik versenyzőjének, Danyiil Kvjatnak az időeredményétől, ami alapján elmondható, hogy a holland remekül mutatkozott be a királykategóriában."
Ez igen!!!!
-
Stockbauer33 #151706 -
Stockbauer33 #151705 Hami-Nicole