182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Kesjár halála: a megválaszolatlan kérdés
Hungaroring 1986 1.rész
Utoljára szerkesztette: pedobear, 2014.10.07. 11:02:25 -
Williams is szégyenletes volt nem is olyan rég... Kozepcsapatok ilyenek van amikor megy van amikor nem, nincs pénz és gyenge az autó akkor abból év közben nem lesz semmi jó. -
-
-
G_ArchAngel #152009 Miert nem lehet megerteni, hogy nem egy emberen mulik egy csapat teljesitmenye? Az idei ev alapjan Ron Dennis is elhuzhatna melegebb egtajra - ha neked csak a pillantnyi teljesitmeny szamit. -
Kísérteties hasonlóság: Bianchi megismételte De Villotta balesetét! -
Csapatvezetésre viszont bebizonyosodott, hogy teljesen alkalmatlan.
Egyébként se jelent túl sokat.
Utoljára szerkesztette: pedobear, 2014.10.07. 09:43:37 -
Olvasgass kicsit. mar, ha tudsz angolul...
"Her family emigrated to Vienna when she was a child, and she took Austrian citizenship. From 1990 to 1995 she studied for a Law degree at the University of Vienna, and then completed a masters' degree in International Business Law at the London School of Economics in 1996. Whilst still a student in Vienna, she worked for the United Nations Industrial Development Organization and the UN Commission for International Trade Law, and on completion of her studies she worked for various legal firms: first in Stuttgart with Gleiss Lutz; then back in Vienna with Wolf & Theis; and finally for the Fritz Kaiser Group in 1998–1999."
Ez pusztan a rovid eloelete, tanulmanyai es munkai az F1 elott. -
Miért gondolkodsz helyettem?
Tények: 0 pontos a Sauber csapat, ilyen talán a történelmükben még nem fordult elő.
Ez egy középcsapat volt, most meg ott kullognak a legvégén. Ha eltűnnek a süllyesztőben annak biztosan nem örülnél. -
Szerintem az, hogy a jövőben elkerülendő az ilyen balesetet, nyugodtan küldjék be a SC-t. ott nem csak a vas monstrum volt, hanem egy pályamunkás is! ha őt találja el min. 1 halott lenne.
link
-
ez a hsz. egyben rasszista és hímsoviniszta, grat! az az indiai nő többre vitte az életben mint te vagy én úgyhogy szerintem ne ragozzuk tovább.. -
G_ArchAngel #152002 Amikor ment nekik akkor is o vezette, akkor ez miert nem zavart? -
megérte rábízni a csapat vezetését egy fekete indiai nőre -
Szerintem az egész Sauber egy szerencsétlenség idén. Gutierrez se vitézkedik. Csak akkor látjuk amikor megáll alatta az autó, vagy összemegy valakivel, valamivel.
Remélem jövőre változik a helyzet náluk. -
Honda 2015 motor hangja:
https://www.facebook.com/video.php?v=574916819280149&set=vb.321302667974900&type=2&theater
Nagyon tetszik ! -
Gondolom a zászló a pályán képzeletbeli "vonalától" érvényes. Igazából ha onnantól csúszol ki, akkor már nem az előző balesetbe mész bele, hacsak nem menetiránnyal szembe mész (meg amúgy is még max. 30 mp és már ott sincsenek). A telemetrián meg szerintem nem ők jelölik be, hogy innentől-idáig sárga, hanem szakaszokra van osztva. -
Ha ez a telemetria pontos, akkor mi a lóf. -nak lengettek ott zöld zászlót, sőt az SC beküldéséig zöldet lengetett a barma a toronyban!
http://indavideo.hu/video/Bianchi_Crash_Suzuka_F1_2014
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2014.10.06. 20:28:39 -
Nézd, rosszkor csapódott be rossz helyen. -
Nem sokat ér a kormányon a sok visszajelző ha épp arról nincs infó,hogy mentés folyik a pálya bizonyos kanyarjában. -
Viszont megnézve az idei évet, ez a Sutil egy igazi szerencsétlenség lett.. Minden futamon csinál valamit, általában vagy miatta hívják be a safety car-t vagy lezúz valakit, vagy szarrá töri magát,... Ráadásul agresszív, beszólogatós... Ideje lenne mennie a forma1-ből..
-
Nagyon nagy volt a tempó, sárga alatt nem csak elvenni kellene a gázt, hogy 220 helyett 200al megy ( s így rá lehet fogni hogy nem javított... ), hanem drasztikusan lekorlátozni a tempót. WEC-ben bevezették a code-60 sárga alatt. Ideje itt is hasonló dolgon gondolkozni. Sárga szakasz alatt egy gomb benyom ami maximalizálja a tempót mondjuk 100-ra vagy akörül amennyivel SC mögött mennének amúgy is. Ezt lehet figyelni pontosan és aki nem tartja be rommá büntetni. -
-
jesszusom.... -
G_ArchAngel #151990 Valamelyik oreg csoka nyilatkozta, hogy pattogott az auto, semmit nem tudott tenni a francia. -
Egy belsőkamerás videó jó lenne abból az egész esetről többet lehetne mondani. Így nekem az jutott eszembe, hogy miért nem próbálta keresztbe fordítani a gépet ellenkező irányba. Durva mindenesetre. -
backup
kikockázva ha jól látom, amennyire lehetett lehúzta a fejét, legalábbis nagyon kevés látszik ki a sisakból, de még így is eltalálta
(egyébként itt látszik a zöld zászló)
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2014.10.06. 16:21:37 -
már önmagában az is tragikus ahogy az autót próbálják kimenteni.. de ami utána történik arra meg szavak sincsenek.. o.0
nagyon drukkolok neki hogy felépüljön amennyire csak lehet :( -
G_ArchAngel #151986 Uristen, ez meg filmben is durva lenne, nem igy, hogy tudjuk valojaban megtortent :((( -
Azért micsoda erők hathattak ott ha egy több tonnás gépet igy odébb rakott.Meg még az is szerencse hogy igy odébb tette,mert az is vesztett az energiából, most ha ez azonnal megfogja akkor leszakad mindene belül a lassulástól,meg ha alacsonyabb és pont frontálisan kapja el sisakkal akkor az annyi akkor.A lenti képeken ugy látszik mintha surolta volna a sisak teteje "csak " az emelő gépet és valószinüleg a lassulás miatt vérzett be az agyi rész.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2014.10.06. 16:04:24 -
fú bszki 
Egyébként ha lehet így fogalmazni, írtó nagy máknak számított már az is, hogy épp az eleje le volt terhelve Sutil kocsijával, így viszonylag "kisebb" ütés érhette, azért pattant úgy fel az emelő. Ha nincs leterhelve az eleje, lehet már nem is szedik ki élve. :\ -
Pont most akartam berakni nagyon kemény. -
az első videó a balesetről... -
egyetértek.
Utoljára szerkesztette: cement, 2014.10.06. 15:04:55 -
Szerintem Lauda nyilatkozata mindent elmond ezzel kapcsolatosan és maximálisan igaza van: "A motorversenyzés veszélyes. Hozzászokunk ahhoz, ha semmi sem történik, majd hirtelen mindenki meglepődik. Mindig tisztában kell lennünk azzal, hogy a versenyzés nagyon veszélyes," -
Olvasom a véleményeket , hogy igy meg ugy kellett volna meg meg kell változtatni a szabályokat.
Leszögezem elöljáróban, hogy sajnálom ,hogy igy alakult a sráccal,de úgy gondolom , hogy amikor ezt a versenyzést választotta akkor elfogadta, hogy benne van a pakliban ,hogy akár bele is halhat.
A régi időkben a pilóták tudták és felválalták ezt ,és ezért voltak legendák,mert a halál árnyékában is nyomták neki .
Ha a FIA azt akarja, hogy minden lehetséges kockázatot megszüntessen akkor egy métert sem gurulhatnak az autók,mert mindig volt és lesz is olyan helyzet amire nem lehet felkészülni amikor a kis apró jelentéktelen események egy halálos egésszé állnak össze.
Ezutás is előfordulhat olyan eset, hogy a kicsúszott versenyző után olyan gyorsan kicsuszik ugyan arra a helyre egy másik, hogy nem lesz ideje a SC-nek odaérni felsorakoztatni a mezőnyt .
Ez egy ilyen szakma -
-
-
-
Igen, csak rohadtul szabálytalan, hogy a függő teher alatt emberek állnak, téma részemről lezárva. Okoskodhattok tovább de értelmes megoldást egyikőtök sem mondott a szintén nonszensz azonnali SC-on kívül. -
Az biztos, hogy szar egy hét volt, nekem is ...