FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dávid sándornak abban mindenképp igaza van, hogy kevés a férfipilóta az f1-ben.
Ettõl függetlenül várom a jövõ évet, jó izgalmas versenyeket, gyors autókat, jó mekit, ferrarit és williamst, sauber is összekaphatná magát, mert félõ, hogy jövõre mercedes uralom lesz.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
És itt jön ugye az a dolog, hogy mi nézõk versenyt szeretnénk látni.
Sumi mögött is ott voltak az emberek a Ferrarinál és Vettel mögött is ott vannak. Nem elég a jó szekér meg a tudás. Csapatmunka.
De kár ezt feszegetni...
Jövõre! ; )
...::::::...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Elismerem a RedBull-t Vettelt is és gratula szépen összejött nekik!
Nem szeretek nem is utálok senkit a pilóták közül.
Nekem mindig is a csapat Ferrari volt... Viszont szép volt RedBull. : )
De ha Szujó még 5-ször elmondja hogy italgyár meg 9 lerugom a TV-t.
Elég egyszer elmondani nem felejti el senki. : D
Még mindig Dávid Sándor a legjobb legfüggetlenebb. És én ezt szeretném újra még egyszer hallani kommentátoroktól hogy függetlenek.
Na mindegy ez ilyen kis apróság a részemrõl. : D
...::::::...
http://gaborszantai.co.uk/
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
de lehet az én szemem csal...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Lewis Hamilton
Naturally I'm a little disappointed with fifth place as Nico's position shows there was clearly potential for more today. Wet sessions haven't been too good for me this year and, although we made some changes going into qualifying, I'm struggling to get to grips with how the car works in these conditions. It's getting better but there is still so much to learn. However we've got everything to play for in the race tomorrow and I hope to have a good fight out there and make some progress forward. Our aim of course is to finish ahead of the Ferraris and hopefully score enough points to secure our second place finish.
unom a rinyálást, unom a trógerkodást a gumikkal, unom az összeesküvés elméleteket, meg sokmindent...
A medve nem játék.