182096
  • adam46
    Akkor Jean Todt hazudott?
  • contraste
    Ezt gondold ujra okostojas:)
  • b-type
    szvsz van még egy hálás része, hogy megtámasztja a sisakot. Bianchi ütközésénél sztem nyakcsigolya tört volna ekkora lefelé(is) ható erőnél, mivel az ülésbe be van szíjazva, valszeg benyomta volna a vállai közé a sisakot.
  • Stockbauer33 #152028
    Kubicát sajnáltam nagyon de valóban a franciának ennyi volt a F1
  • Dietrich
    a HANS nem a külső sérüléstől véd, hanem attól amit Ratzenberger elszenvedett a többi halálos sérülése mellett.
    Viszont az előnye a hátránya is..fejbiccenést megfogja de az agyat nem.

Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2014.10.07. 18:22:21
  • Master91
    XDDDDD hory sheeet

"Nem tudom mit jelent az ujsagiro szamara a teljes elet, de sajnos nem igaz, amit irnak. Schumacher nem mozog, nem beszel, ezt nem a hirekbol tudom, de tobbet nem mondhatott, akitol tudom."

Újságíró?
    Jean Todt nyilatkozta ezt, nem az újságíró lol :D

Ezt nem a rejtélyes kapcsolatod mondja, hanem én.
  • repvez
    Amugy ahogy a képeket elnéztem a sisakja nem sérült nagyon tehát az ütközést talán elkerülte ezt az agyi sérülést sztem abból szerezte, hogy brutális volt a lassulás és a HANS meg a sisak hiába védte a külső sérüéstől a koponyában az agy akkorát mozdult hogy bevérzett sérült.
  • contraste
    Kicsit utanaolvastam:

The outcome is frequently coma, with over 90% of patients with severe DAI never regaining consciousness. Those who do wake up often remain significantly impaired.

Lenyegeben, annyit tesz, h a DAI: gyakori esetben komaval jar, DAI-t elszenvedok 90%-ban soha nem nyerik vissza tudatukat. Akik felkelnek gyakran jelentos mertekbu karosodast szenvednek. (Lehet ez barmi, beszed, mozgas stb...)

Ezt nem hiszem el.. Annyira drukkoltam neki, hogy jovore McLaren Honda, vagy Ferrari...
  • contraste
    Schumirol: "Épp kedden jött a hír Michael Schumacherről, aki szépen gyógyul, és Jean Todt FIA-elnök, volt Ferrari-csapatfőnök szerint hamarosan teljes életet élhet."

Nem tudom mit jelent az ujsagiro szamara a teljes elet, de sajnos nem igaz, amit irnak. Schumacher nem mozog, nem beszel, ezt nem a hirekbol tudom, de tobbet nem mondhatott, akitol tudom.

Bianchirol: Ezek szerint ez is koma? Ebben remenykedtem, hogy ne legyen komaban...
  • G_ArchAngel #152022
    Azt hiszem csak abban remenykedhetunk, hogy amennyire lehet felepul. A karrierjenek vege sajnos.
  • Stockbauer33 #152021
    http://sportgeza.hu/forma1/2014/10/07/bianchi_kozlemeny/
  • a.carkey
    Ferrari, Williams, McLaren, Sauber, mind, mind ember. :D
  • Carlos
    Nem szeretem a ferrarit. Igazabol egy csapatot se szeretek. Embereknek szurkolok...
  • twi452
    csodát azért nem lehet tenni szezon közben egy alapból közepesen rossz technikával
    a többi a jövő zenéje :)
  • pedobear
    De az sem vált előnyükre.
  • twi452
    mondjuk ott ki is lettek rúgva az emberek :D
  • pedobear
    digópárti!
  • Carlos
    Ferrari? O is eleg szar iden. Okmis huzzanak a sunyiba?
    Barom!
  • pedobear
    Kesjár halála: a megválaszolatlan kérdés

Hungaroring 1986 1.rész
    Utoljára szerkesztette: pedobear, 2014.10.07. 11:02:25
  • Totti5
    Williams is szégyenletes volt nem is olyan rég... Kozepcsapatok ilyenek van amikor megy van amikor nem, nincs pénz és gyenge az autó akkor abból év közben nem lesz semmi jó.
  • pedobear
  • pedobear
  • G_ArchAngel #152009
    Miert nem lehet megerteni, hogy nem egy emberen mulik egy csapat teljesitmenye? Az idei ev alapjan Ron Dennis is elhuzhatna melegebb egtajra - ha neked csak a pillantnyi teljesitmeny szamit.
  • pedobear
    Kísérteties hasonlóság: Bianchi megismételte De Villotta balesetét!
  • pedobear
    Csapatvezetésre viszont bebizonyosodott, hogy teljesen alkalmatlan.
    Egyébként se jelent túl sokat.
    Utoljára szerkesztette: pedobear, 2014.10.07. 09:43:37
  • contraste
    Olvasgass kicsit. mar, ha tudsz angolul...

"Her family emigrated to Vienna when she was a child, and she took Austrian citizenship. From 1990 to 1995 she studied for a Law degree at the University of Vienna, and then completed a masters' degree in International Business Law at the London School of Economics in 1996. Whilst still a student in Vienna, she worked for the United Nations Industrial Development Organization and the UN Commission for International Trade Law, and on completion of her studies she worked for various legal firms: first in Stuttgart with Gleiss Lutz; then back in Vienna with Wolf & Theis; and finally for the Fritz Kaiser Group in 1998–1999."

Ez pusztan a rovid eloelete, tanulmanyai es munkai az F1 elott.
  • pedobear
    Miért gondolkodsz helyettem?

Tények: 0 pontos a Sauber csapat, ilyen talán a történelmükben még nem fordult elő.
    Ez egy középcsapat volt, most meg ott kullognak a legvégén. Ha eltűnnek a süllyesztőben annak biztosan nem örülnél.
  • Dietrich
    Szerintem az, hogy a jövőben elkerülendő az ilyen balesetet, nyugodtan küldjék be a SC-t. ott nem csak a vas monstrum volt, hanem egy pályamunkás is! ha őt találja el min. 1 halott lenne.
    link

• cement
    ez a hsz. egyben rasszista és hímsoviniszta, grat! az az indiai nő többre vitte az életben mint te vagy én úgyhogy szerintem ne ragozzuk tovább..
  • G_ArchAngel #152002
    Amikor ment nekik akkor is o vezette, akkor ez miert nem zavart?
  • pedobear
    megérte rábízni a csapat vezetését egy fekete indiai nőre
  • Norbi1990
    Szerintem az egész Sauber egy szerencsétlenség idén. Gutierrez se vitézkedik. Csak akkor látjuk amikor megáll alatta az autó, vagy összemegy valakivel, valamivel.
    Remélem jövőre változik a helyzet náluk.
  • Master91
    Honda 2015 motor hangja:

https://www.facebook.com/video.php?v=574916819280149&set=vb.321302667974900&type=2&theater

Nagyon tetszik !
  • Christian88
    Gondolom a zászló a pályán képzeletbeli "vonalától" érvényes. Igazából ha onnantól csúszol ki, akkor már nem az előző balesetbe mész bele, hacsak nem menetiránnyal szembe mész (meg amúgy is még max. 30 mp és már ott sincsenek). A telemetrián meg szerintem nem ők jelölik be, hogy innentől-idáig sárga, hanem szakaszokra van osztva.
  • PLaci #151997
    Ha ez a telemetria pontos, akkor mi a lóf. -nak lengettek ott zöld zászlót, sőt az SC beküldéséig zöldet lengetett a barma a toronyban!

http://indavideo.hu/video/Bianchi_Crash_Suzuka_F1_2014
    Utoljára szerkesztette: PLaci, 2014.10.06. 20:28:39
  • a.carkey
    Nézd, rosszkor csapódott be rossz helyen.
  • desigo
    Nem sokat ér a kormányon a sok visszajelző ha épp arról nincs infó,hogy mentés folyik a pálya bizonyos kanyarjában.
  • Peppus
    Viszont megnézve az idei évet, ez a Sutil egy igazi szerencsétlenség lett.. Minden futamon csinál valamit, általában vagy miatta hívják be a safety car-t vagy lezúz valakit, vagy szarrá töri magát,... Ráadásul agresszív, beszólogatós... Ideje lenne mennie a forma1-ből..

• Totti5
    Nagyon nagy volt a tempó, sárga alatt nem csak elvenni kellene a gázt, hogy 220 helyett 200al megy ( s így rá lehet fogni hogy nem javított... ), hanem drasztikusan lekorlátozni a tempót. WEC-ben bevezették a code-60 sárga alatt. Ideje itt is hasonló dolgon gondolkozni. Sárga szakasz alatt egy gomb benyom ami maximalizálja a tempót mondjuk 100-ra vagy akörül amennyivel SC mögött mennének amúgy is. Ezt lehet figyelni pontosan és aki nem tartja be rommá büntetni.
  • RatBaG #151992