182096
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#152071 -
#152070 Kit érdekel? -
#152069 Bianchinak vajon milyen életbiztosítása lehet? -
#152068 -
#152067 -
#152066 felúszott az első két kerék,onnantól kezdve irányíthatatlan volt az autó és csak pattogott a sóderágyon keresztül
Liuzzi meg nem forgatott semmit,ott a fenéklemez úszott fel és indult meg előre,ugyanúgy esélytelen volt bármit csinálni mert csak egy utas volt ő is mint Bianchi. -
#152065 http://www.blikk.hu/blikk_sport/schumacher-fegyvert-tartott-otthon-2293597 -
#152064 Liuzzi milyen szépen keresztbeforgatta a kocsit a traktor előtt, ha Bianchi is ezt csinálta volna akkor most más lenne a helyzet de én úgy láttam ,hogy még a kereke sincs elfordítva. -
#152063 Magnussen ugyanott 2 körrel korábban -
Stockbauer33 #152062 -
#152061 Az F1 közvetítési jogait birtokló Formula One Management minden lehetséges videómegosztóról szeretné eltüntetni a Jules Bianchi balesetéről készült amatőr felvételt. -
#152060 Bernd Mayländer mit mentett....te jó isten. -
#152059 Te ezt komolyan gondoltad róla?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#152058 megyek beböfögök valamit a piac topikba hogy holnap olcsóbb lesz a banán kilója, mert a kapcsolatom szólt. de nem mondhatom meg hogy ki
aztán mikor így lesz akkor meg majd jövök és remegek hogy térdeljenek le a többiek
hagyjuk már, hol nem sz.rom le az egészet? -
#152057 sztem itt most simán beférne egy bocs.
Mert a kapcsolatához semmi közöm, de már tegnap szólt hogy ez a hír nem igaz, és így is lett.
Nincs hozzá közöm, csak ebből nem kéne büszkeségi kérdést csinálni...simán nem kell belehalni, egy -tényleg, igazad volt- és pont a végére. -
#152056 LOL
tegnap teli volt róla a sajtó hogy félre volt fordítva ????ja nem , mai hír sry ! :D
valamit te is meg tanulhatnál, kérdezd a kapcsolatod xD
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.10.08. 21:36:11 -
paj01 #152055 Bianchi ügy kapcsán eszembe jutott egy szitu még 2007-ből
Vidi második felében látni, hogy SC se garancia a kicsúszás+darus kocsival való talákozás ellen. -
#152054 Mondhatjuk, hogy EPICFAIL vagy kisfiam:) Felreertelmeztek Todtot.
Tanulj meg olvasni, de leginkabb gondolkodni. -
Stockbauer33 #152053 http://sport.hir24.hu/forma-1/2014/10/08/megrazo-fotok-lattak-napvilagot-bianchi-menteserol/ -
#152052 -
#152051 Mivel kivizsgálás alatt van az eset az FIA semmi videót nem fog kiadni... igen ők látták, tudják mi történt. -
#152050 Csak én is leírtam pár hülyeséget. :D -
#152049 vettel ferrari-ba megy nem? nem követtem annyira mostanában, de ilyet halottam -
#152048 Tehát akkor Alonso Mercedes, Hamilton McLaren, Vettel McLaren, Button Ferrari? :D -
#152047 Phoenix 1991
Iszonyat jó pálya volt! -
#152046 ha egyszer felépül akkor talán láthatjuk majd ezt a felvételt.. de amúgy nem valószínű.. :/ -
#152045 Mondtam én. -
kjhun #152044 Újabb videó nincs a balesetről??
Egy, valamit látom, még senki sem szúrt ki, a #151988 -nál linkelt lassított videónál, hogy:
Volt, ott egy tv-kamera, amely a baleset előzményeit és az utána történteket, közvetlen közelről vette fel. Lehet látni, amint jön az autó, úgy követi az operatőr az eseményeket. (Bal alsó sarok.) Vajon, ki kerül-e valamikor a felvétel? Ez, választ adhatna arra a kérdésre, hogy felúszott-e a kocsi alja, próbálta-e elkerülni az ütközést/a gumifal felé kormányozni és ami még felmerülhet az esettel kapcsolatban.
-
Laceee #152043 Felreforditottak-a-schumachernel-jaro-todt-szavait -
#152042 http://www.liveleak.com/view?i=e92_1412759035 -
#152041 Ha ez nem csak Trollkodás, akkor tutira nem nyer vb.t -
#152040 Hamilton signs for McLaren for 2015
-
greenkawa #152039 Azaz igazság,hogy qrvára igazad van. De ehhez hozzá tartozik az is,hogy nagyon könnyű hibázni az ilyen helyzetekben,mivel kiesnek a ritmusból és már nem akkor és ott fékez,vagy áll a gázra.Az autó viselkedése ilyenkor teljesen megváltozik és lehet pont azzal ront a helyzeten,hogy lassít,így a kisebb leszorító erő miatt tapadást veszít.Tehát sztem nagyon nehéz megválasztani azt a tempót,ami már elég lassú ahhoz,hogy biztonságos legyen,de időt se sokat veszítsen. -
#152038 http://www.telesport.hu/2014/10/08/bemutattak-az-azerbajdzsani-palya-vonalvezeteset/
-
#152037 sokan írtak a témában, hogy ki volt a hibás, ki miben hibázott, mit kellett volna tenni. lehet kevesen merik kimondani, hogy ebben a balesetben a legnagyobb hibás éppen Bianchi volt.
kopott átmeneti gumikkal 200 körüli tempót menni olyan helyen, ahol tudhatta hogy hajlamos vízátfolyásra, szerintem nagyon komoly hiba. nem tudom, hogy mindenki tisztában van-e azzal, hogy mit jelent a dupla sárga zászló. nem csak azt jelenti, hogy emberek és egyéb járművek tartózkodhatnak a pályán, vagy a bukótérben és lassítani kell, hanem azt hogy fel kell készülni egy esetleges megállásra is. tudom, hogy a lejjebb is belinkelt telemetria nem feltétlen 100%-ban pontos, de ha azt vesszük alapul, nem lassított, vagy tartotta a sebességet az előző kanyar után, hanem gyorsított. vagy 40-el ment a baleset előtt gyorsabban mint Chilton ugyanott. hogy lehet ezt megállásra felkészülésnek nevezni?
miért nem lassított? tudom, ilyenkor mindig az az érv, hogy hiába ült egy gyenge autóban, egy versenyzőnek az a dolga, hogy a lehető leggyorsabban próbáljon menni. de a versenyzői véna tényleg teljesen kizárja az alapvető logikus gondolkodást és helyzetelemzést? ha fokozatosan romló időjárási helyzetben, kopott gumikkal, a 17. helyen, javításra, pontszerzésre esélytelenül, dupla sárga zászló szabályait megszegve ment, tényleg kizárólag csak arról kell szólnia a vitának, hogy helye van-e egy traktornak a bukótérben?
persze, nem csak az ő hibája, nem akarom olyan nyakába varrni az egészet aki nem tudja megvédeni magát. a versenyirányítás az időjárást nem csak úgy tudja megítélni, hogy kinéznek az ablakon. látniuk kellett, hogy milyen mennyiségű csapadék érkezik. a verseny 75%-a lement, lehetett volna már teljes pontokat osztani. ahogy látták hogy milyen intenzitású csapadék jön, az első jelre be kellett volna küldeni a safety cart, aztán (vagy) leinteni a futamot. amilyen kevés volt a futamból hátra, szerintem olyan adatokból jól meg lehetett volna becsülni, hogy nem fog javulni a pálya annyi idő alatt. sok kritikát kaptak idén a (főleg utólagos) büntetések miatt. ha valamit be kellene következetesen és nagyon szigorúan tartatni, azok a sárga zászlóra vonatkozó szabályok... ha nincs szabályszegés, valószínűleg nem lett volna baleset.
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2014.10.08. 11:36:40 -
#152036 Sajnos neki van igaza...:( -
#152035 Nem jó hírek... -
#152034 Ki tudja pontosan 94 óta hány ember halt vagy sérült meg pontosan a Forma 1 következtében?
F1: elhunyt a Kanadai GP után megsérülő pályabíró
Halálos balesetek a Formula–1-ben
"Egy ausztrál és egy olasz pályabíró halála után a versenyek kiszolgáló személyzetének biztonságáért is lépéseket tettek"
Halálos baleset árnyékolja be Schumacher sikerét
25 halál a pályán
A baleset szövődményei okozták de Villota halálát
Tehát legalább 4 ember életét vesztette Ratzenberger és Senna esete óta.
-
#152033 Majd a titkos kapcsolatod újra gondolja :D -
#152032 Természetesen nem, csak az ujságíró(k) szokás szerint nem pontosan fordították le mit is mondott. ;)