FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó íveken haladt plusz õ sem ügyetlen esõben a Red Bull is jó nem meglepõ😊

Webber is jól szokott menni esõben ezért csodálkozom h nem hozta Vettel idejét...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Master91
Hogy a csába rakta össze azt a kört
Totti5
Ez megint oktatás volt. Webber sehol, Vettel ûridõ.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alonso nagyon jót ment most meglepõ idõmérõ eredmény a Ferrari részérõl...

Vettel 7 tizedet adott Rosbergéknek😄 Webber is most csúnyán kikapott tõle...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

na végre elindultak...ideje volt)

Master91
én is erre gondoltam 😄

mint aki pont oda akart menni

megint váratunk, de nem izgat, egész este elhallgatom õket
Totti5
Jó kérdés, úgy tünt hogy rövidre sikerült a féktáv, de úgy állt meg mint aki oda akart állni, tehát profin leplezte a hibát, így ezt nem tudjuk meg a TVbõl😊

Master91
orvosi kocsi lecsúszott az ideális ívrõl, vagy direkt parkolt le?? 😄
Bekaphatja az FIA akkor is😊))

Totti5
Ez most annyire full wet, hogy nagyon. Értelme nem sok lenne kint evickélni, nomeg ez idõmérõ lenne. Amit Gábor mondott a beállításokkal az is hozzá járul.

2012-es összefoglaló és 2013-hoz elõzetes:

https://www.youtube.com/watch?v=Ha2vJOX_oeM
megint ideges leszek mindjárt...tehát akkor az esõgumi felesleges, mert már most sem jók a körülmények😄 szuper megint láthatjuk a hajókázást

Totti5
Szar autó van alatta, amivel Button sem megy jól és õ tõle hallod minden méteren a rinyát hogy mennyire nem jó. Perez ment jó futamokat, de most egy olyan Mclarenbe és egy olyan mélyponton levõ csapatba került ahol a hangulat sem lehet túl jó és a kiutat sem találták egész évben.

Erõltette, egy apró hiba és ez lett a vége. Határon mennek, nyilván mindig, ennyin múlik, egy apróság, egy kicsit tõlvállalta és onnan már csak utas volt. Ilyen pokoli nehéz az F1 ráadásul esõbe még halmozottan.

lol már megint nem jók a körülmények az FIA szerint...na nehogy már😄 alig esett valami

bakkerman
a TR mindig jó volt esõben,Vettel is úgy nyert Monzaban talán

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Szujóékat hogy mutatják😄D

Jean Eric Vergne és a Toro Rosso jól mennek esõben. Már nem az elsõ alkalom a srác igen ügyes esõben

bakkerman
Perez bazmeg...pedig annyira szorítottam neki még az év elején amikor kiderült hogy a Mekibe megy,de csalódást okozott

Mclaren 14., 15.

Buttont sajnálom, de a csapatot nem😄DD

Perez összetörte úú

na Maldika megint kiesett😄DD

mostmár nem foghatja szabotázsra sem...

Vergne nagyon szépet ment és Kova is

nearo
apa kezdõdik... na mi lesz az esõben?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

végre egy kis esõ jeee😄DD

bakkerman
jobb is,4 hónapnyi reménykedés jön most,és bizakodás hogy jövõ márciustól értékelhetõ lesz a dolog 😊

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Master91
Utoljára.....
cement
23:15kor szabadedzes ismetles, el ne felejtsetek!

respect to the man in the ice cream van

repvez
Nekem egybõl a faszi nevetése ugrott be a hangjuk alapján 😊
<#eplus2>

http://gaborszantai.co.uk/

Már tavaly teszteltek ilyen rendszert, csak végül nem vezették be, mert a bekapcsolás ellenére nem nyílt ki a kapu <#idiota>

Mario Kart? <#idiota>
Tudtommal még csak az atom képes rá normálisan, azt meg azért szerencsére nem szokás csak úgy szórni 😄
kicsit kemenyebbre kellene csinalni a gepeket es a versenybirok idonkent bekapcsolhatnanak extrakat ado check pointokat, amelyekenl +KERS, +pajzs, +magnes es mas nem serulest okozo dolgokert kellene athajtani.

http://gaborszantai.co.uk/

Lteebee
Most is lehetne.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

nearo
be kell tenni a küllõkhöz egy üres petpalackot, aztán az majd csinálja a hangot... legalábbis mi régen bicóval így csináltuk <#idiota>

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Aztán majd emp bombával fogják szabotálni a versenyt <#banplz>
Master91
Aztán majd csak lestek milyen jó csaták lesznek
a.carkey
Ez szerintem kb. úgy fog végzõdni, mint a Mansell-féle Grand Prix Masters.

A medve nem játék.

Pluskast
Borzasztó, semmi "izgalmas" nincs benne teljesen semleges. Lehet, hogy van akinek tetszik de én sosem tudnám hosszú távon ezt nézni (igen lehet begyöpösödöttnek és maradinak nevezni).

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

ez még az F1-nél is durvább😊

bakkerman
távirányítós autó hangja van,komolytalan

a.carkey

A medve nem játék.

nekem olyan futurisztikus érzésem van a hallatán ennek...😊 V10-es motorok hangjai sokkal durvábbak ez sztem egyáltalán nem vészes, de mások vagyunk

a.carkey

A medve nem játék.

nekem bejön kis zümmögés, de fasza😊 ez a jövõ állítom nektek

a.carkey
<#idiota>

A medve nem játék.

a.carkey
Nem lesz az bukás, majd meglátod. Mindenhol hangszórók lesznek a pálya körül, és az elektromos autó buta hangját átalakítják majd ilyenné:

A medve nem játék.

Hát, ízlés kérdése, de szerintem ez nagyon gagyi. Szerintem az egész bukás. Valahogy nem adja azt az érzést mint egy rendes f1-es autót látva érzek. Nem tudom jobban elmondani de valamiért nem bejövõs.
HTS s3rg1nh00
tudnak ezek bõven,a Brabus 4WD Full Electric 4 kis 35 centis motorból sajtol ki 4x800 Nm-t...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D