FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hmm, hát nem lehet mindig a csúcson lenni <#mf1>#mf1>
BattleTag: kabel15#2672
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Huhh, itt még lehetnek...
De amúgy tiszta érdekes, hogy szinte mindenki más megoldást talált.
"Korábban egy másik csapat autóján dolgoztam (Lotus) , õk egy nagyon agresszív megoldást választottak. A Ferrari más úton indult el" - tette hozzá. "Ez igazából ne sokat jelent, de az orrok jó beszédtémát adnak, hiszen ott vannak az autó elején."
F1-live comment :D
Azért ma már jobban alakultak a dolgok, összesen 331 kört tettek meg az új autók Jerezben. Habár Button zárt az élen, de ennek nem sok jelentõsége van (azon kívül, hogy ma mûködött a McLaren), viszont Rosberg 97 köre a Mercedesszel biztató folytatás volt - legalább is nekik.
Renault motoros autó ugyanis ma alig volt a pályán, mert a Red Bull és a Toro Rosso energiatároló rendszereiben hibát találtak, amit holnap reggelre elméletileg kijavítanak a franciák. A probléma a Caterhamet nem érintette, mert máshogy integrálták a rendszert, Marcus Ericsson azonban így is csak 11 kört tett meg ma.
Biztos, hogy jönnek még hibák, de ennyire nyers autókkal sem annyira rossz már az élmezõny tempója, és az igazán teljesítmény orientált megoldások még fel sem kerültek az autókra.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
itt szerintem senki nem túloz vele kapcsolatban normális megemlítik páran, hogy éppen milyen a helyzete és kész...azért december legvégén ez az infó nagyon sokkoló volt. Bevallom nekem taccsra vágta teljesen az év végémet az amúgy is "fantasztikus 2013-mat" és nem hazudok, de kurvára kivoltam 2-3 napig ez miatt, hogy akkor lehet az ikon, a gyerekkori bálványnak így kell eltávoznia?!
Viszont ilyenen nem szabad megragadni az élet megy tovább, mert úgyis meghalunk mind csak érted, eléggé sokkoló volt...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Elöre bocsájtom, hogy én is sajnálom Schumit ami történt vele,de Õ is csak ember.
És már egy kicsit kezd tele lenni a törpöm ami körülötte megy.Mert néhány ember (nem csak itt) Úgy irkál mintha valami közeli hozzátartozójával történt volna, és ha szivecskéket meg kitudja miket irkál mindennap akkor valamit is változtat a helyzeten-mind Sumi mind annak aki irogatja - az életében ha változik az állapota.
Érdekes, modon amig nem történt meg vele a baleset , a nagy rajongók addig nem linkelgettek és irogattak ilyen üzeneteket. Nem posztolt senki sem cikkeket, hogy miket tesztel meg merre jár a mercivel. Már nem volt az F1 ben és már nem beszéltek róla csak a F1 kapcsán merült fel néha a neve, de a napi dolgai senkit nem érdekelt.
Most meg hirtelen milyen fontos lett mindenkinek.
Bocs ha valakinek a lelkivilágába gázoltam
Mert felcsillant a remény, hogy 3-4 év után végre nem Vettel mutatóujjáról fog szólni a Forma 1...
Teljesen normális ez a reakció az emberek részérõl, még csak kárörömnek sem nagyon nevezném (hiszen a változatosság kell, sok volt már a Red Bullból)
viszont szorítani kell neki, hogy az ébresztésre megfelelõen reagáljon
http://gaborszantai.co.uk/
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
#hhwnd

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
30 Jan Circuito Permanente de Jerez
31 Jan Circuito Permanente de Jerez
19 Feb Bahrain International Circuit
20 Feb Bahrain International Circuit
21 Feb Bahrain International Circuit
22 Feb Bahrain International Circuit
27 Feb Bahrain International Circuit
28 Feb Bahrain International Circuit
1 Mar Bahrain International Circuit
2 Mar Bahrain International Circuit
A medve nem játék.
nem is tudom pont 2 évvel ezelõtt a Mclarennél is aggódtak, hogy a tesztek nem úgy sikerülnek tele vannak problémával erre az egyik leggyorsabb autót építették meg
az a gáz h túl alacsony költségvetésük van ezeknek a csapatoknak így sztem a szabályváltozásokkal se lesz túl sok esélyük...
maradnak ott a végén maximum azt tudom elképzelni, hogy a Toro Rosso fog baromira visszaesni bár ki tudja...
Ez most nagyon lutri ki lesz elõl
Jó lenne vagy fél évig a 10-13. hely környékén szorítani a kis Japánnak!
ha a Renault tényleg szar akkor a Williams pokoli mákos, hogy most váltottak Mercedesre
nekem van egy elõérzetem, hogy õk lesznek a meglepi csapat Massával az élen
A medve nem játék.
Azt írják Vettel lemondta a sajtóeseményeit és már haza is repült, holnap jön Ricciardo.
A TRnak a RBlal ellentétben még szándékában áll tesztelni a mai napon.