FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcmoha
Ja, mert akkor fülsiketítõen hangosak lesznek. <#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

BooMiller
Megvárhatná hogy 13k helyett végre 15k fordulatom pörögjenek a cuccok😊

Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Renault Bahreinre kipofozza a gépet ígérete szerint (software and mapping problems) addig ideiglenes megoldással szolgál, hogy csökkentett teljesítménnyel lehessen körözgetni.
Master91
ha zöld  - meg lehet érinteni az autót, nem fogja meg hágni a pálya bírót az ERSZ
ha piros - can't touch this tuuuturuuruuu tutu tutu
pedobear
<#eljen>

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

HTS s3rg1nh00
lehet a függõleges elembe építették be a szárny alatt,egyébként meg tök8,erre a tesztre úgysem kell drs.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Master91
[url=http://www.mindenegybenblog.hu/fiuk-lanyok-velemeny/schumacher-felebredt?fb_action_ids=708346809209970&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=<210965555760822>&action_type_map=<%22og.likes%22>&action_ref_map=[]]http://www.mindenegybenblog.hu/fiuk-lanyok-velemeny/schumacher-felebredt?fb_action_ids=708346809209970&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=<210965555760822>&action_type_map=<%22og.likes%22>&action_ref_map=[][/url]

Az ilyen oldalakat miért nem tiltják le ????
Sok birka meg elhiszi a sok hányást amit ezek a szarok ki raknak a netre..
passatgt
+ kis érdekesség, autók tetején van egy kis lámpa, ha zöld, fel van töltve a kers, ha piros, nincs:

passatgt
mindenhol úgy néz ki, mint pl #146061 itt, középen felül van a mechanika, ezen meg nincs olyan

HTS s3rg1nh00
miért ne lenne?a szárny alsó fele bukik lejjebb.

passatgt
nincs rajta drs?

passatgt

HTS s3rg1nh00
viszont ha a felfüggesztés elemének minõsítik(hiszen végül is a kereket köti össze a karosszériával),abból egyrészt csak 6 db lehet,másrészt tilos aero célokra használni.talán pont tavaly futott bele utóbbiba valamelyik csapat,azért emlékszem rá...

Master91
Nem tudjuk, hosszú ideig tart.
És állítólag jól reagált eddig.

Bizakodjunk továbbra is.
Akkor kiderült, hogy tényleg úgy van, ahogy tegnap is olvashattunk róla. Mennyi ideig tarthat az ébresztési folyamat?
Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

Schumacherrel mi a helyzet? Felébresztették vagy nem? Csigakettõ le merte hozni, hogy nekiálltak. De, ha jól sejtem nincs hivatalos információ róla.
repvez
DE ugy tudom, csak olyan mozgatható aero elem tiltott ami pilóta beavatkozásra alkalmazható, ez meg passziv a kocsi fix része, az hogy ilyen alakja van hát istenem igy fért el a helyén 😊
desigo
"A Sky szakértõje, @tedkravitz szerint elképzelhetõ, hogy a többiek óvni fognak a @McLarenF1 innovatív hátsó futómûprofilja ellen.

Mivel elsõdlegesen aerodinamikai szempontok alapján alakították ki, gyakorlatilag mozgatható aero-elemnek minõsülhet, ami tiltott."
mcmoha
Az idei szabályok szerint az ERS akkumulátorait a motor elõtt kell elhelyezni. (kb az üzemanyag tank alá) Az egy elég szûk hely és nem biztos, hogy egyszerû megoldani a hûtését, tehát ha tényleg ez a probléma valószínûleg módosítani kell a terveken. A Red Bull tavalyig (egyedüliként a csapatok között) a motor mögé a váltó környékére tette az aksikat.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

fifi
így így

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

repvez
Szerintem , az is lehet, hogy newey megleste a többi csapatot és a jó dolgokat most rátervezi a redbullra és ugy vannak vele többet nyernek ezekkel mintha köröznének a pályán. ÉS azért is mondják pl a mekire hogy sabálytalan,mert majd a FIA reagál rá valamit és ha szabályosnak minõsiti már alkalmazhatják ök is gond nélkül.
fifi
sztm ez kamu...direkt dobnak be fake hírt, hogy újból kell tervezni stb...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Totti5
A csapat szerint egy olyan probléma adódott, ami csak a gyárban oldható meg, ezért mindenki visszautazott Milton Keynes-be, hogy kijavítsák a hibát. Közben itt a helyszínen is próbálunk gyors megoldást találni, hogy holnap kifuthassunk az autóval a pályára. Meglátjuk, sikerül-e. Már zsinórban 36 órája dolgoznak azon a fiúk, hogy pályára lehessen küldeni az autót, sajnos egyáltalán nem biztos, hogy ez megtörténik. Adrian (Newey) közben visszaült a tervezõasztal mögé, ahol õ általában a legboldogabb. Biztos vagyok benne, hogy kitalál valamit a probléma orvoslására. Tudni fogja, mi a következõ lépés. Az idõ mellettünk áll, Melbourne messze van még. Ha Ausztráliába kis lemaradással érkezünk, még akkor is egy nagyon hosszú szezon áll elõttünk. A srácok ennél a csapatnál tudják, mi a gyõzelem, és azt is, hogyan kell azt elérni. Biztos vagyok benne, hogy – inkább elõbb, mint utóbb, de – minden összeáll majd. Nagyon az elején járunk még az idén megkezdett útnak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

az kemény😊, de az a májuk, hogy erre elegendõ pénzük van

kérdés így is mekkora lemaradás lesz a többiekhez képest...

azért, ha ez igaz kíváncsi leszek a Lotus, Caterham és a többi Renaults mihez kezd

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

passatgt
"Daniel Ricciardo, a Red Bull ausztrál pilótája megerõsítette, hogy újra kell tervezni a csapat idei autóját"

kabel15
És ha rájöttek, hogy a kevesebb néha több? <#banplz>

BattleTag: kabel15#2672

látványosan😊

megint a mezõny végén lesznek

sajnos a kis költségvetésbõl ennyi futja

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Igen az RB kitalált valamit, máshogy csinálja, ami most még nem jó, de késõbb elõny is lehet, vagy nem, de kétlem hogy rossz autót terveztek volna... merészet lehet, ami még nem mûködik, de pont az RBtõl nem várnám hogy eltévednének a fejlesztésekben. Várjuk meg báhrejnt!

Totti5
Mobilon azt hittem GP2 autó. Na ennek az aerója olyan nagy 0 hogy tényleg félelmetes lehet a tapadás hiánya... lesz mit fejleszteni ezen.

Hát.. ez bizony elég rusnya.
link

The technical rumour mill in the paddock suggests that Renault is less than pleased with Red Bull's installation of the control electronics in its 2014 car.

While this is just a rumour, Red Bull has done the fewest laps of any of the teams that has run so far, so it's clear something has gone wrong.

Changing an installation like this is not easy because there simply is not any spare space left over in a car, which means if this is at the root of the problem Red Bull will almost certainly have to make a fix work with what space it has.
Norbi1990
Twitteren követtem az eseményeket és ott olyanokat írtak, hogy az ERS meg a motor közelsége miatt van ez a melegedési probléma.

Nem tudom ez mennyire igaz.
Ez érdekelne, linkelnél forrást?
Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Olvastam én is, de csak nem eszik azt azért olyan forrón.
Mindenesetre ma is hamar vége lett számukra a tesztelésnek.

15:15 JONATHAN NOBLE has just returned from the paddock and has reported that Adrian Newey and Christian Horner have already left the track. Not a good day for Red Bull...
Szerintem kifejezetten jól néz ki ebbõl a szögbõl. Mióta bejöttek az F1-be még Virginként én azóta szurkolok nekik.

V43 1105
Kellemes letisztult.. Marussiás.. nekem az egyik legszimpatikusabb csapat már csak Bianchi miatt is <#eljen>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

passatgt
nem bonyolították túl😊

Szabi
ennek is furcsa az orra, de a képeken eddig egész elviselhetõnek tûnik 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Pluskast
Egyes hírek szerint nem csak a motorral van baj, hanem az egész konstrukcióval így lehet, hogy újra kell tervezni az egész verdát.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

BooMiller

BooMiller
Majd 2 hónap van még nem kellene temetni sem isteníteni senkit.... tök lényegtelen mi van most...
Elvezni kell a szép formákat és a hangokat!!! akinek nem esett le irónia volt😄

Sok munkájuk lesz Bahrein elõtt, a csapatnak is meg a Renaultnak is.
FeikG

Viszont a Turbó szépen fütyül 😊

kabel15

kabel15
Egyáltalán nem vagyok Ferrari se Alonso drukker, ha már Ferrari akkor inkább Raikkönen.

benőmenő
Igen a a torro nem tartozott az élmezõnyhöz anno. Szerintem is unalmas kicsit, hogy mindig elmegy elsõ helyen, de nem fékezhet be csak azért, mert a többiek nem tudnak olyan jól mûködõ autó és pilóta párost összehozni.
Még különösebben sportszerûtlennek sem tudnám nevezni, Schumi sokkal több és megkérdõjelezhetõbb dolgot csinált.
Talán idén izgibb lesz 😊