182094
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#153513 Még megcsinálják ezt háromszor, és Kimi készülhet 2016-ra ... -
#153512 Fullba toljak... ez fog menni egesz evben.. -
#153511 Óh b+, butafasz Ferrari ... óh, b+ ... -
#153510 Pfffff -
G_ArchAngel #153509 Vettel autojat megdobta a szegely, ezert koccant. Kimi lerajtolta siman, csak a nemet tul optimista volt. Mindegy, megszoktuk, hogy Raikkonen viseli legtobbszor a szopoalarcot. -
#153508 Felesleges elkezdeni, egyebkent Kimi baszta el mert hagyott helyet. Ott maradhatott volna elotte. -
#153507 Ilyenkor verem a fejem a falba, hogy Vettel nem hagyott helyet, Kimi beszorult, és a Ferrarinál beszorult a kerék. Tényleg volt valami az origos elemzésben ... -
#153506 Itt siman lehet hogy mindenki pontot szerez:))) -
#153505 Komoly mezony.... -
#153504 McLaren a rajtrácsra sem jutott el
+1 RedBull is megkotlott
Utoljára szerkesztette: desigo, 2015.03.15. 05:56:49 -
#153503 reggelt
Bottas helyén nem indul senki... -
#153502 holnap reggel F1 után is érdemes majd a Dunát nézni, Magyar elsők, Az első magyar autóverseny :) -
Stockbauer33 #153501 http://www.f1vilag.hu/hirek/honda-szandekosan-lassitja-motorjat -
#153500 -
#153499 nekem a Q2 végén kb 3 percre szállt el,szintén diginél. -
#153498 Digi kábelen sem volt gond a hanggal. Ellenben a Q2 első felében totál elment az M3-on kívül az összes közszolgálati, meg még pár random kereskedelmi is. -
atiwrc #153497 T-home sat és mindig tv-n nem volt semmi gond nálunk a hanggal.....
Én nem értem az embereket főleg fb-n, ha már úgyis ott döglik a gép előtt 1-2 ismerősét nem megtudná kérdezni, vagy felhívni hogy "figyi már nálad is rossz a hang?" "Melyik szolgáltatónál vagy?"
Ráadásul ismétlik kétszer és netről beszerezni sem akkora nagy dolog manapság.... -
#153496 Nekem ez ugrott be elsőre :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#153495 Picit off.
-
#153494 Inkább az látszik, hogy mennyien nézték eddig a Dunát. :D
Egyébként UPCéknél minden ok volt. -
#153493 Pár éve ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a Vészhelyzetben ?
:D -
#153492 Látszik, hogy élete során pár hektó Chiantit már letolt. -
#153491 pénteken nekem is megfagyott a duna, de miután itt nem volt panaszkodás így gondoltam hogy az én szolgáltatóm a ludas, ez van
remélem futamnál jó lesz -
#153490 Mint mindig nagyon korrektek és segítőkészek, ennek ellenére kapták a mocskot reggel faszbukon...
Boxutca
Kedves Szurkolók!
Sokan jeleztétek, hogy az idei szezon első időmérő edzésének közvetítése során zavaró hanghibákat tapasztaltatok. Műszaki kollégáink a műsor után azonnal megvizsgálták a berendezéseinket és az élő közvetítés körülményeit. Ezek után teljes bizonyossággal kijelenthető, hogy a hanghibákért nem a Boxutca stábja a felelős.
Kollégáink rögtön egyeztetéseket kezdtek azon szolgáltatókkal, amelyeknél a hanghibák jelentkeztek. Szakembereink az érintett szolgáltatók munkatársaival együttműködve mindent megtesznek azért, hogy a vasárnapi futam közben ne ismétlődjenek meg a szombaton tapasztalt bosszantó hibák.
Ne feledjétek, a szezonnyitó Ausztrál Nagydíj élő közvetítésével a Dunán várunk Benneteket, vasárnap reggel 5.30-tól! -
#153489 Maurizio Arrivabene
az a fej meg haj
-
#153488 Bernie irodájában lehet kérvényezni személyesen a "különleges engedélyt" -
#153487 "A Williams pilótájának, Valtteri Bottasnak erős hátfájdalmai miatt kérdéses a holnapi versenyzése, helyét a tesztpilóta, Susie Wolff vehetné át, de különleges engedélyt kell kérnie a csapatnak."
Hatodik helyről nulla F1-es tapasztalattal kemény rajtja lenne...
Utoljára szerkesztette: desigo, 2015.03.14. 11:16:39 -
#153486 Igen a holland is jot ment,jo kis fiatal paros lesznek ok,csak ne torjek az autot,fiataloknal ez nagy kerdes mindig. Lotus biztato,vajon maga a motorvaltas hozta meg ezt a nagy elorelepest,vagy az autot is teljesen ujragondoltak a tavalyihoz kepest? A Force India nagy kerdes,ahogy Weber mondta felkesz autoval jottek,europara lehet mar ok is odaernek a Will-Fer paros moge -
#153485 Verstappen is ugyan olyan nagyot ment. Erős páros a Toro Rosso. Ők a jövő.
Alonsonak és Buttonnak egy dolga van idén, az autót összerakni és a lehető legtöbbet kihozni belőle. Az egész konstrukció gyenge és kiforratlan, de ennek ellenére nem a tök utolsó helyre vártam... viszont ha a Honda nem kapja össze magát akkor ebből jövőre sem lesz semmi, lásd Rönó... -
#153484 Carlos Sainz Jr. és Max Verstappen elég ügyes -
#153483 Ham 1.3 mp-t vert Massara,nem semmi,ott folytatja ahol abbahagyta. Vettel es Raikkonen kozt egyelore nincs akkora kulonbseg mint volt Alonso meg a finn kozott,jo csata lesz az is. Bottast sajnalom elkurta,de boven lesz eselye odaerni a 3.-ra holnap :) Sainz gyerek nagyot ment,jo az auto is. Mclaren meg...vicc. Europaig nem javitanak szerintem Alonso nem adja a nevet ehhez a baromkodashoz es kiszall az f1-bol -
#153482 McLaren tök utolsó... ez gáz. -
#153481 ha jól tudom a hd feliratot levették összes közmédiáról, mert mindenhol abban jön -
#153480 Nálam is van DunaHD. Viszont ami jön az nagyon nem HD,még a HD jel sincs ott... Érdekes... -
#153479 nálam van Duna HD is, szerencsére tényleg 1080p-nek is néz ki :) -
#153478 720p ha minden igaz. -
#153477 Csak nekem nem HD a DunaTv? -
#153476 Sajna olyan helyen vagyok ahol nincs wifi xD
jol kezdodik,holnapi idomerot nem tudom nezni ismetelve sem,szabad edzes meg fagy.....fck this -
#153475 Online Forma 1 Streamek.
:D -
#153474 Nektek is befagyott a Duna ?