182094
  • AnuluWork #153513
    Még megcsinálják ezt háromszor, és Kimi készülhet 2016-ra ...
  • BooMiller
    Fullba toljak... ez fog menni egesz evben..
  • AnuluWork #153511
    Óh b+, butafasz Ferrari ... óh, b+ ...
  • BooMiller
    Pfffff
  • G_ArchAngel #153509
    Vettel autojat megdobta a szegely, ezert koccant. Kimi lerajtolta siman, csak a nemet tul optimista volt. Mindegy, megszoktuk, hogy Raikkonen viseli legtobbszor a szopoalarcot.
  • BooMiller
    Felesleges elkezdeni, egyebkent Kimi baszta el mert hagyott helyet. Ott maradhatott volna elotte.
  • AnuluWork #153507
    Ilyenkor verem a fejem a falba, hogy Vettel nem hagyott helyet, Kimi beszorult, és a Ferrarinál beszorult a kerék. Tényleg volt valami az origos elemzésben ...
  • BooMiller
    Itt siman lehet hogy mindenki pontot szerez:)))
  • BooMiller
    Komoly mezony....
  • desigo
    McLaren a rajtrácsra sem jutott el
    +1 RedBull is megkotlott
    Utoljára szerkesztette: desigo, 2015.03.15. 05:56:49
  • desigo
    reggelt
    Bottas helyén nem indul senki...
  • Szabi #153502
    holnap reggel F1 után is érdemes majd a Dunát nézni, Magyar elsők, Az első magyar autóverseny :)
  • Stockbauer33 #153501
    http://www.f1vilag.hu/hirek/honda-szandekosan-lassitja-motorjat
  • desigo
  • HTS s3rg1nh00
    nekem a Q2 végén kb 3 percre szállt el,szintén diginél.
  • benőmenő
    Digi kábelen sem volt gond a hanggal. Ellenben a Q2 első felében totál elment az M3-on kívül az összes közszolgálati, meg még pár random kereskedelmi is.
  • atiwrc
    T-home sat és mindig tv-n nem volt semmi gond nálunk a hanggal.....
    Én nem értem az embereket főleg fb-n, ha már úgyis ott döglik a gép előtt 1-2 ismerősét nem megtudná kérdezni, vagy felhívni hogy "figyi már nálad is rossz a hang?" "Melyik szolgáltatónál vagy?"

Ráadásul ismétlik kétszer és netről beszerezni sem akkora nagy dolog manapság....
  • LaszloLedzenyi
    Nekem ez ugrott be elsőre :D
  • AnuluWork #153495
    Picit off.
  • AnuluWork #153494
    Inkább az látszik, hogy mennyien nézték eddig a Dunát. :D

Egyébként UPCéknél minden ok volt.
  • AnuluWork #153493
    Pár éve ...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a Vészhelyzetben ?

:D
  • mcmoha
    Látszik, hogy élete során pár hektó Chiantit már letolt.
  • Master91
    pénteken nekem is megfagyott a duna, de miután itt nem volt panaszkodás így gondoltam hogy az én szolgáltatóm a ludas, ez van

remélem futamnál jó lesz
  • Totti5
    Mint mindig nagyon korrektek és segítőkészek, ennek ellenére kapták a mocskot reggel faszbukon...

Boxutca

Kedves Szurkolók!

Sokan jeleztétek, hogy az idei szezon első időmérő edzésének közvetítése során zavaró hanghibákat tapasztaltatok. Műszaki kollégáink a műsor után azonnal megvizsgálták a berendezéseinket és az élő közvetítés körülményeit. Ezek után teljes bizonyossággal kijelenthető, hogy a hanghibákért nem a Boxutca stábja a felelős.

Kollégáink rögtön egyeztetéseket kezdtek azon szolgáltatókkal, amelyeknél a hanghibák jelentkeztek. Szakembereink az érintett szolgáltatók munkatársaival együttműködve mindent megtesznek azért, hogy a vasárnapi futam közben ne ismétlődjenek meg a szombaton tapasztalt bosszantó hibák.

Ne feledjétek, a szezonnyitó Ausztrál Nagydíj élő közvetítésével a Dunán várunk Benneteket, vasárnap reggel 5.30-tól!
  • desigo
    Maurizio Arrivabene
    az a fej meg haj

• bakkerman
    Bernie irodájában lehet kérvényezni személyesen a "különleges engedélyt"
  • desigo
    "A Williams pilótájának, Valtteri Bottasnak erős hátfájdalmai miatt kérdéses a holnapi versenyzése, helyét a tesztpilóta, Susie Wolff vehetné át, de különleges engedélyt kell kérnie a csapatnak."

Hatodik helyről nulla F1-es tapasztalattal kemény rajtja lenne...
    Utoljára szerkesztette: desigo, 2015.03.14. 11:16:39
  • bakkerman
    Igen a holland is jot ment,jo kis fiatal paros lesznek ok,csak ne torjek az autot,fiataloknal ez nagy kerdes mindig. Lotus biztato,vajon maga a motorvaltas hozta meg ezt a nagy elorelepest,vagy az autot is teljesen ujragondoltak a tavalyihoz kepest? A Force India nagy kerdes,ahogy Weber mondta felkesz autoval jottek,europara lehet mar ok is odaernek a Will-Fer paros moge
  • Totti5
    Verstappen is ugyan olyan nagyot ment. Erős páros a Toro Rosso. Ők a jövő.

Alonsonak és Buttonnak egy dolga van idén, az autót összerakni és a lehető legtöbbet kihozni belőle. Az egész konstrukció gyenge és kiforratlan, de ennek ellenére nem a tök utolsó helyre vártam... viszont ha a Honda nem kapja össze magát akkor ebből jövőre sem lesz semmi, lásd Rönó...
  • desigo
    Carlos Sainz Jr. és Max Verstappen elég ügyes
  • bakkerman
    Ham 1.3 mp-t vert Massara,nem semmi,ott folytatja ahol abbahagyta. Vettel es Raikkonen kozt egyelore nincs akkora kulonbseg mint volt Alonso meg a finn kozott,jo csata lesz az is. Bottast sajnalom elkurta,de boven lesz eselye odaerni a 3.-ra holnap :) Sainz gyerek nagyot ment,jo az auto is. Mclaren meg...vicc. Europaig nem javitanak szerintem Alonso nem adja a nevet ehhez a baromkodashoz es kiszall az f1-bol
  • Totti5
    McLaren tök utolsó... ez gáz.
  • passatgt
    ha jól tudom a hd feliratot levették összes közmédiáról, mert mindenhol abban jön
  • Firerock
    Nálam is van DunaHD. Viszont ami jön az nagyon nem HD,még a HD jel sincs ott... Érdekes...
  • Szabi #153479
    nálam van Duna HD is, szerencsére tényleg 1080p-nek is néz ki :)
  • zzeN
    720p ha minden igaz.
  • Firerock
    Csak nekem nem HD a DunaTv?
  • Master91
    Sajna olyan helyen vagyok ahol nincs wifi xD
    jol kezdodik,holnapi idomerot nem tudom nezni ismetelve sem,szabad edzes meg fagy.....fck this
  • otrosinka
    Online Forma 1 Streamek.

:D
  • Master91
    Nektek is befagyott a Duna ?