182094
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#153553 Ugyanaz az autó nem lehetett, mert vagy 3x több probléma, kiállás, leállás volt Vettelével..... Ezen is el lehet gondolkodni, hogy vajon miért volt -
badoer #153552 Remélem nem lesz igazam de ez a Mercédesz főlény nagyon nagy -
#153551 RB nem akart minél több pontot, esetleg győzelmet szerezni? az egy dolog hogy a 2015ös autóba nem avatták be, de a 2014es fejlesztéseket ugyan úgy megkapta... az autója ugyan az volt mint Ricé. -
#153550 Mert kiderült az RB számára már az idény elején Vettel átigazolása, emiatt egyértelműen nem alá készítették az autót, hanem a szélesvigyori bohóc alá. -
#153549 93ban Forddal ment Senna. Lambo v12t tesztelték még, de a Ford mellett döntöttek. -
#153548 Nekem is, nekem is! :) -
McCartman #153547 Engem érdekelne. -
#153546 Riciardo egy osztállyal alacsonyabb tudást képvisel mint Vettel. Sosem fogja tudni őt megelőzni, még azonos technikai hátterek mellett sem. Tavaly tudjuk mindannyian, hogy miért volt brutál gyenge Vettel autója.... aki nem tudja, annak leírom szívesen. -
#153545 Hát akkor aztán pláne dögunalom, mert még a képen is alig volt a rapper gyerek :) -
G_ArchAngel #153544 Szerintem semmi baj nincs vele, ha a Mercedesnek es Hamiltonnak drukkolsz. -
#153543 Szerintem még van 19 futam, persze nem kötelező nézni, csak az elsőt és leszűrni minden rosszat, mert a 19 futamon más már nem lehet, nem történhet nem változhat. -
badoer #153542 Ilyen csapnivaló unalmas f1 futamot rég láttam tán a Scumacher idejébe akadtak ilyen csapni való versenye.Mclaren Red bull rajtig se jut el:D Bénázások a boxba veszélyes kiengedés.11 fejezik be a futamot.Pár éve 22 induló volt.Tényleg komoly bajba van a Forma 1.Honda Renalut elképesztően gyenge.Senna jut eszembe 1993ból első januári teszt után"Én nem tudom hogy a Honda mérnökei télen mit csináltak de hogy nem az autót fejlesztették az biztos mert lassabb az autó mint tavaly"Ez az év is Mercédesz főlénybe fog telni,csak Szujó félék hiszik hogy izgalom is lesz mert Hamilton Rosberget hadják versenyezni persze a tavalyi Belga eset után hihető hogy engedni is fogják:D Sajnos 65 év után az forma1 megkotlik:( -
#153541 -
#153540 Hát én attól tartok ,hogy oly sok év kitartó versenynézést követően búcsút fogok inteni a sorozatnak. Unalmas verseny, pár autó lődörög a pályán, a legnagyobb izgalmat az hozta, hogy vissza tudnak-e rakni egy kereket az autóra. Nem tudom ki tehet róla, hogy ilyen most az F1 nem is érdekel de ez így nagyon sovány. Szomorú ezt kijelenteni de egy akármilyen pocsék NBI-es mérkőzésen több izgalom van, mint amit egy ideje az f1 produkál. -
#153539 Ric simán verte volna, ha nem lassú a Rönó motor -
#153538 Vettel megint űrautóban volt vagy mi? :D -
Masakari #153537 Őszintén? jobban is szórakoztam tegnap este a Formula E-n mint a mai F1-en...... -
#153536 Az az elszomorító, hogy sokkal rosszabb a helyzet, mint tavaly ilyenkor... Akkor még megmagyarázták, hogy új motorok, sok kiesőre lehet számítani... De most... -
#153535 http://hasmaldonadocrashedtoday.com/ -
#153534 "A verseny harmadik leggyorsabb körét megfutó Räikkönen és a Ferrari ellen veszélyes kiengedés címén a sportfelügyelők is vizsgálatot indítottak, végül azonban nem szabtak ki semmilyen büntetést rájuk." -
#153533 Vannak még roppant buta emberek, akik a szezon első versenyén az első kanyarban világbajnokok akarnak lenni. -
#153532 De hogy nem lehetett volna felesben ue? Mindkétszer csak Kimi. Nem kicsit emlékeztet az előző évre ahol "Alonso úgy elverte Kimit" (az okokat nem vizsgálták soha ...) -
#153531 Maldonado F1-es karrierje röviden,tömören,egy képbe zsúfolva -
#153530 -
#153529 Vettel :)
Hamilton ezt berántotta, Rosbergnek esélye nem volt.
Kár hogy Bottas, Alonso/,Magnussen, Kvyat, Grozsan, Maldonado nem igen vett részt a futamon, ezzel eléggé megkotlott a mezőny.
Felipe Nasr nagyon jól ment, csak így tovább.
Button alatt nem halt le a Honda, igaz tempónak sem volt nevezhető amit ment, de leglább tudtak tesztelni
Nagy meglepetés nem volt, az erősorrend Merci, Ferari-Williams. RedBull és a Rönó gyenge.
Sok sok hiba, boxutcai baki, hiányzók eléggé csökkentették a pályán történő izgalmakat, de volt pár szép csata és persze jó volt mozgásban látni az idei mezőnyt. Remélem malájra összeszedik magukat és mindenki ott lesz a rajtrácson. -
#153528 micsoda izgalmak...Schwarzi csinálja az interjút,a többi kb.0
-
#153527 Felét láttam, de elég szar most itt is az AI, tisztes távolságból vonatoznak ,aztán ennyi ....:) -
#153526 Lewis nagy forma volt a dobogon Schwarzival :DD a Ferrari jo lesz iden,szegeny Kiminek megint elbasztak a futamat,de Vettel hozta a kotelezot. Nasr,Sainz,Ericsson komolyat mentek! Europaig sztem beall ez az erosorrend,aztan lehet megint keverni a kartyakat -
#153525 i'll be back, get to da choppa:D -
#153524 Erdekes lesz az biztos:))) -
#153523 Nagy Kimi vs. Vettel csatára lehet számítani, talán ez a legérdekesebb az évben. Button Nasr -
#153522 Sztem ez igazságtalan, pláne mert neked nem volt problémád, ezért nem érzed mennyire bosszantó. :)
Nekem is recsegett, és szaggatott a hang, majd idegbajt kaptam annyira élvezhetetlen volt.
Lökik ezt a leszedáló dumát a szolgáltatókról, de érdekes módon mára már jó minden...ha nincs hőbörgés sztem uaz maradt volna minden. -
#153521 Hami 3x vb ennyi:))szegeny Honda:)
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.03.15. 07:39:12 -
#153520 Ezert kar volt felkelni:)) Azt hiszem jobb lenne egy FormulaE kozvetites mert ez libakergetes:) -
#153519 Na, meg ez a másik ...
Hogy most ezt képesek direktbe megcsinálni, csak hogy megrendszabályozzák a csapaton belülieket, nem tudom, de szégyen, hogy az első versenyen 2x szopatják meg (2x volt a boxban, ha 3x megy be, szerintem meg lett volna a három is), plusz még Vettel is túlzottan optimista volt, hülye Kimi meg vigyázott rá, és ő szopta meg.
A tempo legalább meg van. Ez tavaly totál hiányzott. Komoly esélye lett volna a friss közepesekkel a végén. -
#153518 Mindent el kell kovetni:)) Meg hat fol kell epiteni az onbizalmat vigyori utan:D
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.03.15. 07:17:36 -
#153517 De látszik, hogy NEM a pályán mennek el megint a dolgok. Kimi kb. többet előzött ma, mint tavaly összesen. -
G_ArchAngel #153516 Mivel unsafe release volt, Kimi a kovetkezo futamon valoszinuleg kap egy 10sec stop and go buntetest is.
Csodalatos
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.03.15. 07:14:32 -
#153515 Na meg egy es megvan a honda pont:))))) ha 10-en lesznek hany loerore tekerik le a hondat?:)))))
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.03.15. 07:14:06 -
#153514 Na szokásos Ferrari beszakodás. :(