FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00
kár,hogy örülnek ha elmennek a célig a benzinnel,nem még fánkot rajzolgassanak...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

bakkerman
a parkolás nekem is a gyengém,különösen a hátramenetben való merõleges parkolás két autó közé :D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

repvez
Nekem is,de a mekis poló lehetett volna XL es vagy XXL es ,de hát annyi baj legyen majd a viseléskor kiderül mennyire lesz rövid derék részen.
Totti5
Megjött a Sportsdirect-tõl rendelt filléres McLaren cuccok. Mind méretben mind minõségben perfektek <#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
..meg Gstyle az egyik HRC versenyen :D

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

a.carkey
Na várj! Parkolni nem tud. :)

De a közlekedésben mindig van problémája.

2013 szeptember, Szingapúr

A medve nem játék.

Vezettem már nagy és öreg, meg kicsi és drága Mercit is, de mindegyik szinte a saját tengelye körül forgott ha eléggé alászedtem (jobbláb-rásegítés nélkül is!) :D

Egyszóval nem lehet túl nehéz.
a.carkey
Igen. Vigyázni kell tolatásnál nehogy beléd rohanjon egy csiga. :)<#vigyor5><#banplz>

A kép amúgy olyan, mintha Abdul repülõszõnyegével törpént volna valami ... :D

A medve nem játék.

HTS s3rg1nh00
bocs az offért,de ha már szóba került az utcai autózás,múlt héten apró sebesülést szenvedett a kipufogóm<#miaz>

(szóljatok ha nem látszik,feltöltöm máshová)

a.carkey
Meg nézzétek meg az autó hátulját!

Ascari 1955

Hawkins 1965

A medve nem játék.

Totti5
Ki tudja milyen lehet egy SLS-el becupanni két autó közé... :D

Jeffjohnson
Nekem már vagy 16 éve de még magamnak és másnak egyszer sem okoztam kárt, mondjuk én nem is járok olyan kocsikkal mint õ :).

Parkoláshoz azért kell az is, hogy megszokd az adott kocsit (ha nincs parkoló kamera, stb..), a szövegben pedig az áll, hogy 1-2 hónap múlva, tehát lehet csak nem szokta még meg az esetleges méretbeli különbségeket. Vagy csak szimplán bénán parkol :).

mcmoha
Elsõre én is, de aztán utánanéztem és láttam, hogy Ascarinak 26-os volt a rajtszáma akkor. :)

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Amit mondasz az érthetõ, de ez nem:
"elég sok autómat vittem már 1-2 hónap után újrafényezni,pár félresikerült parkolási kisérletem meglátszódott az autóimon"

Alig több, mint 4 éve van jogsim és két téren érzem még magamon a tapasztalat hiányát:
- Elsõbbségadáskor való (ki/be)kanyarodásnál a kereszt és szembeforgalom "réseinek" felmérésénél (inkább elengedek 1-2 autót feleslegesen, mint hogy kockáztassak)
- Bizonyos parkolási manõvereknél

Ennek ellenére még csak finoman sem sikerült hozzáérnem más jármûhöz pályafutásom alatt. Az óvatosság persze ebben is benne van. Vagy lehet ott van a kutya elásva, hogy nekem nem telik a zsebembe szórt apróból újrafényezésre? :D
Jeffjohnson
Más képességek kellenek az utcán forgalomba vezetéshez vagy parkoláshoz mint egy teljesen más felépítésû versenyautó vezetéséhez egy lezárt pályán, ahol nincs (többnyire) szembe forgalom és a pályát teljes szélességében kihasználhatod. Teljesen korrekt nyilatkozat. Persze ha az autó megcsúszik biztosan jobban reagál mint egy átlagember de a normál közlekedési körülmények között ez ritkán jön elõ.

bakkerman
egy érdekes interjú részlet Hamiltonnal :D

"Civil életben milyen vezetõnek tartod magad?"

LH: "Sokaknak meglepõ lesz amit mondok,de nem tartom magam jó sofõrnek,inkább azt mondanám,hogy teljesen átlagosan vezetek,átlagos hibákkal. A parkolással például a mai napig vannak gondjaim, elég sok autómat vittem már 1-2 hónap után újrafényezni,pár félresikerült parkolási kisérletem meglátszódott az autóimon."

ez az érdekes nekem :D Persze aki F1-es pilóta annak nem törvényszerû,hogy a civilként is hibátlan profi sofõrnek kell lennie,de azért vicces :D

hmm...mondjuk az autó orra kicsit hosszabbnak tûnt, mint, amik az 50-es években futottak...

akkor benéztem mindenesetre Ascarinak is volt ilyen esete én õ rá gondoltam elsõsorban:)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

mcmoha
http://www.youtube.com/v/vtxrp52PeDE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Norbi1990
Igen, de a lényeg remélem érthetõ mit akartam mondani :)
LeventeV
Azért nem mindegy, hogy ovál pálya vagy Nordschleife.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

a.carkey
Csakhogy ez nem Ascari Lanciaja, hanem Paul Hawkins Lotusa 1965-ben. :)

Az 1966-os Grand Prix filmben is azért volt benne egy hasonló jelenet, mert a rendezõ éppen anyagot gyûjtött Monacoban a filmhez, amikor az orra elõtt Hawkins bezuhant a tengerbe. :)

A medve nem játék.

Norbi1990
Miért az F1 nem monoton? Vagy bármilyen pálya versenyzéses szakág nem monoton?

Ha jól csinálod akkor mindig ugyanazokat a mozdulatokat kell csinálnod minden kanyarban bármilyen pályán mész, lehet az ovál vagy Nordschleife.
Ebbe a sorrendbe...:D

Donought-olás meg nem lesz. Örülnek ha a versenyre elég a lesz nafta. Szezon végén se lesz a dupla pont miatt.

FeikG
Sztem meg pont,hogy qrvára NEM!
Egy monoton sz@r,szinte végig alszod <#vigyor2>

kabel15
Szerintem felnin is bemenne <#bee1>

BattleTag: kabel15#2672

passatgt
büntetés

bakkerman
"nem lesz tõle megkérdõjelezhetõ az autó legalitása"

tehát ha pörgés közben eldurrantja a motort,vagy szétmegy két gumija a gyõztesnek,és nem tud begurulni a "dobogó alá",akkor mivan? :DD

Norbi1990
2014-ben szabadon ünnepelhetnek a versenyzõk a Forma-1-ben

"Az FIA módosította a szabálykönyvet, melyben leírta, hogy ezek a pörgések, és különféle „örömtáncok” ezentúl teljesen szabályosak, ha azokat a gyõztesek (!):

- biztonságosan hajtják végre, nem veszélyeztetve a többi versenyzõt és a nagydíj hivatalos személyeit

- nem lesz tõle megkérdõjelezhetõ az autó legalitása

- nem késleltetik vele a dobogós ceremóniát"
japjap:)

pár hétre rá meghalt egy tesztelés során és róla nevezték el az ottani sikánt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Norbi1990
1955, Monaco, Alberto Ascari

Óriási képet találtam:)

Tudjátok mikor, hol és kivel történt? (én tudom, de kíváncsi vagyok ismeritek-e a sztorit:))

mcmoha
http://www.youtube.com/v/EufD8OnxTh4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

kabel15
Valamelyik pilóta nyilatkozta, hogy az idei motorok akár 400km/h ra is képesek lennének ha elég hosszú egyenes szakasz lenne. Minden esetre megnyugtató, hogy erõsebbek a motorok. Bár engem még mindig zavar ez a komplex rendszer. Sok a hiba lehetõség :(. Lehetsz te a leggyorsabb pilóta ha a rendszer tönkre megy <#whatever>

BattleTag: kabel15#2672

HTS s3rg1nh00
mondjuk azért remélem sok olyan nem lesz,mint tavaly...azt hittem a 10,5 liter folyadék elfogyasztása egy nap megdönthetetlen (kiszáradtam),de a verseny napján 13 litert is simán benyakaltam...egyszerûen elképesztõ.

Totti5
Gondolod? nyáron 35-40 fokban, egy 70 körös Hungaroring verseny bárkit ledönthet a lábáról. Nincs idõ pihenni, folyamatosan koncentrálni kell ahogy folyamatosak az erõhatások is + ha van akkor a hõség. Persze õk erre vannak felkészülve, ezért edezenek minden nap, mert máshogy nem bírnák ki.

azta rohadt élet

BooMiller
Komoly szilikon mennyiség:))))

nearo
ha már indy

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Norbi1990
IndyCar futam megterhelõbb mint egy F1-es futam fizikailag szerintem.
Oválon ugye jobbra terhel majdhogynem állandóan minimum 2-3g (pálya függõ) egy vagy másfél óráig (ez is verseny függõ).

Mondhatnám az utcai pályákat amiket nem nagyon lehet hasonlítani mondjuk Monacohoz útburkolat szintjén. Ütõdik vágódik az autó az aszfalthoz, pattog az autó, nem tükörsima pálya van.

Ja és IndyCar kocsiban nincs semmilyen szervó rásegítés.

Szerintem aki az Indybõl jön annak nem lesz megterhelõ egy F1-es futam.
repvez
annyira jó a térlátásuk, hogy tükörbõl tolatnak,de nem néznek bele
:) nem igen, õ rájuk szokták mondani, hogy óvatos sofõrök:)

megfontoltabban vezetnek és tény és való viszont lassan is,))))))))))

bardocz
A nõklapjában?
DasIsFuck
Én meg azt olvastam, hogy térlátásba pont hogy jobbak a nõk.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Carlos
<#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

Shiwo
ááááá <#falbav><#wilting><#idiota>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

repvez
a.carkey
A Williamsnél évek óta így van:

egy jó év
egy szar év
stb.

A medve nem játék.

Totti5
Kié volt a csúcssebesség Jerezben?

Ami az egyenesben elért csúcssebességeket illeti, viszont fordult a kocka. Felipe Massa legnagyobb sebessége idén 307,6 km/óra volt, ami valamelyest jobb a tavalyi 305,2 km/óránál. A Force India technikai igazgatója, Andy Green számításai szerint egy hosszabb egyenesben ez a különbség mindazonáltal akár 15 km/órára is nõhet, köszönhetõen annak, hogy az idei V6-os turbómotorok a 160 lóerõs elektromotor segítségével nagyjából 860 lóerõs teljesítményre képesek – hozzávetõlegesen százzal többre, mint 2013-as V8-as elõdeik.

Az egyenesekben történt gyorsulás ugyanakkor a motorerõ mellett a megváltozott aerodinamikának is köszönhetõ. Az idei autók a kisebb hátsó szárny, valamint a szárny alsó elemének eltûnése és egyéb módosítások révén kisebb légellenállással bírnak, ami az egyenesben elõny.

A végsebességek terén egyébként Jerezben a Mercedes vitte a prímet: Massa nem csupán a célegyenes végén, de a célvonalnál is a leggyorsabbnak bizonyult (ld. lent) – s mindez a német lap szerint azt is jelent, hogy idén érdemes lesz odafigyelni az aerodinamika terén erõsnek tûnõ grove-i csapatra.