FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kimi már beszopta az elsõ nappal, innen már mindegy

http://gaborszantai.co.uk/

desigo
Ki tudja milyen programjaik vannak még a pilótáknak épp azokban a napokban.
repvez
ez nekem is elég fura kifogás a sisakra. Pnt olyan mintha a kocsinál törésteszt után valaki karambolozik a kocsival és meghal , a gyártók meg azt mondják rá , biztos azért mert nem számitottunk rá hogy ebben a szögben találja el a kocsit a másik.

Egy védõeszköznek ha nem módositanak rajta akkor minden körülmények között helyt kell állnia ha az a védelmi tartományon belül van.

Ez az állitás max akkor lenne igaz ha a kamerát ugy rögzitették a sisakon hogy átfúrták és egy csavarral rögzitették, mert ilyenkor már okozhatta a kamera a sisak sérülését,de nem hiszem, hogy házilag barkácsolta volna fel .
kabel15
Szerintem ott már komoly gondok vannak, ha egy kamera védõ burkolata jobb anyagból készül mint 1 egyébként is fejsérülés elkerülésére szolgáló sisak.
Nem hiszem, hogy schumi a legg gagyibb sisakot vette volna.
Szerintem ez már lerágott csont. Nem hiszem, hogy sokat számított a kamera ott léte. Ha közvetlenül azt éri az ütközés akkor úgy is lerepül a sisakról. Ha meg nem akkor meg valószínûleg nyel el egy kevés energiát.

BattleTag: kabel15#2672

..január 29-én Méribelben síelt...

Kicsit el vannak tájolva. <#nezze> És pár sorral lentebb: ...december 29-i síbalesetének... Hol, van ilyenkor a lektor?? <#conf><#fejvakaras>

..„Egy sisak csak bizonyos nagyságú energiákat képes elnyelni. A kamera viszont egy új elem volt a szikla és a fej között, és kedvezõtlen szögben akár olyan ütést is okozhat, ami kettétöri a sisakot”...

És, ha totál mindegy lett volna a baleset szempontjából, hogy van-e vagy nincs rajta?? Végül is egy sziklának csapódott neki, az keményebb és nehezebb, pár deka mûanyaghoz képest. Szerintetek, F1-es bukóval lehet hogy, semmi sem történt volna, ehhez képest?
kifli
Teszt beosztás

Borzasztó, hogy kivételezik a ferrari Kimivel, Alonsoval teszteltetnek elõször, hogy a kis kedvenc már a jó autót kapja. [/irónia]
Fura Alak
Úgy látom, ez egy búzás bukótér! 😄

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

kabel15
Érdekes megoldások. Mondjuk én ezt mindig érdekesnek találtam, hogy azonos szabályok mellett nincs 2 egyforma elem szinte soha. Szóval soha nem indulnak el a mérnökök azonos irányba. Talán a lotus volt az amelyiknek leg jobban elborult az agya 😄 De lehet, hogy év végére mindenkinek ilyen orra lesz. Bár valószínûleg hiába raknák át mondjuk a lotus orrát egy más autóra, az nem mûködne jól. Mivel elég komplexek az autók, és lehet olyan helyre terelné a levegõt ahova már nincs szükség többre, viszont ahova kéne oda meg nem. Minden esetre hamarosan kezdõdik a 2. teszt, várjuk az eredményeket 😊

pedobear
Ez nem rossz, az angol amazonról vagy a game.co.uk-ról rendelve 10 nap alatt szokott ideérni a csomag.
Totti5
Despatched: 11/02/2014

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

BooMiller
Jó kis oldal az😊

Hány nap alatt jött meg a csomag? Én pénteken rendeltem és tegnap kaptam mailt, hogy feladták.
HTS s3rg1nh00
kár,hogy örülnek ha elmennek a célig a benzinnel,nem még fánkot rajzolgassanak...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

bakkerman
a parkolás nekem is a gyengém,különösen a hátramenetben való merõleges parkolás két autó közé 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

repvez
Nekem is,de a mekis poló lehetett volna XL es vagy XXL es ,de hát annyi baj legyen majd a viseléskor kiderül mennyire lesz rövid derék részen.
Totti5
Megjött a Sportsdirect-tõl rendelt filléres McLaren cuccok. Mind méretben mind minõségben perfektek <#eljen>

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
..meg Gstyle az egyik HRC versenyen 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

a.carkey
Na várj! Parkolni nem tud. 😊

De a közlekedésben mindig van problémája.

2013 szeptember, Szingapúr

A medve nem játék.

Vezettem már nagy és öreg, meg kicsi és drága Mercit is, de mindegyik szinte a saját tengelye körül forgott ha eléggé alászedtem (jobbláb-rásegítés nélkül is!) 😄

Egyszóval nem lehet túl nehéz.
a.carkey
Igen. Vigyázni kell tolatásnál nehogy beléd rohanjon egy csiga. 😊<#vigyor5><#banplz>

A kép amúgy olyan, mintha Abdul repülõszõnyegével törpént volna valami ... 😄

A medve nem játék.

HTS s3rg1nh00
bocs az offért,de ha már szóba került az utcai autózás,múlt héten apró sebesülést szenvedett a kipufogóm<#miaz>

(szóljatok ha nem látszik,feltöltöm máshová)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

a.carkey
Meg nézzétek meg az autó hátulját!

Ascari 1955

Hawkins 1965

A medve nem játék.

Totti5
Ki tudja milyen lehet egy SLS-el becupanni két autó közé... 😄

Jeffjohnson
Nekem már vagy 16 éve de még magamnak és másnak egyszer sem okoztam kárt, mondjuk én nem is járok olyan kocsikkal mint õ 😊.

Parkoláshoz azért kell az is, hogy megszokd az adott kocsit (ha nincs parkoló kamera, stb..), a szövegben pedig az áll, hogy 1-2 hónap múlva, tehát lehet csak nem szokta még meg az esetleges méretbeli különbségeket. Vagy csak szimplán bénán parkol 😊.

mcmoha
Elsõre én is, de aztán utánanéztem és láttam, hogy Ascarinak 26-os volt a rajtszáma akkor. 😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Amit mondasz az érthetõ, de ez nem:
"elég sok autómat vittem már 1-2 hónap után újrafényezni,pár félresikerült parkolási kisérletem meglátszódott az autóimon"

Alig több, mint 4 éve van jogsim és két téren érzem még magamon a tapasztalat hiányát:
- Elsõbbségadáskor való (ki/be)kanyarodásnál a kereszt és szembeforgalom "réseinek" felmérésénél (inkább elengedek 1-2 autót feleslegesen, mint hogy kockáztassak)
- Bizonyos parkolási manõvereknél

Ennek ellenére még csak finoman sem sikerült hozzáérnem más jármûhöz pályafutásom alatt. Az óvatosság persze ebben is benne van. Vagy lehet ott van a kutya elásva, hogy nekem nem telik a zsebembe szórt apróból újrafényezésre? 😄
Jeffjohnson
Más képességek kellenek az utcán forgalomba vezetéshez vagy parkoláshoz mint egy teljesen más felépítésû versenyautó vezetéséhez egy lezárt pályán, ahol nincs (többnyire) szembe forgalom és a pályát teljes szélességében kihasználhatod. Teljesen korrekt nyilatkozat. Persze ha az autó megcsúszik biztosan jobban reagál mint egy átlagember de a normál közlekedési körülmények között ez ritkán jön elõ.

bakkerman
egy érdekes interjú részlet Hamiltonnal 😄

"Civil életben milyen vezetõnek tartod magad?"

LH: "Sokaknak meglepõ lesz amit mondok,de nem tartom magam jó sofõrnek,inkább azt mondanám,hogy teljesen átlagosan vezetek,átlagos hibákkal. A parkolással például a mai napig vannak gondjaim, elég sok autómat vittem már 1-2 hónap után újrafényezni,pár félresikerült parkolási kisérletem meglátszódott az autóimon."

ez az érdekes nekem 😄 Persze aki F1-es pilóta annak nem törvényszerû,hogy a civilként is hibátlan profi sofõrnek kell lennie,de azért vicces 😄

hmm...mondjuk az autó orra kicsit hosszabbnak tûnt, mint, amik az 50-es években futottak...

akkor benéztem mindenesetre Ascarinak is volt ilyen esete én õ rá gondoltam elsõsorban😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

mcmoha

Norbi1990
Igen, de a lényeg remélem érthetõ mit akartam mondani 😊
LeventeV
Azért nem mindegy, hogy ovál pálya vagy Nordschleife.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

a.carkey
Csakhogy ez nem Ascari Lanciaja, hanem Paul Hawkins Lotusa 1965-ben. 😊

Az 1966-os Grand Prix filmben is azért volt benne egy hasonló jelenet, mert a rendezõ éppen anyagot gyûjtött Monacoban a filmhez, amikor az orra elõtt Hawkins bezuhant a tengerbe. 😊

A medve nem játék.

Norbi1990
Miért az F1 nem monoton? Vagy bármilyen pálya versenyzéses szakág nem monoton?

Ha jól csinálod akkor mindig ugyanazokat a mozdulatokat kell csinálnod minden kanyarban bármilyen pályán mész, lehet az ovál vagy Nordschleife.
Ebbe a sorrendbe...😄

Donought-olás meg nem lesz. Örülnek ha a versenyre elég a lesz nafta. Szezon végén se lesz a dupla pont miatt.

FeikG
Sztem meg pont,hogy qrvára NEM!
Egy monoton sz@r,szinte végig alszod <#vigyor2>

kabel15
Szerintem felnin is bemenne <#bee1>

passatgt
büntetés

bakkerman
"nem lesz tõle megkérdõjelezhetõ az autó legalitása"

tehát ha pörgés közben eldurrantja a motort,vagy szétmegy két gumija a gyõztesnek,és nem tud begurulni a "dobogó alá",akkor mivan? 😄D

Norbi1990
2014-ben szabadon ünnepelhetnek a versenyzõk a Forma-1-ben

"Az FIA módosította a szabálykönyvet, melyben leírta, hogy ezek a pörgések, és különféle „örömtáncok” ezentúl teljesen szabályosak, ha azokat a gyõztesek (!):

- biztonságosan hajtják végre, nem veszélyeztetve a többi versenyzõt és a nagydíj hivatalos személyeit

- nem lesz tõle megkérdõjelezhetõ az autó legalitása

- nem késleltetik vele a dobogós ceremóniát"
japjap😊

pár hétre rá meghalt egy tesztelés során és róla nevezték el az ottani sikánt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Norbi1990
1955, Monaco, Alberto Ascari

Óriási képet találtam😊

Tudjátok mikor, hol és kivel történt? (én tudom, de kíváncsi vagyok ismeritek-e a sztorit😊)

mcmoha

kabel15
Valamelyik pilóta nyilatkozta, hogy az idei motorok akár 400km/h ra is képesek lennének ha elég hosszú egyenes szakasz lenne. Minden esetre megnyugtató, hogy erõsebbek a motorok. Bár engem még mindig zavar ez a komplex rendszer. Sok a hiba lehetõség 😞. Lehetsz te a leggyorsabb pilóta ha a rendszer tönkre megy <#whatever>