182094
  • zritya
    Lehet, de már nem ő a TOP 1 pilóta .
  • AnuluWork #153872
    Szar kocsiban ül. Kimi elment pihizni, Alonso maradt.
  • AnuluWork #153871
    A Dunának van HDje a UPCnél, csak HD STB kell hozzá.
  • Totti5
    10 pályamunkás és egy gép volt a padlógázas egyenes szakasz féktáv bukóterében, sőt nem is ott hanem a pályától pár méterre. Szerinted felesleges volt a tavalyi baleset után?
  • lac coo
    Amennyire én követem ezt a dögunalom szart, kb az egész boxutca így gondolja :))))

De mindegy, magánügyem, felőlem rugózhattok rajta, meglesz a napi betevőtök legalább :DDDD
  • mcmoha
  • McCartman
    Hihetetlen impotens volt ma a ez a mercedes. Rosszkor, a rossz gumin a rossz időzítéssel. Mondjuk az a SC se volt kutya, tök fölösleges volt és végül is az indította el a dominók dőlését. Látszólag elmúltak azok az idők mikor a balfaszkodások ellenére is oda-vissza átszelik a mezőnyt, ideje lenne felébredniük.
  • twi452
    azért látszik milyen jól beleépült az emberek tudatába ez az évek óta mondogatott valami pluszt mindig kihoz a kocsiból duma amit mondogatnak a kedvenc műsorvezetőink állandóan..:)
    Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.03.29. 11:42:12
  • zritya
    Alonso már nem igazán versenyez úgy mint régen, túlságosan elment rossz irányba ezekkel a garanciát akarok meg társaival. Mikor ő lett a világbajnok a crashgép is sokban hozzá játszott.
  • Dodo55
    Basszus tényleg nem figyeltem, most vettem csak észre, hogy bizony hozzátette a McLaren-hez is:

Nem tudom amúgy milyen anyagból lehet, ha ilyen kis méret ellenére (simán elfér az orrkúp végén) targonca kell a szállításához
    Utoljára szerkesztette: Dodo55, 2015.03.29. 11:40:35
  • greenkawa
    Pont senkit se érdekel,Te kit mire tartasz!Vannak tények és vannak feltételezések.Az idő mindenre választ ad ......
  • szabii98
    Szerintem nincs, a júpíszínél legalábbis nincs, de még a HD packot is megnéztem, és abban sem találtam
    Gondolom várni kell az M4-re vagy mi a halál lesz a neve a sport csatornának
  • repvez
    Van a Dunának Külön HD csatornája mint az M1,meg TV2 és RTL klubnak? Mert nálam a digi csatornalistájába csak a sima DUna van és elég fos volt a minősége a futam közben.
    Esetleg ha valaki tudna abban segiteni, hogy a digiTV müholdas boxában Kaon 1000-es hogyan kell rákeresni , az nem lenne rossz.
    Köszi
  • mcmoha
    Mert nem figyelted a versenyt. Amikor az egyik targoncán Alonsót tolták a boxba egy másik kissebb targin ott tolták a pluszt is befele.
  • Dodo55
    "Most banhatja aFerrari Alonsot, pont a kis plusz amif o barmilyen autohoz hozza tud tenni, az fog hianyozni de nagyon a Ferrarinak!"

Elsőre nevettem ezen, mert azt hittem irónia. Másodszorra még jobban nevettem, mert leesett, hogy komolyan gondolod :DDD
  • lac coo
    Ezen nem veszunkossze Alonsot jobbnak tartom....:-)
  • bakkerman
    Alonso őszre elérheti,hogy egy képen mutassák őt a Ferrarikkal,ha épp lekörözik őt :D
  • G_ArchAngel #153856
    Nem biztos, hogy neki fekudt volna ez az auto. A masik az, hogy pont Alonso kiskiralykodasa miatt nem volt igazan jo a hangulat, ami nagyon sokat jelent a felkeszulesi idoszakban.
    Sokakat (engem is) irrital Vettel ujjongasa, gyerekes viselkedese, eltulzott lelkesedese, de ezt nagyon nagy moralis loket, amire minden csapatnak szuksege van.
  • Totti5
    Azt hozzátette ma Vettel. Szerencse? dehogy volt ez szerencse.

Alonso már nincs, remélem nem kell egész évben ezt olvasni, hogy így meg úgy...
  • Magnum PI
    Most azt miből gondolod, hogy Vettel nem hozza a pluszt?
  • lac coo
    Szep de szerencses gyozelem.
    Pont az az ido hianyzott Hamiltonnak, anit forgalomban vesztett sc utan, meg igy is , hogy a gumik miatt lassult a Mercedes kb egy idot mentek.
    Most banhatja aFerrari Alonsot, pont a kis plusz amif o barmilyen autohoz hozza tud tenni, az fog hianyozni de nagyon a Ferrarinak!
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.29. 11:00:51
  • AnuluWork #153852
    Jordannél beakadt a rágó a fogába? :D
  • AnuluWork #153851
    Spongya Bob? :D
  • AnuluWork #153850
    ... meg ha bekerül a legjobb tíz közé az időmérőn ...
  • Master91
    Nemet+olasz himnusz neeee

Meg is konnyeztem,de regen hallottam mar igy
  • AnuluWork #153848
    A Merci az SC alatt bejött, a Ferka nem. Itt ment el.
  • BooMiller
    :))
  • Szabi #153846
    kíváncsi vagyok Monzára és a Tifosikra.. :D

• Master91
    Alonsot de kar h nem latjuk

Ferrari ma nagyon jol dolgozott,nagyon kar Rai-ert! Dobogo benne lehetett volna
  • BooMiller
    Szep volt!
  • G_ArchAngel #153843
    Nem gondoltam volna, hogy ennyire fogok Vettelnek drukkolni egyszer, foleg a gyemantfulbevalos pozer ellen. Kimi nagyot mentett a defekt utan. Lehet anelkul Rosberg meglehetett volna.
    Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.03.29. 10:42:04
  • desigo
    Vettel komolyan bekezdte ezt az évet...
  • Nohab
    Azért azt nem szabad elfelejteni, hogy a Merci a Hülkenberges vonatban benne voltak a verseny elején, míg Vettel egyedül volt elől.
  • paj01
    Allison megcsinálta ugyanazt mint a Lotusnál. Zseniális a gumikezelés.
  • lac coo
    Van valahol valami stream? Fiam kitúrt a Tv elől :)))
  • SzocsA
    Ha Kimi az időmérőn Vettel mögött jön ki lehetett volna Ferka 1-2 a végén!!?
    Remélem nem csak melegben lesz ilyen jó a Ferrari.
  • Master91
    1autoval
  • Master91
    Hamiltont ha megeszi Rosberg lesz szegeny olyan ideges,tuti tweetel valami szaftosat
  • badoer
    Megnéztem volna Kimit hol lenne ha nincs a defekt
  • BooMiller
    Manor mwgveri a Mekit:D