182273
  • Stockbauer33 #154091
  • Totti5
    Nem is kell. Annak kell locsolni aki egy verseny után a dobogón áll. Senki másnak.
  • paj01
  • AnuluWork #154088
    De vannak itt még jelentkezők szexizmus témakörben:

• AnuluWork #154087
    Mondjuk őket én is bármikor locsoltam volna. :)
  • bardocz
    A szexista állatja, nem csoda, hogy eltűnt az F1-ből valami névtelen unalmas sorozatba!...
  • b-type
    ezt loptam:

• AnuluWork #154084
    Qurva szexisták! :D

• b-type
    Igen,..valószínűleg csak a te családodban. :))
    Rendben, ha te fogsz bármilyen világversenyt nyerni, akkor majd figyelsz erre.
  • bboyatty
    Ügyes vagy tisztelni is kell őket, de nem olyan nagy dolog ez mint amilyen feneket kerítenek neki. Majd elnézést kér és megy minden tovább, max fizet pár ezer eurót a hölgyeménynek, hogy kárpótolja.
  • G_ArchAngel #154081
    En nem locsolnek ossze egy not pezsgovel, ha igen, akkor figyelnek, hogy a ruhajara menjen, ne az arcaba.

Persze lehet csak azert, mert a mi csaladunkban szokas tisztelni a noket.
  • b-type
    Én biztos nem... kapott már Versenymérnök, csapattulajdonos, másik versenyző, de még Bernie is.
    Leparasztoztál igen sok versenyzőt. Kimi-t is.

• Totti5
    Pofon egyszerű, a pezsőgés előtt takarodjanak el onnan. De nem mentek és közben sem... ha annyira fájt volna neki, akkor félresétált volna. Jósorukban ezek az állatvédők már nem tudják mit csináljanak. Ez a jó munka, nem kell hozzá semmi ész.
  • bboyatty
    Na ez hiányzott még, gondolom akkor a FIA betiltja a pezsgőzést is.
  • G_ArchAngel #154077
    Mondjuk en nem is tartom sokra, aki alkoholt kilocsol. Kimi csinalja jol, az azert van, hogy megigyuk.
  • G_ArchAngel #154076
    A hostessek semmi penzt nem kapnak az F1-ben.
  • Nohab
    Ilyen logikával a pilóták már számtalanszor szétpüfölték volna egymást. Nemegyszer ment az egyik szemébe a pezsgő.

Talán inkább azokért pampognának a jogvédők, akik Kína másik felén egy év alatt se spórolnának meg egy ilyen pezsgőre valót.
  • benőmenő
    Jó, de nem is fizetik azért, mert szépen törik meg rajta a fény és néha még tapsikol is.
    Hogy nem az arcába kellett volna közvetlen, fényes nappal azzal egyet tudok érteni.
  • G_ArchAngel #154073
    Nem ő lett fülön spriccelve. Lehet te sem élvezted volna, hanem kiverted volna az üveggel a fogát a parasztnak, aki ezt csinálja veled.
  • TuskoMobile
    húsvéti locsolás
  • b-type
    látszik a háttérben lévő csajon is mennyire helyteleníti a dolgot..

• Bercy #154070
    Teljesen egyetertek. A legjobban az idegesit, hogy honnan van ideje/penze az ilyen jogvedoknek ezen vergodni. Csinalnanak inkabb valami ertelmes es hasznos munkat, mert ezzel a frocsogessel sokat nem tesz a vilaghoz. Konkretan mi dolgozunk helyette is...
  • b-type
    Miattunk lesznek arctalanok és semmitmondók a versenyzők. Mert minden hülyeségbe belemagyarázzuk a saját betegségünket, elfogultságunkat meg az egyéb sz@rokat.
    V. Rossi konkrétan lábközé locsolta a csajokat...
    Nem kell odamenni, nem kell hoszteszlányokat odavinni és kész. A versenyző meg a képernyőn kívül örüljön mert esetleg valakinek éppen sz@r napja van és nem fog neki tetszeni...
    ...
    ...régen a szurkolók is jobbak voltak.
  • Count Adyn
    Lol bazeg ezek betegek komolyan, nagy az isten állatkertje ezért belekötni :D
  • TuskoMobile
    Mostani 2015 motorokról nincs vmi pontosabb leírás?
    (Van ahol annyira minimalizált infót adnak hogy a hibrid se látszik.)
  • Master91
    Gábor Wéber
    1 hr ·

Idén a Totalcaron boncolgatok futamok után. Íme az első eset.
  • repvez

Ezt a filmet látta már valaki ?
  • benőmenő
    Egyelőre úgy 5. Massa mögött, hogy az eddigi 3 futamból Ausztráliában 0-zott önhibáján kívül.
    Versenyben úgy vettem észre, hogy kitudta azt autózni, amit Vettel. Ez az időmérőn múlt, és valószínűleg ő bénázta el a friss gumis gyors körét.
  • TuskoMobile
    Majd meglátjuk idén hogy végez de ha megint 10.körül akkor nem hívhatjuk csúcspilótának
  • desigo
    Már a harmadik versenyen megy a hiszti.Mi lesz itt pár hónap múlva amikor sorra ki fog kapni Nico?
  • HTS s3rg1nh00
    nem ezt mondtam.számomra unalmas egy verseny,ha már nagy valószínűséggel a rajtnál vagy az első 2 kör után meg lehet mondani,ki végez a dobogón vagy az első 5 helyen,de még ez sem lenne baj,ha történne köztük bármi...Rosberg elmehetne WEC-be,mert Hamilton oldalán esélye nincs.
  • lac coo
    Kimi szerintem se csúcspilóta ! :DD

Adottsága van, de vagy beleszarik, vagy egyszerűen ennyi van benne .....
    Szóval azért egy hangyafaszon múlt, hogy nem Massa vitte el a bajnoki címet ....
    Vettel agyonveri idén, ennyi ....Alo is agyonverte ...Groseannal kb pariban volt :))

Az időmérót néztem ,nem is értem mire hisztizik ,sokszor két méterre ment a kanyar csúcspontok mellett....
  • Dodo55
    Nyugi, senki nem vesz ám komolyan.
  • TuskoMobile
    Jah meg basszus nem 12. helyen kéne végezni nem? Alonsónak sikerült 6. hely pedig ő is ferrarit vezetett kimi biztos áramot és nagyon megrázta szóval 2kimi 1 alonsó talán ha összegyúrod idén őt lehet hogy 6. helyen végez.
  • TuskoMobile
    Maradj az aktualitásoknál ne nosztalgiázz Majd ha megint elér valami épkézláb eredményt mondjuk idén 4-5 helyet akkor talán elmondható róla hogy jó pilóta de hogy "csúcspilóta" legyen dobogósnak kéne lennie
  • Totti5
    Jaja, autóverseny csak az 1. helyért lehet, a többi 18 autó csak úgy van a pályán.
  • HTS s3rg1nh00
    lololol

#154039: persze,autóverseny...a 7.helyért,micsoda izgalmak.
  • Totti5
    "Kimi nem egy csúcspilóta"

Nem hát, mert van neki hivatalos titulusa mint a világbajnok.
  • TuskoMobile
    Kimi nem egy csúcspilóta ez már látszott tavaly is nem is értem minek erőlködnek vele bár azt hozzá kell tenni hogy csak másodhegedűs azokat mindig félre tolják előbb egy kocsi beállítás a lényeg a fő pilótánál a másodnál lehet minden xart tesztelni és néha ezt látjuk hogy utcsó helyen vagy be se ér a célba.
  • G_ArchAngel #154052
    Kiminek nem kellene elb_szani az idomeroket, senki mast nem hibaztathat ez miatt. Futam kozben ugyanazon a szinten vannak, mint Vettel, igy valojaban csak a rajtpozicio donthet kozottuk. Egy koron pedig a nemet osszeszedettebb.