182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #154097 -
greenkawa #154096 Ki ez a kanca? Mondjuk azt azért nem értem,vajon ki lehet az aki őt szexuális tárgyként kezelné
-
Mondjuk ez a kep sok mindent megmagyaraz. Szegenynek biztos az a vagya, hogy vegre egyszer ot is szexualis targykent hasznaljak.
Kicsit off de szerintem viccess video:
-
a csajt valaki kérdezte amúgy hogy neki okozott-e bármi problémát az eset? Vagy csak a jogait védik a habzószájú feministák? -
Össze kellene kötni egy vizespóló-versennyel ! :) -
Stockbauer33 #154092 A Sky Italia értesülései szerint a Ferrari meghosszabbítaná Räikkönen szerződését. Az olasz csapat nagyon elégedett a jelenlegi párosával. -
Stockbauer33 #154091 -
Nem is kell. Annak kell locsolni aki egy verseny után a dobogón áll. Senki másnak. -
paj01 #154089 -
De vannak itt még jelentkezők szexizmus témakörben:
-
Mondjuk őket én is bármikor locsoltam volna. :) -
A szexista állatja, nem csoda, hogy eltűnt az F1-ből valami névtelen unalmas sorozatba!...
-
ezt loptam:
-
Qurva szexisták! :D
-
Igen,..valószínűleg csak a te családodban. :))
Rendben, ha te fogsz bármilyen világversenyt nyerni, akkor majd figyelsz erre.
-
Ügyes vagy tisztelni is kell őket, de nem olyan nagy dolog ez mint amilyen feneket kerítenek neki. Majd elnézést kér és megy minden tovább, max fizet pár ezer eurót a hölgyeménynek, hogy kárpótolja. -
G_ArchAngel #154081 En nem locsolnek ossze egy not pezsgovel, ha igen, akkor figyelnek, hogy a ruhajara menjen, ne az arcaba.
Persze lehet csak azert, mert a mi csaladunkban szokas tisztelni a noket. -
Én biztos nem... kapott már Versenymérnök, csapattulajdonos, másik versenyző, de még Bernie is.
Leparasztoztál igen sok versenyzőt. Kimi-t is.
-
Pofon egyszerű, a pezsőgés előtt takarodjanak el onnan. De nem mentek és közben sem... ha annyira fájt volna neki, akkor félresétált volna. Jósorukban ezek az állatvédők már nem tudják mit csináljanak. Ez a jó munka, nem kell hozzá semmi ész. -
Na ez hiányzott még, gondolom akkor a FIA betiltja a pezsgőzést is.
-
G_ArchAngel #154077 Mondjuk en nem is tartom sokra, aki alkoholt kilocsol. Kimi csinalja jol, az azert van, hogy megigyuk. -
G_ArchAngel #154076 A hostessek semmi penzt nem kapnak az F1-ben. -
Ilyen logikával a pilóták már számtalanszor szétpüfölték volna egymást. Nemegyszer ment az egyik szemébe a pezsgő.
Talán inkább azokért pampognának a jogvédők, akik Kína másik felén egy év alatt se spórolnának meg egy ilyen pezsgőre valót. -
Jó, de nem is fizetik azért, mert szépen törik meg rajta a fény és néha még tapsikol is.
Hogy nem az arcába kellett volna közvetlen, fényes nappal azzal egyet tudok érteni. -
G_ArchAngel #154073 Nem ő lett fülön spriccelve. Lehet te sem élvezted volna, hanem kiverted volna az üveggel a fogát a parasztnak, aki ezt csinálja veled. -
TuskoMobile #154072 húsvéti locsolás
-
látszik a háttérben lévő csajon is mennyire helyteleníti a dolgot..
-
Teljesen egyetertek. A legjobban az idegesit, hogy honnan van ideje/penze az ilyen jogvedoknek ezen vergodni. Csinalnanak inkabb valami ertelmes es hasznos munkat, mert ezzel a frocsogessel sokat nem tesz a vilaghoz. Konkretan mi dolgozunk helyette is... -
Miattunk lesznek arctalanok és semmitmondók a versenyzők. Mert minden hülyeségbe belemagyarázzuk a saját betegségünket, elfogultságunkat meg az egyéb sz@rokat.
V. Rossi konkrétan lábközé locsolta a csajokat...
Nem kell odamenni, nem kell hoszteszlányokat odavinni és kész. A versenyző meg a képernyőn kívül örüljön mert esetleg valakinek éppen sz@r napja van és nem fog neki tetszeni...
...
...régen a szurkolók is jobbak voltak. -
Lol bazeg ezek betegek komolyan, nagy az isten állatkertje ezért belekötni :D -
TuskoMobile #154067 Mostani 2015 motorokról nincs vmi pontosabb leírás?
(Van ahol annyira minimalizált infót adnak hogy a hibrid se látszik.) -
Gábor Wéber
1 hr ·
Idén a Totalcaron boncolgatok futamok után. Íme az első eset. -
Ezt a filmet látta már valaki ? -
Egyelőre úgy 5. Massa mögött, hogy az eddigi 3 futamból Ausztráliában 0-zott önhibáján kívül.
Versenyben úgy vettem észre, hogy kitudta azt autózni, amit Vettel. Ez az időmérőn múlt, és valószínűleg ő bénázta el a friss gumis gyors körét. -
TuskoMobile #154063 Majd meglátjuk idén hogy végez de ha megint 10.körül akkor nem hívhatjuk csúcspilótának -
Már a harmadik versenyen megy a hiszti.Mi lesz itt pár hónap múlva amikor sorra ki fog kapni Nico? -
nem ezt mondtam.számomra unalmas egy verseny,ha már nagy valószínűséggel a rajtnál vagy az első 2 kör után meg lehet mondani,ki végez a dobogón vagy az első 5 helyen,de még ez sem lenne baj,ha történne köztük bármi...Rosberg elmehetne WEC-be,mert Hamilton oldalán esélye nincs. -
Kimi szerintem se csúcspilóta ! :DD
Adottsága van, de vagy beleszarik, vagy egyszerűen ennyi van benne .....
Szóval azért egy hangyafaszon múlt, hogy nem Massa vitte el a bajnoki címet ....
Vettel agyonveri idén, ennyi ....Alo is agyonverte ...Groseannal kb pariban volt :))
Az időmérót néztem ,nem is értem mire hisztizik ,sokszor két méterre ment a kanyar csúcspontok mellett.... -
Dodo55 #154059 Nyugi, senki nem vesz ám komolyan. -
TuskoMobile #154058 Jah meg basszus nem 12. helyen kéne végezni nem? Alonsónak sikerült 6. hely pedig ő is ferrarit vezetett kimi biztos áramot és nagyon megrázta szóval 2kimi 1 alonsó talán ha összegyúrod idén őt lehet hogy 6. helyen végez.