FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
idõmérõn volt bármiféle technikai gond?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A versenytempójuk viszont jó lehet.
A Merciket mondjátok esélyesnek, miközben tavaly is gyorsak voltak, viszont gumikezelésben sehol sem voltak még a McLarenhez képest sem.
És akkor még a rajtolásnak is sikerülnie kell.
Szerintem több autó marad a rajtrácson, mint bármikor eddig. Cirka 30 perc csúszással számolok.
A medve nem játék.
http://gaborszantai.co.uk/
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Amikor nem beszéltek akkor nagyon is jól hallottam az autókat.
Tegnap nem néztem P2-õt csak utolsó 10 percet, de ma végig nyomtam az idõmérõt, 1 rendes kört nem láttam ahol hallhattam volna a gépeket.
ahogy olvastam Button elvette a gázt a sárga zászló miatt ezért is esett ki...Magnussent tuti verte volna ergo Rosberg környékére beérhetett volna
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Látványos a nagy nyomaték és az erõ a kanyarokban. A rönó amilyen szarul teljesített teszteken, most abból nem sok látszik, teljesen vegyes a kép. Maga a "gyári" Lotus Rönó viszont 0a. Nagyon levannak maradva. Grozsan rettentõ frusztrált volt, csoda hogy nem törte össze a gépet azon a pár körön.
Merci holnap ezt be fogja húzni, ha ideális versenyt futnak. Mögöttük nagy csata lehet. A Red Bullal pedig számolni kell ha tetszik ha nem, Ricciardo fantasztikusan ment.
A Williams csalódás.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
http://gaborszantai.co.uk/
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Már várom a holnapi futamot <#bohoc>#bohoc>
BattleTag: kabel15#2672
(nem, elosztóval se jó, mert néhány csatorna "kioltja egymást")
"Nulla tenaci invia est via"
Nincs bajom ezzel a sráccal, sõt remélem is, hogy szépen szájba veri majd Vettelt. De remélem nem sûrûn végeznek idén ilyen elõl. Vettel is túl elõl végzett. <#zavart2>#zavart2>
BattleTag: kabel15#2672
Baszki még el se kezdõdött az év de már kötözködünk? Lassíts haver van még idõ, kezd valahol monaco környékén...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ez szerencsejáték volt, az nyert akinek jól jött ki a lépés, Rai meg odacsapta.
bár Vettel alatt nemmegy az autó, érdekes mert Ricciardo meg nagyon megy... 😄
I met God. She's black
Vettel is bukik?
STARTLAP - DR ,és
OnlineTV - DR lapokon:
végre abszolut reklámmentesen modern lejáttszóval nézhetõ.
Az OnlineTV - DR rohamosan fejlõdõ csatornakínálatával, új extra lejáttszási lehetõségekkel, VLC-s (IPTV) lejáttszós csatornákkal is várja kedves látogatóit.
Jó szórakozást.
I met God. She's black
Ez az esõ bekavar, az már biztos, hogy ma nem látjuk az erõsorrendet.