FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mibõl gondolod, hogy lefulladnak a motorok indulásnál azaz többen is a rajtrácson fognak ragadni?

idõmérõn volt bármiféle technikai gond?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Mindig TVn van eredeti hang kommentár nélkül.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Master91
Ezt te végig is tudod hallgatni? :/
a.carkey
Villantott ... Szar pénteken és szombaton vannak túl, hatalmas forgalomban futott normális gumikon mindkettõ. Kimi meg még meg is csúszott az esõben.

A versenytempójuk viszont jó lehet.

A Merciket mondjátok esélyesnek, miközben tavaly is gyorsak voltak, viszont gumikezelésben sehol sem voltak még a McLarenhez képest sem.

És akkor még a rajtolásnak is sikerülnie kell.

Szerintem több autó marad a rajtrácson, mint bármikor eddig. Cirka 30 perc csúszással számolok.

A medve nem játék.

Master91
Akkor te szerinted is túl hangosak ?

http://gaborszantai.co.uk/

a.carkey
Abszolút nem biztos, hogy behúzza. Még ha ideális versenyt is mennek.

A medve nem játék.

nearo
nem tudom pontosan hol dõl az el, hogy milyen hangerõvel kapjuk meg a motorhangokat, de ezen még állítani fognak szerintem mindenképp... mint afrikában a vb-n ahogy szépen kiszûrték a vuvuzeláakt, itt is meg fogják oldani, hogy ne csak a kommentátorokat halljuk (legalábbis nagyon remélem)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Master91
Az még nem azt jelenti hogy nem lehet kicsit lehalkítani Szújóékat külön.
Amikor nem beszéltek akkor nagyon is jól hallottam az autókat.
HTS s3rg1nh00
mert halkak...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Master91
Annyit tudok mondani hogy az én tv-men úgy tûnik, mintha túl hangosak lennének Szújóék, meg néha kicsit sokat beszéltek 😄

Tegnap nem néztem P2-õt csak utolsó 10 percet, de ma végig nyomtam az idõmérõt, 1 rendes kört nem láttam ahol hallhattam volna a gépeket.
Szerintem is õk futamon, száraz körülmények közt erõsebbek lehetnek..Mclaren pedig továbbra is sötét ló

ahogy olvastam Button elvette a gázt a sárga zászló miatt ezért is esett ki...Magnussent tuti verte volna ergo Rosberg környékére beérhetett volna

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Master91
Én azért nem írok semmi véleményt senkirõl ,mert esõ volt.

Majd holnap. Williams jó lesz.
Itt még a meki is bezavarhat simán, ferka nem villantott semmit. Érdekes lesz a holnap reggel.
egyelõre várjunk, mert bármikor adódhatnak mûszaki gondok...

Totti5
Szépen mentek az újoncok!!!

Látványos a nagy nyomaték és az erõ a kanyarokban. A rönó amilyen szarul teljesített teszteken, most abból nem sok látszik, teljesen vegyes a kép. Maga a "gyári" Lotus Rönó viszont 0a. Nagyon levannak maradva. Grozsan rettentõ frusztrált volt, csoda hogy nem törte össze a gépet azon a pár körön.

Merci holnap ezt be fogja húzni, ha ideális versenyt futnak. Mögöttük nagy csata lehet. A Red Bullal pedig számolni kell ha tetszik ha nem, Ricciardo fantasztikusan ment.

A Williams csalódás.

Részletkérdés 😄DD
Kvjat sem rossz, így hogy pedálos Moszkvicsból ült át F1-es autóba.

http://gaborszantai.co.uk/

mcmoha
Bobák olaszul készítette az interjút. <#papakacsint>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Botond
Kijött a papírforma, red bull az elsõ sorban. -.-
majd délután meglesem...csoda h engedték õket esõben😄

Master91
hami nem is kapcsolt 8 fokozatba a pole koren?
Viszont meglepetés, hogy nem volt igazi motorhiba, senki nem parkolt le a pálya szélén.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Williamsek csalódás, bár Bottasnak ugye voltak gondjai.
No meg Magnussen negyedik a mekivel elsõ idõmérõjén ilyen körülmények között. Két torrorosso is nagy volt, kvyat is nagy lehet.

Nekem megéri azt az öt másodpercet, hogy átállítsam mindig tvre és tudjam nézni a hd adást. 😄 <#nevetes1>
Ricciardo odatette. Hamilton is.
kabel15
Rosberg Hamilton páros is jól indul. Egymást motiválják, folyamatosan próbálták egymás idejét döntögetni 😊
Már várom a holnapi futamot <#bohoc>

BattleTag: kabel15#2672

Szabi
ez tény, csak a tv-ken általában egy koax bemenet szokott lenni és nincs kedvem cserélgetni a kábeleket 😄

(nem, elosztóval se jó, mert néhány csatorna "kioltja egymást")

"Nulla tenaci invia est via"

Kíváncsi vagyok gumifogyasztással hogy állnak. Az idõmérõ egy dolog, de ha megint idõ elõtt megeszik a gumit akkor nem lesznek sehol versenytávon.
kabel15
Ricciardo 2.
Nincs bajom ezzel a sráccal, sõt remélem is, hogy szépen szájba veri majd Vettelt. De remélem nem sûrûn végeznek idén ilyen elõl. Vettel is túl elõl végzett. <#zavart2>

Totti5
Szép volt Ric!

kabel15
Most már az is kiderült, hogy a merci jó esõben is.

Azért az új pilóták odatették magukat Kvyat, Magnussen is top10.

Ki a nagy vesztes. Ez volt a kérdés. Erre válaszoltam.
Baszki még el se kezdõdött az év de már kötözködünk? Lassíts haver van még idõ, kezd valahol monaco környékén...

Master91
ja,button,rai,vettel meg 1 szar mert ki estek

ne vonj mar le ilyen hulyesegeket legyszi
Dietrich
szörnyû ez a GP3-as hang...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Master91
valaszthatnak
Bottas veri a túlsztárolt massát. Koba perezt is elkapta,

szabii98
valamint Button és Vettel is.
Ez szerencsejáték volt, az nyert akinek jól jött ki a lépés, Rai meg odacsapta.
bár Vettel alatt nemmegy az autó, érdekes mert Ricciardo meg nagyon megy... 😄

I met God. She's black

Rai

szabii98
na vajon ki lesz a nagy vesztese a Q2-nek? 😄

I met God. She's black

Baszki valami gondja van kobának az a 14 mp hátrány icipicit sok...most ment át a célvonalon, de nem tudott javítani.
Vettel is bukik?

Óvatoskodik mindenki, most kell nagyot alkotni a japánnak! Végülis esõmenõ. Legfeljebb összetöri....

Forma-1 online magyarul:

STARTLAP - DR ,és
OnlineTV - DR lapokon:

végre abszolut reklámmentesen modern lejáttszóval nézhetõ.

Az OnlineTV - DR rohamosan fejlõdõ csatornakínálatával, új extra lejáttszási lehetõségekkel, VLC-s (IPTV) lejáttszós csatornákkal is várja kedves látogatóit.

Jó szórakozást.
dave9004
ha q2-ben esõgumival mennek, akkor holnap mivel kell rajtolni?
szabii98
nem volt pénze Kobának (most sincs sokkal több), se támogatói, ezért kellett elküldeni, csõdközelben volt akkor a Sauber ha jól emlékszem

I met God. She's black

Ráadásul úgy, hogy tegnap végigülte a szabadedzést, mert az autója pocsék. Ez az ember már jópárszor bizonyította tehetségét, ettõl függetlenül elküldte a sauber...
Ez az esõ bekavar, az már biztos, hogy ma nem látjuk az erõsorrendet.

desigo
Lotus ftw
Nem tartottak sokáig...
Master91
Koba Q2be!