182274
  • desigo
    sokat javult a technika
    majdnem kibírta végig :)
  • mcmoha
  • lac coo
    Még csak megsem blokkolta az elsőt, szóval az nem elfékezés volt :))))

PPersze mindegy, a vége számít, de megnéztem volna sikerül-e elmenni a Ferkának mellette !
    Szvsz nem ....
  • BooMiller
    Persze leírta valaki, majd pár nap múlva kiderül..
  • G_ArchAngel #154168
    "Lewis Hamilton végig uralma alatt tartotta a Bahreini Nagydíjat, a végén azonban ráijesztett a technika. A brit világbajnok és csapattársa Nico Rosberg a végsőkig kicentizett előnyt őrizgettek az utolsó körökben a nagyot hajrázó ferraris Kimi Räikkönen előtt, amikor másfél körrel a leintés előtt mindkettejük autóján meghibásodott az elektronikus hátsó fékrendszer. Rosberg elvesztette a pozícióját, amikor az utolsó előtti körben rövid látogatást tett az első kanyar bukóterében, ám Hamiltonnak sikerült az első helyen átgurulnia a célvonalon."

motorsportal.hu
  • BooMiller
    "Mindkét Mercedes elektromos hátsó féke feladta" ezt még nem olvastam sehol mert akkor nem értek volna célba de hát itt csak szép lehet az ember:D
  • BooMiller
    Azt nem mondtam hogy rossz volt a fék, csak hogy gondjai akadtak:) Haminal meg sima melegedés volt semmi más..... Rosbergnél egyből bekamuzott a csapat hogy a PR meg a lelke rendben legyen, de szegény k. bajban van idén.
    Ahogy Berger írta hogy most azt kapja amit ő Sennától.
    Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.04.19. 19:45:30
  • benőmenő
    A lekörözöttek mögött melegedtek fel a fékjei, de a rádión a brake by wire-re panaszkodott.
  • lac coo
    :D

Jóvan akkó ! :)
  • BooMiller
    Most olvastam írta hogy gondjai akadtak a fékkel, ezt el is hiszem:)
  • BooMiller
    Ezt honnan mert Hami melegedésről beszélt.. Rosbergnek meg mondták rádióban amit a mai F1-ben 90%-ban nem hiszek el...
  • G_ArchAngel #154161
    Mindkét Mercedes elektromos hátsó féke feladta.
  • BooMiller
    Véleményem szerint lófaszt volt ott fékhiba, max Rosberg lábában...
  • lac coo
    Ez jo verseny volt, sajnalom, hogy Kimi fekhiba miatt ment el Rozsi mellett, megneztem volna mihez kezd a Mercedessel.
  • desigo
    Vettelnek nem sok hiányzott,hogy nekimenjen Bottasnak.
  • desigo
    A fék túlmelegedett.
  • G_ArchAngel #154156
    Mi volt ez a Hamiltonnak még egy kört nem bírt volna az autója amit Wolff mondott?
  • bakkerman
    Hami 3. címét a két Ferrari fogja kikaparni :D Ha így folytatják,szép körbeverés lesz,Lajos meg hülyére nyeri magát :D
  • BooMiller
    Na nincs probléma egyből ott van Kimi:)
  • benőmenő
    Szegény Kimi, pont akkor van dobogón, amikor ilyen rózsavíz löttyel lámulnak. :D
  • Count Adyn
    Kimi jót ment ma:)
  • desigo
    Kimi első és Alonso megelőzi.
    remek
  • b-type
    Te minek nézed az F1-t? :D Minek kínzod magad ezzel? :)
  • G_ArchAngel #154149
    Ez a leghosszabb felvezető kör, amit eddig láttam. Jó lenne ha lassan elkezdenének versenyezni, mert elalszom...
  • Count Adyn
    Vettel sokat bakizgat ma...
  • benőmenő
    Basszus, de benéztem! :O
    Egyébként vicces ez a vacakoló live timing, sőt van, hogy a tv-s kiírások is rosszak.
  • desigo
    Nah Bernie megmondta nem lesz női pilóta az F1-ben.
  • Dodo55
    Meg a Pirellis teszt is... :D
  • atiwrc
    Tavaly előtt volt az......
  • desigo
    nagyon nagy
  • Count Adyn
    lol:D a harc élesedik:D
  • benőmenő
    Azok után, hogy Schumival évekig szívtak a gumievő mercivel, tavaly odament Hami és egyből vb lett, és idén még nagyobb a csapaton belüli fölénye. Ez bárkit frusztrálna.
  • rain70 #154140
    Nekem tűnik úgy, hogy Rosberg mostanában olyan mint egy hisztis pics@, vagy tényleg ennyire féltékeny Hami-ra?
  • HTS s3rg1nh00
    nem,Ferrari 1-2 és Rosberg még a dobogóra sem jut fel
  • bakkerman
    Had induljon,ugyis lerobban alatta az auto,sok vizet nem fog zavarni :D Na ma folytatodik a Hammertime?
  • Szabi #154137
    deeeegciii :DDD
  • RatBaG #154136
    http://i.imgur.com/zoLoKu6.gifv
  • Totti5
    Szabadedzés.
  • repvez
    igy, hogy Button nem tudott mért kört menni , milyen szabályok alapján engedik holnap versenyezni? Csupán azér mert tudják, hogy azért a 107% on belül lett volna ha nem áll le az autó?
    Mert akkor ez a kicsit kezében egy kibuvó lehet a szabály alól , hogyha lassuak is de elindulhassanak.
    Én Mclaren párti vagyok,de most nem tiszta, hogy mi jogon indul , ha nincs mért köre.
  • repvez
    Kiváncsian várom, mikor jönek megint az elöreléptünk ,meg jó volt a csomag és , jók lehetünk a futamon és a következő versenyeket kezdetü mondatok .Hogy menynire unalmas egysiku már ez is nem csak a versenyek