182094
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#154393 -
#154392 Pontosan, a mai F1 a boxban dől el, nem a pályán, mert ott nagyon kevés dolog történik.
Nem tudok előzni még drs-el sem 2 körön belül? Semmi probléma, lemaradok mert szétmegy a gumi, majd a mérnök kitalálja mikor hívjanak ki, hogy elé vágjak.
Továbbra sem megy, akkor van max 3kör a gumiknak amit kibírnak valakinek a seggében autózva. Legtöbbször már azon kell izgulni, hogy problémamentesen lejöjjön a 4papucs a kocsiról, 3 másodpercen belül, mert ha nem, önerőből nagyon keveset lehet már előzni, és pont ez az ami hiányzik. -
#154391 Megnyerni a futamot és végig hibátlanul kontrolláltan menni sosem egyszerű... felejtsük már el hogy könnyű, meg semmi elismerésre méltó. Bármi közbejöhetett volna, végig tökéletes féktávok tizedre megírt körök kellettek, tökéletes box kiállások. Ez pedig sosem könnyű, rohadtul nem.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.12. 18:38:30 -
#154390 Volt unalmasabb Barcelona is a múltban. Nem volt egy nagy verseny, pedig a darálóban szorosabb idők voltak az edzéseken, de Hamiltonnak kaparnia kellett, a dobogó nem volt lejászva. Egy jó kis taktikai csata ment ott. -
#154389 Szerintem aki autóversenyt akar látni, a mai netes világban könnyedén tud magának választani ilyen szériát/szériákat. :)
A Jelenlegi F1 nem erről szól, de ez már egy hosszabb folyamat eredménye. -
#154388 Totál unalmas volt ez a futam is.Számomra Rosberg győzelme sem volt nagy teljesítmény.
Gond nélkül körözgetett elejétől a végéig egy a többitől sokkal erősebb/jobb autóval.
A végén az első három pilóta a dobogózás előtt még csak meg sem volt izzadva,el sem volt fáradva.
Ezzel szemben Alonsoról ömlött a víz.Gondolom küzdött rendesen a gyenge technikával.
A WECben sokszor akár fél órán keresztül megy az oda-vissza előzés.Sokkal izgalmasabb is az egész széria.
Az F1-ben rohadtul nem arról akarok hallani,olvasni,hogy ki mennyit fejlesztett meg lépett előre hanem versenyt akarok nézni.
Legyen annyira izgalmas,hogy újra akarjam nézni másnap is ! -
#154387 akkor te még nem jártál igazi falusi búcsúban,ahol több a fekete mint égen a csillag -
G_ArchAngel #154386 A legszebb, hogy a versenyről szó sem esik. Mert nem volt....
Lehet Joó Gabit ekézni, de igaza van, az F1 lassan annyira izgalmas show, mint egy falusi búcsú május elsején.
Én a futamot nem néztem, csak összefoglalót, de azon is majdnem elaludtam. -
#154385 Mondtam elég lesz. Nem érződik át amire én gondolok, kész, még lovagolunk a témán???
-
#154384 Azt amit Ő, csalódott voltam hogy nem lett meg a pole. Mi mást kellet éreznie? emberek ugyan úgy működnek mint bárki más. Mitől lenne jobb erőltetett vigyorral ott riszálnia magát?
Már napszemüveg hordása is fikaalap? van még hova lejjebb menni... -
#154383 Lehet, de egy valamit biztosnak gondolok, ha nem akarnánk ennek-annak látni őket, akkor pont olyanok lennének mint amit szeretnénk :)
A régi nagyok meghülyülnének a mai netes zuzdában, ahol minden, de minden ki van tárgyalva, születnek klikkhajhász cikkek pro és kontra, és kiragadva nem előnyös pillanatok fényképeken felíratozva öncélú 'humorral' járja be a világhálót kinek mire, odaszúrásra, like-ra, osztásra, feliratkozásra..szintén öncélúan.
A 'paparazzi' is elég vállalhatatlan viselkedés, de amit mi a szurkolók csinálunk....az az F1 legalja...szvsz soha nem volt még ennyire alacsony színvonalú a nézői jelenlét.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.05.12. 14:06:27 -
#154382 idézném Kimit a bahreini dobogós interjúról:
"minek örültök,csak második lettem"
mindenki nyerni megy,naná h.ha nem sikerül akkor szomorúak és idegesek.még én sem akarom kirakatba helyezni mit érzek,akkor ők miért tennék?senki nem fog mosolyogni (főleg az épp vesztes Merci pilóta),mondván "jaj de jó ez a második hely"...
ez a versenyzői mentalitás: "ha második vagy,az azt jelenti,te vagy az első a vesztesek között" -
#154381 Alonsonak valami árpa volt a szemén és orvosi tanácsra viselte a napszemüveget. -
#154380 Nem arra gondolok hogy mit tweetel, stb stb.
Nem jön át amire én gondolok, hagyjuk. -
#154379 "Hamilton szurkolók ilyenkor mit éreznek/gondolnak?"
Mint Hamilton szurkoló nekem ez fel sem tűnt,..és nem azért mert ez az általános, Lewis elég látható életet él, ahogy Grosjean is..őket kettejüket követem.
Nem hinném hogy tahónak kellene gondolnom, ha az lenne akkor pl. tuti nem fényképezte volna le azt a fiatal párt Ausztráliában akik fel sem ismerve Hamilton-t megkérték hogy fényképezze le őket.
De olvasva a kommentjeit, egy kifejezetten jó arc, hozzáteszem egy versenyzőre mindig versenyzőként tekintek, egészen addig míg személyesebb kapcsolatba nem kerülünk, pl. Max Biaggi-val aki az első nagy kedvenc sportolóm lett és vele évek óta levelezem..
De addig akár bukósisakba is járhatna civilben, nekem alapból annyi kell amit a versenypályán nyújt.
De mivel a cikk is írta, minden megváltozott, semmiből nem tart umond követni őket, sok ismerősömnél szórakoztatóbb, vagy éppen mértéktartóbbak.
Ez hogy tahók ez egy hülyeség...nyilván terhes nekik a felhajtás, a rutin, a qva unalmas hogy mindig megfelelés van...mert pont az F1 néző az aki alig várja kicsinyességében hogy valakit leminősíthessen, vagy kifogásolhasson.
Még Kimi is teljesen jó arc, mi a körítés hozzuk ki belőle a blazírton túlmutató elutasító viselkedést.
Ahogy írtam, már az F1-s szurkoló sem a régi..
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.05.12. 13:38:11 -
#154378 mit éreznének?
csalódott, szemüveggel takarja a fejét, hogy ne is lássák mennyire forrong
ők elsősorban kirakati bábuk ha nem versenyeznek, ezért kapnak szponzor pénzeket -
#154377 most pl. Alonson van napszemüveg, de nem is engedném hogy napszemüvegezzenek ilyenkor
Hamilton is 2. időmérőn, napszemüvegbe jön ki fapofával, hisztisen, duzzogva, intett kettőt a közönségnek, 0 mosoly, azt csá
Hamilton szurkolók ilyenkor mit éreznek/gondolnak?
Persze, nem kell örülni, de azért ilyen tahónak se kéne lenni -
#154376 pedig az utolsó kép és ami alatta van az eléggé korhű képet fest az F1 jelenlegi állásáról,még ha előtte túloz is. -
#154375 másik cikk a szerzője is más ;)
A Mercedes még mindig túl jó -
#154374 Nem vettem észre h unalmasak a pilóták. Követem őket több csatornán is, nézem ahol szerepelnek vagy amit csinálnak. Mit kellene tenni? rágyújtani a boxban mint "régen"?
Firkászok n+1 hülye kérdésére persze hogy nem fognak válaszolni, de láthatjuk a pódiumon mennyire közvetlenek az interjúk alatt. Viccelődés, szurkálódás mindig ott van, sokkal hangulatosabb mint amikor be kell ülni a sajtószobába és elmondani a kötelezőt. Na az ott megjátszott és kötelező mint a csütörtöki sajtótájékoztató.
-
#154373 "Nem volt a pályán előzés az első háromban a Spanyol Nagydíjon" na itt abbahagytam az olvasást. Szokásos indexes "minőségi" cikk.
Ettől függetlenül szerintem sem volt a legizgalmasabb a futam de annyira nem is volt unalmas, mostani színvonalon egy gyenge közepest adnék rá. -
#154372 Valamit kezdeni kell a Forma-1-gyel -
#154371 Jó lenne. Én csak örülnék neki ha beszállnának. -
#154370 „Ha a közeljövőben nem lesz versenyképes a motorunk, akkor vagy jön az Audi, vagy kiszállunk” -
#154369 Nem kellene hogy éghető legyen elég ha hő hatására összezsugorodik , igy biztos nem tudna akkora felületet lefedni hogy gondot okozhasson.
Vagy nem hiszem, hogy ne lenne már olyan anyag ami nem engedi ,hogy szennyeződés megtapadjon a plexin., igy nem kéne használni a fóliát.
Egyébként én már régebben is csodáltam, hogy ez nem okozott ennél is több ilyen esetet,m ert a pályán is ottmaradhat és a gumiba beleragadva tapadásvesztést vagy egéyb helyekre bejutva a motorhütést is károsithatja -
nayrobi #154368 Ugyanez miatt esett ki Raikkonen is 2013-ban Spaban. -
#154367 de a sisak plexije attól még védhet ha a fólia elég. és a hűtő rendszer is melegszik, és mivel nagyon hasonlít a hétköznapi kocsik fékjéhez, sztem ott is leolvadt volna minimum, de biztos hogy ilyen kihasználtságon a legkisebb is sokat számít. -
#154366 Csodálkoznék, ha éghető anyagokat aggatnának a versenyzőkre.... -
#154365 nem magára a fékre ragadt rá,hanem a hűtő rendszerbe ragadt bele -
#154364 hát meglep. hogy nem égett le róla a fólia 3 fékezés után -
#154363 "A wokingiak a futam után kiderítették, hogy Alonso hátsó fékjei egy sisakrostélyról letépett fólia miatt mentek tönkre, amely a fékhűtő rendszerbe ragadt. Enélkül a kétszeres bajnok szerint lehetett volna esélyük megszerezni első idei pontjukat. „A két kiállás talán jobban működött ma számunkra. A versenyünk úgy alakult, ahogyan vártuk, szerintem a tizedik hely meglehetett volna.”" -
#154362 -
#154361 Volt az valamikor jó is. -
#154360 Csak Barcelona. -
#154359 Ritka szar verseny volt. -
#154358 https://twitter.com/Dan_Rigsby/status/597408102632263681/photo/1 -
#154357 koszi ezt elmentem mert kesobb jol fog jonni :) -
#154356 erre gondoltam, koszi szepen :) -
#154355 na kozben rajottem h van a hotelben fox sports-os kozvetites ugyhogy megnyugodtam :) -
chromeg #154354 Nem erre gondoltok?