182279
  • Master91
    miből lesz nyaklánc a következő edzés előtti interjúra? :o
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.05.24. 17:14:38
  • HTS s3rg1nh00
    fogd be a szád,a fotelszagértők megmondják hogy Rosberg semmit nem tett a győzelemért és maximum kukásautót kéne vezetnie,különben is a fizetésének a felét azonnal utalja át Hamiltonnak mert félő nem marad a celebfijúnak kerozinra a következő hálivúdi kiruccanásra.
  • bmwcrash
    Nyilván nem, de azért ez egy elég durva hasonlat a mai versenyre:D
  • Fernandooo #154614
    Jellempróba: Valakivel kiállsz egy bicaj versenyre. A másik végig előtted van, egyre távolodik, lassan már szinte az orrotok előtt van a cél, tudod, hogy semmi esélyed semmire, erre azt látod, hogy valaki megakasztja egy bottal a jóval előtted levő bringáját és az hatalmasat esik, így elmész mellette és előtte érsz a célba. Örülni fogsz a győzelmednek akár csekély mértékben is?
  • Fernandooo #154613
    Sosem csíptem Brióst. Nem az F1-be való, alvilági alak. És azért ne rakjunk már össze egy Alonsot, akit kb. a teljes autósport az egyik legjobbnak tekint, egy Rosberggel, aki hozzávetőleg ilyen, és ehhez hasonló "győzelmeket" tud begyűjteni és annak is úgy örül, mintha vérre menő, kerék-kerék elleni, 60 körös folyamatos csatában győzte volna le Hamiltont 0.100 mp-vel...
  • bmwcrash
    Tényleg nem értelek titeket. Mégis mit kellett volna csinálnia Rosbergnek, szomorkodnia? Kiesett előle a legnagyobb riválisa, akivel amúgy sem szívlelik egymást, tudott közeledni a bajnokságban plusz 3-szor nyert sorozatban Monacoban (az most lényegtelen, hogy megérdemelten-e), még jó, hogy örül.
  • Master91
    Nem mindenki egyforma, igaza van, vannak jellemtelen emberek
  • AnuluWork #154610
    Miért? Rosberg most? :) Viszont Briós tudott. És ő is ott vigyorog. Most ne menjünk bele a mekis kémbotrányba, ott is megúszta.
  • Stockbauer33 #154609
  • LaszloLedzenyi
    Na ne , én kb 2003 óta Alonso fan vagyok de tuti hogy tudta mi lesz :D itt "úgymond" harc megy szóval mindenki a maga malmára hatja a vizet lásd MSC Monaco, Rosberg Monaco stb.-stb.
    Utoljára szerkesztette: LaszloLedzenyi, 2015.05.24. 16:38:48
  • Fernandooo #154607
    Na ne hülyéskedj. Legyél szíves egyértelműen bebizonyítani, hogy Alonso tudott a háttérben meghozott mocskos döntésekről. Egyébként a lényegben egyetértünk: Ez a győzelem sem ért egy fillért sem.
  • Master91
    megelőztél, pont ezt kerestem :D
  • AnuluWork #154605
    Pedig győztél már így:

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.05.24. 16:32:54
  • Master91
    szemüveget akkor viselj, nehogy károsodjon a szemed
  • Fernandooo #154603
    A tied az ragyog az intelligenciától.
  • AnuluWork #154602
    Miért. Vettelből is kibújt az őszinteség a végén. :D
  • Master91
    ennyi fasságot egy kommentbe
  • Fernandooo #154600
    Hát nem tudom, ha én így "győznék", valahogy nem tudnék így vigyorogni meg pezsgőzni, ez hétszentség. De persze mindannyian mások vagyunk, vannak jellemtelen emberek és vannak, akiknek ez a hasonlóság okán (mi másért) tetszik, szerintem meg ez az igazán legalja.
    Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.05.24. 16:29:48
  • AnuluWork #154599
    Mert szőke, gazdag és csinos a felesége? :) (Eddig) 3x nyert Monacoban. Az év végén is totál korrekt volt a végén bár veszített. Semmi olyan nincs benne, ami a többiekben ne volna meg. Én pl. örülnék neki, ha Vettel is felpattanra a szopórollere, de azzal, hogy 2. lett, legalább izgalmasabb a VB, mégha az egész hatalmas illúzió is. :)

Szerk: „Addig, amíg a Mercedes nyer, teljesen mindegy, hogy a Ferrarinál, vagy a McLarennél versenyez." Na ez igaz a versenyre is.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.05.24. 16:30:17
  • AnuluWork #154598
    Perez jutott róla eszembe.
  • simonl #154597
    Eddig nem tartottam sokra - emberileg - Hamiltont, pontosabban nem is foglalkoztam vele, de a mai nyilatkozata után Ferrari szurkolóként is minden tiszteletem: "visszajövök és megnyerem"
    Rosberg egy elkényeztetett hisztis [email protected], valóban kicsit visszafogottabban kellett volna ünnepelnie.......

Na de így lesz izgalmas a vége:)
  • b-type
    60 kör volt Grosjean gumijában, ezt tudnia kellett Max-nak is..
    Oda nem adhat pozíciót márpedig ekkora tapadáskülönbségnél bárhol..tök mindegy kívül vagy belül hagy helyet, elmegy Verstappen.
    Ez a legkevésbé volt Grosjean hibája, már ha azt nézzük hogy próbálja megtartani a pontot érő helyét.
  • Peppus
    Azért ennyire ne fényzzük már, Maldonado stílusban közlekedett és neki sem jött be, ahogy ez lenni szokott.. Agyatlanul menni mindenki tud, ez a pálya nem alkalmas erre. Elbaszta pár ember futamát.. Sebaj, majd apu jön és segít.
  • AnuluWork #154594
    Monza 88. Berger nyert. Bár köze nem volt a versenyhez a körök 95%ban ...
  • AnuluWork #154593
    Ok, Riccyt miért is nem büntették meg, ha Alonsot igen? Csak mert Kimi nem a falban kötött ki?
  • Totti5
    Rosberg erről semmit nem tehet. El is mondta, lassabb volt végig, de így alakult. Persze h örül, mert sok pont és győzelem, visszajött a VB küzdelembe, szorosabb lett és nyert. Legalja mód őt rugdosni, meg minősíteni, amikor rajta kívül álló dolgok alakították a végét.
  • Fernandooo #154591
    Te is megérdemled saját magad.
  • BooMiller
    "Lauda szerint teljesen világos a helyzet. “Egyértelmű, nincs miről beszélni”- felelte a felvetésre, elvették Hamilton győzelmét. “Ez rossz döntés volt. Nem volt rá szükség.”
  • Totti5
    Verstappen állatul ment, és a taktika is nagy volt. Előzés is meglett volna, de erre hogy méterekkel hamarabb lép valaki a fékre és közbe lezárja a kaput nem lehet felkészülni. Grosjean felelőtlen volt. Vagy védje az ívet, vagy ne, ha már csiga a tempó és még direkt hamarabb is fékez a szokásosnál...

Mercedes meg nagyon elszúrta. Kiváncsi lennék Hamilton mit mondott a rádión a levezető körben. Szép dolgok lehettek...
  • BooMiller
    Az olyan mint a földön fekvő emberbe bele rugni:D
  • sorler
    Mekérdemelte hamilton
  • AnuluWork #154586
    RÁADÁSUL, akár még meg is büntethetik Hamiltont az SC alatti előzésért. Láttunk már erre példát ...
  • BooMiller
    Mindegy önerőből VB soha nem lesz, ezt Hami is tudja csak kellett 5 perc hogy egy kicsit rendezze a vonásit:DDDD
  • Fernandooo #154584
    Ennyire alja, értéktelen, érdemtelen szar szemét "győzelmet" azért ritkán lehet látni. Rosberg ennek tényleg tud örülni, akár egyetlen másodpercig, nem hogy még mutogat, pezsgőzik, stb? Hát hol volt neki ehhez köze??? A helyében én legalább olyan visszafogott lennék, mint Hami, sőt, a trófeát is átadtam volna neki, ha csak jelképesen is... Ez az ember egy nulla Hamiltonhoz képest. Egy lesipuskás, a kevés győzelmét kétes módszerekkel megszerezni képes tesztpilóta. Aki meg kihívta Hamiltont kerékcserére az talán takarodjon utcát söpörni.
    Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.05.24. 16:12:34
  • AnuluWork #154583
    Na ez van. Amúgy, az utolsó pár kört leszámítva geciunalmas volt a futam ...
  • AnuluWork #154582
    Akinél nem kellett volna, ott erőltették, akinél meg kellett volna, különösen mivel Riccy is kiment, ott meg nem ...
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.05.24. 16:10:55
  • BooMiller
    Persze csak valahogy nem erőltették a felesleges kerékcserét rosbergnél....
  • AnuluWork #154580
  • BooMiller
    Na ez pozitív volt ma:)
  • AnuluWork #154578
    Valamikor bátrabbak a stratégák, mint Nemecsek, valamikor meg nem látják a fától az erdőt. Mindkét véglet előfordult ma. Hol a szürkéknél, hol a vereseknél ...