FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amíg nincs más szabály ez van.....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Mert most az a faramuci helyzet állt elõ hogy mindenkinek igaza van és senkinek.
Mert ha igaz és a RB a saját mérései alapján tényleg nem fogyasztott többet akkor nem vétett a szabályoknak.Ha a szabály miatt a FIA szenzort kellett volna használniuk ugy meg lehet, hogy szabályosak ,de megeshet, hogy a hibahatár miatt meg többet fogyaszt a saját mérések alapján.
ÉS tényleg kell a FIA-nak tenni valamit, hogy ne ez befolyásolja a végeredményt , hogy kinek téved kevesebbet a szenzora.
Az is abszurd, hogy egy szenzor miatt kell modositani a motort.Nem értem itt is miért nem lehet olyan müszert hjasználni ahol máshol már bevált és megbizható, ahogy irták is a rpülésben sok múlik a pontosságon .
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A medve nem játék.
A munkahelyeden is, ha fõnököd kitalálja milyen irányba megy el a cég, de te nem azt csinálod, kereshetsz másik munkahelyet.
Teljesen lényegtelen a csapat többi tagja mit gondol, a tulajé a csapat, így amit õ mond az a mérvadó, az az irányelv.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Kell szponzor a Le Mans sorozatba is. Nyilván a Red Bull egy szereplõje a sorozatnak, nem szervezõje, vagy irányítója. Amennyiben nem tetszik el lehet menni, ezzel fenyegetõzni kár, ezt megteheti a Ferrari mert nem 10 éve vannak itt, de szvsz a Red Bull nem.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Úgy tudtam hogy csak Dietrich Mateschitz mondta ezt, nem a csapat többi fontos emberei
A tulajdonos elmondta, a Red Bull türelme véges, ezért a számukra elfogadhatatlan döntések hatására akár ki is szállhatnak a Forma-1-bõl. „Nem is az a kérdés, hogy gazdasági szempontból megéri-e folytatnunk – inkább a sportértékrõl és a politikai tényezõkrõl van szó” – magyarázta Mateschitz, aki a Jaguar felvásárlása után 2005-ben szállt be saját csapatával az F1-be.
Nekem itt az jön le ,ha fasságba fog át menni az F1 a benzin szabályzós, meg az ilyen elfuserált mérõ eszközök (pl) akkor õ már inkább pakolna az egész f1bõl.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Alonso who is the faster?
Meg Bari sose adta át az 1. helyet Suminak mi?
https://docs.google.com/forms/d/1s_iyyM9MvfxyYOV8k3V5DxDSNKBG8APketdiNtojJyo/viewform?edit_requested=true
Nyernék a lottón ezzel csapatnám a városba 😄
BattleTag: kabel15#2672

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De én nem errõl írtam, szóval nem tudom miért kellett elõhozni.
Ez a lényeg:
Vettel: Miért lógatnánk az orrunkat?
A medve nem játék.
A. Elõször is saját maga szegte meg a megállapodást, amikor 3x rászóltak, hogy a mérések szerint ez speckó nem annyi, mint amennyit õk mondanak, miközben az elején tisztázva volt - és minden csapat betartottak, kivéve a gyevi bíró - , hogy semmi más alternatív mérést nem engedélyez a FIA.
B. Anno, amikor a qurva hajlékony szárnyáról volt szó, akkor a kevésbé stabilan mérõ FIA döntését elfogadta, mert nem meszelték el a szárnyát, pedig igény a többi csapat részérõl lett volna rá, holott, az összes felvételen látszódott, hogy valami nem kóser a nyomoronc szárnyával, de a FIA mérése szerint marhára rendben volt a dolog.
Magyarul, tessék elfogadni a FIA döntését akkor is, ha nem nekik kedvez, miután rakat olyan dolgot anno elfogadtak, amit spec a Lotusnál úgy is bannoltak, hogy azok konzultáltak a fejlesztés közben a FIAval.
Tessék elfogadni, hogy a Renault nem annyira fasza, és tessék elfogadni, hogy ha megbízhatóak lesznek, idén a Mercik megnyerik a világbajnokságot.
A medve nem játék.
Elszomorító volt olvasni az elmúlt napokban a boxutca fészbukot, ahol a sok gyõlülködõ egyhangúan hordta le az egész RedBull csapatot, mert a tulajdonos egyik nap ezt a másik nap azt mondja, ahogy éppen kedve tartja.
Könyörgöm, attól hogy a pénzeszsák mond valamit, attól még maga a csapat a takarítótól, a szakácson, mérnökökön, szerelõkön, piótákon át minden héten, hétvégén az évad egésze alatt 110% nyújtanak és hajtanak a sikerért. Aki ilyenkor csak leszarozza, mondogatja hogy takarodjanak, lecsalózza és minden egyébb sokkal cifrább módon elküldi õket, az ezeknek az embereknek a munkáját szólja le, akiknek az ég világon semmi köze ahhoz hogy a médiában mit mond a fõnök. Nekik 1 feladatuk van, hibátlan teljesítményt nyújtani, folyamatosan fejlõdni, myegnyerni az adott versenyt, vagy a körülményekhez képest a maximális legjobbat nyújtani és megnyerni a VB címet ( pl RedBull esetében csak is ez lehet a cél )
Szóval akik csak úgy küldözget õket a pi-csá-ba elsõsorban ezen gondolkozzanak el.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ezek után nem képesek vállalni a felelõséget a tetteikért.
Sajnálom RIC et de ez van. A szabály az szabály. Viszont ha mégse zárják ki õket akkor itt nagy balhé lesz, mindenki mindenért fel fog lebbezni. Ha most nem statuálnak példát akkor elveszik az FIA ereje. (Bár a sok hülyeség miatt amit elkövettek az elmúlt években, ez erõsen megkérdõjelezhetõ) Nem is értem miért nem vesznek fel új embereket? Vagy ez is kihalásos alapon mûködik mert akkor pénz van abban, hogy valaki ott ülhet?
Egyre kevésbé zavar az hogy nincs akkora hangja a kocsiknak, legyenek gyorsabbak mint tavaly és csendben maradok, jobban zavar, hogy nem lehet kitaposni a kocsi lelkét is.
Generáció váltás kéne az FIA nál. Szerintem az ott ülõk már kiöregedtek, jöjjön az új generáció. Ne egy 60 éves döntse el hogy egy 20 évesnek mi tetsszen.