FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://topgearhungary.blogspot.com/
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Az a csapatok saját ügye hogy mennyi üzemanyaggal töltik fel a kocsit.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Jól tette, hogy szart bele és nem hagyta, hogy még egyszer megalázzák ugyanazzal a szöveggel.
Majd elrendezik egymás közt az biztos, ha nem tetszik neki nekik Massa és a brazil milliók amik a Petrobrasszal érkeztek akkor majd kiteszik.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
http://www.twitch.tv/hegii
Most lehet Massát egekbe emelni, hogy Õ megcsinálta. Csak jelzem hogy új csapatnál van, nem feltétlen jó ha már most a csapat érdekei ellen megy. Mert bizony ez most nem másról szólt csak arról hogy a csapat tud e több pontot szerezni. Massával nem tudtak, de Bottas lehet hogy támadni tudta volna a McLarent és lehet meg is elõzi. Massa ezzel csak akkor vesztett volna, ha Bottas nem tud semmit csinálni, de a csapat ebbõl a szempontból semmit sem.
Van csapatutasítás és nem tiltott. Õk nem a VBért mennek, de minden pont számít, ha Massa úgy gondolja hogy nem számít akkor semmi keresnivalója ott. Ne most kezdjen el akadékoskodni, a Ferraris évei alatt összegyült sérelmei miatt. Ennek a mai helyzetnek ahhoz semmi köze sincs. Megint magyarázkodhat, és a csapat is szépen mellébeszél, de hát mit tudnak tenni. Utasították a stratégák, azt az egész világ hallotta 2szer is. Hülyét csinált a csapatból.
Kis érdekesség:
A futamnak a 18. helyrõl nekivágó, de kiválóan rajtoló Bottas már a hetedik körben csapattársa mögé ért. Massa ekkor Kevin Magnussennel vívott nagy csatát, elõzni azonban nem tudott. Finn csapattársa ekkor szólt a rádión: engedjék Massa elé, õ túljut a dánon is. „Ne támadd Massát, ne légy agresszív, csak hagyd, hogy túljusson Magnussenen, és kövesd!” – hangzott az utasítás. „Akkor mondjátok neki, hogy elõzzön, mert én gyorsabb vagyok” – válaszolt elégedetlenül Bottas.
Ez már vicc. Miért a pilótát kell büntetni? ráadásul kapott büntetést a futamon is.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Bottas meg nyugodtan kikerülhette volna a DRS zónában, 2 is volt belõle.
Az meg érdekes, hogy hiába egységes már a stáb a maláj futamnál úgy látszik maradt a tradíció a híresen balfasz versenyközvetítéssel miszerint sosem azt mutatják amit kéne és érdemes lenne. 😄
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Raikkönen érthetetlen volt számomra, hogy nem tudott legalább pontszerzõ helyre feljönni.
A petronasos nyalás Rosbergtõl meg külön undorító volt.
A hangok nekem sokkal jobban tetszenek, mint a korábbi magasabb fordulatszámú motoroké. Az utcai autóknál is leginkább a nagy köbcentis V8-asok hangját szeretem, amik jóval alacsonyabb fordulaton járnak, mint a V10-es, V12-es Lamborghini, Ferrari és hasonló motorok.
Egyenes végén sem tudta megelõzni könnyen Alonso, Hülkenberget, DRSsel.
Ezzel az átfolyással, leszabályozták a versenyzést.
A két williams 83 kg/h üzemanyagot zabált, míg Vettel 93at. mutatták a végén.
Már az elsõ futamon meg lehetett mondani az erõviszonyokat. a redbull helyett kaptunk egy mercit. A ferka ugyanolyan szar mint mindig.
Massa átment badass-be, én se engedtem volna el a helyében. <#banplz>#banplz><#nevetes1>#nevetes1><#hehe>#hehe>
Rosberg/hami jól benyalt a Petronasnak. Oké petronas házi pálya de ez a "még had mondjak annyit, hogy a petronas....."
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Ha a Merci piros-fehér lenne, azt mondanám, hogy 1988 következik (Meci=McLaren, RB=Williams, Ferrari=Ferrari), csak a hangok undorítóbbak.
Még a következõt megvárom, de ez eddig nagyon zéró.
A medve nem játék.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Szujóék annyira unják már, hogy elkezdenek Indycarozni 😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Forma-1 Maláj Nagydíj FUTAM ÉLÕ (Malajziából) kb. 10 órától
online : STARTLAP - DR és OnlineTV - DR lapokon ( külföldrõl is ) .
Jó szurkolást.
Alonso jövõre mehet button helyére a hondába(bár jobban tetszene rai és magnussen páros), vettel alonso helyére.
Szvsz a hami/rosberg kettõs sem jó.
Aztán ezek közül akinek nem megy az lapát, pl Massa kikap bottastol akkor mehet, helyet valami fiatalnak.
Csak sajna ez nem így megy egy pénzuralta sportágban...
Sem a Ferrari, sem a McLaren nem szar, csak nem elég jók és itt csak is arról van szó hogy tudnak e futamot nyerni vagy nem. Ha nem akkor az édes kevés.
Persze lehet hogy nem, max én gondolom így. Holnap meg kiderül.
Lehet itt magyarázni, hogy majd összeáll a gép, meg jobb lesz ez..
Már az elsõ futamon a gyõzelemért kellett volna harcolniuk.
Én Kimi helyett biztos, hogy egy tökös fiatalt ültettem volna be a Ferrariba. A Redbullnál is bejött, Webber végre elhúzott a pi**ába, Ricciardo egybõl más szinten autózik mint az elõdje.
A McLaren is jól választott, Button is mehet nyugdíjba.
Ezek a srácok bizonyítani akarnak, nem pedig csak magyaráznak,
hogy ez nem jó, a fék nem jó, nem szeretik a csapatnál.. stb.. kussolnak és nyomják neki.
Ez a lényeg. És ettõl lesz izgalmas a Forma1.
A medve nem játék.