FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minstrel
Azért igy mondták Massának, hogy most pár napig õk legyenek a téma,itt is õk, tv-knél is, nyilatkozatok stb. Martini logok szana szét miközben dumálnak, nem hülyék ezek.

http://topgearhungary.blogspot.com/

Totti5
Lehetett volna az hogy a kiscsikót most patkolták engedd had fusson! A lényegen nem sokat változtat. Bottas gyorsabb.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Botond
Óriási! 😄
nearo
Igazából szerintem ott baszta el a csapat, hogy benyomták neki a "Valtteri is faster than you" szöveget... ezerféleképpen lehetett volna még máshogy fogalmazni, de mégis úgy kellett, hogy az esetleg felébresszen Massában egy rossz emléket meg egy "csakazértsem"-et. Jó persze, a pilótának az a dolga, hogy teljesítse az utasítást... de na. Szerintem ha másképp tálalják, nem lett volna ebbõl gond.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Totti5
Te most az ellen érvelsz hogy véletlen se lássunk csatát csak vonatozást, mert Massa képtelen volt bárkivel kezdeni bármit is aki elõtte volt? Bottas Massát utolérte, a gumija is jobb állapotban volt, az esélyt is megkapta a csapattól. Massa leszarta, jobb volt nézni a vonatot. Te ez mellett vagy? csak hogy tisztázzuk.

Totti5
Mind a két autó nagy végsbességre van kiélezve. Persze hogy egyenesbe nem tudja. Erõbõl essen neki? ha csatáznak élesbe, akkor abból csak Button szerez elõnyt.

b-type
Sztem az tuti nem nyilvános infó, sõt.
Az a csapatok saját ügye hogy mennyi üzemanyaggal töltik fel a kocsit.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ha egy egész verseny kevés volt, hogy megelõzze akkor kár a gõzért, majd pont az utolsó pár körben engedi el, hát hogyne.
Jól tette, hogy szart bele és nem hagyta, hogy még egyszer megalázzák ugyanazzal a szöveggel.
Majd elrendezik egymás közt az biztos, ha nem tetszik neki nekik Massa és a brazil milliók amik a Petrobrasszal érkeztek akkor majd kiteszik.
a.carkey
Szerintem a bennük lévõ üzemanyagot írták ki, hogy abból mennyi fogyott.

A medve nem játék.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

mcmoha
Erre nem gondoltam. Mivel állandóan a 100 kg benzinmennyiségrõl beszélnek azt hittem mindenki betölti az egészet, aztán gazdálkodnak belõle. 😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

b-type
nem biztos hogy tele volt a tank, sõt valószínû hogy nem, ez a pálya nem eszi a benzint, akkor meg minek töltsék tökig? felesleges súly.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

mcmoha
Ha Bottas nem tudta erõbõl megelõzni Massát akkor Buttont miért lett volna képes lenyomni? A Williams fogyasztott a legtakarékosabban, szerintem feltekerhették volna a motort és akkor talán mind a két versenyzõjük túljut a McLarenen.

Christian88
kb. örülhetett, hogy kapott egy ülést és vele egy autót, amivel pontokért harcolhat. De valahol mégiscsak érthetõ, amit csinált :/

http://www.twitch.tv/hegii

Totti5
Ne szarjon bele. Az egyik csapat akinek a legnagyobb végsebessége, persze hogy ugyan az az autó nem tud vele mit kezdeni, hiába lenne amúgy gyorsabb.

Most lehet Massát egekbe emelni, hogy Õ megcsinálta. Csak jelzem hogy új csapatnál van, nem feltétlen jó ha már most a csapat érdekei ellen megy. Mert bizony ez most nem másról szólt csak arról hogy a csapat tud e több pontot szerezni. Massával nem tudtak, de Bottas lehet hogy támadni tudta volna a McLarent és lehet meg is elõzi. Massa ezzel csak akkor vesztett volna, ha Bottas nem tud semmit csinálni, de a csapat ebbõl a szempontból semmit sem.

Van csapatutasítás és nem tiltott. Õk nem a VBért mennek, de minden pont számít, ha Massa úgy gondolja hogy nem számít akkor semmi keresnivalója ott. Ne most kezdjen el akadékoskodni, a Ferraris évei alatt összegyült sérelmei miatt. Ennek a mai helyzetnek ahhoz semmi köze sincs. Megint magyarázkodhat, és a csapat is szépen mellébeszél, de hát mit tudnak tenni. Utasították a stratégák, azt az egész világ hallotta 2szer is. Hülyét csinált a csapatból.

Kis érdekesség:

A futamnak a 18. helyrõl nekivágó, de kiválóan rajtoló Bottas már a hetedik körben csapattársa mögé ért. Massa ekkor Kevin Magnussennel vívott nagy csatát, elõzni azonban nem tudott. Finn csapattársa ekkor szólt a rádión: engedjék Massa elé, õ túljut a dánon is. „Ne támadd Massát, ne légy agresszív, csak hagyd, hogy túljusson Magnussenen, és kövesd!” – hangzott az utasítás. „Akkor mondjátok neki, hogy elõzzön, mert én gyorsabb vagyok” – válaszolt elégedetlenül Bottas.

Totti5
Tíz rajthelyes büntetést kapott a Red Bull Racing ausztrál versenyzõje, Daniel Ricciardo, miután csapata a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) versenybírái szerint veszélyesen engedte ki a bokszból. A büntetés természetesen a soron következõ Bahreini Nagydíjra vonatkozik.

Ez már vicc. Miért a pilótát kell büntetni? ráadásul kapott büntetést a futamon is.

bakkerman
Na Hami csak behúzta,Merci 1-2,ezt jó látni,persze nem ekkora különbséggel,Hamilton agyonverte a saját csapattársát,Rosberg meg a komplett mezõnyt,ez így semmiféleképpen nem jó,hiába vagyok Lajos fan. Európára hátha letisztul már a kép,és jobb lesz a Ferrari meg a Williams

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

erre
Pont beleszart, helyesen, meg is tudom érteni.
Bottas meg nyugodtan kikerülhette volna a DRS zónában, 2 is volt belõle.

Az meg érdekes, hogy hiába egységes már a stáb a maláj futamnál úgy látszik maradt a tradíció a híresen balfasz versenyközvetítéssel miszerint sosem azt mutatják amit kéne és érdemes lenne. 😄
na hát ez xar volt. Ennél csak feljebb van, u h még optimista vagyok. Hangok belsõ nézetben elfogadhatóak de kívülrõl 0 az egész. Merci/Rb csata hozhat izgalmakat de imádkozom , hogy a ferka/mclaren is tûzközelbe érjen. Gyenge volt az évkezdés.

nearo
Defektnél mindig benne van, hogy sérül az autó, és utána már nem úgy mûködik, mint elõtte. Amikor ledobja a gumit odaverõdik az alja, meg ilyenek...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

benőmenő
Régen aludtam már ennyit Forma 1-en.
Raikkönen érthetetlen volt számomra, hogy nem tudott legalább pontszerzõ helyre feljönni.
A petronasos nyalás Rosbergtõl meg külön undorító volt.
<#zavart1> úgy látszik még álmos vagyok.
Izgalmasnak nem mondanám, de ennek a fejlesztési ciklusnak az elején járunk, most még tisztán az mutatkozik meg, hogy hol tartanak a fejlesztésben. Ahogy a mérnökök elõre lépnek a fejlesztéssel, valószínûleg újra le fog csökkenni a csapatok közötti különbség.

A hangok nekem sokkal jobban tetszenek, mint a korábbi magasabb fordulatszámú motoroké. Az utcai autóknál is leginkább a nagy köbcentis V8-asok hangját szeretem, amik jóval alacsonyabb fordulaton járnak, mint a V10-es, V12-es Lamborghini, Ferrari és hasonló motorok.
a.carkey
Ezen a futamon mindig van egy multi21 😊

A medve nem játék.

nearo
az nem kg/óra volt, hanem a verseny során elfogyasztott üzemanyagmennyiség

Totti5
Hangokkal semmi gond nem volt.

Ha Massát sem tudta megelõzni, akkor Buttont, hogy akarta?
Totti5
Majd helyre teszik, feleslegesen izmozott és lassabb is volt. Csapat érdek ellen ment.

Elaludtam, 47körtõl láttam, érdemes megnézni az elejétõl?
Egyenes végén sem tudta megelõzni könnyen Alonso, Hülkenberget, DRSsel.
Ezzel az átfolyással, leszabályozták a versenyzést.
A két williams 83 kg/h üzemanyagot zabált, míg Vettel 93at. mutatták a végén.
Már az elsõ futamon meg lehetett mondani az erõviszonyokat. a redbull helyett kaptunk egy mercit. A ferka ugyanolyan szar mint mindig.
Azért a Williams elmehet a kurva anyjába.
Massa átment badass-be, én se engedtem volna el a helyében. <#banplz><#nevetes1><#hehe>
Hát ha lenne valami konkurens autóverseny én is leszoknék errõl, mert ez bohóckodás!
Rosberg/hami jól benyalt a Petronasnak. Oké petronas házi pálya de ez a "még had mondjak annyit, hogy a petronas....."

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

a.carkey
Aki szerint ez klasz futam volt, és ez a F1 ezekkel a hangokkal jó, tegye már fel a kezét, és mondja meg mit szív!

Ha a Merci piros-fehér lenne, azt mondanám, hogy 1988 következik (Meci=McLaren, RB=Williams, Ferrari=Ferrari), csak a hangok undorítóbbak.

Még a következõt megvárom, de ez eddig nagyon zéró.

A medve nem játék.

Szokjunk hozzá ez az év is nagyon sima lesz. Volt redbull uralom most mercedes jön, valszeg jövõre is aztán hátha a Honda beleszól. Ergo izgalmas év leghamarabb 2016-ban lehet. Izgalmas futam lehet, de világbajnokság nem.

V43 1105
Woooohooo Hamilton win 😊))

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Master91
WOW OMG LOL

es mit mondtak?
Peppus
Annyit változott a helyzet tavalyhoz képest, hogy a Redbull és a Merci helyet cserélt.. A többiek pont olyan szarok mint voltak. 😞

Dietrich
LOL
Szujóék annyira unják már, hogy elkezdenek Indycarozni 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Master91
szerencsetlen Riccardo
V43 1105
Lesz esõ úgy érzem :-D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

... kiszúrt grojean-nal. :-D

Hehe kobayashi...

Mindjárt kezdõdik :

Forma-1 Maláj Nagydíj FUTAM ÉLÕ (Malajziából) kb. 10 órától

online : STARTLAP - DR és OnlineTV - DR lapokon ( külföldrõl is ) .

Jó szurkolást.
Ott a pont. Massa évekig bohóckodhatott a ferrarival, anno nem raikonnent kellett volna dobni hanem Massa helyére alo. Vettelnek sokkal nehezebb dolga lett volna! De kidobni nem kell ezeket az idõsebb pilótákat, irány másik csapat hátha ott megy, ha nem akkor indycar vagy szakkommentár stb. Sok a lehetõség, látjuk, hogy Baumgartner is megtalálta a helyét!
Alonso jövõre mehet button helyére a hondába(bár jobban tetszene rai és magnussen páros), vettel alonso helyére.
Szvsz a hami/rosberg kettõs sem jó.
Aztán ezek közül akinek nem megy az lapát, pl Massa kikap bottastol akkor mehet, helyet valami fiatalnak.
Csak sajna ez nem így megy egy pénzuralta sportágban...

mcmoha

Totti5
McLaren okés, de benne sem látszódik a nagy potencia, mármint a gyõzelemre, ahogy a Ferrariban sem. Mercedes teljesen egyértelmû és az RB a lemaradásuk ellenére az említett kettõ csapatnál meggyõzõbb, és biztos vagyok benne hogy õk fognak a leghamarabb a Merci szintjére jutni. A múlt is ezt mutatja és most is van 1-2 pillanat amin látszik a szikra.

Sem a Ferrari, sem a McLaren nem szar, csak nem elég jók és itt csak is arról van szó hogy tudnak e futamot nyerni vagy nem. Ha nem akkor az édes kevés.

Persze lehet hogy nem, max én gondolom így. Holnap meg kiderül.

Totti5
Ezt nem látjuk. Alonso sem fiatal már ( F1es átlaghoz képest ), tudatosan csinálja a dolgokat ésszel. Ha nem jó az autó, akkor nem jó, ez ellen sokat nem tud tenni. Lehet mondani hogy beletörõdik, de ha nem akkor sem változik sok minden, hisz õ a legjobbat adja most is, csak ahhoz nem elég az ember, hanem a gép és a csapat is kell.

Peppus
Vicc amit a Ferrari csinál.. Nekik és a Mercinek volt minden megadva ahhoz, hogy szétalázzanak mindenkit idén.. Szerencsétlen banda.
Lehet itt magyarázni, hogy majd összeáll a gép, meg jobb lesz ez..
Már az elsõ futamon a gyõzelemért kellett volna harcolniuk.
Én Kimi helyett biztos, hogy egy tökös fiatalt ültettem volna be a Ferrariba. A Redbullnál is bejött, Webber végre elhúzott a pi**ába, Ricciardo egybõl más szinten autózik mint az elõdje.
A McLaren is jól választott, Button is mehet nyugdíjba.
Ezek a srácok bizonyítani akarnak, nem pedig csak magyaráznak,
hogy ez nem jó, a fék nem jó, nem szeretik a csapatnál.. stb.. kussolnak és nyomják neki.
Ez a lényeg. És ettõl lesz izgalmas a Forma1.

a.carkey
Egy biztos, hogy Boulliernek a Ferkához kellett volna mennie, nem a Mekihez. A Ferka ezt is elqurta, pedig télen még a szemüveges majom elküldésérõl volt szó, pontosabban felfelé buktatásáról. Errõl lemaradtak. Kérdés, hogy kibír-e még egy sikertelen évet a csapat azzal a majommal?

A medve nem játék.