FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Pont arra a 6 körre gondolok. Bottas nem olyan nagy versenyzõ, hogy annyi idõ alatt megelõzze az F1 egyik legjobban védekezõ pilótáját (Buttont). 😊
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Megbánták? dehogy, mit kellene? szabályosan csináltak mindent. Tûzoltás megy Massa miatt, ezt nevezik habogásnak. Mindenki látta és tudja mi történt, erre mindenki rá is kérdez nyíltan és terelni kell a konkrét választ ( amit mindenki tuda ), de nem mondhatja ki a csapat.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Azt is mondta, hogy náluk két elsõszámú versenyzõ van, nem kivételeznek senkivel se.
http://topgearhungary.blogspot.com/
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Az a csapatok saját ügye hogy mennyi üzemanyaggal töltik fel a kocsit.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Jól tette, hogy szart bele és nem hagyta, hogy még egyszer megalázzák ugyanazzal a szöveggel.
Majd elrendezik egymás közt az biztos, ha nem tetszik neki nekik Massa és a brazil milliók amik a Petrobrasszal érkeztek akkor majd kiteszik.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
http://www.twitch.tv/hegii
Most lehet Massát egekbe emelni, hogy Õ megcsinálta. Csak jelzem hogy új csapatnál van, nem feltétlen jó ha már most a csapat érdekei ellen megy. Mert bizony ez most nem másról szólt csak arról hogy a csapat tud e több pontot szerezni. Massával nem tudtak, de Bottas lehet hogy támadni tudta volna a McLarent és lehet meg is elõzi. Massa ezzel csak akkor vesztett volna, ha Bottas nem tud semmit csinálni, de a csapat ebbõl a szempontból semmit sem.
Van csapatutasítás és nem tiltott. Õk nem a VBért mennek, de minden pont számít, ha Massa úgy gondolja hogy nem számít akkor semmi keresnivalója ott. Ne most kezdjen el akadékoskodni, a Ferraris évei alatt összegyült sérelmei miatt. Ennek a mai helyzetnek ahhoz semmi köze sincs. Megint magyarázkodhat, és a csapat is szépen mellébeszél, de hát mit tudnak tenni. Utasították a stratégák, azt az egész világ hallotta 2szer is. Hülyét csinált a csapatból.
Kis érdekesség:
A futamnak a 18. helyrõl nekivágó, de kiválóan rajtoló Bottas már a hetedik körben csapattársa mögé ért. Massa ekkor Kevin Magnussennel vívott nagy csatát, elõzni azonban nem tudott. Finn csapattársa ekkor szólt a rádión: engedjék Massa elé, õ túljut a dánon is. „Ne támadd Massát, ne légy agresszív, csak hagyd, hogy túljusson Magnussenen, és kövesd!” – hangzott az utasítás. „Akkor mondjátok neki, hogy elõzzön, mert én gyorsabb vagyok” – válaszolt elégedetlenül Bottas.
Ez már vicc. Miért a pilótát kell büntetni? ráadásul kapott büntetést a futamon is.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Bottas meg nyugodtan kikerülhette volna a DRS zónában, 2 is volt belõle.
Az meg érdekes, hogy hiába egységes már a stáb a maláj futamnál úgy látszik maradt a tradíció a híresen balfasz versenyközvetítéssel miszerint sosem azt mutatják amit kéne és érdemes lenne. 😄
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Raikkönen érthetetlen volt számomra, hogy nem tudott legalább pontszerzõ helyre feljönni.
A petronasos nyalás Rosbergtõl meg külön undorító volt.
A hangok nekem sokkal jobban tetszenek, mint a korábbi magasabb fordulatszámú motoroké. Az utcai autóknál is leginkább a nagy köbcentis V8-asok hangját szeretem, amik jóval alacsonyabb fordulaton járnak, mint a V10-es, V12-es Lamborghini, Ferrari és hasonló motorok.
Egyenes végén sem tudta megelõzni könnyen Alonso, Hülkenberget, DRSsel.
Ezzel az átfolyással, leszabályozták a versenyzést.
A két williams 83 kg/h üzemanyagot zabált, míg Vettel 93at. mutatták a végén.
Már az elsõ futamon meg lehetett mondani az erõviszonyokat. a redbull helyett kaptunk egy mercit. A ferka ugyanolyan szar mint mindig.
Massa átment badass-be, én se engedtem volna el a helyében. <#banplz>#banplz><#nevetes1>#nevetes1><#hehe>#hehe>
Rosberg/hami jól benyalt a Petronasnak. Oké petronas házi pálya de ez a "még had mondjak annyit, hogy a petronas....."
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Ha a Merci piros-fehér lenne, azt mondanám, hogy 1988 következik (Meci=McLaren, RB=Williams, Ferrari=Ferrari), csak a hangok undorítóbbak.
Még a következõt megvárom, de ez eddig nagyon zéró.
A medve nem játék.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h