182273
  • G_ArchAngel #154691
    Nem erted, hogy mit irtam. Vagy el sem olvastad.
    Nem az a baj, hogy szar a futam, hanem hogy tudja, hogy szar lesz es akkor is nezi. Te azert nezed, mert autoverseny, meglatod a rosszban is a jot es nem sirsz. Mas csak azert nezi, hogy vinnyogjon utana.
  • Totti5
    Azért nézem mert autó és motorsport. Minden futam jő. Már eleve ezeket a vasakat jó látni a pályán körözni. Ha valakvalakit nem érdekel ne nézze. Ha te nem azért nézed mert F1 akkor onnantól kezdve mindegy ki mit mond. Nem azon kell hogy múljon hogy megnézed e.
  • G_ArchAngel #154689
    Azt hittem ide nagyreszt ertelmes emberek irnak.
    Ha nem tetszik ne nezd. En sejtettem, hogy Monaco egy nagy szar lesz, nem neztem. Lekotottem magam massal. Masnap megkerdeztem es irtak paran, hogy semmi nem tortent. A hirportalokrol is ez jott at.
    Ez egy sportmusor, kikapcsolodast kell, hogy jelentsen. Ne nezd az F1-et vagy az Indy-t, ha sejted, hogy nem fog tetszeni vagy a multbeli tapasztalat alapjan sejted, hogy unalmas lesz. Senki nem tart fegyvert a homlokdhoz, hogy muszaj legyen megnezni. Sajat valasztasod, nem kell utana itt sirni, te voltal, aki ezt valasztotta.

Az, meg aki szerint Bernie Ecclestone elbaszta az F1-et, ala is irta, hogy semennyire nem ert hozza es semmit nem tud a sport tortenelmerol.
    Nem kell ragozni, de Bernie nelkul ma nem lenne F1. Ezt mindenki latja, aki az F1-ben dolgozik vagy odafigyelt a sport elmult evtizedeinek tortenelmere. Nincs is irritalobb, amikor egy alultajekozott fotelhuszar okosabbnak hiszi magat az F1 nagy oregjeinel, akik halasak azert, amit Bernie tett ezert a sportert. Vegul de nem utolsosorban, Ecclestone-nak semmi koze nincs a szabalyokhoz. Azok jelenleg sehol nem mukodnek jol, mielott valamelyik onjelolt csapatvezeto elojonne a Tilke palyakkal...
    Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.05.26. 12:13:00
  • Stockbauer33 #154688
  • Stockbauer33 #154687
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Toto Wolff:
    "What a crazy day. I don’t think there has ever been a more bittersweet feeling than this one. We have won the Monaco Grand Prix and we have lost the Monaco Grand Prix all at the same time. First of all, we must apologise to Lewis Hamilton. We win and we lose together and what I am proud of in this team is that we take collective responsibility. But this is a day when we simply have to say sorry to our driver, because our mistake cost him the victory here. What happened? In simple terms, we got our numbers wrong. We thought we had the gap for Lewis to take fresh tyres and come back out in the lead behind the Safety Car, ahead of Nico and covering off any risk of another competitor taking fresh tyres. But the calculation was incorrect and he came out in third place. It was our decision to call him in and our mistake, pure and simple; in these situations, a driver trusts his team. Lewis had driven flawlessly until then and really delivered a perfect weekend, with a stunning pole lap and a masterful race. There’s nothing more to say other than to highlight the grace with which he handled the situation; he was a leader and a true sportsman this afternoon. As for Nico Rosberg, he didn’t put a foot wrong all day, and it would be wrong if we didn’t take the time to recognise his achievement: a third consecutive win in Monaco is something only three other drivers in history have achieved before. It is a very special moment indeed and one for him to savour. He didn’t have the pace of Lewis today but, in this sport, you take the victories any way they come. This, too, is motor racing. We now need to stay calm and analyse how we made the mistake this afternoon. We will be harshly self-critical behind closed doors and this experience will make us a better and a stronger team in the races ahead. There is still a very long way to go in this championship and today showed that we have the performance in our car to do the job this year."

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.05.25. 21:32:36
  • adam46
    Ezek komolyan versenyeznek, hogy hogyan lehetne meg jobban elbaszni a sorozatot :D :D :D
  • b-type
    Sztem elég lapos az IC, a jobb pályákon, ahol hagyományosan jó verseny van azokat megnézem, meg term. a nagy versenyeket.
    De egyébként nem egy nagy durranás, pláne ezzel a lökött sok szárnnyal.
    De megfér egymás mellett. Az IC-nek teljesen más a hangulata, és az egésznek még megvan az olajszaga, ettől (is) remek.
    Az F1 meg F1...csuda technika, legjobb versenyzők.
  • bodajoci
    egy sz@r verseny volt, mikor Hinch nyert, de az meg az időjárás számlájára írható
  • bodajoci
    há' erről írok, h az ic sokkal jobb, sztem az f1 sokkal inkább vonatozás, főleg a monaco
  • desigo
    Tehát amit Bernie évek alatt tönkretett azt a pilóták hozzák helyre.
    lol
  • Totti5
    Pont azt. ÚJ Indy autókat és a vergődést a road pályákon hogy nem tudnak egymással mit kezdeni. Vonatozás volt.
  • BooMiller
    Rajtot láttam aztán a 65-ben ébredtem, ha minden megy tovább én is alszom tovább kurva izgalmas volt az F1:DDD
  • bodajoci
    rettentően unalmas??? meg normál pályák... nem tudom te mit néztél eddig :D az f1 a nyomában nincs az ic-nek izgalom terén...

• allock #154678
    Massa már a jövőjére gondol..
  • Totti5
    Teljesen más műfaj az OVÁL. Előzőleg mind normál versenypálya volt, javarészt rettentő unalmas futamokkal. A tegnapi meccs izgalmas és látványos volt végig. Esemény mindig történt, az élmezőny pedig oda vissza adogatta a labdát egymásnak, de a legjobban Montoya taktikázott.
  • benőmenő
    Nézem az Indy 500 ismétlését, és jelentősen felértékelődött nálam az F1. :D
    Akinek tetszik lelke rajta, nekem nem jött át. :/
  • TuskoMobile
    Jó kis meccs volt azért lehet megint kicsit izgulni
    OH cmon Lewis Don't cry.

Vén majom azért jól oda szólt a németeknek és tolta a felelősségét másra pedig már megpatkolhatna és jöhetne egy új korszak az f1-nek.
  • pedobear
    http://formula.hu/f1/2015/05/25/meg-mindig-nem-vonzo-az-f1-a-red-bullnak

http://formula.hu/f1/2015/05/25/ecclestone-rosberg-rosszat-tesz-az-uzletnek

Eklesztone: A pilótáknak kell népszerűsíteni az F1-et, mert nem már tudja eladni magát...
    Utoljára szerkesztette: pedobear, 2015.05.25. 12:49:44
  • Master91
  • Totti5
    Hibáztak. Csapat is és Hamilton is. Nem kell ebbe többet belelátni, még ha nagyon sokan akarnak is... de mit? meg minek? de most megint lesz 2 hét szarrágás a semmiről.
  • BooMiller
    Több mint érdekes, de már az is kiderült hogy nem igaz amit a merci mond...
  • Dietrich
    Én önmagához képest hasonlítom csak ahhoz a 27db Indy500-hoz amit eddig láttam, olyan 8-ast adnék.
    Aki ismeri és tudja az ovál versenyzés miben létét és próbál nem európaiként gondolkodni róla, annak ez végig egy izgalmas verseny volt. Bőven jobb a tavalyinál.
    1 másodpercen belüli befutók az Indy 500 történetében:
    0.043 - 1992 Al Unser Jr. - Scott Goodyear
    0.060 - 2014 Ryan Hunter-Reay - Helio Castroneves
    0.063 - 2006 Sam Hornish Jr. - Marco Andretti
    0.104 - 2015 Juan Pablo Montoya - Will Power
    0.160 - 1982 Gordon Johncock - Rick Mears
    0.299 - 2003 Gil de Ferran - Helio Castroneves
    0.570 - 1997 Arie Luyendyk - Scott Goodyear
    0.695 - 1996 Buddy Lazier - Davy Jones
    Montoya ezzel még kaszált 2,5-3 millát is amit nyílván a csapat fog szétdobni vagy megy bele a költségvetésbe.
    Ha van Digisportod 1 óra múlva ismétlik a DS1-en 11:45-től.
  • b-type
    Annyiban van igaza, hogy Hamilton-t is büntették minde hülyeségért, hogy megfogják a stílusát...ez nála bejött, bár én nem hiszek ebben a szigorban.
  • Totti5
    Hol pattog és mit?
  • AnuluWork #154667
    Csak megjegyzem, Perezt nem büntizték amikor NEM ESŐBEN, sőt a sokadik kísérletére, mint egy idióta nekiment Kiminek pár éve ...
  • Masakari
    Köze nem volt az előzési pozícióhoz,szóval nem értem mit pattog Verstappen. Gyorsabb volt tény,de elbaszta, ennyi.

Massa-t meg lehet ostorozni,valóban nem megy neki a szekér úgy mint régen, de ettől 1 jó pilóta és majdnem ő nyert 2008-ban ezt ne felejtsük!!
  • lac coo
    Hat azert valahogy ugyremlik, hogy egy hajszalon mult, hogy nem vette el Kimi elol a cimet ...szoval valami koze csak van hozza. :)))
  • bakkerman
    Mirol beszel Massa??? A holland lenyilatkozta,hogy azert rongyolt bele mert Grozsi hamarabb fekezett a vartnal,az elozo korokben megszokottnal,es mar nem tudott hova menekulni. O is forrofeju volt,de en 80-20%-ban a francia szamlajara irnam a dolgot.
  • Totti5
    Ez is egy vélemény. Még jó hogy Sumi, Webber és a többiek 20 év tapasztalattal nem keveredtek hasonló helyzetben. Ja de. Ez van. Bennevan.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.25. 09:26:00
  • HTS s3rg1nh00
    gyanús volt,hogy jönni fognak a kritikák,de pont Massa pofázik be Verstappennek,akinek kb.soha semmi köze nem volt az élmezőnyhöz...
    "„Véleményem szerint ez elég veszélyes baleset volt. Számítottam rá, hogy büntetést kap ezek után. Egyszerűen későn fékezett – sokkal később –, és ami történt, igen veszélyes volt. Mindez azt mutatja, hogy a Forma–1-ben talán mégis sokat számít a rutin, és hogy tanuljon az efféle balesetekből, talán szigorúbban kell fogni őt. Nagyon szerencsés volt, hogy nem sérült meg, mert komolyabb baja is eshetett volna” – magyarázta a brazil, aki két éve egyébként kétszer is nagyot bukott a monacói egyes kanyarban, azaz tapasztalatból tudja, mennyire veszélyes lehet a Ste. Devote.

„Valójában még csak előzési pozícióban sem volt. A közelében sem volt annak, hogy mellé érjen, még mögötte haladt. Tehát ez túl sok volt. Amikor lehetséges, meg kell próbálni előzni – de nem akkor, amikor lehetetlenség. Különösen egy ilyen pályán.”

Massa szerint a sportág vezetőinek is komolyan kell venniük a történteket, s el kell gondolkodniuk azon, hogy egy ilyen rutintalan versenyzőnek (egy formaautós szezont futott az F1 előtt) szuperlicencet adtak. „Ez nagyon veszélyes volt rá nézve, hiszen még csak tizenhét. Ha megsérült volna valaki, akkor most mindenki erről beszélne. Azt mondanák: »Ennek a fickónak tizenhét évesen engedélyt adtak, és most ilyet csinál?« Most, hogy senki sem sérült meg, mindenki boldog. De ennél jobban kellene kezelni ezt a helyzetet” – figyelmeztetett 2008 ezüstérmese."
  • benőmenő
    Közben megtaláltam wikipedián, Maldonado az eddigi 6 futamból 2x ért célba.
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2015.05.25. 08:00:07
  • bakkerman
    Nagy gratula!
  • pedobear
  • pedobear
    És az Indy 500 győztese...

Juan Pablo Montoya!
  • twi452
    ha itt beleolvastál már a topic-ba akkor az utolsó 15 kört sem érdemes :D
  • Totti5
  • adam46
    Én azt hiszem a 50. kör előtt hagytam abba, addig nem volt semmi.
  • G_ArchAngel #154654
    Meg par valaszt megvarok, de ereztem, hogy el tudok 2 orat ertekesebben tolteni, mint a Monacoi Nagydij...
  • repvez
    az utólsó 15 kört elég megnézned akkor még talán izgulhatsz is egy kicsit,de amugy nem
  • adam46
    Köszi a tippet, minden verziót kipróbálok. :D