FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
viccet félre téve, ez mindent elmond, mi uralkodik manapság a Ferrarinál.
ain't got no history

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Sabine: He had "moments of consciousness" BBC- van breaking news on
ain't got no history
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Mindenki másképpen bánik vele. Még szokják a motort. Valakinek jobban sikerül valakinek kevésbé. Talán ebbõl a szempontból az új pilóták jól járnak mert õk ezt tanulják, míg a régebbieknek teljesen át kell szokni.
Valaki így tapossa a gázt valaki úgy. Valaki egyszerre nyomja a féket meg a gázt valaki nem. AMi még nem elhanyagolható a motorok minõsége. Nincs 2 egyforma motor, bármennyire is próbálják nem lesz. A csapatok pedig a "másodlagos" pilótával teszteltetnek, ha mûködik jól akkor megkapja az "elsõ számú" ha nem akkor maradnak az elõzõnél. Idén lesz egy teszt pilóta meg egy rendes akit megpróbálnak minél elõrébb juttatni.
BattleTag: kabel15#2672
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"Nulla tenaci invia est via"
1. Kiss Pál Tamás - Zele Racing - 1:21:333
2. Markus Pommer - Super Nova International - 1:21:514
3. Sam DeJonghe - Virutosi UK - 1:21:517
4. Kevin Giovesi - Puma 3 M-Sport - 1:21:672
5. Andrea Roda - Virtuosi UK - 1:21:734
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
az egész hacacáré egyébként is csak humbug,az óriás autógyártók is azért csökkentik a modellek 98%ának CO2 kibocsátását és fogyasztását,hogy az a 2% jól szórakozhasson a sok száz lóerõs szörnyetegével
(btw hallottam olyan fasziról,aki kihozta az M5-öt a szalonból,még aznap dombon felfelé nekiállt autósort elõzni,mert õ menõ.200 körül csapódott be egy kamionba ami hirtelen megjelent a domb tetején...)
A lényeg, hogy mennyit fogyaszt....Jó eséllyel ha keveset fogyaszt nem kell annyit beletölteni, dupla-tripla elõny 😊
De amúgy nem tudom, origon van több ilyen táblázat, én nem olvastam végig annyira nem érdekelt... a lényeg, hogy távol vannak egymástól a csíkok 😄D
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"Nulla tenaci invia est via"
1. Vajon mindenki betöltötte e verseny elején a 100 kg benyát?
2. Amit verseny közben (meg ezen a diagramon) látunk, az valós adat, vagy csak egy becslés? Tehát mondjuk valaki 90 kg-t tankolt csak, és a végére elfogyott 89 kg, akkor nála 99%-ot látnánk, vagy csak 89%-ot, mert feltételezik, hogy 100 kg-al indult, és csak azt látják, hogy a fogyasztásmérõ 89 kg-t számolt?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Tehát a redbullokat úgy hajtották, hogy a verseny 60 %-ánál a benzin 60 %-át használták el, ami a legmagasabb a mezõnyben, senkinek nem volt ekkora fogyasztása az egész verseny alatt egyszer sem ...
A két redbul érte el szinte egyedül a maximális benzinhasználatot, a 60. kör közelében, de végig elég sokat fogyasztottak.. .És látszik, hogy Hamiltonnak még jócskán volt tartaléka emellett a tempó mellett is ....Ha javul a Renault motor, elég csak picit feltekerni nekik 😄DD

1. Kiss Pál Tamás - Zele Racing - 1:21:197
2. Kimiya Sato - MLR71 by Euronova - 1:21:390
3. Kevin Giovesi - Puma 3M Sport - 1:21:489
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
58 mins · Edited ·
FIA found McLaren illegal on the fuel sensor meter on Malaysia so we got banned for the Bahrain GP.
ne vegyétek hivatalosnak azért !

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Izgalmas futam volt legalább?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.