182094
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#155354 Rosberg és Vettel az elejében nagyon bátran tolta neki az ilyen körülmények a közt. -
#155353 -
#155352 E se semmi, esőben slickeken.
Kinek intett? -
#155351 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Stockbauer33 #155350 http://www.telesport.hu/2015/07/05/raikkonen-de-legalabb-megprobaltam/ -
#155349 Ami nem is volt annyira rossz. -
G_ArchAngel #155348 Ma volt futam? :O -
#155347 csak olyan korszakot élünk F1be ahol nincs ez a fej-fej melletti csata
gumi, szabályok stb miatt. jó ha 4-5 kanyaron keresztül látunk valami pofozkodást, ami valóban jó, de nagyon nagyon ritka
-
#155346 Kimi ha kell fej-fej melletti csatákban és oda-vissza előzésekben kőprofi.
Massáról ez nem mondható el.Nyomás alatt hibázik. -
#155345 Alonso Kimit is kb annyira verte meg mint Massát ...
Massa és Kimi egy szinten vannak szerintem, igazán nagyot mindketten csak világverő autóval tudtak mutatni . -
#155344 Meg azért 2012 se múlott sokon:D -
#155343 Régen volt 2010 talán igaz se volt xD -
#155342 Alonso vb cimert harcolt a ferrariban ?! :) -
#155341 -
#155340 hány mezt kell eladni egy ferrari ülésért? :D főleg ha azt is nézzük hamisítványt tuti több ember vett. -
#155339 Azutan meg 9 dobogo,es a legjobb osszetett helye ket 6. hely volt a Ferrariban,amig Alonso a csapattarsa VB cimert harcolt es nyeregetett futamokat is. Nincs mirol beszelni,ez nalam kimeriti a benazas fogalmat -
#155338 „Még az is lehetséges lett volna, hogy megnyerjük a versenyt, ha az idő száraz marad.”
Hát a futamgyőzelem az első kiállásnál elúszott... 2-3 meglehetett volna talán. -
#155337 Olyannyira benazott , hogy egy hajszalon mult a vb cim .....:))) Amit sokkal inkabb megerdemelt volna mint Kimi.... -
#155336 Massa: Kettőnk közül én voltam gyorsabb
Elszállt ezzel a faszival a ló -
#155335 Ez csak az autó eladások. Érdemes lenne megnézni adatokat a brazíliában eladott Massás-Ferraris pólókról,csecsebecsékről,a rajongókról akik csak miatta keltek fel éjszaka megnézni az F1-et és még lehetne sorolni a szempontokat...Ha nem érte volna meg a Ferrarinak Massa "balfaszkodása" évekig,akkor elküldték volna és beültetnek egy ügyes olaszt,vagy egy másik egzotikusabb országból jövő pilótát
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.07.05. 19:51:11 -
#155334 Abban a megtartásban benne volt a brazil piac (marketing szempontok)
(Nagyméretű kép)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Nohab, 2015.07.05. 19:32:55 -
#155333 és még látni hogy lelkes -
#155332 "McLaren (In FP3): Fernando, you're currently P1
Alonso: Can you take a photo of it?" -
#155331 És Alonso idén se nullázza ki az egész évet. Micsoda jóság! :( -
#155330 Abban a megtartásban benne volt a brazil piac (marketing szempontok),és a 'ringi balesete (támogatás,empátia),plusz nem egy nagypofáju pilóta,sőt a mezőny egyik legbarátságosabb,szerethetőbb figurája. Nyílván a fizuigénye se volt olyan magasságokban mint a nagymenőké -
#155329 Massát is megtartották négy évig, és végigbénázta az egészet. -
#155328 Akkor ő volt hülye. Sosem jó esőben, pontosabban amióta eljött a McLarentől talán 1x láttam tőle elfogadható teljesítményt. Visszaszívva a Ferrariról minden. Még két olyan futam van, és Japán, ahol jó szokott lenni. HUN, BEL. Ha ott is szar, sanyi neki. -
#155327 Minden klasszis pilota futam kozben szamolgat,oszt-szoroz,kommunikal a mernokevel,hogyan all a taktika satobbi...ö szarik az egeszbe,ha megy az auto nyomja,ha nem akkor nem,majd valahol bekocog. Nem tud futamot menedzselni belulrol,en csipem ot a karaktere miatt,de mar nincs helye az f1-ben -
#155326 Úgy tűnik Kimit jövőre max a ralis topicban láthatjuk viszont. :( -
Laceee #155325 http://gp-live.hu/f1-hirek/vettel-a-dobogon-raikkonen-sajat-maga-taktikazta-el-a-versenyet-silverstone-ban-nem-a-ferrari/ -
#155324 -
#155323 Jó futam volt! :) -
#155322 Ja, csak 6.ból lett 8. +1 kör hátránnyal. Marha elfogult vagyok. Meg behívták még 1x ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.07.05. 15:59:15 -
greenkawa #155321 Már megint túl elfogultan nézed a dolgokat!
Teljesen jó döntés volt,mivel már nagyon lassú volt,pont semmit nem vesztett vele,de legalább volt egy esély,hogy ha bejön akkor sokat nyerhet.De ezt már nagyjából leírták előttem is...Nem mindig máshol kell keresni a problémát,még ha érzelmileg kicsit túlfűtött is nálad ez a tényező.Gondolom ismered a szálka/gerenda történetet -
#155320 Vettel mindig ott van. Őt is pont annyira szeretem mint Kimit :D De elismerem, hogy egy rohadt jó pilóta. -
#155319 Az eső minden szériában izgalmas változó. -
#155318 Vettel kihasználta ma is. -
#155317 33 seccel lett neki több. Annyira nem. 1x már Vettelnek is behúzhatnának egy ilyet ebből a géniuszból ami a fejükből kijön, mert ez azért nem igazságos. Simán elképzelhető, hogy Vettel tudta, hogy Kimi bemegy, és így előzött. De most már mindegy. De lehet nyugodtan fikázni Kimit, de az is tuti, hogy a szar eredményeiben remekül benne van a kísérletezgető csapata is. -
#155316 Kimit hagyjuk már.. Te is láttad, hogy rohadt lassan ment, miután leesett 2 csepp eső.. Inkább bevállalta az intert. Nem jött be neki. De ha nem rakja fel, akkor sem lett volna gyorsabb.. Hamilton is lassú volt, de neki hatalmas szerencséje volt. Rosberg most megérdemelte volna a győzelmet. Bevállalós volt, és gyors.
-
#155315 Mondjuk mikor kiállt interért akkor már Vettel mögött volt:) Kb a tökmindegy alapon bepróbálták, nem jött be:)