FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00
Vettel autójába a váltócsere után elfelejtették visszarakni a stabilizátort,ezt vette észre a kivezetõ körén...lol.
mondjuk az igaz,hogy ezek az autók ha 8000 alkatrészbõl állnak,akkor 99,99%-os pontosság esetén is kimarad 80,amibõl elég nagy baj lehet 😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

immovable
m1 m2 több hangsávban ad. Van amelyik alatt nincs kommentár. Használd. 😉
bakkerman

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

mcmoha
Ez az egyik kedvenc onboard videóm Sennával. <#eljen>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

a.carkey
Más.

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

mcmoha
Egy rajtbaleset régen veszélyesebb volt.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Dietrich
nevetségesnek tartom amit a média mûvel már..unalmas F1-t hypolják az egekig, ezzel a balesettel meg 'szörnyû" "majdnem tragédia történt" meg hasonló baromságokat ír, mintha bármelyik bajnokság álló rajtjánál ne történne meg, hogy valaki ott ragad egy másik meg belerohan hátulról.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Elrontott kerékcserék nélkül is taktika eltérések okán is felért volna Rosberg Hamiltonra...jó nagy hülyék ezek a Facebookosok is nem mondom...

de olymind1 mivel várható volt, hogy ugyanaz lesz, mint Bahreinben...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

semmiféle oktatás nem volt egy fõleg nem egy olyan pályán ahol pokoli nehéz még DRS-el is elõzni😊 volt rá 2 köre...megúszta, de idén már 2x...Bahreinben is mellette volt a mázli faktor

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

Tudom f1-live, amit itt nagyban kerülnek, de azért lehet 1-2 máshol nem hallott info-t elcsípni az általatok szidott kommentátorokról, talán találtok benne magyarázatot, hogy mit miét csinálnak néha.

Szujó Zoltán: Nem vagyok Alonso-drukker, és szívesen fogadnék pár tanácsot Palik Lacitól
http://www.f1-live.hu/podcast-media/download.php?file=f1-live_podcast_140429.mp3

Szujó Zoltán: Ha van verseny, senkit sem fognak érdekelni a hangok a Forma-1-ben
http://www.f1-live.hu/podcast-media/download.php?file=f1-live_podcast_140410.mp3
Ebbe nem emlékszem volt-e valami a kommentátorkodással kapcsolatba...

Czollner Gyula: Évek óta egy szót sem beszéltem Palik Lacival… (Exkluzív)
http://www.f1-live.hu/podcast-media/download.php?file=f1-live_podcast_0808.mp3

Czollner Gyula: Massának mennie kell! Alonso és Raikkönen párosa jó lenne a Ferrarinál!
http://www.f1-live.hu/podcast-media/download.php?file=f1-live_podcast_0812.mp3
Erre sem emlékszem már...

Totti5
Akkor írjatok Szujónak és Wébernek hogy mennyire nem jók, a 100+1 fika mellett elfér... ( mint ahogy ma is magyaráznia kellett Gábornak sok 1bitesnek a dolgot... )

De ne hagyjuk. Fogod a távirányítót és lehalkítod, vagy nézed eredeti hangon, vagy nézed interneten kínai kommentátorral. Bármit megtehetsz, nézheted ahogy akarod...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

adam46
Hagyjuk már ezt a nem kötelezõ nézni dolgot, mikor valaki beír egy negatívumot, akkor az a kötelezõ, hogy megjelenik valaki ezzel a mondattal...

Peppus #148880
Így mindjárt másabb lenne a dolog, szerintem a eurosportos kollégák kellenének ide, akik a wtcc-t is közvetítik. 😊

ScarY MAN #148886
Errõl beszéltem. 😄
repvez
Palik addig volt jó mig nem kezdte el a Gyula minden mondatába belekötni és égetni élõ adásba. Egyrészt binkóság másrészt õ is mondott sok ökörséget amire mégsem mondta hogy bocs elbasztam.

Most legalább vagy egy egyenrangú páros akik kiegészitik egymást , és ha õk nincsenek akkor sztem nem lenne most online müsor meg facebook csatornája az MTVA f1 es részlegének.

ÉS kérdem én akkor egy foci meccsen miért orbibálnak a nézõk mikor ott jobb esetben nem az életük a tét a pályán a játékosoknak vagy ha kikapnak, ott szabad az orditozás, ez itt ugyan olyan aki nagy fanatikus az igy reagál. Vagy a Korda gyuri a pókernél, az sem egy izgalmas mûsor sokaknak , mégis belelkesedett rajta .
ScarY MAN
ezzel csak annyit akartam mondani, hogy szerintem(!!!) nem játszik rá cseppet sem... õ ilyen. bár nem tudom mit mûvelt ma, hogy ennyire kiakadtak páran, én csak az unalmas bbc-s kommentárt hallgattam.

...

allock
Ott agyba fõbe verték egymást, majdnem minden kanyarban bepróbálkoztak egymásnak, itt ilyenre lehetõség sem volt. Nem lehet egy kaptafa alá venni.

#hhwnd

ScarY MAN

...

Csak ez szujónak nem áll jól...erõltetett mint a biztonsági öves marhaság😊 Mondom én hogy hívják vissza palikot, tõle már megszoktuk a bohóckodást sztem feldobná a futamokat😄 Fõleg még ha gyufám is odaülne😄

Minstrel
Várhegyi is nyugiban nyomja Superbike-ot, egyszer Checa vezetett és bukott, Feribá meg csak nyugodtan közölte.

http://topgearhungary.blogspot.com/

Peppus
Dávid Sándor profi közvetítései hiányoznak neked 😄
Na ott aztán nem volt kiabálás, tömegbaleseteknél is csak az ezer éves sztorikat mesélte 😄

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Totti5
Ordibálni még nem hallottam Szujót és nem is az a dolga egy kommentárnak. Megfeleõ emelt hangok mondani az izgalmas történéseket viszont igen, ezért van ott.

Nem kötelezõ nézni, nem kötelezõ hallgatni.

Totti5
Nem kötelezõ nézni.

nearo
Ja. A kommentátornak meg az a dolga, hogy kitöltse valamivel a mûsoridõt. És miután egy F1 kicsit jobban pörög, mint mondjuk egy Tour de France, itt nemigazán tehetik meg, hogy csak úgy elsztorizgatnak egymással. Jobb, ha a versenynél maradnak.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

bardocz
Utcai pályán meg elmondja ezerszer, hogy hú milyen közel mennek a falhoz. Mintha nem ez lenne a dolguk.
nearo
Azt ne mondd, hogy nem izgalmas, ha a boxban van valami hiba, és azon mondjuk pozíciók is múlhatnak...
Különben is, múltkor mindenki itt ájuldozott, hogy milyen jó volt x meg x+1 éve Imolában, amikor Schumi meg Alonso nem tudták megelõzni egymást. Az utolsó körök (amikor Szujó ordibált) most is valami hasonlóról szóltak.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

allock
Manapság már ennyi az izgalmi hatás. Elérkeztünk oda, hogy annak kell örülni, ha már a boxban van egy kis hiba, és ettõl lesz "izgalmasabb" egy átlagos futam, aztán lehet hûhózni miatta.

#hhwnd

adam46
😄 Ki kell lõnöm alóla a kommentárt, mert ez így nem állapot.
bakkerman
az ordibálással akarja azt a hatást kelteni,hogy izgalmas a futam

hát majd nézd meg hogy nyilatkozott kimi a verseny után. Mindent elárul. Olyan kár, hogy nem dobogós helyekért megy a dolog volna mûsor az biztos😄

adam46
Ti tudjátok, hogy Szujó mi a retkes kékeres bránerért ordibál folyton, mikor valaki utolér valakit, már üvöltözik, hogy mekkora csata? Egy ilyen esetnél már a mentõk vitték volna el.
bakkerman
ha nincs a két hiba Lewis kerékcseréinél,akkor a futam végére a közelébe nem lett volna Rosberg Hamnek

bakkerman
annak jár ki a gyõzelem,aki megelõzi az elsõt,VAGY az élen halad,és kontrollálja a futamot

Hamilton tanári módon oktatta Rosberget, még a boxutcában hagyott 3 másodperc ellenére is. Nagyon szép munka volt.
nearo
Ferrarinak édesmindegy volt mit csinálnak, Vettel akkor is elõttük végez, ha Rai is három kiálláson van... én a hétvégén nem éreztem érdemi különbséget a két Ferrari között. Kb ugyanazt tudták volna azonos taktikán. Megpróbálták a két kiállást, nem jött be, ennyi. Én nem látok ebben semmi olyasmit, hogy Alonsot nyomnák. Nyilván azért hozták ki elõbb, mert több kiálláson volt. A taktikába meg úgy tudom van némi beleszólása a pilótának is. De lehet ezt rosszul tudom. De az idõmérõ is beleszólhatott, úgy látom Kimi kettõvel több kört ment, lehet egyel több set gumit használt (nem tudom, azt nem figyeltem annyira).

Totti5
Hamilton szépen behúzta, fõleg hogy boxba 2szer is közökkentették.

Ric, Vettel nagyon szépet ment, de ezzel a gyenge Rönóval nem tudnak a Mercik ellen menni.

Bottas hozta amit egy jó Williamstól elvárható.

Lotus kezdi összerakni a gépet, Grozsan szépen ment.

Ferrari gyenge és jellegtelen.

Nem volt egy bombafutam, de sokkal jobb volt mint az elõzõ években.

Norbi1990
A Dávid Sándor hány hétvége alatt fog végigmondani egy sztorit ha 2 perc lesz adásonként? <#idiota>
a.carkey
Na, gratula a Ferrarinak a zseniális Lotusos taktikájához!

A medve nem játék.

allock
Rosberg ha megküzd érte majd gyõz. El is kell menni a másik mellett, nem elég utolérni, hiába megérkezne a seggébe a másiknak.
Hami test-test elleni csatában mindig az elsõk között volt, legyen védekezõ vagy támadó pozícióban, ilyen szempontból mindig kiemelkedõen teljesített évekre visszamenõleg, hát ha még minden össze is állt, nem igen lehetett megfogni.

#hhwnd

Ezek a Rosbergek már csak ilyenek...örök másodikak😊
Jah most látszik, hogy ferka h nyomja alonsot. Kimi elõtt hozzák ki, meg megkapja a jobb taktikát. Ha Kimi leköveti ugyanezt lehet vettel se megy el ilyen könnyen, de ferrari inkább beáldozta a pozíciot h fernyándó elõre kerüljön. Nem mintha számítana, szánalom a ferrari.

Rosbergék simán látták, hogy Hamilton kerékcseréje el lett rontva 2x is...erre meg visszahozzák a pályára 4 másodpercre, amit le kellett fokozatosan dolgozzon ráadásul még direkt elvette...és nem bizonyult jó döntésnek, hogy a végére hagyta...annyival nem spórolt többet

nearo
A vége jó volt, amikor összeértek a stratégiák... de ezt futam közben talán nehezebb átlátni, meg nem is feltétlenül élvezi mindenki ezt a fajta versenyt.

pedig ez jó verseny volt, de hihetetlen h Hami mindenbõl jól kijön...Rosbergéket sem értem, hogy miért kellett 2 etap végén 2 kört várni a kihozatalával...és ráadásul az utolsó 2 körre hagyta a támadást...és most megint Lewis az Isten a kurva életbe...pedig Rosbergnek is kijárna a gyõzelem dehát...

Raikkonen taktikája nem jött be...

Vettel pedig óriásit ment a 15. helyen volt az elején kb és végül 4. lett elõzgetve ugyebár, amit nem tud sokak szerint😉)

mégtöbb ilyen versenyt

nearo
😊

kirol
Hát ez az egész forma 1 kezd nagyon unalmas lenni. 😞

nearo
Maldonado 😄

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

születésem óta <#idiota><#eplus2><#vigyor1>

Forma-1 Spanyol nagydíj 13:30- 14:00-16:25 Futam --- Online nézhetõ: STARTLAP - DR és OnlineTV - DR lapokon.

MTV M1 választható minõségekben : FIX minõség ; Változtatható minõség ; VLC player ; Külföldrõl: ORF-1

Osztott képernyõs verzió az OnlineTV-DR lapon : Akár 4 külön választható csatorna nézhetõ egyszerre 1 ablakban. Jó szurkolást.