FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk az igaz,hogy ezek az autók ha 8000 alkatrészbõl állnak,akkor 99,99%-os pontosság esetén is kimarad 80,amibõl elég nagy baj lehet 😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
de olymind1 mivel várható volt, hogy ugyanaz lesz, mint Bahreinben...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Szujó Zoltán: Nem vagyok Alonso-drukker, és szívesen fogadnék pár tanácsot Palik Lacitól
http://www.f1-live.hu/podcast-media/download.php?file=f1-live_podcast_140429.mp3
Szujó Zoltán: Ha van verseny, senkit sem fognak érdekelni a hangok a Forma-1-ben
http://www.f1-live.hu/podcast-media/download.php?file=f1-live_podcast_140410.mp3
Ebbe nem emlékszem volt-e valami a kommentátorkodással kapcsolatba...
Czollner Gyula: Évek óta egy szót sem beszéltem Palik Lacival… (Exkluzív)
http://www.f1-live.hu/podcast-media/download.php?file=f1-live_podcast_0808.mp3
Czollner Gyula: Massának mennie kell! Alonso és Raikkönen párosa jó lenne a Ferrarinál!
http://www.f1-live.hu/podcast-media/download.php?file=f1-live_podcast_0812.mp3
Erre sem emlékszem már...
De ne hagyjuk. Fogod a távirányítót és lehalkítod, vagy nézed eredeti hangon, vagy nézed interneten kínai kommentátorral. Bármit megtehetsz, nézheted ahogy akarod...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Peppus #148880
Így mindjárt másabb lenne a dolog, szerintem a eurosportos kollégák kellenének ide, akik a wtcc-t is közvetítik. 😊
ScarY MAN #148886
Errõl beszéltem. 😄
Most legalább vagy egy egyenrangú páros akik kiegészitik egymást , és ha õk nincsenek akkor sztem nem lenne most online müsor meg facebook csatornája az MTVA f1 es részlegének.
ÉS kérdem én akkor egy foci meccsen miért orbibálnak a nézõk mikor ott jobb esetben nem az életük a tét a pályán a játékosoknak vagy ha kikapnak, ott szabad az orditozás, ez itt ugyan olyan aki nagy fanatikus az igy reagál. Vagy a Korda gyuri a pókernél, az sem egy izgalmas mûsor sokaknak , mégis belelkesedett rajta .
...
#hhwnd
http://topgearhungary.blogspot.com/
Na ott aztán nem volt kiabálás, tömegbaleseteknél is csak az ezer éves sztorikat mesélte 😄
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem kötelezõ nézni, nem kötelezõ hallgatni.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Különben is, múltkor mindenki itt ájuldozott, hogy milyen jó volt x meg x+1 éve Imolában, amikor Schumi meg Alonso nem tudták megelõzni egymást. Az utolsó körök (amikor Szujó ordibált) most is valami hasonlóról szóltak.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
#hhwnd
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ric, Vettel nagyon szépet ment, de ezzel a gyenge Rönóval nem tudnak a Mercik ellen menni.
Bottas hozta amit egy jó Williamstól elvárható.
Lotus kezdi összerakni a gépet, Grozsan szépen ment.
Ferrari gyenge és jellegtelen.
Nem volt egy bombafutam, de sokkal jobb volt mint az elõzõ években.
Hami test-test elleni csatában mindig az elsõk között volt, legyen védekezõ vagy támadó pozícióban, ilyen szempontból mindig kiemelkedõen teljesített évekre visszamenõleg, hát ha még minden össze is állt, nem igen lehetett megfogni.
#hhwnd
Jah most látszik, hogy ferka h nyomja alonsot. Kimi elõtt hozzák ki, meg megkapja a jobb taktikát. Ha Kimi leköveti ugyanezt lehet vettel se megy el ilyen könnyen, de ferrari inkább beáldozta a pozíciot h fernyándó elõre kerüljön. Nem mintha számítana, szánalom a ferrari.
Raikkonen taktikája nem jött be...
Vettel pedig óriásit ment a 15. helyen volt az elején kb és végül 4. lett elõzgetve ugyebár, amit nem tud sokak szerint😉)
mégtöbb ilyen versenyt
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Forma-1 Spanyol nagydíj 13:30- 14:00-16:25 Futam --- Online nézhetõ: STARTLAP - DR és OnlineTV - DR lapokon.
MTV M1 választható minõségekben : FIX minõség ; Változtatható minõség ; VLC player ; Külföldrõl: ORF-1
Osztott képernyõs verzió az OnlineTV-DR lapon : Akár 4 külön választható csatorna nézhetõ egyszerre 1 ablakban. Jó szurkolást.