FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Figyelem, figyelem a Nagycirkusz Monacoban fog letelepedni" és közben a pályán köröznek😄DD<#vigyor1>#vigyor1><#gonosz1>#gonosz1><#eplus2>#eplus2>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ezt mondom én is, oldják meg hogy meg érje 15 ezerig pörgetni, és ennyi.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
loál

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
BattleTag: kabel15#2672
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Érdekes összehasonlítás az automoto.it-tõl: a versenyzés költségei az egyes szériákban
Trombita? Nem, így fog kinézni a @MercedesAMGF1 hangerõsítõ kipufogója. Nem vicc, a kép tõlük származik. pic.twitter.com/FAgoKyWmbE

http://gaborszantai.co.uk/
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hajlamos ez a csapat sajnáltatni magát (direkt alábecsülve magukat), hogy minél nagyobbat üssön a következõ dobogó. Sima taktika. <#whatever>#whatever>
#hhwnd
Feladni egyszerû...
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A medve nem játék.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
http://gaborszantai.co.uk/
"Kimi te vagy az?" szakadok a kommenteken😄DDD
Rajtnál nem lett semmi baja a versenyzõnek a romokat elrakarították sõt a pitfalnál sem sérült meg senki, hanem felül a zászlós polgármester a könyökén 😉
Ami a verseny alatt történt sokkal rosszabb eredménnyel végzõdhetett...agyrázkódás lett csak a vége.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Marco volt a mai reggeli IndyStar Pit Pass vendége Hinch helyett (+ Pagenaud) és elmondta, hogy amikor Hinchet eltalálta a törmelék, el is veszítette az eszméletét. Marco annyit látott, hogy a fékezési zónába érve Hinch jobbról elhasít mellette, akkor arra gondolt vmi mûszaki hibája van. Kiderült, hogy az eszméletlenvesztés után a fékre került a lába, ezért lassult vmennyire és pont a fal elõtt tért magához, ekkor kormányozta balra az autót.
Ettõl az évtõl már minden versenyzõnek kötelezõen ezt a megerõsített sisakot (F1-hez hasonlóan a sisakrostély fölsõ szegélyét megerõsítették, kb. tízszer strapabíróbb lett mint e nélkül) kell használnia és ez dr.Trammell szerint most Hinchet egy koponyamûtéttõl mentette meg...
Crash Mars Start Of Indy Grand Prix