182279
  • bakkerman
    Akkor marad a Merci 1-2,de jo csatak lehetnek a Ferrarik meg az RB-k kozott
  • HTS s3rg1nh00
    éjszakára mondanak 4 mm esőt gödöllőre,holnap nem lesz eső
  • Botond #155496
    Mansell vagy ki tolta be a célba egyik futamon? Azóta nem láttam ilyet. Gyász, de tényleg.
  • lac coo
    Holnapra van esely esore, en ugy lattam.....
  • repvez
    ezt nem teljesen értettem a Mekinél, hogy a keményebb gumin ott voltak az első 5 ben ,de lágyabbon meg nem tudtak javitani az időkön csak pár tizedet mikor mindenki másodperceket javult azon.
    Arról meg már ne is beszéljünk, hogy egy zsir uj motor nem bir ki egy időmérőt sem, igy elég rossz lesz még a hátralévő futamok, ha plusz motorokat kell beválalni.
    Bár amilyen szezonjuk van, ennyi erővel minden futamra uj motort tehetnének be, hogy tesztelni tudják az uj megoldásokat és igy jövöre jobbak legyenek.
  • Master91
    Holnap gondolom nem lesz eső
  • badoer
    tiszta szégyen a Honda
  • Count Adyn
    Lol a Honda fejlődött 5 lőerőt, Alo val együtt hogy megtolták:DD
  • Stockbauer33 #155490
    Lapaj is
  • badoer
    Frankl András 80 90 évekbe minden közvetítésen szerepelt.elég komoly kapcsolatokkal rendelkezik sok pilótát és csapatvezetőt ismer személyesen akikkel elég jó barátságba van én szeretem hallgatni a történeteit.
  • SirAlo
    Ez a Hola program mukodik androidon is, vagyis van androidos valtozata is, kiprobaltam es mukodik vele az M4 https://play.google.com/store/apps/details?id=org.hola
  • Stockbauer33 #155487
    remélem meglesz időmérőn is az a 8. hely
  • Totti5
    Erre az sem mentség ha tegnap születtél...
  • bakkerman
    Az szép,majd' 9 tized
  • mcmoha
  • sorler
    Héder Barna: Amelyik képet én mutatom, azt nézi a világ
  • sorler
    Valami zseedóféle?
  • Totti5
    Frankl András a neve. Tanuld meg.
  • twi452
    Kedves ügyefelünk!
    Kérésének eleget téve leállítottuk, küldjük a számlát, köszönjük.
  • sorler
    Állítsátok már le ezt a faszit, mert rohadtul idegesít!!!!!!!!!!
  • sorler
    De idegsítő volt ez a faszi, aki erőltetve beszélt valamit magyarul

http://www.mediaklikk.hu/m4-elo/

Állítsátok már le ezt a faszit, mert rohadtul idegesít!!!!!!!!!!
    Utoljára szerkesztette: sorler, 2015.07.25. 11:44:15
  • bakkerman
    Azért remélem a GP3/GP2 futamokat adják majd,mert azokkal meg az F1 nincs köszönőviszonyban izgalom terén
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.07.25. 11:14:53
  • gg01
    Sziasztok

Hungaroring Forma1 hétvége

Az új MTV M4 Sport csatorna, már a műsorkezdés napjától nézhető online is: STARTLAP - DR és OnlineTV - DR lapokon.

... ahol legkönnyebb az átváltás az online-tv csatornák között.
  • atiwrc
    FB-n tényleg eléggé ki vannak akadva a külhoniak, meg tegnap a T-sek, még jó hogy én nem voltam itthon így csak utólag dühöngtem...

Akkor FP3 Szujó Zoli már a múltkor is mintha azt mondta volna hogy a hármas kanyar a mansell, de most is furán fogalmazott. A Mansel a 4-es viszont azt a nevet a mansel piruett miatt kapta, nem azért mert ott hagyta el a kerékanyáját, az a 3asban vagyis inkább a 3as kijáratánál volt....
    Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2015.07.25. 11:03:12
  • Totti5
    Nem érdekel. Túlélem h nem láthatom a tizedrangú GP3 kvalit. Hibáztak, akasszuk fel őket és gyújstunk alá, majd rúgjunk bele. Ezt érdemlik, legalábbis a facebook kommentek szerint. LOL

Mindjárt kezdődik a 3. edzés, koncentráljon mindenki arra...
  • atiwrc
    Persze tudom, de most őszintén Csütörtök este nem tudták, hogy akkor a vizesvb-ről adnak majd valamit?
    (Bár amennyi elírás volt még azon a kiadott képen....)

Mondjuk azon is néztem egyet, hogy Szujó nem tudja hány időmérő van egy gp2es hétvégén, sose néznek egy hivatalos timetable-t?
    Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2015.07.25. 10:25:32
  • Totti5
    M4 nem autosport csatorna, ezt ne felejtsük el. Kazany VB összehasonlíthatalanul nagyobb esemény mint egy GP3 kvali.
  • atiwrc
    Úgy látom a csütörtökön kiadott lista sem pontos, hisz a GP3 időmérő helyett nézhetjük az úszást :(, fura is votl tegnap hogy azt mondta szujó hogy holnap a 3 szabadedzéssel kezdenek 10:45 körül.....
  • lac coo
    Andoidrol nem lehet valahogy nezni, mint ezelott mindigtv n az M1- et ?
  • Szabi #155469
  • SirAlo
    Hello, van valami infotok arrol hogy Romaniabol hogyan lessz nezheto a forma1? Digi kabeltvm van es szerintem ide soha nem fog bekerulni az M4, online nem lehet nezni mivel csak Magyarorszag teruleterol engedi, meg a Roman kozvetitest se tudom nezni mivel egy olyan adon megy ami a Digi konkurenciaja (Dolce Sport)....
  • atiwrc
    Igen ezt mondom én is de ez régebben is ugyanígy volt az m1 duna estén is....
  • desigo
    Nagyon szimpatikus gesztusok voltak.
  • Totti5
    Jól elkapott pillanat volt, ahogy Vettel hátizsákkal a hátán, végigment a szerelőkön, akik még ezerrel dolgoztak az autókon. Egy kis vicc, pacsi, jóéjt + gyorsan felszerelt egy léghűtőt Kimi autójában ülő szerelőnek aki valamit hangolt éppen stb... frankó pillanatok voltak.
  • kjhun
    A szerzői/sugárzási és egyéb jogi böszmeségek miatt kell kódolni az adást. (Csak, Magyarország területére vannak megvéve a jogok.) Mivel egész Európa, Oroszország nyugati és Afrika északi részén is vehetőek a holdon lévő tv-csatornák. Köztük, az M4 is. Lásd itt a lefedettségi térképet.
  • atiwrc
    Kiadták a lentebb linkelt képet azon vannak a frissítetet időpontok. Én úgy tudom aki eddig műholdról egyénileg nézte, annak eddig is be kellet szereznie egy mtva-s kódkártyát hogy tudja nézni az m1/m2-n majd a Dunán. Miért változna ez attól hogy átkerült az m4re?

Engem a "hangtalan" gp2 időmérő zavart, átváltottam a másik hangsávra és nem Natural Sound volt hanem rajta volt az angol kommentár, gondolom ezért volt elnémítva, de hogy miért angol kommentáros verziót kaptak???
  • sorler
    Piquet: Senna a pályán egy köcsög volt
  • Norbi1990
  • kjhun
    Összevissza van hogy mikor lesznek a műsorok. A Mindigen, az EPG 22 órát ír, itt 21 óra 35 percet, a doksifilm kezdési időpontjára. Aki, műholdról egyénileg (Nem DIGI/UPC/Tréhom-os előfizetéssel!) nézte a műsorokat kódolva volt a műsorok egy része?? Vajon, a doksifilmet is úgy adják? Műholdról, annyival lenne jobb felvenni, mivel ott 1920*1080-as a felbontás, a földi DVB-T 1440*1080-al szemben és nagyobb a bitráta is.
  • mcmoha