182094
  • cement
    próbáltál már szinkron tolmácsolni ilyen szar angolt beszélő embereket? (mint pl alonso vagy kvyat)
    Gether Dénes nagyon jó, nem mellesleg németül is és asszem franciául is tud szinkron tolmácsolni. a legtöbb szakszóval egyébként tisztában van, ritkán veszem észre h hibázna. elképesztő nehéz úgy fordítani magyarra hogy nem hallod magad szinte mert folyamatosan az angol szövegre figyelsz és azt hallgatod minden figyelmeddel
  • repvez
    CSodálom ha ezen fennakadtál , hogy azt miért nem jegyezted meg, hogy miért nem magyar volt a kérdező a pódiumon és miért azt is ugy kellett importálnunk külföldről?Mintha nem lenne olyan ember nálunk aki azt a pár bugyuta és unalomig ismételt kérdéseket felteszi a 3 befutónak.
    Engem ez jobban zavart mint, hogy igy lett zenei aláfestése a Himnusznak ( bár az nekem sem tetszik, hogy a külföldiek ezzel azonositják az országot, hogy cigány zene.

Egyébként a szinkrontolmácsok egy fokkal jobbak mint régen volt,de még mindig annyira le vannak maradva mint a borra való.Értem, hogy nem egyszerű a feladatuk,de 30 év alatt csak kéne egy olyan személynek lenni aki az F1es zsargonszavakkal tisztában van és nem akad fenn rajtuk vagy nem helyettesiti mással.
    Gondolom egy EU parlamenti tolmácsnál sem lehet annyira szabadon forditani a dolgokat mert máshogy is elsülhet a dolog.
  • bakkerman
    Vettelnek nagyon jól jött ez a győzelem,és hogy a Mercik ennyire hátul végeztek,mondhatni visszajött a VB-be,de max egy csoki árát tenném rá arra,hogy még egy futamot ennyire elbaszna a Merci.
  • Stockbauer33 #155632
    http://www.telesport.hu/2015/07/26/hamilton-a-pontszerzest-sem-erdemeltem-meg/
  • mcmoha
    VB állása:
  • Count Adyn
    Igen ez korrekt nyilatkozat, mondjuk érthető hogy nem stresszel hiszen nőtt az előnye:D Ha Rosberg marad második nemlenne ilyen nyugodt most az tuti:)
  • Bercy #155629
    En is ugy gondolom, hogy tegnap nagyon jol viselte Hamilton a tortenteket. Nem kedveltem a sracot a stilusa miatt de el kell ismernem, hogy tegnap mar felnottkent kezelte az esemenyeket. Amikor megkapta a athajtasos buntetest akkor se hisztizett, hanem elfogadta, hogy hibazott. Nekem nott a szememben.
  • bakkerman
    És amiről a magyar média se ír,hogy azt is lenyilatkozta,hogy sajnálja azt hogy belement a hülyeségekbe a futamon,és BOCSÁNATOT kért ezért a csapat tagjaitól,akik dolgoztak neki a hétvégén hogy minden rendben legyen,de ő elszúrta.
    Ezért mondom,hogy sokan tényleg csak a külseje miatt itélik meg (vagy inkább el),pedig mostanra nagyon érett versenyző lett,és helyen van az esze.
  • benőmenő
    Nekem sem a szívem csücske, de ez nem egy "arrogáns flegmakirály" nyilatkozat szvsz. :)
    „Bizarr verseny volt. Nem is érdemeltem volna pontot sem, azokat ma ajándékba kaptam. Nem is emlékszem, mikor versenyeztem ennyire rosszul. De jóvá fogom tenni, ezt megígérem! Nem tudom, lehet, hogy ma egyszerűen csak nem voltam elég összeszedett, de vállalom a teljes felelősséget. Egyszerűen rossz futam volt, és csakis a csapat kiváló taktikájának köszönhetően nyílt lehetőségem a pontszerzésre.”
  • Palinko
    sztem valami ultra vip emberke lehet, vagy kamuzik.
  • cement
    most ez a csávó vagy kurva mákos volt mindenhol vagy egy rámenős levakarhatatlan köcsög
  • AnuluWork #155624
    Énekelhette volna a Király Linda, nem? :D
  • Stockbauer33 #155623
  • badoer
    Nincs ezzel semmi gond Sánta Ferenc volt a zenekar vezető sok sok világeseményen és világsztárnak játszott már
  • passatgt
    egyébként külfödlieknek tetszett a himnusz(főleg akik nem tudták, hogy ez egy himnusz volt), mert passzolt az alkalomhoz
  • Szabi #155620
  • sorler
    cigány himnussz?
  • lac coo
    Cigayn szarmazasu szimfonikus zenesz se jatszhatja ???? :)
  • mcmoha
  • szabii98
    "Vettel will get a new trophy as he didn't like the other one & complained in the press conference! #porcelainFetish "
  • cement
    ja értem, ki kellett volna vinni az aszfaltra hangosítással együtt egy 30-40 fős szimfonikus zenekart :)
    ajánlom figyelmedbe. /topic on
  • Master91
    nincs is bajom vele magával a zenével, de egy világ eseményen egy nemzeti himnuszt.....
    kicsit másabb, de USA himnuszát vajon indiaiak dobbal eldobolták volna egy NFL meccs előtt? (mondjuk ott ők az őslakosok , de hagyjuk már a témát..)
  • Totti5
    Annyira jelentéktelen a gondod hogy én ebből kiszálltam.
  • Master91
    jaj rásszistá vagyok and?

nem az emberekkel van baj, ne keverj bele ilyesmibe......
    cigány zene kíséri a magyar himnuszt

katolikus templomba héber verseket olvasnak fel?

• cement
    a magyar forklor része a cigány zene. nincs a cigány zenével baj, ne azonosítsd őket az ingyenélő, koszos romákkal akikkel csak a probléma van. mi kellett volna? két alföldi lovász csattogtassa el karikás ostorral?
    szerintem jó volt. ráadásul illett is a gyászos hangulathoz, "szerencse" hogy ilyen szomorú hangvételű himnuszunk van
    Utoljára szerkesztette: cement, 2015.07.26. 18:01:18
  • Totti5
    Ők nem magyarok? rossz emberek? mármint azok akik játszottak? jajj ebbe ne menjünk bele, mert rasszizmus szagot érzek.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.26. 17:57:52
  • Master91
    akkor is magyar himnuszt ne cigány muzsikusok játsszák a világ előtt, kész
  • Totti5
    Ezek hazánk kiváló zenészei voltak. a Grid program kötött percre ki van számolva, teljesen mindegy hogy fél perc csönd van vagy 1 perc, a gesztus megvolt. Volt néma csend is, volt egy szép himnusz, tisztelgés előtte és taps. Még jól is jött ki az egész.
  • Totti5
    Milyen gondolatok alapján jutottál oda hogy nem voltak ott? már csak ez a kérdés... ott volt mindenki meg lehet nyugodni, de ez miért kérdés?!
  • nearo
    mondták a műsor végén, hogy minden futam előtt előadják a rendező ország himnuszát, és ez most így jött ki... kicsit lehet tényleg szerencsétlen, de hát ez van
  • bboyatty
    Megelégedtem volna egy tényleges egyperces néma csönddel...
  • Master91
    Szép megmelékezés, lemaradtam róla.....
    de a himnuszt cigány muzsikusok adták elő..hát nem szólok semmit.
  • bboyatty
    50 mp-től nézd.

• simonl #155602
    ÉS igazán nem is fontos, e ha valaki hisz a sorsszerűségben.........
  • simonl #155601
    Lehet tévedek és akkor bocsánat, de nem emlékszem....
    Szerintem nem voltak...
  • Totti5
    Miért fontos ez? szerinted NEM volt?
  • bakkerman
    Nem ertem miert nem adtak az idei gyoztesnek Herendit...pedig az egy hungarikum,az egyik legegyedibb trofeaja annak aki egyszer megnyeri,es evek,evtizedek utan is ranez,es tudja hogy ezt nalunk nyerte. Jovore csak visszaternek hozza
  • simonl #155598
    Sziasztok, Hamilton és Rosberg ott voltak a futam elején a versenyzői megemlékezésen? Amikor körbeálltaka himnusz alatt?
  • szabii98
    Vettel kemény rajttal került az élre, és végig ott maradt, habár Raikkonen kiesése majd a biztonsági autó veszélybe sodorta mindezt, hiszen a “hátvédje” kikerült a képből. Szerencséjére Rosberg ütközött, és a két Red Bull kísérte be. Hosszú várakozás után végre nyert a Hungaroringen.

“Eltartott egy ideig”- mondta ma Vettel, utalva rá, hogy sokadik nekifutásra jött össze a siker. “Kicsit csalódott vagyok, mert nem a hagyományos magyar serleget kaptuk, ami porcelánból készül”- jegyezte meg félig mosolyogva.

“99.8 százalékban vagyok boldog. Nagyon vártam már, hogy kapjak egyet, ehhez a futamhoz tartozik, szóval kérem a szervezőket, térjenek vissza ahhoz. Te porcelánt kaptál tavaly?”- fordult oda Ricciardóhoz, 2014 győzteséhez.

“Nem”- felelte az ausztrál. “Fenébe”- értékel a ferraris. “2010-ben közel álltam a győzelemhez, de vétettem egy hülye hibát. Majd ott volt az a nagyon csúnya kutya, nem mondom ki a brandet. Négy lábbal, vagy öttel. Vagy hattal, nem is tudom… Utána visszatértek a porcelánhoz, majd ismét valami másra. Persze remek nyerni, és ahogy mondtam, nem teljesen tökéletes a dolog. Remek látni a sok rajongót, a sok német zászlót. Sok osztrák és német jön el ide, de gyanítom, idén kevesebb osztrák érkezett miattam. Ugyanígy sok olasz és Ferrari-zászló. Boldog vagyok, remek kipipálni ezt is.”
  • greenkawa
    Pár év és talán már te is azt kérdezed magadban,vajon honnan ez a rengeteg "bölcsesség" ami akkoriban áradt belőlem