FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valahol vissza tudom nézni a tegnapi versenyt? Ncoreon eddig még nem találtam.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
"9.7 Reverse gear :
All cars must be able to be driven in reverse by the driver at any time during the Event."
Jogos, bocsi. 😊
Mindig is volt bennük? Valamiért az rémlik, hogy az egyik kommentátor szerint nincs bennük rüki.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
All cars must be able to be driven in reverse by the driver at any time during the Event."
LINK
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ez a lényeg.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
ROBLOXwillpwnROBLOX @RWPROfficial
@F1onNBCSports
Monaco Results:
Rosberg
Hamilton
Ricciardo
Initials of the drivers: R-H-R
RHR = Ryan Hunter-Reay
He won the Indy 500.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Rosberg: 44 pont
Hamilton: 46 pont
2003-2009-es pontrendszer:
Rosberg: 52 pont
Hamilton: 48 pont
És ez a számolgatás akkor lesz érdekes, amikor vége lesz Brazíliának ugyanis a pontok duplázódni fognak:S:S
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
van 1000 kamera, de szinte semmit sem mutattak meg.
Dögunalmas a futam, és még ezekrõl is lemaradtunk.
Perez-Button eset szerintem versenybaleset, de sokak szerint büntit érdemelt volna, HAMÁR
2 Marussiás a rajtrács elhelyezés?! miatt kaptak büntit, ami nem a versenyzõk hibája
Vergne büntit kapott veszélyes boxutca kiengedésért, amiért régebben pár futammal ezelõtt nem volt büntetés...igaz, hogy évek óta a tankolás betiltása óta számtalan ilyen eset volt a bünti elmaradt mindig...és még ráadásul 5 másodperc ráadásul ez megint maximum a csapat hibája
Gutierrez is valamiért büntit kapott volna, amikrõl nem értesültünk miért, de kiesett mielõtt megtörtént volna😄DD
Kimi-Chilton eset...nem láttuk, de a bünti jogos lett volna az elmondottak alapján...Karthikeyan is kapott anno 12-ben mikor Vettellel szemben sikertelen volt az elengedése...bár ez Monaco és történhetnek ilyen incidensek talán ezért kapott csak megrovást Chilton->véleményes eset
Kimi-Magnussen eset: Megint csak azt tudom elmondani, hogy Monaco
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Bahrein tetszett a legjobban ez szerintem egyértelmû talán ott volt a legnagyobb versengés
2. Monaco (Nekem ez a verseny kissé a régi idõket idézte a hibákkal, meghibásodásokkal, elõzésekkel és az 1. helyért szoros és vérre menõ küzdelmet illetõen)
3. Barcelona, (végére maradt a döntés az 1. helyet illetõen, több jó párharc is kialakult csapaton belül)
4. Ausztrália (nem volt rossz, de jobb szokott lenni tegyük hozzá a DRS megjelenése óta nem ugyanolyan ez a pálya...azóta nincsenek itt izgalmas versenyek)
5. Kína (Évek óta izgalmas versenyeket produkál idén pont nem)
6. Malajzia, amit nem láttam csak részleteket belõle😉 (Mindig is izgalmas helyszín volt, de idén minden papírforma szerûen alakult és még a verseny is száraz körülmények közt zajlott)
Magnussen is a végén cseszte el, de csúnyán, pedig még Vergne ellen is volt egy szép elõzése...
ebbõl látszik h Button rutinosabb kell õ még a csapatnak...
reálisan nézve a Merci a csapat érdekeit szem elõtt tartva nem hozhatta volna ki Hamiltont máskor...a SC rosszkor jött az õ szemszögébõl...pozíciókat buktak volna ugyanis a többi csapat is 1 kiállással dolgozott kivéve talán Grosjeant és Kimit (de õ kényszerbõl állt ki 2x utólag kiderült)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
SC amikor bent volt akkor Rosberg, Grosjean, Hamilton, Ericcson? és Kimi voltak a sorrend majd hirtelen azt látni, hogy 1 körrel késõbb behajt a boxba...Merci érdekes módon megoldotta, hogy kihozták õket 1-2-be...Ferrarinál is sikerülhetett volna és akkor ugyanúgy 3. és 5. hely...szerintem a konstruktõri pontok tekintetében is jobban járnak😉), én erre a defektre és Marussiás felvételre kíváncsi lennék...meg, hogy miért is nem büntették meg az illetõt (Chilton/Bianchi?)
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
errõl megoszlanak a vélemények egyébként nem osztott nem szorzott volna
most Rosbergnek van 1 db strigulája eleddig a kemény 8 éves pályafutása múltán, amit behúzhatunk a neve mellé...annál se lehet eldönteni, hogy szándékos volt vagy sem...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
congrat Bianchinak megvan a Marussia elsõ pontjai!!!
Massa taktikája is bevált, Ricciardo még mindig remek, Vettelre rájár a rút, Raikkonen taktikáját szépen elcseszte a Ferrari, de majd kíváncsi leszek Kimi mit nyilatkozott ezzel kapcsolatban...érdekes volt, ahogyan a Ferrari reagált a SC-nál és 1 kört vártak mire kiszedték onnan pff...
Hamit pedig a szeme miatt sajnáltam, azért az kellemetlen lehet vezetés közben...futam utáni reakciói alapján dúl a feszültség a 2 versenyzõ közt (Nico vs. Lewis)... Mostantól kezdve nem szabad Rosbit sem leírni, habár Montreal Hami pályája felé billenhet a mérleg...kérdés mennyire vadul be ezek után..nála semmi sincs kizárva...
Nekem tetszett a futam az elmúlt monacoi versenyekhez képest jó volt (2011-nél azért nem), sok összeakadás, elfüstölések, mûszaki hibák...szoros küzdelmek, elõzések.
FIA pedig ismét alkotott, Vergnenek nem adtam volna büntetést...
de kb a fél mezõnyt ezekkel az 5 másodpercekkel sújtották minden szarért...és pl Button az elején kiforgatta Perezt, azért se járt semmi (bár szerintem versenybaleset volt), csak értitek itt megint nem volt meg a következetesség
Nem fogják odaajándékozni neki a VB címet, Rosberg is pont annyira bajnok akar lenni mint õ..
Úgy viselkedett egész hétvégén mint egy sértõdött hülyegyerek.
Hamiltonnal mi a balhere történt a végére, hogy elkezdte letolni a RB?
Ez a futam már az idõmérõvel el lett kúrva, nem kicsit, nagyon.
A medve nem játék.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Qva jó tempót ment a végén a Red Bull.
A két Mercedes meg..pfff. gyakorlatilag 2 másodpercen belül lekövetni a másikat egész 68 körben..
Kár hogy pont akkor jött az elsõ SC. 😞
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type