FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
A medve nem játék.
Kimi-t kihozták (ahogy mindenki mást is) az SC elején, aztán kihozták egy körrel késõbb is, és visszakapta a másik keveréket.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Komolyan, vicc. Pedig ha a Ferrarit egy kanál vízben kellene megfojtani, Alonso lenne az elsõ vállalkozó ...
A medve nem játék.
Így most ha Hamilton nem csapódik bele Rosbergnek megint könnyen tuti 1-2 meci.
Forma-1 Monacói Nagydíj ; Online nézhetõ : STARTLAP - DR és OnlineTV - DR lapokon . Külföldrõl, magyar szinkronnal is (Sport-2).
MTV M1 választható minõségekben : FIX minõség ; Változtatható minõség ; VLC player ; Külföldrõl: ORF-1
Jó szurkolást .
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
http://topgearhungary.blogspot.com/
Szerintem olyan du. 5 körül készüljetek felállni a tv elõl, különösen ha Hamilton beváltja a fenyegetését. 😊
A medve nem játék.
http://topgearhungary.blogspot.com/
A medve nem játék.
kis tini rajongónak hihette
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
feszültséglevezetésképp egy fotó Monacóból😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Q3 alatt rükvercbe lehet töcsörészni? Mert a legvégén a parcfermébe (vagyhova), elég gyorsan visszaért. Kérném a rükvercelõs felvételt.
lll l ll lllll l lll ll
ain't got no history
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D