FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BooMiller
Persze de mivel fej fej mellett mennek elég nagy esélye van hogy ez fog dönteni... akkor meg lesz anyázás😊

FeikG
Nem fiam! bölcs vagyok öreg és kibaszott okos,ráadásul értek is hozzá!!!

dupla pontok véleményem szerint gáz...nagyon gáz

Féltek a Red Bull fölénytõl azért vezették be...

amúgy meg Brazíliában mindig fölényben volt a Red Bull az utóbbi években úgyhogy nem nyertek vele sokat😄 most meg a Merci vb címe lesz bebiztosítva ezzel, de még, hogy...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

BooMiller
Be kell valljam nem tudom hogy feküdtem volna ma le ha ezeket a tényeket nem közlöd igaz alpári vagy de ez gondolom a neveltetés hibája...

BooMiller
Mint mondtam nem mozgat Hami teljesítménye, az hogy kinek milyen stílusú versenyzõ jön be egyéni pl. feikg barátunknak heteró és fehér bõrû a tuti😊 Ész meg nem lényeges szempont😊
Úgyis botrány lesz az idei év mert ha így megy tovább a dupla pontok döntenek😊

FeikG
Csak tényt közöltem,mert sokan itt hajlamosak vagytok a saját naivitások bájkörébe esni...

BooMiller
Akkor nem értem mért írtál is bármit is<#idiota>

egy ilyen rinyagép, akivel könnyedén elszáll a ló nem érdemli meg, hogy nyerjen ellene😉 Hamiltonnak is van múltja ne feledd...Rosbergnek is be lehet egy fél strigulát húzni Hami sacc per kb 10-20 esete mellé😉)) és ez is vitatott marad...

G_Archangel írta, hogy Rosberg még politikusnak is elmehetne a nyilatkozatai alapján

van is benne valami

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

FeikG
ez nem stílus kérdése,hanem reál rálátás a dolgokra!
a hülyeséget meg soha nem bírtam.....

BooMiller
Ja Shumit azonnal kizárták volna😄DD szerintem azért nem büntették mert nem igazán bizonyítható, de amit mûvel abban a kanyarban tök messze a kanyartól a kormánnyal pfff😄 kb mintha aquaplaning lett volna csak mintha hiányozna a víz.

BooMiller
Még ezt is nyilatkozta "„Leültünk, és tisztáztuk, amit tisztáznunk kellett. Végigmentünk az adatokon és láttuk, amit látni lehetett. Azt kívánom, bárcsak mindenki megnézhetné õket." ennyi remélem szarrá alázza rosberget a többi versenyen...

Egyébként a balhé ott kezdõdött hogy valamelyik Bahreinben a motort maximumra tekerte ami tiltott utasítás nélkül(azt hiszem rosberg) erre a másik spanyolban játszotta ezt a csapat meg a haját tépte😊
Mindegy jönnek olyan pályak ahol nyomni kell mint a disznó és kész pl. Kanada😊

következõ kérdés

FIA tényleg ennyire dilettáns lenne, hogy félreértelmezik a telemetria adatokat?

Mondjuk ez az eset össze sem hasonlítható a Schumis esettel, õ kicsit látványosan csinálta, bár maradjunk annyiban, hogy, nincs kizárva, hogy márcsak azért is megbüntették volna megint, ha õ csinálja...

BooMiller
Hamilton errõl így nyilatkozott: „Láttam a telemetrikus adatokat éjjel. Maradjunk annyiban, hogy ezen csak nevetni tudtam.”

Ezt nyilatkozta😊 Mit mondjon tök egyértelmû aki elsõnek elfordul az nyer esetek 99% ki a poleban van.

Azt a kérdést tenném fel, hogy a telemetriát miképp tudta átverni szerinted?

Hamilton sem hõbörgött, hogy húú, de nagy csalás, bár volt egy sejtelmes mondata ("erre a kérdésre nem szeretnék válaszolni")...mindenesetre nem foglalkozott ezzel a dologgal sokkal inkább a futamon szerette volna megverni illetve rádión voltak bemondásai, hogy miért nem õ kapta a kedvezõbb taktikát

BooMiller
Szép egy stílusod van ember😄DD Biztos jókat lehet veled beszélgetni olyan acélos érveid vannak😛
Még a közelébe sem trafáltál😄D Kimi fan vagyok.. a csaló embereket nem szeretem...

BooMiller
"az egy dolog, hogy a saját legjobbjánál gyorsabb volt, de Rosbiénál nem😉" ez így van de 59 ezreddel kapott ki és itt már 67 gyorsabb volt😊 nem a mi lett volna a lényeg😊 Hanem az esélyt vette el tõle, megnézed azt a videót nyilatkozz már mit is csinált a kormánnyal rosberg mert arra még nem tudtam rájönni<#ravasz1> olyat én még nem láttam.

FeikG
Nekem meg az derül ki!!!,hogy akár mi is van,nálad a buzi nigga a nyerõ....

az egy dolog, hogy a saját legjobbjánál gyorsabb volt, de Rosbiénál nem😉 és tegyük fel, ha gyorsabb is lett volna a középsõben, mint Rosberg az utolsó etapban attól ugyanúgy bukhatott volna😉

Rosberg mellesleg nem emlékszel, hogy Kínában is erõltette és végül hibázott az utolsó kanyarban??? Ott is "csalt"?😊

Ez benne van a pakliban

BooMiller
Nem értelek mi nem derül ki abból hogy Hami 67 ezreddel gyorsabb volt az elsõ mérõ ponton, nekem ebbõl az derül ki hogy lett volna esélye megverni rosberget... aki 124 ezreddel lassabb volt mint elõtte, tehát nem tudott volna javítani... vagy csak keveset de tolatott😊

desigo
Az korábban volt amikor a gyereküknek légzési problémája (krups) volt.
igen 826 az Rosbergé...nem mondtam, hogy Hamié...

RatBaG
legutóbb még ausztráliában voltak, nem?

Per Aspera Ad Inferi.

BooMiller
Jobban el kellene olvasni mit írtak a 826 az rosberg elsõ részideje, Hamiltonnak 973 volt az elsõ erre futotta a 906 ekkor tolatott rosberg.

ebbõl nem derült ki már ne is haragudj...826-hoz képest 906-ot futott Hami...

kivételesen Whiting ötlete sem rossz, hogy ilyen esetben és az ehhez hasonló viták következtében hosszabbítsák meg a Q1, Q2 és Q3 adott szakaszát...

a.carkey
Nagy mutyi lehetett éveken át a ringen ...

A medve nem játék.

desigo
A volt hungaroringi kollégáival se nagyon tart kapcsolatot.
Állítólag Spanyolországban élnek.
BooMiller
Csak kiderült hogy igenis gyorsabb volt Hami az elsõ részidõnél az idõmérõn.... 67 ezreddel, mennyivel is kapott ki?😊) rosberg meg lassabb 124 ezreddel amikor "véletlenül" kicsúszott😄DDD

Rosberg hibája: Mit mutatott a telemetria, és hogy védekezne az FIA?

mcmoha
Gondolom fosik, hogy esetleg megkérdezik mibõl tellett ralizásra. <#zavart1>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

facen azt írták, hogy elmehetne Colgate reklámarcnak😄D kidõltem rajta, Sutilról pedig azt, hogy porszívó ügynök😄DD

nem igaz már mádodszorra is belinkelik..legközelebb spoilerbe és 18-as karikát kitéve kellene, mert rémálmaim lesznek<#hawaii><#ticking><#falbav>

Count Adyn
Én meg nézhetem a skysport streamet mert a magyar tiltva van külföldrõl vagy okádék minõségû😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Master91
Nem nem. Palik nélküli! Mikor csak Gyufám volt.
áhh de jó is az😄

https://www.youtube.com/watch?v=wFWSj5OZVJk

Master91
Nem tudom mi bajotok. Lehet nézni a kommentár nélkülit, vagy nézzetek vissza kis "Gyulám"os évadokat az RTLrõl.
bakkerman
Ricciardo bazz 😄DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

jah multkor vki az online levezetõ mûsorba beírt h "most már kikapcsolhatom az övet Zoli?"😄

pedobear

a.carkey
Meg ez a kapcsolják be biztonsági öveiket duma!? Idióta Szujó.

A medve nem játék.

BooMiller
Hirtelen bal oldalon azt néztem mit keres ott Iker Casillas😄DDDDDD

BooMiller
Nekem ha ott van Weber Gabi akkor rendben van mostani, na jó amikor elkezd kiabálni Szujó mert attól feszültség van😊) az annyira nem jön be.

contraste
Na de azért én visszasírom Palikot, az azóta a Dunán lefolyt kommentátorok után😄

ain't got no history

Keménykötésûek

pedobear
m1 mûsora
2014. június 1. vasárnap 13:15
Dtm: Magyar Futam
Élõ közvetítés a Hungaroringrõl

Pedig, fent van ott. Már tegnap fel került. Formula 1 vagy Monaco néven keresd.
BooMiller
Palik az nagy mágus.... itthon is azt mondta terep versenyen azért veri agyon mindenki mert õ csak homokban tud menni😄

mcmoha
Palik eleinte abban a hitben volt, hogy az F1 autóknak rugózásuk sincsen. 😄 Aztán Dávid Sándor felvilágosította.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

azt lehet Palik mondta azért rögzülhetett beléd😄

de akkoriban tényleg ritkaság volt😉