182094
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#155675 Buttonékat ,meg elkábitották és kirabolták a franciáknál nyaralás közben. :(
Totti5:DE azt látom ,hogy új motorbeszállitója van Hamiltonnak? Yamahára váltott, biztos megbizhatóbb
Utoljára szerkesztette: repvez, 2015.08.07. 10:33:09 -
Hasselhoff72 #155674 Most jön át Libiából:)) -
#155673 Mégse olyan kánaán az élete egy F1-es pilótának...csóri kénytelen egy 100 forintos sörrel egy fa ladikban hánykolódni valami kis tavon -
#155672 "Chillin on my yacht!!!"
-
G_ArchAngel #155671 Valami karibi buli volt, ami tele volt celebekkel, mint Rihanna es Hamilton -
Stockbauer33 #155670 Jó telerajzolták :)
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.08.05. 21:50:57 -
#155669 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez valami Pride felvonulás? -
Janika114 #155668 https://instagram.com/p/6AbmwRr0_H/?taken-by=lewishamilton
:D :D -
Stockbauer33 #155667 -
#155666 Spa előtt ne nagyon várjunk hivatalos bejelentést,ezek a transzferek/hosszabbítások mindig szeptemberben lesznek bejelentve -
G_ArchAngel #155665 Tovabbra is feltetelezes.
Persze iden osszeszedettebb a finn es bar le lenne maradva Vetteltol hibatlan versenyek eseteben is, kozelsem lenne ennyire nagy a hatranya, ha nem hatraltatna a szokasos Kimi-faktor. -
Dodo55 #155664 http://index.hu/sport/forma1/2015/08/05/a_ferrari_megis_megtartja_raikkonent/ -
#155663 -
#155662 -
#155661 Amíg matekatikailag megvan a sansz, adig mindenki. Bármi történhet bárkivel, bármivel. -
Stockbauer33 #155660 http://www.gphirek.hu/f1/20150730-f1-mika-h-kkinen-szerint-sebastian-vettel-eselyes-a-vb-cimre.html -
#155659 Jövőre csak áprilisban jön az első futam -
#155658 -
#155657 És tavaly is 4. lett -
#155656 Tavaly a Williams jó volt, villantott is. Idén sajnos az autó vagy jó vagy nagyon nem jó és ez látszik a pilóták teljesítményén is, de mennek ahogy tudnak. Azt hogy Bottas gyors sokszor bizonyította, azt hogy megbízható szintén. Idén az 5 , 6, 4, 4 , 14 , 3, 5 , 5 ,13 nem rossz minta, és most a ringen nem a pilótákon múlott ez a helyezés és 4. a bajnokságban... -
#155655 En azert Bottas neveben kikerem magamnak,hogy ot ahhoz a tehetsegtelen tehenészhez hasonlitod...Bottas Formula 2,3 es GP3 bajnok,nem a penze miatt kerult be az F1-be -
ShaiHulud #155654 es? karthikeyan is bekerult...nem jelent semmit. -
#155653 -
#155652 -
ShaiHulud #155651 en se ertem bottast miert sztaroljak, egy szurke alak, 0 szemelyiseggel. Es amit muvelt silverstoneban is az se mutatott semmi jot, 2szer is akkora kaput hagyott, hogy csak az nem elozte volna meg, aki nem akarta. -
#155650 Hülkenberg, Bottas halvány. Csak most hátrány, hogy német. Sajnos simán kinéz, hogy különböző műszaki hibákkal és defektekkel tovább szenvedi Kimi az évet. -
#155649 Hát nem fékezett, és nem is szaladt ki a pályáról :)))
Ezért buta manőver az ilyen ...
Amúgy szerintem ha már valaki mellette van helyet kell hagyni neki a pályán, mintha betonfal lenne a fehér vonal. lehet kiszorítani ,de ha nem megy kis,.sok esetben jogosan a kiszorító kap büntit . -
#155648 Rossz szemszögből nézed. Itt Rosberg előzte vissza Ricciardot, nem pedig fordítva. -
#155647 érdekes,hogy mindenki Rosberget hibáztatja,holott akkor már Ricciarco előtt volt (két autó emlékeim szerint akkor számít előzésnél egymás mellett lévőnek,ha az első autó hátsó tengelye a másikénak az első tengelyével egy vonalba kerül,mivel RIC első szárnya volt ott,ezért inkább neki kellett volna fékeznie,hiszen érkezett belül Rosberg a kanyaríven),amúgy érthető hogy Nico minél szélesebbre akarta venni mert a DRS miatt RIC melléért volna és övé a belső ív a következő kanyarban...nehéz eset,de szerintem Rosberg inkább nem hibás,az meg külön szopás hogy elmehetett mégegy körre.
a legjobban a Mercedes baszta el,kibaszott shame ez a csapat.mi az,hogy nem tudnak csak egy garnitúra gumit melegíteni?húzzatok gokartozni,amatőrök... -
#155646 Rosberg rossz manővere nem Hamilton mázlija. Igaz hogy semmi köze hozzé, de nem technikai hiba és nem is más versenyző okozta az ütközést. Hamilton hajtott mint állat a hiba után, meglett az eredménye. Rosberg egy fontos manővert elszúrt és tönkretette a saját futamát.
McHonda hozta versenyen azt amit edzéseken mutatott, ez a pálya nagyon feküdt nekik.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.28. 17:59:20 -
#155645 -
#155644 És Alonsonak is volt egy defektje az se sokat lendített rajtuk. -
#155643 Onerobol is pontot szerzett volna a Honda,mondjuk nem ennyit,de practice-n jok voltak -
#155642 Daily Mail: „Lewis Hamilton úgy vezetett, mintha nyolc sör után megpróbált volna hazafurikázni a kocsmából. Önpusztító volt és veszélyt jelentett másokra is.” -
#155641 Az elmúlt 2 verseny egész izgalmas volt és az F-1-et temető emberek is eltűntek, gondolom erőt gyűjtenek.
Hamilton-nak meglesz a köv. VB cím. Ilyen mázlival anno Schumi nyert futamokat, hogy bármi történik a végén neki lesz jó. Rosberget sajnálom mert bár nem szurkolok egyik mercisnek sem de egy szoros vb fontos lenne.
Annak örülök, hogy a magyar futamon volt nem 1 nagyon bevállalós már-már a régi időket idéző előzés vagy előzési kísérlet még akkor is ha e miatt nem lett szorosabb a vb állása.
Vettel egész szerethető ebben a Ferrari-ban , egész jól építi az imázsát de egyelőre a körülmények is neki kedveznek.
Kimi-nek kijárna már egy jó futam, peches és fejben sincs annyira ott. Én azért még drukkolok Kimi-nek, hátha feltámad de ha minden így marad, akkor én is azt mondom, hogy jöjjön Bottas és lássuk mit tud a német mellett.
Honda most irreálisan sok pontot szerzett a valós teljesítményéhez képest. Jó lenne már ha fejlődnének is, mert ez a megbízhatatlan erőforrás a Honda szégyene. 2 világbajnok a csapatban + a Mclaren tudása. Elképzelni sem tudom mi megy a színfalak mögött de ez így édeskevés továbbra is.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.28. 11:03:23 -
#155640 Szerintem az túlzás, hogy pára azt írják Kimi jó hátvédje volt Vettelnek a futam feléig. Kimi ha jó lábbal kel fel és a kocsija is bírja a mai napig bárkinek a méltó ellenfele és Vettel ellen sem úgy megy, hogy levédje a seggét. Azt mondta amíg a t nem ment gallyra az autó csak cruseolt Vettel mögött, hogy óvja a gumikat és benzint spóroljon. Tuti egy 2012/2013-ast próbált húzni, ami sanszosan nem működött volna, de megpróbálta volna a győzelemért. Mindegy nem először idén közbeszólt a technika és persze ez is egy olyan futam volt amikor tuti dobogós lett volna.
Vettel egyébként szépet ment maximálisan megérdemelte. Hamilton meg a teljesítményéhez és a rajt utáni helyzetéhez képest szép végeredményt kapott Fortunától. -
greenkawa #155639 Én azért tennék rá! És nem csak azért,mert most jönnek Vettel pályái. De SPA után,már tisztábban fogunk látni (talán)
Utoljára szerkesztette: greenkawa, 2015.07.27. 18:56:11 -
-
#155637 Igen több nyelven tud Ő is. Jó munkát végez, arra figyelniük kell hogy szórul szóra nem mondhatja vissza mert annyi idő nincs, csőszás mindig van, haladni kell és előregondolkozni, tervezni. A lényeget kell kiszűrni és azt nyomni azonnal. Nem egyszerű feladat, de nyilván nekik rutinból megy, de élőbe ez nem 1:1ben fordítás... -
#155636 én sem értem mi a baj, régen volt vicces amikor már egy másik versenyző nyilatkozott, de még az előzőt fordították :D