182153
  • lac coo
    Csak a második felét láttam, bűn rossz verseny volt... előzni kb lehetetlen, versenyzásre alaklamtlan gumik, összevissza működő vagy nem működő keverékek , az autók alá beeröltettek egy elbaszott aerot ami miatt lutri lett az egész ki hogy megy épp adott versenyen , , cserébe anagy előzéscubami sehol nincs .... hulladék az egész ....
  • repvez
    Na ja nekem mis ez jutott eszembe, hogy na most hol nyilik ki a kifogás könyv, hogy ugyan olyan autoban nem tudott gyorsabb lenni egy ujonc csapattársnál lajoska. Pedig eddig az volt a mantra, hogy nem a kocsi miatt van neki 7 VB mert anynira jo, hogy egy rosszabb kocsibol is többet kihozna mint mások.
    Aztán most itt van egy rosszabb autó és csak a siránkozás megy és a lassabb csapatok ellen sem tud felmutatni semmit sem. és a csapattársa is elörébb végez .

Amugy a Mclaren nekem fura , a teszteken úgy tűnt , hogy nagyon jó a kocsi ott voltak az elsö 3ban mindig, aztán az igazi versenyeken meg a hátso sorokban, most meg kb ott vannak ahol lenniük kellett volna . mi romolhatott el ott, hogy nem tudják hozni a jo eredményeket. Mondjuk azt látni, hogy az összes merci motoros csapat hátra esett tavalyihoz képest és az összes Ferrari motoros meg előbbre lépet nem is egyet.
  • PLaci #179663
    Leclerc jó pilóta, ezt mindig is lehetett érezni rajta.
  • Stockbauer33 #179662
    Jó látni h a hamvaiból jött vissza a idén ferrari.Amit az időmérőn láttam Lec fején h bólogatott a delfinezés miatt és mégis így volt a legjobb versenyben.Hát kezd Schumi nagyságba beérni Lec
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2022.04.10. 08:50:18
  • PLaci #179661
    Verstappen hajtáslánca szétesett, miután megállt kigyulladt. Nincs ezen mit foglalkozni.
    Nem volt lehetőség lajost helyzetbe hozni, miközben édes volt hallani, ahogy picsog, hogy "mért hozta a csapat ilyen helyzetbe", miközben a safety car jött ki jól Russelnek. Azt se tudja mi történik körülötte.
  • Stockbauer33 #179660
    Milyen tippeket?Foglalkozz inkább a Verstapennel
  • PLaci #179659
    Kérem a tippeket, hogy a merci hogy baxa el Russel versenyét, hogy mák-lajost elé hozzák!
  • Stockbauer33 #179658

Második motorhiba? Na jöhet a Russel dobogó
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2022.04.10. 08:06:30
  • Stockbauer33 #179657
    Nagyon jo Lec
  • Mentolospogacsa
    RB-nek annyira nem megy, ha kanyarodni is kell lol. Merci dominanciát idéző mértékben nőnek a tizedek a kis kiíráson a bal oldalon.
  • repvez
    még mindig a delfinezés
    még minig nem teljesen értem, hogy miért nem tudnak olyan megoldást találni ami ezt megszunteti. a padlolemez közepe ahol a koporéted is van lejjebb van mint a most kialakitott két venturi cső, tehát ha leér a has közepe annál lejjebb nem tud ergo a kétoldali venturi csovet ugy kellene kialakitani, hogy amikor a padlolemez leér akkor is maradjon akkora rés, hogy ne tudjon lezárodni és megszunni a tapadás.
  • Stockbauer33 #179654
  • mcmoha

• repvez
    Még anynit hozzátéve, hogy azt miért nem kötik ki, hogy aki elöl halad annak meg nem szabad rágyorsitani majd ujra lelassitani trukkozni, hogy mikor kezdi el a gyors kört, Mert sztem az sokkal veszélyesebb játszma mint ez.
    Ha valaki nem akar lemaradni és ö is felgyorsit az elsöre majd hirtelen lefékeznek elötte.
  • repvez
    Sztem tiltsák be az elözést mert az is veszélyes manöver.
    Miért nem irják elö , hogy az elsö körben nem lehet elözni a SC után. nevetséges már ez a fajta megkötés.
  • Stockbauer33 #179650
    Full amatör
  • z0ty4
    Lance tükör?
    mintha szándékosan húzta volna rá
  • sure
    Mint minden veszélyes helyen, itt is 2 esetben merülne fel ellenőrzésre, 1) ha baleset van, 2) valami nagyokosnak feltűnik
    Szerencse, hogy nem az első verzió miatt került ez porondra.
    Utoljára szerkesztette: sure, 2022.04.08. 22:11:32
  • repvez
    hányszor figyelted , hogy a leintés után lajoskának televolt a fülcimpája bizsuval meg az orrába piercing?
    Nekem ez evidens volt eddig is és szemet is szurt minden alkalommal amikor láttam, és mivel ez egy régi és alapvetö szabály minden veszélyes helyen, nem is értem, hogy miért csak most merült ez fel mint ellenörzésre figyelmes dolog.

az ilyen dolgokat megértem, ha szankcionálnák, jobban mint ezt a motorozást a pályán hülyeséget.

Tényleg mostmár itt lenne az idely, hogy leüljenek és átnéznék a-z-ig a teljes szabálykönyvet és modositanák a mai kornak megfelelöen és pontositanák és nem utolso sorban egyszerüsitenének rajta a többit meg kidöbnák belöle ami már csakj a problémát okozza .
  • Palinko
    Na de ne már, nekünk egy faszom torna órán nem szabadott semmit viselni akkor nekik miért lehessen? Nem olyan vicces egy deglowing amúgy. Akármikor akárhogy balesetezhetnek, történhet valami a kesztyűvel az ékszer beakad, plusz magas feszültség van az autóban az ékszer sokkal jobb vezető mint a tested stb.
  • barcalaci84
    F1 -ben az autóknak is van minimum súly (efelett van a legtöbb csapat és kemény fogyókúrán vannak az autók)és a pilótáknak is van pár év óta... ha jól rémlik akkor 80 kg a pilóta minimum...aki alatta van (mindenki jelenleg) annak annyi ballaszt kerül a cockpitbe h meglegyen a 80... Yuki -nak jól meg kell pakolni...:)

• HTS s3rg1nh00
    csak érdeklődöm,szerinted ha a csapatok 200-300 gramm súlynyereségért az autójuk részeiről lekaparják a festéket (egy teljes festés közel 6 kg-ot nyom), "lajoskát" nem kérik meg,hogy adja oda Roscoe-nak addig a fél kilós fuxát,amíg kanyarog?vagy szerinted őt nem zavarná egy féktávon,ha 2,5-3 kg-nyi cucc rántaná pluszban előre a nyakát? költői kérdések...
  • repvez
    Na lajoska megint bajba lesz, mert nem nézhez ki ugy mint MR T az A-Teamben. lehet, hogy sokan hordanak gyürüt, de azért lajoska duvábban tolja ezt is, neki volt már vagy van a fülébe orrába nyaklánca meg ki tudja még mi és hol .
  • sure
    Szerintem csak röhög rajta ő is egy jót, egy ennyire epic cselekedet ennek a dupláját is megérné neki szerintem.
    Ráadásul jól láthatóan gyűrűt is viselt, ami szintén nem feltétlen kompatibilitis egy másik "fasz szabállyal"
    Utoljára szerkesztette: sure, 2022.04.08. 19:55:45
  • repvez
    Ez megint micsoda fasz szabály. Gondolom ezt ugy gondolták, hogy versenyautoval . nem motorral , meg egyéb jármuvel. MErt akkor ezekszerint habiciklit talált volna akkor azért is megbuntetik.
    PEdig az eredeti elgondolás az volt, hogy a verszenyautova ne hajtson már ki senki a leintés után mert olyankor már bemennének a pályabirok meg más személyek is a pályára és ez balesetveszélyes , de azért könyörgöm, legyunk már egy kicsit rugalmasak vagy ellenkezőleg, még pontosabban behatárolni, hogy mivel nem lehet pályára hajtani és kinek.

Mert ezekszerint csak az is volt a baj, hogy ezt egy versenyzo tette, de ha egy pályabiro meg akkor az rendben van? vagy ö is kap 5000 buntetést? megnézném, hogy nálunk ki fizetné be a birok közül.
  • sure
    Itt futotta a leggyorsabb körét
  • mcmoha
    Vettel
  • mcmoha
  • mcmoha
  • mcmoha
  • Stockbauer33 #179635
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szépen jönnek rá a top csapatokra a közepes piloták.Kisebb a top dominancia mint az elmúlt években
  • Sippie
    tökéletes, pont akkor kezdenek el a szomszédok zörögni, bútort huzogatni, hangoskodni. Gondoskodnak arról, hogy nézhessem a forma1-et élőben, hát nem rendesek?
  • Botond #179633
    Ki korán kel futamot meg időmérőt lel!
  • repvez
    AUDI és a PORSCHE is jön valamikor
  • AnuluWork #179631
  • Magnum PI
    Fasza. Miért nem kérik meg akkor az elől haladót hogy ha valaki megközelíti 1 másodpercre akkor engedje el. Hú de izgalmas oda-vissza előzések lesznek.
  • RatBaG #179629
    9000-nél elmenne F1-esnek:

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2022.04.07. 00:09:48
  • Stockbauer33 #179628
  • Palinko
    Az is egy érdekes dolog lenne, vajon hányan használnák ki a végsőkig és csúszna meg miatta az autó :D
  • nearo
    4 drs zóna lesz
    ennyi erővel kb teljesen szabaddá is tehetnék már a drs használatot, ha van előtted 1 seccel valaki...