FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
ők trollkodtak először is (nice try), tavaly pedig 'Trying again?!'-t írtak a kocsira 😊
Ahogy a merci képével is tették és emiatt is lett a kormnyra kiiratva náluk, hogy szép probálkozás, meg talán a tavalyi force india is igy volt
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Amúgy vajon miért pont a kínaiaknak kíván bordog új évet? A 2019-20-as kínai újév is milyen fasza eredményes lett, ügyesen széthordták a kovidot a világban...
Isten nem bottal, hanem VMware.
HÁT VAN ILYEN, CSUPI?! <#rinya>#rinya>
Per Aspera Ad Inferi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én vagyok az apád unokaöccsének az unokabátyjának a régi szobatársa!
Vagy mit lehet egy ilyen setét, tulajdonképpen semmit nem mutató képpel kezdeni?
Utoljára szerkesztette: sure, 2022.02.01. 18:02:33
A Forma–1 vezetősége nem szeretné, hogy egy Novak Djokovićéhoz hasonló helyzet alakuljon ki a sorozat újraindulásakor, ezért minden érintett számára kötelezővé tették az oltást, pilótáktól kezdve szerelőkön át a média képviselőiig bezárólag.
Az F1 elkerülne egy Djoković-ügyet, mindenkinek kötelezővé tették az oltást
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2022.01.31. 21:53:46
Komolyra forditva a szot, eletben nem.olvasnek rola tobbet vagy nem szolalna meg kb annyira erdekelne mint a kelet timori fizeto eszkoz dollar szembeni arfolyama.
Mondjuk nem baj mert még a nulla hírből is tuti leszűritek a sok faszságot.... 😄
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem is lett semelyik másik versnyző kékeres-méteres-hétszeres!
Én meg azt nem értem, miért zavar bárkit is, hogy a csaj ott van mellette kvázi a startig? Annyira azért nem randa, a "fehérrabszolgázókat" meg végképp nem értem, biztos vagyok benne, hogy NAGYON jól meg van fizetve a "kutyulizásért".
Semelyik másik versenyző mellett nem látok személyi edzőt olyankor amikor már a kocsi közelébe vannak, föleg nem amikor már a kiguruláshoz várják a jelet , hogy a paplanokat levegyék a kerekekről.
A szóke utánfuto, meg még akkor is ott lábatlankodik és tartja a kis légfuvökát lajoskának meg az italát és kétszer megbufögteti.
Ahhoz, meg, hogy a szezonzáró ota ,ma jelent meg elöször , meg elmondja, hogy nem egy olyan személy akire példaképként lehetne nézni.
Egy 7x-es VB ként és SIR-ként, neki már felül kellene a gyerekes sértödöttségen kerekedni és lenyelni a békát,
A verseny után emelt fővel elfogadni azt ami volt . Nem azt mondom, hogy nem mondhatja el a vélemyénét és , hoyg nem tetszhet neki a dolog, mint ahogy nekem sem tetszett az ahogy kezelték és ami a végkifejlett lett.
DE egyszerüen ezen a sznten már nem lehet ezt igy, hogy bedobom a durcát és nem szolok senkinek .
Ez egy dedós szintje
https://twitter.com/SirLewisUpdates/status/1488105636416360448
Per Aspera Ad Inferi.
Runyapina es szaladnia kell utanna egy embernek allandoan ez teny..
Kezdjem linkelni a ruhazatat mind tudjuk mit muvel pfff. Engem nemnzavar ha homokos, te akarod.az osember gondolkodast ram eroltetni, na bumm. Eleg sokat tudok az elfogadasrol igy svedorszagbol.
Az a reteg az emberiseg 98%-a , azert mert feltunesi viszketegsege van , es 7 forma 1-es vb-kent erre van szuksege hogy feltunoskodjon, nekem full kreten. Lehet ugye velemenyem?
Az hogy kinek mit kell kitörölni...szóval ez is egy faxság, amikor Rossi-val motorozott egy régebbi Yamaha-n és 12-13 másodperccel maradt el az aktuális MotoGp köridőtől utcai gumin és esőben használt fém féktárcsával akkor nem volt ott Angela...
A szoknyacucchoz, mivel ezt valóban sok elfogadási problémákkal küzdő vérheteró ősember a zászlójára tűzte, valami 300ezer dollárért vásárolt asztalt azon a gálán 3 fekete divattervezőnek, azok közül az egyiknek a kreálmányát népszerűsítette azzal hogy viselte a gálán.
Egyébként Hamilton öltözködési szabadságába még bele is férne, hiszen láthatóan cseppet sem érdekli hogy a fentebb említett rétegnek ez mennyire fáj.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Hozzá képest Norris egy gladiátor 😄
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2022.01.31. 07:00:59
Per Aspera Ad Inferi.
A videó kapcsán:
Mivel az lett a vége, ami, sok értelme nem volt annak, amit csinált, csak maga és mások életét kockáztatta. De ugye így is ért véget az élete ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2022.01.29. 21:37:13
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
ehh azért ne menjünk már egy bizonyos szint alá, mert elmegy az élettől is a kedvem..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Érdekes egybeesés, mondom ironikusan, hogy pont Vettel volt az aki kiakadt amikor Masi ráengedte a lekörözött versenyzőket a takarító pályamunkásokra Imola-ban..
Ez miatt támadták is annak idején Masi-t szóval egész biztos nem engedte volna el a lekörözött versenyzőket addig amíg a pályamunkások a pályán vannak, szóval nem, nem kamu, nem engedhette el hamarabb. DE..mivel ezt úgy sem fogadnád el tőlem, így olvasd Helmut Marko tolmácsolásában:
„Világos volt, hogy megkaptuk az esélyünket, és azonnal fel is raktuk Maxnak a lágyakat. Ekkor azonban még nem tudtuk, hogy be is válik-e a lépés. Újraindítják még a versenyt? Elengedik a lekörözött versenyzőket? Masi azt mondta, hogy amíg a pályabírók a pályán vannak, erre nincs lehetősége.”
„Amint végeztek a takarítással, Horner egyből üzent is neki, hogy engedjék el a lekörözötteket, vagy legalább azokat, akik Max és Lewis között vannak. Masi pedig a sport szellemét figyelembe véve egyből újra is indította a versenyt. Ebből mi profitáltunk, és a Mercedes bukott, ez tény.”
Marko azt is elismerte, hogy megérti, amiért sokan kiakadtak Horner rádiózásán és Masi döntésén, és megerősítette a korábbi véleményét, hogy újra kéne gondolni az ezzel kapcsolatos szabályokat.
Utoljára szerkesztette: b-type, 2022.01.28. 14:55:27
Sajnos oda fog baszni a merci mert durvák mint csapat, de princessa megérdemelné a középmezőnyt innentől kezdve.
Alapvetően sem értem a faboyságot de ilyen szintre emelni mint te.. egy olyan emberért aki elkülönül még a paddockban is , egy fehér rabszolga jár egy lépésre tőle😄 Soroljam? Legalja a manus...
Hozzá tenném hogy kedveltem Hamiltont sokáig... de Jeremy Clarksont idézném " Szerettük Hamiltont, aztán....."
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2022.01.28. 14:54:50
Dehát neked nyilván igazad van, hiszed ők csak szaros forma1-es világbajnok, mit értenek ők hozzá.