FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bercy
Nagyon úgy néz ki.
Palinko
Ez nem csak festés rajta?
lac coo
no mi a franc, astonnem kapott kamu demokasztnit amit mutogathat ... ? 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

repvez
Érdekes, hogy most az lesz a modi, hogy ilyen kopoltyuk lesznek a kocsikon megint. elvileg a motor nem változott és a kasztni sem lett sokkal kisebb akkor most mi miatt kell ekkora hütés a kocsiknak ? és hogy ez nem rontja az áramlást a kocsi körül ,mikor a régi kocsinál meg egy kis fülecske elvesztése miatt már siránkoztak, hogy csokkent a tapadás.
Nohab
mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mcmoha

mcmoha

Nohab
Roc döntő: Vettel vs. Loeb

sure
Ki az a Chrisrian Horner? <#conf>

Isten nem bottal, hanem VMware.

FrezeR
Hamiltonnak is volt ha jól tudom. Amúgy nem csoda, hiú emberek és Sebnek nem áll jól a kopaszság szerintem. Így ha megteheti, hát tegye. 😊

mcmoha
Elton Johnnak is ültettek hajat annak idején. Gazdagéknál ez megszokott dolog. Szálanként ültetik. <#csodalk>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nohab
Nohab
Szabi
végülis 3000 font-ért megérné körbenézni <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

RatBaG
Horner’s Generous Donation At The Autosport Awards Charity Auction.

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

mcmoha
Új festésük lesz, de azt majd később mutatják be a valódi kocsin.

Palinko
Kicsit stretchelt a textúra az új UV-n de odébb húzták <#idiota><#idiota>
repvez
A desingerek megerőltették magukat a festés illetöen, copy paste a tavalyi oszt jol van az ugy
mcmoha

Szabi

mcmoha

ezt mind az alfa játszotta el 😊

ők trollkodtak először is (nice try), tavaly pedig 'Trying again?!'-t írtak a kocsira 😊
repvez
ugy értem, hogy kivilágositani a képet, hoyg több minden derüljön ki a formárol.
Ahogy a merci képével is tették és emiatt is lett a kormnyra kiiratva náluk, hogy szép probálkozás, meg talán a tavalyi force india is igy volt
HTS s3rg1nh00
azért,mert az összes prémium márka eladásainak jó része kínába megy.elég szétnézni,mindenki pont 4 liter alá pozícionálja a combos motorjait,mert kínában afölött van kb 50% luxusadó-persze ez a párszázdb eladásos extra luxus autókat nem érinti,aki 100 misit kitejel egy verdára azt ilyen nem hatja meg.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

sure
ilyen rövid szöveget kínaiul is betanulhatott volna, vagy lehetett volna akár képernyőről fonetikus átiratot felolvasni.
Amúgy vajon miért pont a kínaiaknak kíván bordog új évet? A 2019-20-as kínai újév is milyen fasza eredményes lett, ügyesen széthordták a kovidot a világban...

RatBaG
oh no! kiderült, hogy ezt is még a rútul-csúful elcsalt finálé előtt vették fel.
HÁT VAN ILYEN, CSUPI?! <#rinya>

Per Aspera Ad Inferi.

sure
Úgy érted, ez a sziluett valami maszkra hajaz, mondjuk pl. ezzel szépen össze lehetne dolgozni?

Én vagyok az apád unokaöccsének az unokabátyjának a régi szobatársa!

Vagy mit lehet egy ilyen setét, tulajdonképpen semmit nem mutató képpel kezdeni?
Utoljára szerkesztette: sure, 2022.02.01. 18:02:33

repvez
csodálom máég nem fotoshoppolták szét a képet 😛
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

A Forma-1-et is utolérte, az oltakozásos buli. 😄

A Forma–1 vezetősége nem szeretné, hogy egy Novak Djokovićéhoz hasonló helyzet alakuljon ki a sorozat újraindulásakor, ezért minden érintett számára kötelezővé tették az oltást, pilótáktól kezdve szerelőkön át a média képviselőiig bezárólag.

Az F1 elkerülne egy Djoković-ügyet, mindenkinek kötelezővé tették az oltást
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2022.01.31. 21:53:46
Kell nekik a kinai piac 😄 erdekes hogy elso megszolalasa kinai ujevi koszonto...

__Jacek__
Sajnos fokent szanalmas a csoka...
__Jacek__
Bööff...

Komolyra forditva a szot, eletben nem.olvasnek rola tobbet vagy nem szolalna meg kb annyira erdekelne mint a kelet timori fizeto eszkoz dollar szembeni arfolyama.
lac coo
Bazz te jobban várod, hogy Hamilton valamit mondjon mint a legnagyobb rajongói ! 😄 Meg vagytok veszve, hogy nem szól semmit... 😊))
Mondjuk nem baj mert még a nulla hírből is tuti leszűritek a sok faszságot.... 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

sure
"Semelyik másik versenyző mellett nem látok személyi edzőt olyankor amikor már a kocsi közelébe vannak"
Nem is lett semelyik másik versnyző kékeres-méteres-hétszeres!

Én meg azt nem értem, miért zavar bárkit is, hogy a csaj ott van mellette kvázi a startig? Annyira azért nem randa, a "fehérrabszolgázókat" meg végképp nem értem, biztos vagyok benne, hogy NAGYON jól meg van fizetve a "kutyulizásért".

repvez
ezt én sem értem vagy legalább is furcsálom, hoyg egy személyi edző mit keres olyankor ott már .
Semelyik másik versenyző mellett nem látok személyi edzőt olyankor amikor már a kocsi közelébe vannak, föleg nem amikor már a kiguruláshoz várják a jelet , hogy a paplanokat levegyék a kerekekről.
A szóke utánfuto, meg még akkor is ott lábatlankodik és tartja a kis légfuvökát lajoskának meg az italát és kétszer megbufögteti.

Ahhoz, meg, hogy a szezonzáró ota ,ma jelent meg elöször , meg elmondja, hogy nem egy olyan személy akire példaképként lehetne nézni.
Egy 7x-es VB ként és SIR-ként, neki már felül kellene a gyerekes sértödöttségen kerekedni és lenyelni a békát,
A verseny után emelt fővel elfogadni azt ami volt . Nem azt mondom, hogy nem mondhatja el a vélemyénét és , hoyg nem tetszhet neki a dolog, mint ahogy nekem sem tetszett az ahogy kezelték és ami a végkifejlett lett.
DE egyszerüen ezen a sznten már nem lehet ezt igy, hogy bedobom a durcát és nem szolok senkinek .
Ez egy dedós szintje
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
na szép, Legoéknak a 2. pilóta autója volt az érdekesebb.. 😄

__Jacek__
Nemondtam hogy sexualis kapcsolat van koztuk, nemnis erdekel.
Runyapina es szaladnia kell utanna egy embernek allandoan ez teny..
Kezdjem linkelni a ruhazatat mind tudjuk mit muvel pfff. Engem nemnzavar ha homokos, te akarod.az osember gondolkodast ram eroltetni, na bumm. Eleg sokat tudok az elfogadasrol igy svedorszagbol.

Az a reteg az emberiseg 98%-a , azert mert feltunesi viszketegsege van , es 7 forma 1-es vb-kent erre van szuksege hogy feltunoskodjon, nekem full kreten. Lehet ugye velemenyem?
b-type
Nem tudom, én azt látom hogy van köztük egy szoros és láthatóan jól működő kapcsolat, ennek a férfi-nő mivolta miatt van egy pikantériája ha akarom, de mivel 10 évvel idősebb a nő és semmi nem utal a munkakapcsolaton túl bármi másra, így ezt hamar el lehet engedni.
Az hogy kinek mit kell kitörölni...szóval ez is egy faxság, amikor Rossi-val motorozott egy régebbi Yamaha-n és 12-13 másodperccel maradt el az aktuális MotoGp köridőtől utcai gumin és esőben használt fém féktárcsával akkor nem volt ott Angela...

A szoknyacucchoz, mivel ezt valóban sok elfogadási problémákkal küzdő vérheteró ősember a zászlójára tűzte, valami 300ezer dollárért vásárolt asztalt azon a gálán 3 fekete divattervezőnek, azok közül az egyiknek a kreálmányát népszerűsítette azzal hogy viselte a gálán.
Egyébként Hamilton öltözködési szabadságába még bele is férne, hiszen láthatóan cseppet sem érdekli hogy a fentebb említett rétegnek ez mennyire fáj.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

__Jacek__
Képletesen értve, ez félre érthető volt valóban. Láttál más után futni kiskutyát a paddockban? Mikor kakil akkor is ki kell törölni neki?, mondjuk lehet nem véletlen ez a sok szoknya hordás..
Hozzá képest Norris egy gladiátor 😄
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2022.01.31. 07:00:59
AnuluWork
Apropó, most született meg az unokája, aki szintén Gilles ...😊

A videó kapcsán:
Mivel az lett a vége, ami, sok értelme nem volt annak, amit csinált, csak maga és mások életét kockáztatta. De ugye így is ért véget az élete ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2022.01.29. 21:37:13

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

mcmoha

b-type
Milyen fehér rabszolga bakk beszélsz hülyeségeket.. az a nő egy alkalmazott azt pont. ...hogy a fenébe lehet ilyen beteg feltételezés hogy fehér rabszolga..??!
ehh azért ne menjünk már egy bizonyos szint alá, mert elmegy az élettől is a kedvem..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Ezt ugye az autóból nehéz megítélni, mármint hogy mikor lehet elengedni és mikor nem a lekörözött versenyzőket, pláne hogy nem az ő felelősségük.
Érdekes egybeesés, mondom ironikusan, hogy pont Vettel volt az aki kiakadt amikor Masi ráengedte a lekörözött versenyzőket a takarító pályamunkásokra Imola-ban..

Ez miatt támadták is annak idején Masi-t szóval egész biztos nem engedte volna el a lekörözött versenyzőket addig amíg a pályamunkások a pályán vannak, szóval nem, nem kamu, nem engedhette el hamarabb. DE..mivel ezt úgy sem fogadnád el tőlem, így olvasd Helmut Marko tolmácsolásában:

„Világos volt, hogy megkaptuk az esélyünket, és azonnal fel is raktuk Maxnak a lágyakat. Ekkor azonban még nem tudtuk, hogy be is válik-e a lépés. Újraindítják még a versenyt? Elengedik a lekörözött versenyzőket? Masi azt mondta, hogy amíg a pályabírók a pályán vannak, erre nincs lehetősége.”

„Amint végeztek a takarítással, Horner egyből üzent is neki, hogy engedjék el a lekörözötteket, vagy legalább azokat, akik Max és Lewis között vannak. Masi pedig a sport szellemét figyelembe véve egyből újra is indította a versenyt. Ebből mi profitáltunk, és a Mercedes bukott, ez tény.”

Marko azt is elismerte, hogy megérti, amiért sokan kiakadtak Horner rádiózásán és Masi döntésén, és megerősítette a korábbi véleményét, hogy újra kéne gondolni az ezzel kapcsolatos szabályokat.

Utoljára szerkesztette: b-type, 2022.01.28. 14:55:27

__Jacek__
Könnyű így😄 Ahogy mondtam arra válaszolsz amire szeretnél főkent nem arra amit eléd raknak 😄 Terelsz jobbra balra rá adásul lúzungokkal 😄 Neked így jó akkor oké, gondolom fülig érő szájjal tapsoltál volna a SC mögötti befuton 😄
Sajnos oda fog baszni a merci mert durvák mint csapat, de princessa megérdemelné a középmezőnyt innentől kezdve.

Alapvetően sem értem a faboyságot de ilyen szintre emelni mint te.. egy olyan emberért aki elkülönül még a paddockban is , egy fehér rabszolga jár egy lépésre tőle😄 Soroljam? Legalja a manus...

Hozzá tenném hogy kedveltem Hamiltont sokáig... de Jeremy Clarksont idézném " Szerettük Hamiltont, aztán....."
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2022.01.28. 14:54:50
Sippie
Az első mondatod már kamu, időben kellett volna elengedni őket, ahogy azt Vettel és Alonso jelezte is, és szó nem lenne semmiről. Utóbbi nem véletlenül röhögött bele a mikrofonba, mikor meghallotta azt hogy maradjon Max előtt.
Dehát neked nyilván igazad van, hiszed ők csak szaros forma1-es világbajnok, mit értenek ők hozzá.