182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Az a csoda, hogy még létezik ez az egész esgé fórum, annyira huszadik századi ez a formátum már. -
Én már irtam a modiknak, a szerkesztüségnek, szted bármelyik is válaszolt vagy érdemben csinálnának valamit ? Azért ez már a legalja amikor egy oldal ami a reklámokbol él és ehhez meg látogatokra lenne szüksége enynire nem törödik azzal, hogy mi történik az oldalán. -
HuHam #179828 Ha még egyszer rá kell klikkelnem a feltételek elfogadására, az lesz az utolsó .. Nem elég minden belépéskor, de minden hozzászólás után is ?
-
HuHam #179827 A GP Hírek Május 10-ei cikkeiből: https://gphirek.origo.hu/f1/20220510-daniel-ricciardo-mclaren-miami-nagydij-forma1-gphirek.html
https://gphirek.origo.hu/f1/20220510-miami-nagydij-nemzetkozi-sajtovisszhang-forma1-gphirek.html
Vagyis sokaknak nem tetszik e pálya. A nagy fejlett USA-ban valahogy probléma állandóan a jó aszfalt az F1-es pályákon. -
sntnldavid #179826 Ennek az embernek kár vergődnie Hamilton haverjával :D
#179816: régi "szép" idők. -
Erre a versenyre mondják azt , hogy so hűhó semmiért, akkora feneket keritettek neki, aztán nem történt semmi a versenyen és a közvetités is sokkal unalmasabbra sikerült mint általában és a végére én is szépen bebölintottam az utolso 10 körre és csak a podiumra riadtam fel .
Ezekkel az autokkal nem lehet versenyt csinálni tul nagyok a pályákhoz, hogy elözni lehessen és tul nehezek, hogy dinamikusan lehessen velük bánni, csak sporolos vonatozás megy a legtöbb pályán. -
Mémek: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
ToxiMaxi #179823 A kommentek száma inkább az SG-t minősíti, mert a Ph-n többszáz hsz volt ezzel a futammal kapcsolatban. Szóval lenne miről beszélni... -
Ebből is látszik hogy az F1 szurko... izé, haternek nem lehet megfelelni. Eddig az volt a baj hogy jaj miért a nagy tepsi pályák ebben semmi izgalom!!! Most meg jaj hát van fal ez veszélyes! Ez a pálya túl régi, amaz túl új, ebben túl sok a kanyar emez meg túl egyenes. El kéne fogadni hogy itt tart a technika amivel ilyen versenyeket lehet rendezni, akinek nem tetszik ne kínozza magát vele.
Nem tudom mi volt ezen a versenyen unalmas, kb annyi minden történt mint máskor egész szezon alatt se.
A kommentek számát pedig az is magyarázza hogy verseny után egyrészt késő volt már, másrészt meg le is halt az oldal. -
HuHam #179821 Ez a Miami "F1-es pálya" nem tetszik egyáltalán. Erőltetett városi pálya. veszélyes. Csak azért nem volt nagyobb baleset mert a pilóták óvatosak voltak. Bár a Gasly-Norris-ban szerencse is volt. Amit részben Alonso is okozott a túl aggresszív menésével (Hamiltont is érintette még a legelején) - ahhoz képest az 5 mp bünti nem sok - Gaslynak tönkretette a versenyét.
Amúgy elég uncsi verseny volt, ha nincs a beleset és SC el is aludtam volna.
Bár a kommentek száma alapján itten úgy néz ki, hogy a többiek el is aludtak
-
mi volt ez az interjú a díjátadó előtt? 
-
Stockbauer33 #179819 Ez a szín tiszta Forma1.Róluk szól nem a sallang 100+ senkikről -
-
-
Retró kép. :)
-
-
amúgy atomnehéz pályának tűnik, nem lesz egyszerű és rövid verseny ... -
Na ezért nem veszek ilyen több milliós órákat. Nézzétek milyen pontatlanok! -
Nem viselhetnek ékszert akocsiban, azért aggata magát teli mindennel ... mondjuk én sem értem egy fülbevaló kit zavar... És abban igaza van apilótáknak volna fontosabb teendője is a fia-nak, nem ilyen faszságokkal foglalkozni .
Sainzcrash oldal van már ? :D -
-

-
-
20 vs 11 a vb címeket nézve a két kép közötti különbség :) -
-
Stockbauer33 #179806 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
-
-
IXEMGabeo #179803 Meg nyomtam pedig a válasz gombot...
179799 es hsz -
Melyiket? Az animáltat, a mémeket, a videót, a vályszszitire hajazót?...Válasz gomb néha hasznos
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Logójuk ott van, Setanta sports, ír tévécsatorna. A készítő neve pedig Liam Connor-Riley, 37 éves, 182 cm magas és vízöntő a csillagjegye
Utoljára szerkesztette: sure, 2022.05.04. 17:55:19 -
IXEMGabeo #179801 Vettel a robogóval xdddd visitok -
IXEMGabeo #179800 Na ez állati klafa. Ki csinálta? -
-
Pár Forma 1 meme:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
kjhun #179797 Loptam! Ez jó!
-
-
-
Stockbauer33 #179794 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
úgy látom még nem volt
qrva nagy lett XDDDD
-
Elég sok tényező közre játszik, súlypont, motor/hibrid csomag elhelyezése, mindemellett Mercinél túl agresszív padlólemez kialakítása(Srác egész jól elmagyarázza mi a bibi). Nem egyszerű módosítani úgy, hogy a probléma nem jön elő a szélcsatornában. Ha rajtam múlna a redbullhoz hasonló padlóval beáldoznék egy hétvégét tesztnek. Nem tudom, hogy milyen a futómű de lehet két lépcsős gátlót/rugót raknék be, hogy bizonyos hasmagasságnál erősebb legyen a csillapítás(belassulna a függőleges mozgás), így talán nem érne le. Könnyű okosnak lenni, de a sok talentumot ott ezért fizetik, megoldják :) -
még mindig nem tiszta nekem, hogy miért nem tudnak egy olyan padlo lemezt tervezni ahol nem zárodik le a levegö utja.
Ahogy a képeken is látszik a középső csuszo felulet egyenek minden autonál és az ér le az utra, tehát ez mellett van a két venturi csatorna, tehát, ha a középrész leér a földre annál lejjebb nem tud, igy azt kell megnézni, hogy a kétoldalt lévo helyen milyen mélyre ereszthetik a padlolemezt, hogy ilyenkor is legyen levegöáramlás a legnagyobb sebességnél is.
Ha nem igy gondolkodnak akkor akár lehetne egyszintbe is a legalacsonyabb pontja is a hasi csuszolappal is.
itt ami probléma lehet, hogy már akár 100km-es sebességre tervezik , hogy onnantol legyen a legnagyobb leszorito erő , és ha ennél gyorsabban megy akkor már folyamatosan leér a hasa és feltorlodik a levegő. ezért ezt pálya függényében a rugőerővel kellene szabályozni, hogy mi az a sebesség ahol elérje ezt a kritikus pontot.