FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Ha csak a hengerszámot nézzuk akkor fele akkora a motor. A tankolásos idöszak elött sem volt tankolás verseny közben és akkor még v10 volt nagyobb fogyasztással.
Megoldhatnák, hogy az üza egy kicsit azu oldaldobozok felé is terjeszkedjen igy rövidebb lehet a tartály, vagy a hibrid részt betenni a motor alá és nem elé.
vannak ott okos mérnökök, megtalálnák a modját ha az lenne a szabály, hogy térjenek vissza a rövidebb kocsikra.
ÉS igen a gumik is eléggé leszükitik a pálya mozgásterét, meg mintha azt mondták volna, hogy a mostani gumik nem lesznek nagyobbak csak a felni növekszik és emiatt lesz peresebb a gumi, de ahogy látjuk ez nem lett igaz,mert nött a gumi méret is és ezáltal a teljes kerék magasság is.
DE remélem, hogy sikerült nekik annyit változtatni a gumin, hogy most nem azt kell a közvetitések 80!ában hallagatni, hoyg kinek mikor kopik ela gumija,meg mikor cserélt. Már nagyon unom, hogy az autoversenyzés a gépek teljesitménye helyett a gumi tartoságán mulik jobban.
Design tekintetében nekem tetszenek az új modellek.
Tudom, majd megszokjuk, de elsőre nagyon fura lett. Nem érződik a power.

Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2022.02.15. 17:26:56
DE az alfa már a pályán van álca festéssel.
Röviden: az első 8-at jutalmazzák 8-tól 1 pontig, mostantól simán csak sprint lesz a neve, nem sprint kvali, és a pénteki kvali győztese kapja a díjat az időmérő megnyeréséért, nem pedig a sprintfutam győztes.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Egy dolog nem tiszta nekem. Az ugye külön ki van emelve, hogy a legalább 2 körnek 2 versenykörnek kell lennie, hogy egyáltalán osszanak valamennyi pontot a versenyzőknek. A kérdésem viszont, hogy ez ugyanúgy érvényes a 25-50-75%-ra is? Tehát ha valamiért egy 50 körös versenyen 13 kör SC mögött van (azaz csak 74% versenykör), de egyébként végigmegy a verseny, akkor teljes pontokat osztanak, vagy az 50-75%-os csökkenettet?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ahogy irod rövidebbek lettek a féktávok igy sokkal kisebb táv áll erre rendelkezésre vagyis minden centi számit.
Ha megnézed ez a 1,5m hossznagyobbodos két kocsi eysetén már 3m ha egy kicsi távolságot hagyunk a két kocsi között, hogy ne ötközzenek ez kb 3,5m. Vaagyis fél kocsihossz. Ha szerinted ez nem számit, hogy most még ott van a fél kocsi a másik mellett mig régebben meg már a másik elé befért végrehajtva az elözést.
Ezért megsem kezdik a folyamatot,mert tudják, hogy nem fér el a két auto
Igen de minden autónak nőtt a súlya és a tengelytávja nem csak az előzni vágyó autóknak 😄 Persze értem hogy a súly kifelé húz a kanyarokban, de ezeken az autókon megannyi beállítási lehetőség van a túl és alulkormányzottságra, sőt rengeteg előzést pont hogy nem ideális íven csináltak idén. Igen a gumidarabok tényleg nagyon brutálisak de valamennyire azért fel is szedi a meleg gumi nem csak ledobja és én továbbra is abban látom a nehézséget hogy egyszerűen mire mellé értél addigra már befejezte az ellenfél a fékezést, mivel olyan rövid a féktáv és neked is fékezned kéne még mire ő már kigyorsítana, szóval annyit tudsz csinálni pont amit Maxtól láttunk és sérelmeztek itt sokan.
A súly is nőtt nagyon sokat és a hosszú tengelytávval együtt sokkal lomhábbak lettek az autók. Ez azt eredményezi, hogy nagyon sokat számít mennyire tudsz az ideális íven elfordulni.
Emellett van a Pirelli gumi nagy darabos foszlása is ami miatt a nem ideális íven olyan mennyiségű nagy gumi törmelék van hogy úgy néz ki mint a sóderágy
(Jó tudom, ez 2014 és azóta jobb a helyzet)
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2022.02.14. 23:31:17
Ha meg tudták volna elözni egymást akkor eddig is megtudták volna, de kényes helyzetekbe vagy ahol eleve tudták, hogy 2 auto nem fér el megse probálták, a régi kocsik , majdnem fele ekkorák voltak ugyan ezeken a pályákon , persze, hogy be tudtak szurni a kanyatba is egymás mellé vagy több kanyaron keresztül is ottmaradtak egymás mellett, ez ma lehetetlen.
A mostani változtatással csak azt érték el, hogy közelebb tudnak vonatozni egymáshoz meg esetleg kevésbé melegszik el a gumi meg a motor, de semmivel sem tudnak többet tobb helyen elözni ettől.
Utoljára szerkesztette: sure, 2022.02.11. 22:54:31
Isten nem bottal, hanem VMware.
A mclaren látszólag sokkal szűkebb az oldal doboza és nincsenek kopoltyuk, de ugyan azt a motort használják mint az AM.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2022.02.11. 14:52:39
Aston martin teszt
Biztos rontja a kopoltyú az áramlást, de a lényeg most a kocsik alatt van.
És nem vonom kétségben, hogy azért vannak ott mert indokolt, hanem az indokra lennék kiváncsi, mivel egyenlöre pont ezt nem látom, hogy mi indfokolja ezeket, hogy ottlegyenek és ekkorák és ennyi.