182096
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#159094 -
#159093 vannak elég jó fasza széles részei a pályának de ez a kanyar szerintem szedni fogja az áldozatait bőven... -
simonl #159092 Lesz itt baj..... -
Stockbauer33 #159091 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#159090 Komoly. Viszont ez csak egy kanyar (a legszűkebb a szezonban), viszont ha lejjebb görgetsz Totti posztjában vannak széles részek, szóval el fognak férni azért.
Megint más kérdés, hogy ha ott odacsapják a várfalnak, ne adj Isten esőben többen is, akkor mekkora szórakozás lesz a piros zászló miatt álló verseny. -
#159089 Ez most komoly? Nem elég egy idényben egy darab monacoi pálya? Itt még egy autó is alig fér el, hogy lesz itt előzés? -
#159088 Azok a kerékvetők elég pontatlanul vannak illesztve. -
#159087 -
-
-
Stockbauer33 #159084 -
#159083 hmm, érdekes statisztika -
Stockbauer33 #159082 jaj az a sok monster :DD -
#159081 Rosberg nem él azzal a 'fegyverrel' amivel Hamilton, azaz hogy gokartos koruk óta egymás ellen versenyeznek,...Rosberg tudhatta volna, ahogy én is, és a nézők javarésze, hgoy Hamilton nem fogja hagyni a belső ívet, jobban ismeri mint bárki ebből a szempontból....Hamilton él ezzel a fegyverrel, Rosbeg viszont még talán egyszer sem fordította Hamilton ellen, nem csapdázza be..semmi.
Se Alonso, se Vettel nem volt kíméletes a csapattársával ha a bajnokságért mentek, ahogy Webber erős volt, Vettel máris törte lefele, Alonso detto...de ég lehetne visszamenni az időben.
Nem tudom Monaco-ban mit hitt, Hamilton felkenődik a falra, vagy csak keveset hoz rajta....de akár megkérik rá akár nem, amikor az első világbajnoki címéért kűzd, akkor nem lehet ennyire 'kegyes'...pláne Hamilton-nal. 2 futam és már csak 9 pont a hátrány...a 40valamennyiből..
Néha érthetetlen kicsit. -
#159080 +1 mindenbe igazad van,én annyival egésziteném ki hogy a tegnapi egy tipikus rajtbaleset volt,vagyis inkább rajtkoccanás. Vannak Lewisnak hülyeségei,badass dolgai de a tegnapi tényleg nem volt szerintem se szándékos,és főleg nem szabálytalan. Peches volt a német,ennyi. Ahogy peches volt az első futamokon Lajos...nagyon hosszú a szezon tényleg,de az tény hogy Rosbergnek fejben kell változnia mert nincs benne az a fajta hit,eltökéltség,MINDENÁRON győzni akarás ami megvan a britben -
#159079 Őrület milyen koncentráció és stabilitás kell ezen a szinten. Láthattuk már Hamiltont, Vettelt is elveszni a susnyásba, aztán máskor pedig olyan óramű pontosak hogy döbbenet. Egy kis baki és oda a verseny, láthattuk tegnap Rosberg esetében, 1 kanyar tönrkevágta az egészet. Vettel is össze vissza hibázott a fontos körökben. Hamilton meg most dózerolt, meg Max is miközben Ric hibázgatott ( pedig 2 hete még Max törte sorra össze az autót ). Ezredeken múlik 1-1 jó szereplés, ha az a 60 ezred szombaton Rosbergnek megy, akkor lehet teljesen máshogy alakul minden. Rosberg nagyon jól megy, nagyon gyors még mindig vezet. Hamilton kijönni látszik a technikai gödörből, de rettentő hosszú még az év. Két balul elsült futam alapján Rosberget nem szabad leírni. -
#159078 nem, csak random nyomogatom a gombokat:O -
greenkawa #159077 Te legalább érted mit akartál ezzel mondani?
-
#159076 vettel: nem vagyok nagy híve az ujjal mutogatásnak
napersze :D -
Stockbauer33 #159075 http://mcsatorna.hu/f1/a-ferrari-beismerte-a-strategiai-vereseget-1773535 -
Stockbauer33 #159074 " Ha Nico ott visszajön és beleáll face to face a csatába "
https://vimeo.com/97912592
Kicsit agyon van magyarázva ez az egész.NEM?!!!
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.06.13. 01:19:01 -
#159073 Rosberg nem tudja a saját célját a csapaté elé helyezni,ezért nem lesz belőle bajnok.Verstappennel ellentétben. -
#159072 "De amúgy meg mi az, hogy rászól a csapat, hogy engedje el Hamilton aki gyorsabb, hiszen ő vezeti a pontversenyt......."
Mivel elment mellette időben a Mercedes megnyerte a futamot. Csapat pedig futamot akar nyerni, mindegy hogy melyik pilóta. Max nem ment a győzelemért. -
SzocsA #159071 Ez az, ez olyan mint a szekálás a suliban, ha hagyja magát az ember akkor folyton megcsinálják. Hamilton már tudja, hogy Rosberg úgyis elfogja rántani ha csak egy picit is felé mozdul...
Nem is értem miért vágta ott le az ívet, megoldhatta volna jobban is, hiszen a belső ívben volt vagy lett volna, én simán otthagytam volna a kocsit vagy úgy hogy még elférjek a belső íven...
Amúgy még nincs meg a szerződése a mercivel még kell nyalni Rosbergnek...
De amúgy meg mi az, hogy rászól a csapat, hogy engedje el Hamilton aki gyorsabb, hiszen ő vezeti a pontversenyt.......
Nézzétek meg Verstappent.....
Erélyesebbnek, akaratosabbnak kéne lennie Rosbegnek....... Mert így nem lesz belőle vb.... -
#159070 Ahogy kiment a pályáról ( mármint ütköztek ) onnan nem jön vissza. Hideg gumi, hideg pálya, piszok. Bárhogy esik vissza a pályára 8an kikerülik vagy baleset lesz. -
#159069 egyáltalán nem mindegy,a csapattársa most röhög a markában hogy megint kitessékelte és senki nem csapott érte a körmére.Ha Nico ott visszajön és beleáll face to face a csatába,Lewis legközelebb kétszer meggondolja mennyire fordítja el a kormányt,persze ráfogja hogy hideg a gumi de nézzünk a bullshit mögé,hányszor kellett Rosbergnek ilyen után kapaszkodni?hányszor büntették a pengeélen táncoló Hamiltont?nincs mese,meg kell végre mutatni neki milyen fából faragták,bár 2 VB cím és az utóbbi 2 futam után már bőven késő... -
#159068 Milyen lenne?
„Sebastian nagyszerű rajtot fogott, az enyém egészen jó volt, Lewisé pedig nagyon gyenge. Barcelonában kívülre mentem Lewis ellen, és jól működött. Most ugyanezt tettem, de nagyon kemény manőverrel reagált” – panaszkodott Rosberg a Sky Sportsnak. „Összeértünk, én letértem a pályáról – ennyi történt. Nem működött, és nagyon lehangolt vagyok jelenleg, de ilyen a versenyzés, az én dolgom pedig az, hogy legközelebb elöl legyek a párharcok után.” -
#159067 Mindegy hogy jön vissza, sok pozíciót veszít. Úgy jött vissza ahogy a leggyorsabb volt, szabályos és veszélytelen. -
#159066 meg a fal a videó legelején?
más:ha én Rosberg lettem volna az első kanyarban,nincs az a kurva élet hogy nem jövök vissza a füvön keresztül Lewis mellé.tökkelütött ez a szerencsétlen,nem is érdemli meg hogy VB legyen Hamilton mellett...folyamatosan csak enged és enged,hol a csapatnak hol a csapattársának...menjen inkább haza babázni meg kutyázni,mert ezt nézni is rossz.neki szurkolok/szurkoltam,de minősíthetetlen... -
SzocsA #159065 Mi lett vele?
Elkapta a gumi a fejét vagy a kerék, meg még egy csomó alkatrész...... -
#159064 Fúbazz... -
Stockbauer33 #159063 Legyen igazad
Simán lelép a pedálról Rosberg és 3.
-
#159062 Nem kell a fejvédő.
-
simonl #159061 Egyenesen????? -
#159060 Egyenesen tovább, Vettél után. Ehelyett jobbra ment, csak ott már volt egy autó és azt így meglökte. -
#159059 Hideg volt, nem volt tapadás, egyszerűen nem tudott Hamilton ( se ) íven elfordulni. Rosberg rosszkor rossz helyen. Nem volt semmi. -
Stockbauer33 #159058 PH-ról loptam.Hovakellett vna menni Haminak?
-
simonl #159057 Milyen hiszti lenne most ha Rosberg csapja ki Őt a rajtnál...... -
Stockbauer33 #159056 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#159055 Rosberg agybeteg volt az egész futamon. Nem is csodálkozom, hogy elbaszta. Hamilton leszorította az első kanyarban. És utána még pillangózik, meg játssza az eszét. Utálom az ilyet. Húzza meg magát, ha elbassza a másik versenyét.