FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
+1 RedBull is megkotlott
Utoljára szerkesztette: desigo, 2015.03.15. 05:56:49
"Nulla tenaci invia est via"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Én nem értem az embereket főleg fb-n, ha már úgyis ott döglik a gép előtt 1-2 ismerősét nem megtudná kérdezni, vagy felhívni hogy "figyi már nálad is rossz a hang?" "Melyik szolgáltatónál vagy?"
Ráadásul ismétlik kétszer és netről beszerezni sem akkora nagy dolog manapság....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Egyébként UPCéknél minden ok volt.
😄
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
remélem futamnál jó lesz
Boxutca
Kedves Szurkolók!
Sokan jeleztétek, hogy az idei szezon első időmérő edzésének közvetítése során zavaró hanghibákat tapasztaltatok. Műszaki kollégáink a műsor után azonnal megvizsgálták a berendezéseinket és az élő közvetítés körülményeit. Ezek után teljes bizonyossággal kijelenthető, hogy a hanghibákért nem a Boxutca stábja a felelős.
Kollégáink rögtön egyeztetéseket kezdtek azon szolgáltatókkal, amelyeknél a hanghibák jelentkeztek. Szakembereink az érintett szolgáltatók munkatársaival együttműködve mindent megtesznek azért, hogy a vasárnapi futam közben ne ismétlődjenek meg a szombaton tapasztalt bosszantó hibák.
Ne feledjétek, a szezonnyitó Ausztrál Nagydíj élő közvetítésével a Dunán várunk Benneteket, vasárnap reggel 5.30-tól!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Hatodik helyről nulla F1-es tapasztalattal kemény rajtja lenne...
Utoljára szerkesztette: desigo, 2015.03.14. 11:16:39
Alonsonak és Buttonnak egy dolga van idén, az autót összerakni és a lehető legtöbbet kihozni belőle. Az egész konstrukció gyenge és kiforratlan, de ennek ellenére nem a tök utolsó helyre vártam... viszont ha a Honda nem kapja össze magát akkor ebből jövőre sem lesz semmi, lásd Rönó...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
jol kezdodik,holnapi idomerot nem tudom nezni ismetelve sem,szabad edzes meg fagy.....fck this
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
2. RAI 1:32.353 (lágy keverék)
3. HAM 1:32.417 (lágy keverék)
4. VET 1:32.824 (közepes keverék)
5. BOT 1:33.054 (lágy keverék)
Nem is volt rossz Kimi, ha Hamilton is lagyon volt...
http://gaborszantai.co.uk/
Nyilvánvaló volt a tesztek után hogy Merci ott van ahol abbahagyta. Egyszerűen ővék a legjobb alap, motor, konstrukció. Nem kellett "semmit" tenni, csak a jót még jobbá fejleszteni.
Többieknek meg újra kellett gondolni, újracsinálni ami vagy később össze fog állni, vagy tévút.
Williams lenne egy erős ellenfél, de nem gyári csapat, nincs annyi pénz. Red Bull pedig ha idén is a Rönó miatt fog szenvedni akkor lesznek itt balhék... McLarennek meg idő kell mire összeáll az egész, ez az év bukdácsolás lehet európai futamokig nekik.
A többiek meg annyira le vannak maradva h az erős középmezőny. Lotusnak is idő kell mire a tavalyi pocsék év után magukhoz térnek.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”