FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hungary27
Lassan kétéves videó 😊
contraste
OMG ez megvan???

micsoda befuto

ain't got no history

HTS s3rg1nh00
Vettelt tényleg meghívták a Mercedeshez,mikor is jár le a Ferraris szerződése? 😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Pluskast
Ez nagyon nagy<#eljen><#taps><#nevetes2>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

BooMiller
😊))

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Norbi1990
WSR-be hogyne lenne.
Beitske Visser 3.5-be indult tavaly és idén is fog. Legjobb eredménye tavalyról egy 5. hely.
Dietrich
Jönnek így is...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bakkerman
Szerintem kár túllihegni ezt a Susies dolgot,csupán PR értékük miatt vannak ezek a női tesztpilóták. Nem véletlenül az a státuszuk,hogy TESZT pilóták,és nem tartalékok. Akármelyikük ülne be az autóba,utolsó helyen kullogna be a célba 3 kör hátrányban. Ellenben nagyon jó reklám azoknak a nőknek,akik nem mindig követik az F1-et,de így hogy a képernyőre kerül 1-1 csinos lányka versenyzői overállban,már felkapják a fejüket,és odakapcsolnak. Ennél többet nem érdemes belemagyarázni a női tesztpilótákba,nem lesz női induló futamon a forma 1-ben. Danica Patrick eljuthatott volna idáig,de ha ő nem tudott jönni,akkor már senki se fog,nála csak jóval gyengébb női pilóták vannak. DTM-ben is a végén kullogtak ezek a lányok. És nem véletlenül nincsenek női pilóták se GP2-ben,se GP3-ban,és még WSR-ben sem,amik köztudottan a Forma-1 előszobái. Ha lenne F1-es ülésre méltó csajos,az már ott kóricálna valamelyik kisebb sorozatban a dobogó környékén.
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.03.16. 20:35:28

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Norbi1990
Akkor meg az Indycarba jönnének a "fizetős versenyzők" szöveggel, hogy a sok F1-ből hátrahagyott fizetős versenyző kisajátítja a legjobb csapatokat 😄
Dietrich
Simonát is jól megszopatták a Saubernél a pénz miatt.....még volt olyan is, hogy elakarták küldeni GP2 meg GP3-ba miközben Indycar autót vezetett előtte már..szerencsétlennek meg egy álma volt a F1 aztán végül visszament az USA-ba és Andrettinél fog versenyezni.
Ez a Susie Wolf életében nem ment még olyan gyorsan mint a svájci csaj...
Kiváncsi vagyok mikor jönnek rá Európában a boxban toporgó versenyzők 10-20 millás csekkeket lobogtatva, miközben 1 métert nem vezethetnek az F1-ben, hogy annyi pénzből Ganassi vagy Penske autóban ülhetnének győzelmi eséllyel.

Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.03.16. 19:36:23

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

desigo
Én megkérdeztem Wéber Gábort erről,ő is pont ezt írta :

"A közvetlen oka az, hogy aki nem vesz részt az időmérőn, az nem indulhat versenyen. Ez a szabály, ez alól nincs kivétel. A közvetett pedig az, hogy ha a 3. szabadedzésen cserélték volna le, Susie csak tesztpilóta, de nem tartalék, így nem vetették volna be. Nem is lenne alkalmas arra a szintre, ami a Ferrari ellen kell. A tesztelés az egy másik dolog, meg a PR is."

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

repvez
ok De igy akkor kb 0% esélye van beugrani bárki helyett is mégha tartalék pilóta is valaki, mert általában nem szoktak 2 verseny között megsérülni a pilóták és a pénteki napot sem adják oda nekik, hogy körözzön, ugye tesztelni meg tilos a kijelölt napokon kivül .
Akkor meg miért is körözne .
Amugy nem értem miért másabb az ha valaki folyamatosan tesztel a szimulátorban vagy ott van a napi megbeszélésen és nem ülhet be ha kiesik valaki, de aki fél éve közelében sem volt a kocsiknak csak mert pert nyertt egyből versenyezhet 2 nap próba után
Alapvetoen Danica sem bena es van meg par csaj, akik a kozepmezonyben elvannak, meg meg villanva. Itt inkabb az a kerdes, hogy mennyire birja a ferfiak egoja, hogy a nemelyikuknel jobb egy csaj...

Ugyebar van egy Jutta Kleinschmidt, aki mar megmutatta, hogy az XX kromoszoma nem hatrany az autoverenyzesben.
(volt egy noi Dakar motoros is, aki eleg jol ment, asszem tavaly, de nem jut eszembe a neve)
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.03.16. 19:02:15

http://gaborszantai.co.uk/

kifli
hogy más sportban miért nem keverik az egyértelmű, motorsportnál nem
Totti5
Nem tudom, de ez senkit ne zavarjon. Susie Wolf nagyon keményen edz, készül hogy amikor lehetőséget kap akkor hasznára legyen a csapatnak és már tesztelt nem 1szer, ahol nem törte össze az autót. Valahol el kell kezdeni. Nem lassú és nem is béna, csak nő egy fréfi mezőnyben ami sosem lesz egyenlő, nem véletlen nem keverik őket egyetlen másik sportban sem, de mivel nincs női F1, DTM, Indycar, Nascar muszáj a férfi mezőnyben menniük, ha versenyezni akarnak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bardocz
„Szóval Pat Symonds tulajdonképpen most fokozta le Susie-t egy olyan pilótává, aki csak promóciós szempontok miatt van náluk?”

Melyik női pilóta nem ilyen szempontok alapján került ide mostanában?
Totti5
Susie mellett Alex Lynn a másik tesztpilóta.

" Amikor azonban arról kérdezték Symondsot, hogy Bottas sérülése megnyithatja-e az utat a brit versenyzőhölgy számára, a technikai szakember meglepő módon azt felelte, hogy Wolff nem a Williams tartalékversenyzője. „Jelenleg nincs tartalékversenyzőnk.”

Ezzel Symonds tulajdonképpen kijelentette, hogy nincs esély Wolff bemutatkozására, és azt is hangsúlyozta, hogy a hölgy épp úgy tesztpilóta, mint Alex Lynn. „Vannak terveink erre az esetre” – mondta a pótlásról, azaz esetlegesen egy harmadik név lehet a helyettes adott esetben. A Twitteren azonnal nagy vihart kavart az interjú, egy ismert cseh rajongó így értékelte a technikai szakember szavait: „Szóval Pat Symonds tulajdonképpen most fokozta le Susie-t egy olyan pilótává, aki csak promóciós szempontok miatt van náluk?”

Ők tudják, de most akkor sem lett volna értelme ( sőt kifejezetten veszélyes lett volna ) a versenyre beültetni azt aki egy centit nem ment egész hétvégén. Nonszensz, ha teszpilóta, ha tartalék.

Valahol azt olvastam, hogy csak tesztversenyzoi pozicioja van, nem tartalek versenyzo, azaz, ha penteken tesztel volna, akkor sem indulhatna versenyen.

STR

Totti5
Nem is értem hogy lehet ezt neki felróni... Gondolkozzunk már egy kicsit.

Pluskast
A Red Bull-on kívül melyik csapat megy még Renault motorral?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Totti5
Susie a neve és azért nem mert hétvégén egy métert nem tett meg az autóval. Tesztpilota akkor tud beugrani ha már eleve úgy kezdődik a hétvége lásd Magnussen. Más különben legalább egy edzés kellet volna neki hogy megismerje a pályát beállítsák az autót és legyen tapasztalata a körülményekről.

Mint ahogy te is!
Mert minden számunkra nem tetsző véleményt már annak titulálunk.Próbálja mindenki a saját igazát ráerőltetni a másikra,amit feltevések,találgatások alapján,kreál ténnyé.
De valójában fogalmatok (unk) sincs mi mikor és miért történik.
repvez
Az aranyosságával nincs is baj, mert bejön mint csaj, csakugy mint a renaultos társa,de ha nagyon ott akarják , hogy legyenek akkor legyen PR-os vagy sajtós,de egy teszt pilóta vagy tartalék pilóta az lássa is el a feladatát amiért ott van. ha teszt pilóta akkor legyen olyan tapasztalata amivel hasznára van a csapatnak a fejlesztés alatt és a 2 pilótának is , ha meg tartaék pilóta akkor meg versenyezhessen ha kiesik az éles.

Én eddig ugy gondoltam, hogy a tartalék/teszt pilóta az egy és ugyan az és a csapat dönti el, hogy egy tapasztalt versenyzőt tesz oda aki versenyen nem olyan jó,de a fejlesztéseknél nagy hasznát veszi és a beugró szerepében is jól szerepel. vagy egy ujoncot tesz oda akit kinevel magának ha az éles pilóta kiöregedik vagy elmegy a csapattól.

Itt ezt egyik csapatnál sem látom, hogy melyik fajta lenne a 2 közül
mcmoha
Hát mert olyan aranyos. 😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

HTS s3rg1nh00
azért a teszt az nem egészen olyan,mint amikor 17-19 másik autó vesz körbe a pályán...

repvez
olvastam,de épp emiatt érdekelne, hogy akkor miért van ott?Mert a teszt alatt már vezette az autót, volt vele tapasztalata.A saubernél meg mégis engedig majd a van der gardét vezetni, hogy semmit nem tud az autóról.
Meg a tesztek alatt sztem a sussie is csak azt tudta megmondani, hogy a szinek hogyan passzolnak egymáshoz hogy trendi legyen, mert nem hiszem, hogy müszakilag annyira képben lenne, hogy ő adjon tanácsot , meg ha nem ő vezet akkor nem is az ő stilusának megfelelően kell fejleszteni a kocit hanem annak aki majd egész évben hajtja.

Tehát vagy engedjék nő létére is versenyezni hamár odakerült vagy irják bele a szabályok közé, hogy nők nem lehetnek pilóták ha ennyire nem akarják beválalni őket.
mcmoha

repvez
A williamsnél nem nagyon értettem, hogy miért nem mehetett zsuzsika a versenyen? Ki a tartalék pilóta akkor ha nem ő vagy ha ő csak tesztpilóta akkor ki az igazi tartalék? ÉS miért nem ment senki a kocsival, mikor elvileg nem a kocsival volt gond.A mecklarennél is beult a tartalék versenyző itt mért nem indittották a második kocsit a versenyen?
Ha csak disznek van ott akkor őt miért nem fikázzák mint a renaultos csajt, mert a wolf kisasszony se hiszem, hogy olyan nagy ász lett volna a kisebb csoportokban.
Illetve ha ő egy teszt pilóta és nem tartalék, akkor a többi csapatnál miért nincs külön ilyen?
Kizárt, hogy a merci adott volna nekik motort, nem hülyék azok sem.
Magnum PI
Egyik héten 3. csapatot emlegetnek utána meg, hogy kivonulnak. Nem ők az elsők akik menni akarnak. Volt aki ment is. Ez mindig ilyen volt.

bakkerman
a tavalyi kabaré után lehetett volna annyi eszük,hogy áttérnek a Merci motorra

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Dietrich
Ferrari is hányszor jelezte már hogy kilép mikor szarul ment nekik..

Totti5
Rajtuk kívül álló dolgok miatt szopnak idén is, szerinted tapsikoljanak? Tény hogy ennek így nincs értelm, mert hiába lapatolnak bele pénzt és fejlesztenek ha a motor visszatartja őket.

lac coo
már megint kivonul ? 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

AnuluWork
A Red Bull Racing a kivonulással fenyeget

Senki sem tiltotta meg nekik, hogy tavaly év végén ne váltsanak Mercire. Ja, hogy akkor nem felt. azt kapták volna, mint a Merci maga? Van ez így.

Most akkor Newey visszavonult, vagy sem? Ha igen, nem tök mindegy, ha nem, mit kamuznak?

Kemény dolog ez a popszakma!

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
"talán még a Spai nagy big one után is többen maradtak versenybe..."

BooMiller
hehe ez mekkora😊)
Wolff és Hamilton😊

Dietrich
nem a célba érkező, hanem az induló!

AnuluWork
Monaco, 96, meg jó pár más Monaco, vagy Indy, Zsótival, stb. stb. Volt pár.

Norbi1990
Nem maradtak volna többen, ha nem lettek volna tartalékautók 😄
benőmenő
Az első: <#taps>
HTS s3rg1nh00
megvan a tettes<#idiota>

micsoda kedélyes interjú lehetett ez 😄

és persze Kimi...hát ő csak Kimi

Dietrich
a 2005-ös balhés USA nagydíjat nem számolva, akkor nem csoda hogy nem emlékszem ilyenre.

mcmoha
Azt olvastam, hogy utoljára az 1969-es monzai futamon volt ilyen kevés autó. 😞

Dietrich
jimmy vasser ‏@jimmyvasser 14h14 hours ago
F1 is a disaster

Én már sok évtizede nézem, de ilyen kevés autóra nem emlékszem a F1-ből..13..talán még a Spai nagy big one után is többen maradtak versenybe...

Count Adyn
nem érdemes fangirlokkel vitatkozni😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Rita79
Nem trollkodom, csak van egy véleményem az eseményeket és a logikát követve. Persze engem nem a Vettel ellenesség vezérel, mint láthatóan téged, másfelől meg kérdés, hogy mikor mi derült ki a közönség számára és az ami kiderült a paddockban már mióta lehetett köztudott.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro