182096
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#159134 Hamilton este most leírhatja 100x a büntifüzetbe, hogy pályabejárás. :D
Perez!
Kár, hogy büntit fog kapni a váltó miatt. -
#159133 Ezen a palyan a darálóból indulni uhh... -
#159132 Hamilton durvan nem erzi ezt a palyat -
#159131 Mr nemjárombeapályát rossz fele ment:DDDSAD -
Stockbauer33 #159130 Button -
#159129 -
#159128 Gábor Wéber
·
Néhány versenyzői vélemény a bakui pályáról. Nekem kifejezetten tetszik, jó ez a fajta keveredés a gyors-lassú-gyors ritmussal, meg a derékszögű kanyarok könnyen elmérhető féktávjaival. A város meg kifejezetten jól néz ki.
A tegnapi legmagasabb végsebeség 355 km/óra volt (Williams), a célegyenes mintha a végtelenbe tartana. Mára néhány feleslegesnek tűnő kerékvetőtől megszabadulnak, a GP2-es futamnak köszönhetően pedig tovább gumizódnak az ívek, így minden szempontból nőni fog a tempó.
Időmérő 15.00-tól a Dunán!
What they say about… Baku City Circuit -
-
#159126 Pirelli confirms agreement with FIA until end of 2019 -
Stockbauer33 #159125 remélem kb ennyire szakértette meg seb a pályát
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#159124 https://streamable.com/7q2s -
#159123 nem érdemes kommenteket olvasni sztem, a neten ahogy a világban rengeteg a problémás megnyilvánulás, legyen az alap hülye, vagy ellenérzéseitől befolyásolt normális...az eredménye sztem uaz, nincs normális beszélgetés.
Két topik amit látogatok, egyébként meg inkább munkatársak, és barátok, topikba egy másik formája van az információcserének, véleménycserének, ráérős, elemezgetős..
-
#159122 Az nem baj, kétlem hogy a Williams beleszólna, viszont ez a két Hami kör már csak azért is szép amiért tegnap mi mocskot és moslékot kapott mert azt nyilatkozta hogy a pályabejárás neki nem játszik ( ergó ebből az jött le a fészbuk boxutca népének hogy beképzelt ). Itt a válasz, ennyit ér. -
#159121 Haryanto bekeményített. Jót tesz neki a böjt. -
Stockbauer33 #159120 -
#159119 Bottas-ra lágyabb gumin vertek rá -
SzocsA #159118 JA látszik, hogy mennyire érte utol a ferka a mercit megvan a két másodperc.....
Hehehe persze!
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.06.17. 17:11:11 -
IXEMGabeo #159117 mi akar ez lenni?
ne mond h filmsztar lesz a csokigolyobol?:D -
#159116 Hamilton egyelőre oktatást tart.
-
#159115 https://streamable.com/oxyp
https://streamable.com/d1ya -
#159114 kemény,1:50-es időket jósoltak előre (ezt nem értettem egyébként,mert a Ricciardos szimulációban 1:45 volt a kör),ahhoz képest FP2 eleje és Hamilton már 1:45.1
illetve a Sky-on arra fogadnak a kommentátorok,hogy 15 alatti célba érkező lesz :)
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2016.06.17. 15:21:31 -
#159113 Ouch! A hátulját szétverte rendesen. -
#159112 FP1: Ricciardo first to hit the barriers in Baku -
-
#159110 tegnap este volt egy kis eső a le mans-on :)
https://gfycat.com/TallSpicyGrayreefshark -
#159109 -
#159108 Hátha éppen ezért lesz izgalmas, mert azt várjuk, hogy szar lesz.
Egyébként 2 DRS zóna lesz ha minden igaz. -
#159107 Kb, mert ha ott beüt a gebasz, akkor tuti nem fér el ott már senki. Amúgy mondjátok azt, hogy pesszimista vagyok, de nekem úgy tűnik, hogy a célegyenest kivéve nem nagyon van olyan pontja a pályának ahol elfér két autó majd egymás mellett, ha meg van is egyenes szakasz az meg mintha túl rövid lenne ahhoz, hogy be lehessen vinni egy előzési manővert. -
Big Boss Hu #159106 Bástya előtti pár kanyartól medicarból nézve hihetetlenül szűk (1:20tól), az a minibukótér is érdekes mielőtt rákanyarodnának. Ha ott valaki beleáll a falba instant piros zászló?
Utoljára szerkesztette: Big Boss Hu, 2016.06.17. 00:32:27 -
#159105 Első képhez megnéztem az interjút is. Megkérdezte a riporter Sainzot, hogy év végén melyikük lesz a tabellán előbb a spanyolok közül, ő válaszolt vmi diplomatikusat, mire Alonso bemondta, hogy persze hogy ő, két versenyt kihagyott így is egyenlő pontjuk van. :) Aztán kezet fogtak. :)
Stockbauernek meg köszi a sirályos videót, óriási! :D -
#159104 Hamilton sosem titkolta, nem rajong a modern F1-es pályákért, az Európai Nagydíj előtt pedig azt is egyértelművé tette, egyelőre a bakui sem tetszik neki, igaz, a szimulátorban mindössze 8 kört teljesített, hiszen a felkészülés ezen formáját sem kedveli. Mivel szokásához híven kihagyta a csütörtöki pályabejárást, a helyszínen kiemelte, komolyabb véleményt csak pénteken formál majd a pályáról, azt viszont továbbra is tartja, hogy az eddigiek alapján nem lopta be magát a szívébe.
„Majd holnap meglátom” – felelte, amikor az első benyomásokról faggatták. „A szimulátorban könnyűnek tűnt, de a szimulátor nem túl jó. Alapvetően olyan, mint egy rossz számítógépes játék; nem mond túl sokat a pályáról. Még nem vezettem, szóval nem tudom megmondani, milyen. Nem tudom, hogy rázós-e, vagy sima. Nem tudom, kemény-e fékezéskor, és azt sem, milyenek a rázókövek. Semmit sem tudok róla. Csak a vonalvezetést ismerem, szóval azt legalább tudom, merre kell mennem. Holnap az első körök után már tudni fogom, nehéz-e vagy sem” – tette hozzá.
„Mindenkinek más a hozzáállása. Arra gondoltam, hogy este biciklivel körbemegyek rajta, amit lehet meg is teszek, de tetszik a gondolat, hogy holnap próbálom ki először. Izgatott vagyok emiatt. A Forma–Renault-tól kezdve a harmadik-negyedik F1-es évemig bejártam a pályákat, de ennek semmi köze sincs a hétvégi teljesítményhez”
„2010 óta nem járom be a pályákat, mert ettől semmi sem változik. Ha körbesétálsz, vagy motorozol a pályán, akkor látod a rázóköveket, de ezek teljesen mások a versenyautóban ülve. Mások ezzel is foglalkoznak, én nem. Holnap körbemegyek a pályán, ilyenkor pedig az ember fényképeket készít a memóriájával és igyekszik folyamatosan tanulni a körök alatt”
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.16. 21:17:04 -
Stockbauer33 #159103 http://mcsatorna.hu/f1/tilke-szerint-nem-veszelyes-a-bakui-palya-1774218 -
#159102 Mert a Duna külföldön is fogható (pl. műholdon) és ott nem adhatják a Forma 1-et, mert nincs rá joguk. -
-
#159100 "Ha olyan ütemben törik az autókat versenyzői, mint eddig, Bakuban akár bajba is kerülhet a Renault. Tartalékváz nélkül vágnak neki az Európa Nagydíjnak! Újabb nagyobb baleset esetén pedig kénytelenek lesznek kihagyni a versenyt." -
#159099 Még mindig dögunalom ez a pálya. Mindenesetre lesz egy pár VSC-s szakasza a versenynek. -
#159098 -
np #159097 Online tudtam nézni én is, csak azt nem értem a duna a forma 1 alatt a tv adást miért kódolja le.
Utoljára szerkesztette: np, 2016.06.16. 13:35:31 -
#159096 őőő én a kanadait tudtam online nézni, legalábbis az időmérőt biztosan -
np #159095 Fasza megint a dunán lesz, akkor ismét kódolva lesz a forma1 alatt.
Pedig az elején azt írja, hogy csak a határon túli nézőknek kódolják akkor nálunk miért? Vas megyében lakok.