FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ain't got no history
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Beitske Visser 3.5-be indult tavaly és idén is fog. Legjobb eredménye tavalyról egy 5. hely.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.03.16. 20:35:28
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ez a Susie Wolf életében nem ment még olyan gyorsan mint a svájci csaj...
Kiváncsi vagyok mikor jönnek rá Európában a boxban toporgó versenyzők 10-20 millás csekkeket lobogtatva, miközben 1 métert nem vezethetnek az F1-ben, hogy annyi pénzből Ganassi vagy Penske autóban ülhetnének győzelmi eséllyel.
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.03.16. 19:36:23
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"A közvetlen oka az, hogy aki nem vesz részt az időmérőn, az nem indulhat versenyen. Ez a szabály, ez alól nincs kivétel. A közvetett pedig az, hogy ha a 3. szabadedzésen cserélték volna le, Susie csak tesztpilóta, de nem tartalék, így nem vetették volna be. Nem is lenne alkalmas arra a szintre, ami a Ferrari ellen kell. A tesztelés az egy másik dolog, meg a PR is."
Akkor meg miért is körözne .
Amugy nem értem miért másabb az ha valaki folyamatosan tesztel a szimulátorban vagy ott van a napi megbeszélésen és nem ülhet be ha kiesik valaki, de aki fél éve közelében sem volt a kocsiknak csak mert pert nyertt egyből versenyezhet 2 nap próba után
Ugyebar van egy Jutta Kleinschmidt, aki mar megmutatta, hogy az XX kromoszoma nem hatrany az autoverenyzesben.
(volt egy noi Dakar motoros is, aki eleg jol ment, asszem tavaly, de nem jut eszembe a neve)
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.03.16. 19:02:15
http://gaborszantai.co.uk/
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Melyik női pilóta nem ilyen szempontok alapján került ide mostanában?
" Amikor azonban arról kérdezték Symondsot, hogy Bottas sérülése megnyithatja-e az utat a brit versenyzőhölgy számára, a technikai szakember meglepő módon azt felelte, hogy Wolff nem a Williams tartalékversenyzője. „Jelenleg nincs tartalékversenyzőnk.”
Ezzel Symonds tulajdonképpen kijelentette, hogy nincs esély Wolff bemutatkozására, és azt is hangsúlyozta, hogy a hölgy épp úgy tesztpilóta, mint Alex Lynn. „Vannak terveink erre az esetre” – mondta a pótlásról, azaz esetlegesen egy harmadik név lehet a helyettes adott esetben. A Twitteren azonnal nagy vihart kavart az interjú, egy ismert cseh rajongó így értékelte a technikai szakember szavait: „Szóval Pat Symonds tulajdonképpen most fokozta le Susie-t egy olyan pilótává, aki csak promóciós szempontok miatt van náluk?”
Ők tudják, de most akkor sem lett volna értelme ( sőt kifejezetten veszélyes lett volna ) a versenyre beültetni azt aki egy centit nem ment egész hétvégén. Nonszensz, ha teszpilóta, ha tartalék.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Mert minden számunkra nem tetsző véleményt már annak titulálunk.Próbálja mindenki a saját igazát ráerőltetni a másikra,amit feltevések,találgatások alapján,kreál ténnyé.
De valójában fogalmatok (unk) sincs mi mikor és miért történik.
Én eddig ugy gondoltam, hogy a tartalék/teszt pilóta az egy és ugyan az és a csapat dönti el, hogy egy tapasztalt versenyzőt tesz oda aki versenyen nem olyan jó,de a fejlesztéseknél nagy hasznát veszi és a beugró szerepében is jól szerepel. vagy egy ujoncot tesz oda akit kinevel magának ha az éles pilóta kiöregedik vagy elmegy a csapattól.
Itt ezt egyik csapatnál sem látom, hogy melyik fajta lenne a 2 közül

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Meg a tesztek alatt sztem a sussie is csak azt tudta megmondani, hogy a szinek hogyan passzolnak egymáshoz hogy trendi legyen, mert nem hiszem, hogy müszakilag annyira képben lenne, hogy ő adjon tanácsot , meg ha nem ő vezet akkor nem is az ő stilusának megfelelően kell fejleszteni a kocit hanem annak aki majd egész évben hajtja.
Tehát vagy engedjék nő létére is versenyezni hamár odakerült vagy irják bele a szabályok közé, hogy nők nem lehetnek pilóták ha ennyire nem akarják beválalni őket.
Ha csak disznek van ott akkor őt miért nem fikázzák mint a renaultos csajt, mert a wolf kisasszony se hiszem, hogy olyan nagy ász lett volna a kisebb csoportokban.
Illetve ha ő egy teszt pilóta és nem tartalék, akkor a többi csapatnál miért nincs külön ilyen?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Senki sem tiltotta meg nekik, hogy tavaly év végén ne váltsanak Mercire. Ja, hogy akkor nem felt. azt kapták volna, mint a Merci maga? Van ez így.
Most akkor Newey visszavonult, vagy sem? Ha igen, nem tök mindegy, ha nem, mit kamuznak?
Kemény dolog ez a popszakma!
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Wolff és Hamilton😊
micsoda kedélyes interjú lehetett ez 😄
és persze Kimi...hát ő csak Kimi
F1 is a disaster
Én már sok évtizede nézem, de ilyen kevés autóra nem emlékszem a F1-ből..13..talán még a Spai nagy big one után is többen maradtak versenybe...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro