FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.03.28. 13:05:36
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Pontosabban a szar, és többéves gyökerekre visszamenőleg Alonso-ra szabott autóval. Magyarul Alonsonak még mindig sokkal jobban a kezére állhatott.
Most meg Allison miatt pont inkább Kimi javára van ez Vettellel szemben, tiszta körökön szinte mindig ő futja a jobb időt.
Csak hát ugye amíg egyesek a rajtrácson nem hajlandóak tudomásul venni, hogy az őket lerajtoló pilóta nem egy hiba a rendszerben amit lökdöséssel kell kijavítani, és emiatt rendszeresen leamortizálják az autóját, hiányos karosszériával meg szétütött futóművel kénytelen küzdeni, addig sajnos mindegy...
Most sem lettem Vettel fanboy de szurkolok neki, hogy rángassa meg a mercit ahogy csak tudja.
Kiminek meg a legjobbakat őt mindig is bírtam.
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.03.28. 11:56:21
...és még akkor is bele kell számolni olyanokat, hogy Kimi tavaly jobban szenvedett a sz@r autóval, mint Alonso....vannak versenyzők akik elboldogulnak a rossz egyensúllyal, de vannak akiknek kell a jól működő autó.
..bár én nem vagyok Vettel 'gyűlölő'..ha van ilyen egyáltalán az rögtön mehet is az elmegyógyra szvsz,...de tény hogy nem tudok leborulni a 4 VB címe előtt.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Kimi meg sajnos hihetetlen peches
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ha nem, és túléli, akkor meg majd a csapat elintézi, lesz rá esélyük, ha esős lesz az időjárás.
Oszt lehet továbbszőni a mesét az egyszeri szegénylegényről, akit elpüfölnek a csapattársai, mert sokkal jobbak nála ...
(Megj. Button megverte Alonsot.)
futamon meg majd kozeprol indulva, jol lekuldi megint valami kis 18 eves pocs.
Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2015.03.28. 10:40:26
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
valóban gyér az, hogy ~16 autó köröz csak, hiába nem látjuk mindet egyszerre
19 Will Stevens Marussia/Ferrari 1m45.704s 5.914s 12
20 Roberto Merhi Marussia/Ferrari 1m47.229s 7.439s 6
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
A Ferrari egyre jobb de erőből sose éri utol a Merciket...
Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.03.27. 05:31:16
Gábor Wéber
Alonso indulhat Sepangban és egyúttal a balesetről is először beszélt nyilvánosság előtt.
Szerinte a kormány egyszerűen megragadt a jobbkanyarban, ezért nem tudott elkormányozni a faltól, és ezért kezdett fékezni és visszaváltani az ütközés előtt. Az is kiderült, hogy ő aznap is módosított kormányművel ment, amit kifejezetten a stílusához készített a McLaren, de azóta nem használják.
Állítólag mindenre emlékszik, az ütközés utáni pillanatokra is, és csak a helikopterben vesztette el az eszméletét a nyugtatók hatására. Így már érthetőbb a sztori, azonban az továbbra is érdekes, hogy ha tényleg nem vesztette el az eszméletét az ütközéskor, akkor miért telt - saját elmondása szerint - 3-4 napba, mire fel tudta idézni a baleset körülményeit? Ráadásul az esetről készült külső videón nem úgy tűnik, hogy magánál lenne, amikor a mentőorvos megérkezik az autóhoz.
Az FIA engedélyt megkapta, végül is sztori lezárva, de nagyon úgy néz ki, hogy ez a verzió sem a teljes igazság.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Nulla tenaci invia est via"
ez meg jó cikk a Red Bull vs.Renault csatáról
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D