182096
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#159215 -
#159214 -
Stockbauer33 #159213 http://www.f1vilag.hu/hirek/hamilton-nem-latom-elonyet-radioszigornak -
#159212 Engem a foci nem érdekel, de még a eurosportos közvetítés alatt is realtime tudtam mikor lőtt gólt a magyar válogatott, mert a másik közvetítő szobából behallatszott a "góóóóól" ordítás. :)
Peppus: Pedig az indycar road futamok is rohadt jók ám. Vagyis inkább voltak még az új aero kitek előtt, de most is jó azért. Főleg az utcai pályák. Nézz meg pár visor cames felvételt. Iszonyat kemény ahogy pattognak, vergődnek azokon az utakon centikre a faltól formula autóval. Azt' még szervó sincs azokba a gépekbe. -
#159211 Claire Williams has hinted that Jenson Button is one of the drivers the team is considering for a drive in 2017. -
#159210 1 körön belül voltak rettentő sokáig. sőt látótávolságban, sőt előzték is egymást órákkal az indulás után is. A legjobbak között nincs nagy különbség és most pl az Lmp 1nél 23ó50 perc után volt dúrván 30 mp... onnan vesztette el a Toyota mert megállt az autó 5 perccel a leintés előtt...
Folyamatosan feliratozzák az állást a TVben és ott vannak a live timingok is. Nincs keveredés.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.20. 18:06:48 -
Stockbauer33 #159209
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Redbull-nál? :DDD -
#159208 Számomra az Indycar mellett a Lemans az amit sosem tudtam megnézni.. Kb. 8 féle autó rohangál, az egyik 100 kört kap a másik 20 at.. Sosem lehet tudni ki vezeti az egészet, a franc se tudja ki kivel van versenyben, este csak két lámpát látni belőlük :D Ráadásul vagy 5-en vezetnek egy autót, mind az 5 pilótát tuti nem lehet kedvelni :D Annyi pont elég, hogy az összefoglalóban 5 percbe sűrítve megmutatják melyik csapat lett az első, de annyira unalmas még az is, hogy inkább megnézem 5x a Bakui futamot, mint egy ilyen káoszt egyszer is.
-
#159207 Na ezert jo ferfinak lenni :D Edesanyam mindig mondja nekunk amikor egy hetvegen van WTCC,F1, foci dömping, hogy "nektek van mar jo dolgotok,nöknek meg semmi nincs" :DD Most ugye kivaltotta a WTCC-t a Le Mans,amit szinten muszaj volt nezni :) -
#159206 egyértelmű, hogy a le mans az elsődleges.
de vasárnap este már kicsit szanaszét állt a fejem... a tv-ben eurosport ment végig, emellé streamek néha, meg a forza-s baromságba is bele-belenéztem, forma 1 stream, meg még a második magyar eb meccsnek is pont most kellett lennie. -
#159205 A Williams beállította a boxkiállás rekordját. 1.92 sec
Link -
#159204 Pont ez az ami nekem nagyon nem tetszik. Csak a pénz számít és semmi más.
RatBaG: Én nem akartam ilyen keményen fogalmazni, de nekem is hasonló a véleményem. Mondjuk nekem mindegy, mert én én így is úgy is a Le Mans-i futamot nézem. Lehetne tőlem akár a Monacoi nagydíjjal is egyidőben...Inkább mennék el 1 db LM 24 órásra, mint 10 szezonon át minden futamra az f1-ben. Mindig is Le Mans marad "A" verseny. Most különösen örülök is, hogy 0-24-ben meg tudtam nézni, mert elképesztő volt. -
#159203 +szarjon sünt bernie, amiért direkt egy hétvégére tette le mans-al. fájt neki az előző évek sikere, egyből fel is rúgta az egyezséget, csak hogy kibaszhasson velük, a nézőkkel, a versenyzőkkel, stb... nyugdíjba mehetne már a vén rohadék. -
#159202 Ott van futam ahonnan jön a péz és nem sajnálják a pénzt a pálya felépítésére, modernizálásra. -
#159201 Én inkább elkeserítőnek mondanám. Amúgy meg Jeff-nek van igaza. Az év legunalmasabb futama volt. -
#159200 Csak szerintem undorító és szégyen, hogy Azerbajdzsánban van az "Európa nagydíj"? Meg úgy az egész sorozat iránya, goldolkodásmódja? -
#159199 Rádiózások voltak a legjobbak kb igen:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#159198 Eddig nálam ez volt az év legunalmasabb versenye. -
-
#159196 a térdvédője. -
Stockbauer33 #159195 Jó oké kicsit nyügös volt ma :DD -
#159194 Nico lábán mi az az uzsistáska ? -
#159193 nekem tetszett a mai teljesítménye :D
https://streamable.com/3g0l
https://streamable.com/0yhl
https://streamable.com/q5gj
szerk: héé, kommentet törölni nem ér!
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.06.19. 20:07:23 -
#159192 https://streamable.com/d6f2 -
#159191 -
#159190 mindig van akivel nem éri meg vitatkozni,mint amikor a két nagyapám megegyezett hogy "ez a Sumáher már vén és elfelejtett vezetni" a Mercedeses időszakában.rájuk kell hagyni. -
#159189 Ne már, ez annyira....
"Rosberg nem csapta falnak a kocsiját megtudta tanulni a pálya vonalát"
Szerinted Hamilton nem tudja a pályát? nem tudta már pénteken ahol 50 kört megtett a legjobb köridővel?! és a versenyen végigment?! -
SzocsA #159188 Van vagy száz-kétszáz különböző kapcsolóállás. Esély sincs rá, hogy megtanuljam, akármennyit is tanulmányozom.
Ilyen egy igazi versenyzői hozzáállás.....
Megint bedurcáskodott, hogy hátul van és rá kellett valamire fogni.....
Rosberg nem csapta falnak a kocsiját megtudta tanulni a pálya vonalát, Haminak ez nem ment az új pályán, ezért is volt annyi elfékezése. csak egy jó kocsi van alatta.
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.06.19. 19:02:46 -
-
#159186 Azt nem tudom, de ha minden nyilatkozat után minden szót ki kell fordítani és az ellenkezőjét beleerőltetni, akkor hajrá. Talán ő volt ott, ő tudja.
Én mint fotelszakértő itthonról annyit tudok magam hozzátenni a józan paraszti eszemmel, hogy Rosberg nyugiban ment az élen, higgadtan megoldotta ( pláne úgy ahogy Toto mondta ), amíg Hamilton a mezőnybe szenvedett, nyilván nem volt nyugodt és ha valaki ideges, dekoncenrált akkor hibázik nem összpontosít és nem látja azt sem ami az orra előtt van.
De teljesen mindegy, semmin nem változtat ez.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.19. 18:21:57 -
#159185 ez már csak a maszatolás,hogy nézne ki ha a csapat menedzsere azt nyilatkozná: az egyik pilótánk elemző képességével rögtön tudta mi a teendő,míg a másik csak szenvedett,mert az ösztöneiből most nem tudott megoldást találni (de akinek amúgy fizetünk évente 30+ millió eurót,és az előző 2 vb-t ő nyerte)? -
#159184 Szépen mondod ( igaz semmit nem értek belőle ). Én inkább maradok normális és a sport iránt érdeklődő, ici picit talán értő ( kivéve amikor nem ) szurkoló.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.19. 18:15:42 -
#159183 Lajos baj van a szekérrel, de nem mondjuk meg mi bibibi
mi a fene van a géppel?
lehet, hogy nem is tudod beállítani, mi meg nem mondjuk meeeg bibibi
ilyen idióta szabályokat, tényleg Monthy Python meg Beny Hill sorban áll a receptért. -
greenkawa #159182 Dehogy nem volt.Mert ha egy kicsit is tovább látnál a szobádban lévő Hami posztereken,rögtön kiszúrná a szemed,hogy ez a celeb pávaság előbb-utóbb,vissza üt.Mint ahogy már meg is volt jó néhányszor.
Most apámat szeretem,most az öcsémet,néha anyámat,ja most senkit,mert a kutyámat sz..om le.
Hiába a fene nagy zsiger tehetség,ész nélkül egyszer elfújja a szél. -
#159181 „Fogalmam sincs, van vagy tizenhat különböző motorbeállítás, nagyjából húsz változat, fogalmam sincs, mi volt a gond. Egyszerűen kevés volt az erőm” – nyilatkozta Hamilton a Sky Sportsnak, majd a fölvetésre, hogyan sikerült megoldást találnia, elmondta: „Nem csináltam semmit. Egyszerűen magától helyre állt.”
Wolff: Rosberg szerencsésebb volt
Niki Lauda a futam után elárulta, Nico Rosberg is szembesült hasonló problémákkal, ám ő megoldást talált rá. Toto Wolff sportigazgató megerősítette ezt, ám elmagyarázta, mi volt a különbség két versenyzője között. „Mindkét autónkkal volt gond. A kapcsolók konfigurációjával. Lewis hibája előbb jelentkezett, Nicóé pár körrel később. Át lehetett kapcsolni a kapcsolókat a kormányon, de mi nem kommunikálhattunk erről a versenyzőkkel. Ez okozott bonyodalmat, és Lewis autójánál eltartott egy darabig, mire minden helyreállt. Nico kicsit szerencsésebb volt, mivel előtte pont átkapcsolt valamit a kormányon, ezért neki valójában pár körrel később csak vissza kellett kapcsolnia. Lewis próbálta kitalálni, mi történik, és tizenkét körébe telt, mire sikerült. Az erő aztán visszatért, de akkor már túl késő volt” – magyarázta a sportigazgató. -
#159180 mindkét Mercin fellépett ugyanaz a probléma,csak Rosberg egy pillanat alatt megoldotta.azért érdekes,hogy mekkora a különbség az ösztönből jövő megoldás (Monaco) és a gondolkozásból nyerő (Baku) versenyzők közt :) -
#159179 Ha pénteken kapsából nem Ő a legjobb és ott nyaral a 10. helyen, akkor talán a fejéhez lehet végni hogy nem sétálgatott a pályán csütörtökön, vagy mert nem játszott eleget, de nem így volt. Annyira rém egyszerű fika ilyenekt a fejéhez vágni, hogy félelmetes.
De 2 VB címet szerzett hogy ezeket nem tette meg eleddig sem.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.19. 17:51:16 -
#159178 Azert szabadedzeseken jol ment Lajos. Tegnap fejben esett össze ma meg az autoja volt szar amitöl nyilvan o is besokallt,ennyi. Amugy rohadt szar palya ez a bakui...az uj F1-ben tuti kifogom probalni de nagyon gyenge a vonalvezetese -
#159177 Semmi köze nem volt hozzá. Hamilton hibázott a kvalin, ez volt az egyetlen gondja. -
SzocsA #159176 Nico ment 100 kört szimulációban hami 8at, nico bejárta a pályát, hami leszarta, meg is lett az eredménye......
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.06.19. 16:47:49