182110
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#159475 mondhat bárki bármit, ez Hamilton hibája volt.. egyértelműen látszik a képen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
pr3cious #159474
Eddig valahogy így képzeltem el a két sport szurkoló táborát de ma nem láttam a különbséget.
Ezért fütyülték ki Hamiltont a dobogón -
#159473 Elég lightos büntetés... -
#159472 Gábor Wéber
50 mins ·
Micsoda futam volt a mai! Rosberg még utólag kapott egy 10 mp-es időbüntetést és 2 büntető pontot a szuperliszenszére, de ennek semmi jelentősége, a 4. hely így is az övé. Egyértelműen ki akarta vezetni Hamiltont, hogy ő is kedvezőtlen helyzetből gyorsítson, de kicsit túllőtt a célon. Viszont meg kellett próbálnia.
Salamoni döntés a bíráktól, az élet ezúttal tökéletesen rendezte a dolgokat, a hibázó fél járt rosszabbul. Újra felpiszkálták a parazsat, csatabárd kiásva. -
#159471 lehet kimaradt, akkor szoktunk balatonozni, és ott nincs tv:) -
#159470 párszor..de ez még régi verzió, én beletenném a kanadai kiszorítást is -
#159469 Vótmá?
-
#159468 Akkor nem láttad a tavalyi MAGYAR nagydíjat? -
-
#159466 Igen, töröltem is. -
Hasselhoff72 #159465 Ne hagyd ki hogy ö pl. ki sem akart jönni meg egyszer és megkapta a lassabb keverékű gumit:)) -
#159464 Szándékosság miatt kapta minden bizonnyal. Sokan előztek ott a verseny folymán, me tudták oldani, akik belül ment nem csinált ilyet.
Nincs semmi szó 2. számú pilótáról, hisz mind a két versenyző jelenleg ugyan olyan gyors. Az lesz hogy nem engedik csatázni őket. Aki elöl van az nyeri, abban az esetben ha nincs fenyegető közelségben senki mögöttük mint pl ma. Máskép ezt nem lehet kontrollálni.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.03. 19:38:55 -
#159463 valszeg korrigálták, rajthelyes hátrasorolás nincs -
pr3cious #159462 Nyugodj már meg, nincs itt kivitelezés csak te nem értesz hozzá. Egy nagyon fontos tény: Hamilton megkapta Rosberg nyeretlen, talán már motiválatlan szerelőcsapatát, megkapta a sorstól a sok meghibásodást volt előnye és az Angol hamarosan mindezek ellenére utoléri. Rosberg kb a 10. "legjobb" pilóta értem ezt úgy hogy a jelenlegi mezőnyben kb 9-en sokkal jobbak nála csak hát verhetetlen kocsiban ül most. -
#159461 Leszakadt elemmel közlekedett az a veszélyes, maga alá gyűrte a szárnyat, s ezért csak figyelmeztették! Ez is benne van a cikkben, érdemes legalább egyszer elolvasni. -
SzocsA #159460 Amúgy mi van akkor ha valaki defektes kocsival köröz a pályán és jön be a boxba? Őt is megfogják büntetni majd? Mert nem állt félre a pályán
Jól elintézték Rosberget, a következő futamra kapott egy 10 rajthelyes büntetést. És most dőlt el, hogy a csapat beállítja a sorrendet, most csináltak belőle másod számú pilótát.
Meg azt sem értem, miért nem versenybaleset az egész Hamilton leszoríthat bárkit őt nem büntetik meg Rosberget meg ezért? -
#159459 Mi nem szeretünk és ez nem gumiszoba, szóval legközelebb szó nélkül megy a levesbe. Kérlek értelmesen és normálisan fórumozz. -
pr3cious #159457 Nem jött be mert megnéztem hogy ki írta ha ugyanezt totti vagy más teszi ki akkor gondolkozás nélkül felugrok hogy értesítsem mutterom Max győzelméről. -
#159456 Ezt minek? jóhogy nem már lájkoljuk is azelött , hogy elolvasnánk a cikket.
Teljesen értelmetlen s fals infót igy megosztani egy nagy hülyeség és akkor finoman fogalmaztam.
Egy szó sincs erről a cikkben , erre mered, hogy minél nagyobb kamut irj ? -
SzocsA #159455 itt azt írják, hogy marad 4.
Csak szeretek trollkodni. :D
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.07.03. 19:20:11 -
#159454 Sok szöveg még nincs benne de kiemelem a lényeget.
Felesleges más címén linkelni mint ami a link maga... nagyfiúk vagyunk...
"hátrasorolásos büntetést kapott Nico Rosberg" -
SzocsA #159453 Ezaz Kizárta az FIA a merciket a versenyből!! -
pr3cious #159452
Első kép -
-
pr3cious #159450 Nem is értem, ha elfordul még simán visszatérhetett volna Lewis előtt, vagy ha még be is ér bőven lett volna esélye a többi kanyarban de mindent egy lapra tett fel és nem jött be. -
SzocsA #159449 A nagy béke hamilton és rosberg között eddig tartott :D -
„Jó esély volt rá, hogy egyik autónk sem ér célba. Ahogyan Barcelonában. Ütköznek az autóink – deja vu. Nem erre vágyunk. Egy csapat idiótának tűnünk, és ez teljes tiszteletlenség az ezerötszáz alkalmazottunkkal szemben, akik kidolgozzák a belüket azért, hogy felkészítsék az autókat – ezért kell ennek véget vetni” – nyilatkozta a sportigazgató a Sky Sportsnak.
„Úgy tűnik, a beszélgetéseink nem visznek előrébb minket, ezért el kell gondolkodnunk a lehetséges megoldásokon, és akár a nem túl népszerű csapatutasítások is szóba jöhetnek. Ez most napirenden van. Meg fogjuk beszélni ennek a lehetőségét, mert talán csak ez az egyetlen mód arra, hogy kézben tartsuk a helyzetet. Gyűlölőm a csapatutasítást, tartozunk a szurkolóinknak azzal, hogy hagyjuk a versenyzőket szabadon versenyezni, de ha ez ütközéshez vezet a csapattársak között, abból nem kérünk” – jelentette ki szigorúan.
-
#159447 itt a lényeg,aki ezt nem látja az vak. NINCSEN kanyarodni szándékozó mozdulat ott,ahol már rákéne rakni az ívre az autót...és azért nincs mert szándékosan kiakarta rakni a poros ívre Lajost a német,hogy ellehetetlenítse utána a kigyorsítását. Ez szándékos kitervelt kibaszás a másikkal. De ez bennevan a versenyekben,meg lehet csinálni,csak utána ne pityeregjen ha oldalról telebombázza az akivel kibaszott. Mégha szerintem ez nem volt szándékos Hamiltontól,igazi adok-kapok meccs volt
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.07.03. 18:16:42 -
Hasselhoff72 #159446 Tényleg nagyon akart kanyarodni:)
Rosberg kanyarodik:) -
#159445 Nem az első volt a baj, hanem a második, amikor Hamilton visszajött ... -
pr3cious #159444 Én inkább azon csodálkozok hogy milyen jó is most a verseny, és kb az utolsó ilyen, jövőre kb olyan lesz egy futam mintha focit térvédőben és bicajsisakban játszanák. -
#159443 Irányváltás lehet, blokkolás nem és amit ma csináltak az csúnya volt, unfair. Minden szériában.
Voltak előzések bőven DRSen kívül is, de nagyon el kell kapni a fonalat, mert amúgy nehéz előzni. DRS már van a DTMben, GP2ben stb... előzést segítő funkciók vannak Indycarban pl push to pass. -
pr3cious #159442 De egyébként ez volt szóval az előbbi évek dögunalmait ne kívánjuk már vissza, örüljünk hogy legalább ilyen futamokat láthatunk. -
#159441 Nekem ez a mellébeszélések tudják felbaszni az agyamat, hogy egyből megy, hogy rossz a fék. ha rossz a féke akkor pont hogy elöbb kezd el fékezni nem mélyebben és attól még a kormány fordul, hogy a fék nem olyan jó.
A visszaengedéskor is biztos a fék akadályozta abban, hogy ne menjenek megint össze .
Miért nem lehet elmondani, hogy igen versenyzők vagyunk mindegyikünk gyözni akar és egyikünk sem akarta elengedni a másikat, sokkal szimpatikusabb megnyilvánulás mint az átlátszó média maszlag. mindenkit hülyének néznek?
Ezt okozza a sok mesterséges dolog az F1-ben, nincs küzdelem, ha lenne akkor most senkinek nem kéne magyarázkodni, mert ez lenne a természetes.
De most minden le van szabályozva és ami nincs arra kitalálnak egy maszlag dumát.
Csak egyszer válthat irányt, csak 1mp-en belül nyithat szárnyat és szinte ott és akkor egy kikerülés lesz az előzés az elöl haladónak esélye sincs. Ez igy nem verseny.
Csináljanak olyan autókat és olyan szabályrendszert, hgogy a pályán a pilóták küdjenek egymással ahogy csak tudnak, senki ne szoljon bele a dolgukba. -
#159440 egyébként én is így gondoltam, csak arról lemaradtam, hogy már lezárták -
#159439 azt már eldobták, egyfelől mert befejezte az előzést, másfelől mert Nico autója sérült volt.
Amúgy is érdekes lett volna egyszerre vizsgálni azt hogy egy súlyosan sérült autóval nem állt ki, illetve hogy ezt a 'súlyosan sérült' autót megelőzik...
általában az ilyen az kikerülés. -
#159438 Igaza volt Rosbergnek, Hamilton is pont ezt tette volna. Csak nem jött össze. Nem kell ezt túlragozni. Rosberg felvette a Hamilton féle ellenszenves megoldásokat, csak nem mindig úgy sikerül, hogy ő jöjjön ki győztesen ezekből a helyzetekből.. Nekem mindkét pilóta unszimpatikussá kezd válni, ezekkel a tróger megoldásokkal. -
#159437 hmm és tényleg sárga volt... még azt néztem volna meg esetleg, hogy max és kimi sárga alatt mentek e el, de ők talán már utána -
#159436 Olyan íven akart fordulni, mint akit belülről előznek...kiengedi, egyenesbe teszi a lehető leghamarabb a jobb kigyorsítás miatt. Nem is értem az egészet mi volt a terv. -
#159435 ...and I went a bit deep into the corner...
:D...ja meg a kormányt felejtettem el elfordítani
https://twitter.com/MrAlexF1/status/749613705994854401