FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már megint ez a szájbabaszott nigger?
még valaki nézi ezt a szart?

Az előző versenyen az azért nagyon nagy hiba volt. Meglátjuk később melyik mit tud mutatni.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Norbi1990
Ericsson is jó, nézd meg Q2-be és Q3-ba majdnem azonos időt ment, ugyanúgy mint Nasr. Szóval a kocsi és a beállítás határain vezetnek szerintem. Ez ugyanaz mint a Mercinél, ha nem rontja el egyik se a körét mindig csak pár ezreddel veri el az egyik a másikat időmérőn.
Nasr gyerekre oda kell figyelni. Plusz valamit talált a sauber már Ausztráliában is jók voltak, előzőn Ericson bénázott pedig jó helyen volt és most is top 10. Persze lehet ez az új ferka motor de Nasr jól nyomja.

desigo
Kimi pont az utolsó körén volt szar
sux 😞
Master91
Rosberg kár hogy 2. , így szerintem nem sok izgalom lesz az első 4 helyen 😞 Na nem baj
mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

lac coo
Kimi nem sok fektavot talalt el ezen az idomeron......

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Totti5
Vettel megint behozta magát a Mercik mögé<#eljen>

Mercedes elképesztő stabil a gyors kanyarokban, közelében sincs senki. Brutális az autó mechanikus tapadás, az aero és minden egyéb.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.04.11. 10:19:01

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bakkerman
na helyreállt a rend,nem mehetnek minden hétvégén Sepangba 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Master91
hosszú egyenes végén, féktávon jó hangja van a Hondának
13ker upc és nem megy.. kapják be.
Botond
Már "csak" két másodperc a lemaradás egy körön. 😄
Mersant
videk, UPC es megy..

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

- - - Forma1 online is nézhető . pl. a Duna csatornán - - -

STARTLAP.DR.HU vagy OnlineTV.DR.HU lapokon.
Sok csatorna és akár külömböző féle elérési módokon.
Jó szórakozást.

én is vidéki vagyok, itt se megy a rohadék upc duna
bboyatty
Mobil netről vagyok, max live timing-ot nézek ma...Na mindegy remélem a versenyt holnap meg tudom nézni.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Mi az hogy sehol, vidéken semmi probléma 😊 (t-home sat és MindigTv-n is kiválóan megy minden)

Master91
Ez az köszi!
bboyatty
Nem megy sehol a duna, rohadjanak meg.<#boxer>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Nálatok megy a Duna? Mert itt a környéken (13.ker) nem igazán van adás..
Master91
Valaki esetleg tud streamet majd linkelni ?
mcmoha
FP 3:

Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2015.04.11. 08:21:02

Master91
Szerintem is jó volt, főleg mikor beszélték hogy mi kell a nézőnek?
Verseny, vagy technikai csodák? Igazuk volt hogy nehéz a nézőnek eleget tenni mert kb. semmi se tetszik nekik.
Tegnap esti szabadedzés közvetítése alatt végre megint jó témákat feszegetett Szujó és Wéber. Előző jópár szabadedzés alatt simán bealudtam de ez most jó volt.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Idei új srácok jók. Bár az is tény, hogy nem minardival kezdtek mint szegény bianchi...

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

mcmoha
FP 2:

Norbi1990
Nasr megint jó lesz? 😊
bakkerman
Miért azt hitted mostmár minden futamon Vettel meg a Ferrari nyerni fog?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Masodik edzesen Kimi mar kozelebb volt, kozvetlenul Hamiton utan.

http://gaborszantai.co.uk/

desigo
Unalmas Merci fölény <#levele>
mcmoha

allock
durva, azt írták vezetni akarta a Ferrarit xD

#hhwnd

nem lesz több kínai nagydíj...

desigo
hopp egy ember átszaladt a pályán..
AnuluWork
Count Adyn
Hami b+😄D diszkóscigány stílust miért szereti ennyire...D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Pluskast
Na de ki fogja játszani a film nagy részében a fiatal Ferrarit? 😊
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.04.09. 12:50:16

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ennél jobb hírrel nem is zárhatjuk a napot.
Film készül Enzo Ferrari pályafutásáról, nem akármilyen szereposztással. A Ferrari alapítóját a kétszeres Oscar-díjas Robert De Niro játszhatja el.
„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen kivételes személyiséget játszhatok el” – mondta De Niro az említett lapnak. „Enzo Ferrari megváltoztatta az autóipar világát. A forgatási munkálatok még az idei évben elkezdődnek, nagy részüknek Olaszország ad otthont, az eredeti helyszínek. Ez a projekt élvez most elsőbbséget nálam.”
„A történet a kreativitást helyezi a középpontba, a bátorságot, a végzetet. Biztosra veszem, hogy a nagyközönséget megérinti majd – függetlenül a nemzetiségüktől” – mondta De Niro.
„A film címe egyszerűen csak Ferrari lesz. Elég komoly költségvetésből fogunk dolgozni, és a filmhez alapul az újságíró Gianni Mina interjúi, valamint az Enzo Ferrari által fogalmazott könyv szolgál majd. Korszakokat és eseményeket mutatunk be, de nem áll szándékunkban senkit sem felmagasztalni. Egy olyan személyiséget akarunk bemutatni, amelyet a nagyság és az árnyoldalak is jellemeztek. Szeretnénk bemutatni a sikereket, a fájdalmat, melyet a súlyos beteg fia, Dino 1956-os halála után élt át. Reméljük, hogy a filmet 2016-ban már bemutathatjuk a mozikban” – mondta készülő filmjének tervéről a producer.
‪#‎Forza‬ ‪#‎Ferrari‬ ‪#‎Enzo‬
Forrás: Boxutca

mcmoha

Szabi
banner + időpontok frissitve, köszi boxutca 😄

"Nulla tenaci invia est via"

repvez
Csak én látom, ugy , hogy kezd nagyon unalmas és egysiku lenni a csapatok és a versenyzők komunikációja?
Ezen is lehetne változtatni,mert bármilyen cikket olvas az ember mindenhol csak szó szerint ennyit lehet olvasni, hogy nagyot léptunk előre , jó irányba haladunk , hosszabb távon jobbak lehetünk.

Nem az akarom, hogy minden részletet ecseteljenek ,de azért ez a fajta komunikáció már csak az, hogy mondjon valamit és legyen miről irni, köze sincs a valósághoz.

Miért nem lehet elmondani verseny után, hogy konkrétan mivel volt a gond mi hibásodott meg mit csesztek el. attól még nem fogják lemásolni az adott alkatrészt vagy megváltoztatni a körülményeket az ellenfél, hogy tudja, hogy a másik csapatnak mivel volt elötte gondja.
Norbi1990
Nordschleife az a nürburgringi pályának egy része. A Schumacher S kanyar nem a Nordschleife pálya részen van hanem a Grand Prix részen amit a jelenkori F1-esek használtak.

Tudom okoskodás.
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2015.04.07. 18:47:07
pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

mcmoha