182110
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#159515 -
Pitti #159514 Alapjában teljesen egyetértünk. Bár Lewis mondta, (ha hinni lehet a skysports-nak) hogy jobb barátok mint valaha, de mindegy is. Én jobban szerettem mikor ezek a pilóták is emberek voltak emberi érzelmekkel... Egyébként feltételezem most is azok, csak a színfalak mögött. És ha szerepet játszanak az nem tetszik.... nekem...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.07.06. 10:59:32 -
#159513 Arról volt szó hogy megbeszélték a dolgot, és nincs harag vagy bármi más feszültség. Nem köpik le egymást ha elsétálnak a másik garázsa előtt. De ez látható is, egyik sem az a nyíltan nekimegyek a másikna típus... Ettől még nem kell barátnak lennie, és mivel teljesen külön életet élnek, más közegekben mozognak, F1en kívül nem láttam hogy olyan sokat lógnának közös programokon, sőt sokszor Hamilton a világ másik végén van Amerikában. Mondani mindent lehet és biztos van is katyvasz benne, mert minden hétvégén minden riporter ugyan azokat a kérdéseket teszik fel nekik, és ahogy néztem Hamilton is már beveszi a leszarom tablettát és úgy válaszol a marhaságokra ( mint teszi Kimi is pl ).
Jelentéktelen dolgok ezek, ez a blikk szint, a celeb marhaságok, mert nem volt ott senki, nem ismeri őket senki és ennek aztán végkép semmi köze az F1hez hogy most zacsipacsi barátok, kollégák, haverok vagy ki tudja. -
Pitti #159512 Hát pont erről beszélek, nem azt vetem meg, hogy összetöri a szobát, mert én is, és még sokan lehet hogy ezt tennénk az indulat hevében, hanem amikor mást mutat. Lauda pedig elég régi szereplő ahhoz, hogy az idősebbek már jól ismerjék. Bármit lehet róla mondani, de hogy nem őszinte azt nem. Egyébként a mai forma1-ben ő is visszafogottabb. 20 évvel korábban lennénk sokkal többet mondana. ...szerintem...
Jót nevetett azon, hogy Rosberg és Hamilton most nagyobb barátok mint valaha. Na most őszintén, itt közülünk ki nem röhög fel ezen. Egyáltalán nem is értem miért kell ezt, a szurkolókat is hülyének nézi aki ezt mondja. -
Hasselhoff72 #159511 Szinten zenesz, de ha jovore felkerul a flip-flop lehet abba hagyom:(( -
#159510 Két dolgott mondott. A helyzet az hogy egyiknél sem volt ott, így teljesen érthetelen hogy egy csapatvezető, hogy mondhat ilyet. Mert ez most Hamilton lejáratása. Több nem is kell a hatereknek, meg az ellendrukkereknek hogy még jobban utálják, bármiféle valós információ nélkül. Neki az lenne a dolga hogy harmóniában működjön a csapat a két pilóta, de ezekszerint nem ez a célja. Ha meg Rosbergnek drukkol ( mittudomén, nem is érdekel, neki teljesen mindegynek kellene lennie, hisz a csapatérdek az elsődleges szempont ), akkor elég szomorú hogy ide jutott.
Azzal semmi gond nincs ha valaki ideges, most őszintén ki nem volt már az és ki nem tört össze valamit? ez teljesen emberi viselkedés. Ebből is látszik mennyire megviseli Hamiltont hogy ha hibázik és nem nyer, de ez a normális.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.06. 10:00:06 -
#159509 Meg amikor MS elindult Coulthardhoz megbeszélni azt az ütközést:D -
#159508 a sisakdobálás..régen mikor behajították a kesztyűt-sisakot..
Barcelona-ban Hamilton elhajította a kormányt dühében, mi volt? ...az a kormány milyen drága, és milyen tiszteletlenség a gyárban dolgozókkal szemben.. -
#159507 Emlékszem még Mansell volt igen impulzív mikor a verseny személygépjármű meghibásodott. :) Emberi reakció, azóta ezt korlátozzák, mert "mit szól a rajongó" A rajongó egyébként éppen akkor fejel bele a tévébe mikor a kedvence, valami 10 forintos csavar hibája miatt kiesik. Mekkora botrány lenne ha James Hunt még versenyezne :) Nem győznék takargatni a nem kíván elemeket. Valaki kitalálta hogy ők példaképek, és azok nem viselkedhetnek így. -
#159506 én is...bár a nézését nem fogom abbahagyni, de nekem is jobban tetszett a nyíltabb/szabadabb viselkedés :( -
Pitti #159505 Fogalmam sincs mi történik valójában, de szerintem sokan vagyunk így ezzel. De ha ez egy ilyen valóságshow színészekkel, akkor én lassan hagyom ezt elmenni, idestova 35 év rajongás után. Sokkal jobban szerettem mikor láttam az embert aki bevágta a sisakját garázs végébe, vagy aki sírt a korlát mögött, vagy esetleg az indulat hevében kimondta a véleményét mint ezt a szappanoperát. -
#159504 javarészt ők akarják hogy a versenyzők mást mutassanak...menjenek sisakban, hazudjanak (R. Dennis), ott van egy sajtós a csapattól.
EZ az igazán álszent dolog...Lauda-tól
szerk: bár igazából ez csak hajcihő és bulvár kár megvívni, de azért kiszúrja az ember szemét
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.07.06. 08:07:22 -
Pitti #159503 Arra gondolsz, hogy Hamilton összetörte a berendezést a pit szobájában az időmérő után? És ezt Lauda kikotyogta? Én tisztelem Laudát mindig is őszinte volt és nem vetette véka alá a véleményét. De sosem játszotta meg magát és ő sem szereti az álszent embereket akik mást mutatnak a kamerának és a sajtónak mint valójában. Jól tette, mondjon csak el mindent, engem érdekel :)
-
#159502 -
Lokker #159501 Vettel hány évre szerződött a ferrarihoz? -
Stockbauer33 #159500 http://www.f1vilag.hu/hirek/hamilton-hazudott-tort-zuzott-lauda -
#159499 Ezzel a kocsival csak egy gondom van, hogy nem hétköznapi közlekedésre és utakra való.ÉS itt nem a teljesitményére vagy a sebességére gondolok. Egyszerüen nem tudom elképzelni, hogy a kőgazdag csávók öltönyben meg a flancos csajaik hogyan szállnak ki és be illetve, hogy egy fekvőrendőr vagy uthibánál mi lesz?
ÉS nem a mi állapotainkra gondolok, mert még monakoban vagy más luxushelyen is lehetnek ilyen lassitók -
#159498 egy alapvetően téves elképzelés eredményezte azt hogy most magadnak mondasz ellent, szerinted ha most Rosberg a belső íven azt csinál amit akar, akkor mi alapján kritizálod Hamilton eddigi manövereit amikor kivezette Rosberg-t?
A téves elképzelés pedig az hogy mi minősül rázárásnak és mi nem. -
#159497 Nem is akarok, hidd el. Nem is kérdeztem és nem is kérdőjeleztem meg. Én semmit nem gondolok, szóval itt be is lehet fejezni ha máshogy nem megy. -
greenkawa #159496 Nem is vártam,hogy megértsd! Az én versenyzői múltamról,te nem tudsz semmit.
Az pedig hogy körözgetsz egy 9 lovas bérgokartal,még nem vagy nikilauda,hiába is gondolod.... -
#159495 Aston Martin Red Bull 001
designed by Red Bull F1's chief technical officer Adrian Newey and Marek Reichman and David King at Aston Martin
-
#159494 Mármint mi az egyoldalú? hogy a másik 18 versenyző eltud fordulni egymás mellett, de a két mercedes amint első alkalommal egymás mellé érnek összetörik magukat?
Viszont ha már ennyire családis a hangulat, akkor a te szádból sem tűnik sokkal többnek.
Gyakran gokartozok, ha így állnék hozzá amikor előznek, akkor hama lerugdosnának a pályáról.
-
madmanic #159493 lassan az öreg Börnibá'val kézen fogva elmehetne nyugdíjba...
Hogy nyilatkozhat ilyen egy csapat egyik vezető embere? Vagy beszállt Nico oldalán a pszichológiai hadviselésbe. -
greenkawa #159492 Megint egyoldalúan látod a helyzetet! Hogy milyen a versenyzés,ez a te szádból,hát eléggé "alfabéta" mivel soha nem próbáltad.
Ebből esetleg az sülhet ki,hogy legközelebb már talán Rosberg se fogja elvenni és akkor majd beszélgetnek tovább.Vettel meg már idén VB lesz :) -
#159491 Lauda belendült, bár erre nem tudom mi szükség van...
-
#159490 Senkinek senkit nem kell elengednie, viszont abban a kanyarban a futamon jó páran előztek és nem volt gond. Ha úgy lenne amit te írsz akkor képtelenség lenne a pályán előzni mert aki belül van oda megy ahova akar, de a versenyzés nem így működik és az elsőzés sem. Nem kell ragozni többet, vége. Merci sokat bukott rajta, Rosberg sokat bukott rajta. Ha okos akkor ilyet nem csinál többet, mert nem arról szól a verseny hogy leszorítom, kiteszem a másikat minden áron. -
Stockbauer33 #159489 http://mcsatorna.hu/f1/rikkonen-a-ferrari-tobbet-erdemelt-volna-1776916 -
pr3cious #159488 És ha csak simán elfordul? Belső íven lett volna a következő kanyarban megint belső ívben lett volna. Büvészkedés nélkül szerintem meg lett volna a győzelem. -
SzocsA #159487 Ez például ugyan ez az eset mint ami most történt, Hamilton ott sem a rendes íven próbált elfordulni.
Itt Rosberg végre tökös volt és belső ív lévén megpróbálta hamiltont előnytelen pozícióba hozni, hogy ott haminak fékeznie kellett volna, Ez az autóverseny, Rosberg most azt játszotta el hamival, amit vele szokott..
Most jöhet a blablabla, meg a magyarázkodás, de akkor is Rosbergé volt a belső ív, had döntse már el saját, maga, hogy hogyan fordul be a pályán bizonyos kanyarokban, ha védekeznie kell a másik támadása ellen. Hamilton egyszerűen ráhúzta az autót Rosbergre, a fékezés helyett...
Nehogy már az legyen, hogy akit meg akarunk előzni és oda érünk mellé az előzött kocsinak el kelljen engedni a másik kocsit.... -
#159486 -
Stockbauer33 #159485 -
#159484 Én arra leszek kíváncsi, hogy Ros összeszedi-e magát a hétvégére. Jót tenne a szezon hátralévő részének, ha szoros maradna a küzdelem. Amit meg a Merci nyilatkozik egyszerűen vérlázító. Csapatsorrendet mégis, hogy képzelik el.... Hamilton mikor fogja azt betartani? Vagy az csak Rosberg-re vonatkozik? Jön majd itt is a multi 21, aztán a vizespohár csapkodás.... Vicc az egész. A sport rombolásáért a csapatok legalább annyira felelősek mint az FIA.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.07.05. 09:32:53 -
#159483 nem emlékszem a visszhangra, én azon az állásponton vagyok ezen az esetbe hogy Ham hamarabb is nyomhatta volna balra azt a kanyart, nem csak akkor amikor beugrott Ros a látószögébe (vagy mikor észre vette) -
#159482 A rajt utáni első kanyar külön elbírálás alá esik, ezt látod itt is, Kanadában is, és Suzukában is, mindegyik esetben Rosberg ki lett szorítva és több helyet bukott, de ezeket annak figyelembevételével nézik hogy a versenyzőnek több dologra kell figyelni, és az autó még nem 'üzemmeleg'..gumik, rajtprogram vége..stb.
igazságtalannak tűnik, és sok esetben látunk ilyenkor olyan dolgokat ami normál versenykörben nem megengedhető.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.07.05. 07:45:28 -
pr3cious #159481 -
#159480 ja mondjuk nem a manőverért büntették Nicot sem valóban... de ennek például milyen visszhangja volt? -
#159479 Itt például megbüntették Hamiltont?
-
#159478 A Force India figyelmeztetni akarta Sergio Pérezt autójának fékhibájára, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) azonban a sokat kritizált rádiós szabályokra hivatkozva megtiltotta, hogy informálják a mexikóit. A helyettes csapatvezető szerint a szigorral „túllőttek a célon”. -
#159477 Vére egy jó poénos kép -
Ez kemény volt.