182273
  • nearo
    Ha jól működik, akkor gondolom jó lesz. Le is szedtem egyébként, elsősorban azért tettem fel mégis a kérdést, hátha valakinek van tapasztalata ezzel, vagy hasonló appokkal, hogy mennyire használható, mennyire működik jól, stb.
  • Totti5
    Pont annyi előnyt szerzett mint a többi 21 pilóta.
  • SzocsA
    De hogy szól a szabály az f1es időmérőre, mi számít pályalevágásnak? Van a pálya mindkét szélén fehér folytonos csík ami a pálya határát jelöli.....
    Ezzel a pályalevágással itt nem szerzett előnyt? ezt honnan veszik megnézték a sebességet, hogy mennyivel megy vagy mi? Hiszen itt nagyobb íven vette a kanyart előbb tudott gyorsítani vagy hogyan van ez?
  • pr3cious
    a hivatalos megfelel?
  • nearo
    van valami jó kis f1 app androidra, amivel viszonylag élőben követhetem telefonról a verseny alakulását?
  • Stockbauer33 #159592
  • Totti5
    Mindenki kiment ott, mert lehet. Ez kvali előtt el lett döntve. Nyilván Hamilton és Button miatt. RB ringen pedig Max és Ric miatt lehetett.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.10. 11:25:30
  • pr3cious
    Akkor te sem figyeltél... Azokban a kanyarban kimehet Hamilton! vagyis hoppá NEM a többi 19 pilóta is KIMEHET. Emberek ez tényleg ennyire magas egyeseknek vagy mi a fene van már itt????
  • RatBaG #159589
    mit nem értesz azon, hogy a pályaelhagyás büntetése olyan alapszabály, mint pl előzéskor a többszöri irányváltás tiltása?
    ehhez nem kell külön megjegyzés, hogy csak itt, ott, és abban a kanyarban, félholdkor, közepes keleti szélnél, mindig egyértelmű. de úgy látszik mégsem, a briteknek csak lejt egy kicsit a pálya otthon... gyász.
  • Count Adyn
    ezt hol irtam?:)hogy egyből bekapcsolt a hamilton-védő fanboy benned az ne az én hibám legyen már:D
  • pr3cious
    Értem én csak hülyeség, ne jöjjön azzal hogy igazságtalan a szabály Hamilton javára mert ez nem igaz. A többi 19-re is ugyanez érvényes.
    Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2016.07.10. 11:08:59
  • Jeffjohnson
    Neki azzal van a baja, hogy a szabály miért nem minden kanyarra vonatkozik. Egyébként te is ugyanolyan fotelszakértő vagy mint bármelyikünk...
  • pr3cious
    Nem de szerencsére hamilton a többi 19 pilóta meg jópár szurkoló érti.
  • Count Adyn
    oké látom nagyon nem akarod érteni mi ezzel a probléma akkor hagyjuk...
  • pr3cious
    Istenem. Hogy jön ez ide??? Az a szabály ami a szabály, meglett mondva hogy a pálya BIZONYOS részein lesz büntetett a 4 kerekes pálya elhagyás ennyire nehéz vagy most mi van?
  • Count Adyn
    "A korábbi versenyzők, Johnny Herbert és Damon Hill széttárta a kezeit, amikor arról kérdezték őket, miért legális a pályaszélesítés bizonyos kanyarokban, ha egyes helyeken tiltott. " meg ők is hülye fotelszakértők nyilván számodra:)
  • pr3cious
    Igen te vagy az vagyis figyelmetlen mert el lett mondva hogy ez nem minden kanyarra érvényes bakker...
  • Count Adyn
    jah értem akkor bárhol ki lehet menni a pályáról amit a verseny előtti eligazitáson nem mondanak kiemelten, és én vagyok a hülye oké:)

itt a cikk amugy
    Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2016.07.10. 11:00:40
  • pr3cious
    Dehogy nevetséges, pont hogy következetes volt majd te fotelszakértőként megmondod...
  • Count Adyn
    ezt a kört nem vették el ezzel lett a pole az övé:) En nem szurkolok egyiknek se csak nevetséges a FIA gyakorlata:)
  • pr3cious
    El is vették a körét, de minden bizonnyal Rosberg is úszott már meg olyan esetet amikor szabálytalan volt nem értem mire jó ez, a fanyalgóknak üzenem amit már korábban is írtam: Hamilton idén az eddig sikertelenségben megfáradt Rosberg szerelőgárdájával megy, Nico hatalmas előnyt olvasztott el pillanatok alatt még akkor se tud nyerni amikor azt tálcán nyújtják neki.
  • Totti5
    Gábor Wéber

19 mins ·

A Pirelli határozott ajánlást tett közzé a csapatoknak a mai futamon használt gumik maximális körszámát illetően. A keményen 26, a közepesen 28, míg a lágy keveréken 15 kör a biztonságos táv szerintük. A keményebb keverék rosszabb strapabírását az eddigi szemcsésedési tapasztalatokkal magyarázzák.

Az ajánlás persze nem kötelező érvényű, azonban érezhetően védeni szeretnék magukat az olaszok egy újabb silverstone-i gumifiaskótól.
  • Count Adyn
    jah:) mint a pályaelhagyás is van amelyik kanyarban szabályos van amelyikben nem ugyebár:D
  • pr3cious
    Azaz kereken 0 alakalom? Poénnak jó a valóság azonban nagy különbség van tökösség és f*szság között.
  • pr3cious
    Csütörtökön Kimi Raikkönen próbálta ki először a Forma-1-ben jövőre bevezetni tervezett fejvédő keretet, vagy más nevén glóriát. A biztonsági módosítás megosztja a pilótákat, bár a finnen kívül csak Vettel ment eddig vele, a tesztek pénteki napján, véleménye már sok társuknak van.

"Kérem, ne! Ez a legrondább módosítás a Forma-1 történetében. Elismerem a biztonságért folytatott harcot, de ez a Forma-1, és tökéletesen rendben van, ahogy van" - twittelte Lewis Hamilton. Amikor a pályán kérdezték a véleményét, csak megfogta a fejét, de nem mondott semmit.

Egyetért vele a Force India-versenyző Nico Hülkenberg.

"Ne tegyék. Rossz üzenete van. Az F1 nagyon biztonságos. Szörnyen néz ki, nem tetszik, nem akarom látni. Nem lehet sterilizálni a sportágat, kell egy veszélyfaktor. Bizonyos szempontból emiatt is vonzó az F1, szükség van erre. Az F1 biztonsági szintje nagyon magas, én kész vagyok elfogadni a rizikót, és folytatni úgy, mint eddig. Nem tetszik a kinézete, úgy érzem, a legkisebb veszélytényezőt is ki akarják szűrni" - akadt ki a német.
  • nearo
    ahányszor szükséges
  • pr3cious
    Még hányszor? :/
  • AnuluWork #159570
  • IXEMGabeo
    es anno a Red Bullt szidtak
  • desigo
    unalmas Merci fölény
    pfejj
  • Totti5

• bakkerman
    hehehehe
  • Stockbauer33 #159565
  • HTS s3rg1nh00
    nem,csak a térdével lehúzta ahogy becsapódott
  • pr3cious
    Eltört a kormány?
  • AnuluWork #159562
    De megöregedtek! :)
  • RatBaG #159561
  • pr3cious
    És a GP4? komolyan mondom mai szemmel is bámulatos a kocsik mozgása plusz az ellenfelek viselkedése.
  • Peppus
    Amigára volt jó a Formula one grand prix a Microprose-tól.. :) Mennyit játszottam vele te jó ég.. Akkor még nem volt ennyi probléma mint manapság.
  • HTS s3rg1nh00
    gondolom csak meglátta Alonsot.itt az ideje erre a szarra is glóriát tenni...